A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Azt mondta az orvosom,hogy tul egészséges vagyok,és csak 4 hónaptól ajánlotta a vitamint :) Azt mondta,nem annyira fontos...dehát minden szervezet más és más.Én Folsavat sokáig szedtem 3 hónapos koráig,meg a Jodot,most csak a Centrum maternat szedem,amiben több a vitamin,mint az Elevitbe.És oahaza az orvosom ezt jobban ajánlotta,mint az elevitet.Ő csak jobban tudja :)
Amugy kis hányingeren kivül,minden rendben van...már várom,h.repüljek haza :) Még 3 nap :)

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Hajnikám,hamarosan talizunk,még eddig ugy van,hogy átmegyünk,remélem,nem fogunk zavarni benneteket.

Erszényes-üdvözöllek,és a kis szerelmemet is...meg a párodat is. :)

Ballim-Üdv.neked :)

Dettus- mi a hejzet veled,hogy úgy el vagy tünve?

Kattic- téged is üdvözöllek :)

Potykamano- veled mi ujság van? Rég nem kérdeztél semmit tőllem :)

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Kép Szülinaposok
borsika33

Sziasztok!

Borsika
szép nagy lányaid vannak.Nem viszik még haza az udvarlókat?Nem vagy féltékeny?

Timci
nem zavartok,ez a nap ez erről szól,sokan leszünk remélem.

Erszényes
remélem soha többé nem fogjátok hallani a hangját,kívánom hogy ne szólaljon meg többé.Vagyis hogy ne legyen semmi baj.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Cuki
mehetünk pizzázni,mikor?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Horror éjszakánk volt, és a mai nap furkálással, meg ilyesmikkel telt. Apósék itt voltak egész nap.
Szval Zsófi nagyon szenvedett éjszaka. :( Úgy sajnáltam óránként felsírt, éls hajnali 1-kor tűz meleg volt, beadtam neki 1germicidet, és utána is nagyon nehezen aludt vissza az ölemben. :( Nagyon sajnáltam szegénykémet. De ma már jobban volt. :) Azon gondolkoztam, hogy lehet ezt a sűrű keléseket bírni az elején, és aki még most is csinálja...... :shock: Hát nem értem..... :shock: :shock: :shock: Azt hiszem be kell vállalnom a második bébit, mert nagyon nehéz lesz visszarázódnom......

Virág, reméljük elmúlik ez a korszakunk is....... nem megyünk el vmikor megint egy kicsit beszélgetni? Moziba esetleg?

Erszényke, riasztó kész? Hogy bírta Janika? Aludt tovább?

Roz, hogy vagytok?
birolili

hajny: mi nem tudunk menni hozzátok de köszi a meghívást, apa öccse itt alszik nálunk. :) Bulizzatok nagyot helyettem is.... :roll:
Én is remélem h nem kell hallanunk a hangját többé....iszonyatos volt, annyira hangos h ha én betörő lennék már amiatt elmenekülnék....
:D :D :D :D :D Janikának sem tettszett....szegény görbített egy jó ideig a kis száját.....

Lilike: sajnálom h ilyen rossz éjszakátok volt!:(

Timci: aranyos vagy!!! :D :D :D Mikor is mész pontosan haza? Reggel indulsz majd?? Jó bulit estére!!! :D

Borsika: nagyon szépek a lányaid és a torta is!!! :wink: :D

KépKép

KépKép
erszényes

Köszönöm szépen. Hát az apa érdeme is hogy ilyen szépej lettek. A torta isetni volt. Most hoztam előszőr ebből a cukrászdából, de nagyon fincsi volt!
borsika33

Rakok fel pár képet , apa lángost sütött. Kép Kép Kép
borsika33

Borsika,
hú, ezek a torták nagyon jól néznek ki, na meg a picilányok a képen!!!
Én ma gesztenyetortát alkottam.

Lányok,
hülye kérdésem lesz. Vettem tegnap egy darab sertés lapockát, de fogalmam sincs, hogy mihez lehetne vele kezdeni holnap ebédügyileg. Valami ötlet?

Lili,
ennyi volt? Csak láz, és semmi folytatása?

Képzeljétek, olyan érdekes volt délután Lili. Apa próbálta felfúrni a hintáját, amit még szülinapjára kapott, és persze Lili ordított. Hát mit gondol ilyenkor az ember: fél a fúrótól, OK! De nem, oda kellett vinni, akkor jó volt egy kicsit, aztán megint sírt, és apához akart menni. Bújt hozzá nagyon, lehet, hogy féltette apát, hogy bántja a fúró? Vagy nem tudom mi lehetett.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ja, amúgy a beton áthidaló győzött apával szemben, és továbbra sincs hinta :(

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

borsika
nagyon szépek a lányok és a torták is apátok meg egy kincs hogy ilyeneket süt :)

lili
Ne is kérdezd már kivagyok a tehetetlenségtől mintha egyre betegebb lenne adri :(
hiába csillapítanám a lázád az csak megy megy fel 39,4 -39,6 is volt ma már töbször csak fekszik és iszik és iszik . Most kicsit jobba van kb egy fél órája de a mai napunk horror volt egész nap sirt :( anniyra sajnálom .... már teljessen kész vagyok ha megint olyan éjszakánk lesz mint tegnap kiviszem az ügyeletre ... Az este 11 és 4 között 22 !!! szer volt fent :cry: igazán a lázon kivül semmi tünete a szeme persze csúnya még mindig de nem köhög csak egy picit vizessen folyik az orra ... Nem értem miért enniyre lázas és miért nem használ már valami tegnap megvettem ezt csodszert is 6000 ft ért ebben nagyon biztam jó -jó tudom tudom mit akarok 1 nap alatt de akkor is valmi hasson már mert szegényke nagyon rosszul van :( :( és persze ettől már én is...

Lina
ajtófélfába nem probáltátok még hintát vagy azt nem akarjátok össze furni ??

bea
jobban vagy ? És Lillácska?

dóra
nem is tudtam hogy te is pedagógus vagy :oops: volt mmár erről szó ? Én lennék enniyre szita agyú ? Egyébként milyen pedagógus vagy ?

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Borsika Nagyon Boldog Szülinapot a nagylányoknak!!Guszta a tortájuk és a lángos is fini lehetett,meg is kívántam :lol: .

Roz erről jut eszembe múltkor emlegettél egy jó pizza receptet,de végül nem írtad be,elkérhetem?

Lili jobbulást Zsófinak,nem lett más tünete?

Dóra nektek is jobbulást!Én is kicsit lebetegedtem vagy az allergiám jött ki,nem tudom,de utálatos ez a náthaszerűség.

Hajny utószilvesztereztek?Jó bulizást!

Timcike nem tűntem el,csak takarítottam,aztán nagybevásárlást csináltunk a Tescoban és én is sütöttem,igaz csak muffint.Aztán érezd jól magad otthon!Egyébként repültél már?

Thymi nagyon édes Gyopi,jól megnőtt mióta utoljára jártál erre :) .És nemsokára szülinapja lesz,gondolom várjátok már.

Lina édes lehetett Lilike :) .Sertéslapocka passz.

Holnap mi is hazamegyünk kicsit,ott leszünk egész jövő héten,várom már nagyon!Nem is újságoltam,hogy sikerült Lencsinek egyedül felülni,sőt már a felállással is próbálkozik,olyan kis drága,csak türelmetlen,hát látszik,hogy kos :D .

Kép Kép

Kép
dettus

dettus szerintem be irtam mert bea megsütötte :) d ebeirom mégegyszer :)

Pizzatészta 2 db 30 cm-es pizzára / Latsia 56212

500 g liszt / finom vagy rétes, mindegy! én felesben csinálom finom meg réteslisztből mert csak finom lisztből száraz lesz
10 g porélesztő
15 g cukor
15 g só
3-3, 5 dl víz
A hozzávalókat megdagasztod / én géppel szoktam/ és 10 perc pihentetés után kinyújtod, kiolajozott tepsibe teszed, ráteszed az ízlés szerinti feltétet és 240 fokra előmelegített sütőben 10 perc alatt készre sütöd.

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz nagyon egyszerre küldtük,Adrinak meg gyors-gyors jobbulást,szegényke sajnálom,hogy ilyen beteg lett.

Kép Kép

Kép
dettus

Ó,akkor bocsi,de köszönöm szépen!!!

Kép Kép

Kép
dettus

dettus
utoljára is nagyon egyszerr irtunk te győztél mert az enyémet nem fogadta el :D
szivesen recit beáéknak is izlett nagyon :)

nyhk
tv1 en volt most este 6 körül egy műsor az agyról volt szó és ha jól vettem ki szavaikból nikinél a sérült terület a racionalitást és a számolást és mégvalmit irányit arra már nem emlékszem nagggyon jó kis műsor volt állitólag mindn 7 van, testről van szó a soma meg tv1 es sport ripoter vezetik.

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Képzeljétek,az én nagylányom is lázas. :cry: Biztos ilyen vírus van.
Egyébként más baja nincs,se nem köhög,se az orra nem folyik...
Kép
Mostmár csak azért imádkozom,hogy a kicsi,ne kapja el :oops: !

Jobbulást a kis betegeknek!!!!!!!
Kép
Ezek a lányaim!Nem Tudok másikat feltenni,mert aazt írja,hogy túl nagy a kép,ezek meg már kicsik voltak! :roll:
kazi

Kazi,szegényke,akkor neki is jobbulást!Nagyon szépek a lányaid,csak egy kicsit pici a kép,de azért látszanak :) .Ha jól láttam,te fodrász vagy,merre?

Kép Kép

Kép
dettus

Erszényes(ugye jól tudom? :oops: ) Boldog Névnapot!

Kép
seriff

Erszényes,
sok boldog névnapot kívánunk neked!!!!

Roz,
ajtófélfa nálunk nem jó, csak a hálónak, a spájznak, a fürdőnek meg Lili szobájának van ajtaja, de mind olyan helyen van, ahol nem lenne jó hintázni. Lili nagyon szereti magát nézegetni a tükörbe, és az áthidalóba akarjuk befurni a tükörrel szemben.

Képzeljétek, olyan édes volt reggel Lili. Ült az etetőszékben, aztán a TV-ben megszólalt a kecskeméti harangjáték (Főtér c. műsorban), és teljesen lázba jött, elkezdett élénken kapálózni, hogy vegyük ki...., olyan édes volt, ahogy megismerte.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Erszényes,sok boldog névnapot!!!!!! 8)

Hajnikám-szuper volt a buli,nagyon jol éreztük magunkat!

Dettus-igen már repültem,nem lesz uj számomra :)

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Ennn - nem tudom kinek lehetne jelezni a honlap témát, vagy ha jelezné az ember akkor az számítana-e valamit.

Hajny - köszi a válaszod. Azt olvastam, hogy a folsav a magzat központi idegrendszerének fejlődéséhez szükséges, különösen az első néhány hétben. És hogy a szervezet nem képes tárolni ezt az anyagot. Saja én az első heteken már túl vagyok és csak 6 hetesen derült ki a terhességem, így addig nagyon nem is turbóztam magam, bár multivitamint előtte is eszegettem, csak úgy! Azért veszek folsavat és pótolgatom még, hátha jelent valamit még ebben a korban is.

Timci - köszönöm kérdésed, vagyogatok. Még kényszerpihenőn a mélyen tapadó lepény miatt. Ha sokat vagyok fent fájdogál miatta rögtön a hasam. Alig várom a 18 hetes uh-ot hogy majd mit mondanak. Remélem lassanként zért fentebb húzódik!!!! Jó utat Neked!

Borsika - aranosak a lánykáid és szép kis tortát kaptak!!! Párod nagyon ügyi, hogy lángost is tud sütni!!!

Kép
potykamanó

Boldog névnapot minden Ágnesnak!

Jobbulást a betegeskedőknek!

Pár napig nem tudtalak még olvasni sem titeket az év eleji zárások miatt!

Lina!
Klassz a kép, amit felraktál, csak Nándi mindig belepislogott vagy máshova nézett, általában nem ilyen nehéz képet készíteni róla!
Ti mikor jöttök el hozzánk?

Dettus, holnap találkozunk? A héten nem volt autóm, csak itthon voltunk, már jó lesz találkozni másokkal!

De jó, hogy egyre több a kismamamánk a neten! Rengeteg jó dolgot tanultam az itteniektől!

Lili!
Jobbulást Zsófinak!Ha jobban lesz a lánykád, akkor a héten találkozhatnánk! Katikával is beszéltük , hogy összehozhatnánk valamikor egy találkát, akár hármasban is. Eljöhetnétek hozzánk?

Timci
Jó utat haza és ha visszajöttél, írj újra!

Sbea
Nem vagyok egy ideges típus, de a terhesség alatt a hormonok nálam is dolgoztak! De még így is olyan jó volt várandósnak lenni, persze akkor nem így éreztem pár pillanatra, amikor kiborítottam a szeretteimet és éreztem, hogy valami nincs rendben! Ez is a más állapottal jár! Sajna!

Kész az ebéd! .... Nándi még alszik .... nyugodtan ehetek :D

KépKép
kattic

Sziasztok!

Erszényes
Naon boldog névnapot kívánok neked,teljesüljön ma minden álmod!

Lili
Anna is belázasodott tegnap estére,mire megjött az első vendég,lázas volt.Adtam neki lázcsillapítót,10 perc múlva semmi baja sem volt.Majd 9-kor elaludt,reggel rendesen ébredt.Azóta sincs semmi baja.Hogy miért volt ez?Már volt egyszer ilyen hogy láz este,reggelre meg semmi.A stressztől lehet ilyen?Látta hogy sürgünk-forgunk,érezte hogy vmi készül.Lehetséges ez?
Zsófinak jobbulást!

Manó
Szedjed csak a folsavat,attól semmi bajotok sem lesz,és nem késő szedni.

Lina
ütvefúróval próbáltátok?Elméletileg és gyakorlatilag annak bírnia kellene a betont.

Kazi
szépek a lányaid,és neki is jobbulást!

Roz
Adrinak is jobbulást.Kitartás neked és sok türelmet.Ami soxor nekem sincs. :wink:

Dettus
igen,ez olyan pótszilveszter szerű volt,20-an voltunk Annával együtt.Nem érdekelte a hangzavar,aludt mint a tök. :lol:

Borsika
le a kalappal a férjed előtt.Ez igen!A torták is szépek.Hol csinálták ha megkérdezhetem.Csak a kíváncsiság miatt. :wink:

Timci
képet küldöm mihelyt felraktam a gépre őket.

Virág
te most a tojást akkor mellőzöd a föztödből?Meg mire is volt a teszt pozitív?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Találtam egy műsort,csúnyán beszélő nő van benne,naon primitív.Jót nevettem rajta.

www.gatveder.hu

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Köszönöm szépen a névnapi köszöntéseket! Arik vagytok!! :D

Kis betegeknek jobbulást kívánunk!!! :( Sajnos lehet mi sem úsztuk meg Janika mára csupa takony lett (bocsi a kifejezésért), de azonkivül semmi egyéb, a kedve is jo, hát remélem h ha felkel már ez is elmulik.

hajny: hányan voltatok a bulin?? Meddig tartott?? Örülök, hogy jol éreztétek magatokat! :D És tényleg Anna ilyen jol alszik mellette???
:roll: :D :D :D Mondjuk szilveszterkor nekem se ébredt Jana.... :wink: :D :D

Timci: ne tudom találkozunk e addig még de nagyon jo utat neked!! Pontosan mikor indulsz?? Nagyon vigyázz magatokra!! :wink: :D :D

Borsika: nem semmik azok a lángosok, de ügyes férjed van!! :wink: :D

Voltunk délben a malomban, janika kapott egy Xilofont, olyan ügyesen elleste tőlem h hogyan kell ütögetni. nagyoin tettszett neki. Én meg kaptam apától egy bőrkesztyűt meg egy melltartót!! Ja és még Girosoztunk is!!! szal jol telt a nap eddig csak Jana ne legyen beteg.... :wink: :D :D

KépKép

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Erszényes
épp kérdezni akartam hogy mit kaptál ajándékot,de megelőztél.
20-an voltunk,ilyenkor a nagynak látszó lakás kicsinek tűnik.Majd a legközelebbi bulira eljöttök ti is.Az februárra van tervezve,de az már a MÁV házban lesz,mert szülinapomat ünnepeljük majd.Egy másik barátosnémmal.Az fergeteges lesz ám!Húú :wink:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Ja,3 körül ment el az utolsó 3 fiú.Azt hiszem.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajny,
ütvefúró volt, de ezek szerint nem elég. Anno a panelt sem vitte, mindig bérelni kellett fúrókalapácsot. Az olyan ipari méretű. Majd jövő héten kibéreljük. Anyu most beteg, majd akkor, ha dolgozik.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Erszényes-kedden indulok,este 7 fele a reptérre.

Köszönöm csajok,hogy gondoltok rám.:) Otthon még irok,ne aggodjatok,nem tudtok egykönnyen kiturni már közületek :)

Pussz

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

A tortákat a petőfivárosba a Rigolettó Cukrászdába rendletem, tényleg nagyon finom volt, Könnyű nem vajas, hab is igazi hab volt. Apa meg azóta ilyen ügyi mióta kit volt Svédo.-ba. Ott rá volt kényszerülve hogy maga fözzön, sőt a többieknek is ő főzött, itthon az asszonyok féltékenyek is voltak, elvoltak kényezetve a fiúk. A netről megkaereste rectepteket, és addig próbálta míg jó nem lett. Kürtös kalácsot is szokott sütni.
borsika33

De jó neked Borsika!A férjed volt a sereg asszonya,de legalább tanult!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Igen de mondtuk csak a főtésre terjedjen ki a feladata :lol:
borsika33

Igen,igen. :lol:
De otthon szokott mostanság is főzni?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajni

Nem nagyon inkább sütni szeret, azt is csak hétvégeken, nem sokat van itthon mert van egy másodállása is. / asztalos/ Keveset van itthon.
borsika33

Borsika,
ősszel a T-Com olimpián én is sütöttem kürtőskalácsot, szabad tűzön miniket. Úgy szeretem, de nem árulták el, mi van a tésztájában. :(

Ma megint alkottam valami sütit, de nem lett az igazi, látom Hajny gépközelben vagy, úgyhogy le se merem írni, hogy miket csináltunk szegény sütivel :oops: :D

Timci,
mikor indul a géped, hogy csak este 7-kor indulsz, az jó későn lesz..., emlékszem, én egyszer este 10-kor indultam Macedóniába, hát nem volt egy leányálom, amúgy sem szeretek repülni...valahogy nem szeretem azokat a helyeket, ahonnan le lehet esni. A ti Király barlangotokban sikerült egy nagyobbat esnem, azóta nem szeretem a mélységet. De akkor is gyönyörű volt, a legszebb, amit eddig láttam.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina

A párom a netről vette le a receptet. Ő csak itthon sütötte sütőbe csinált hengert amire fel kell tekerni. A szabad tűzönbiztos finomabb, de nekünk ez si be jött, fincsi volt.
borsika33

Sziasztok!

Lina
mit szerettél volna sütni?Hátha tok segíteni egy-két jó tanáccsal.Nem röhöglek ám ki én .

Borsika
jó tudni hogy van asztalos a közelben,mármint ha kellene vmi asztalos munka,akkor vállalna?

Jaj,most néztem a neten jó dolgokat,lehet sokan ismerik.Ez főleg kismamáknak jó.
Levendulatea-jó a stresszre,fejfájásra,fürdővízbe is bele lehet önteni,jó hatása van.

gyömbér-kiskanálnyi por a teába hányinger ellen.

citromfű,levendula illóolaj-párologtatni és fertőtleníti a levegőt akisbabának ez jó.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

timci: tök gáz h olyan későn megy a géped..... :? , azért majd jelentkezz ha megérkeztél h ne aggódjak! :D

hajny: akkor tényleg voltatok páran. :) A következőt semmiképpen nem szeretnénk kihagyni!! :wink: :D
Ja Janika teljesen rákattant a pufira!!!!
:D :D :D :D :D :D

Kép

KépKép

KépKép
erszényes

Ja tök gáz ez a tandíj dolog......most akartam felvételizni suliba....de igy már elkéstem.... :cry: :cry:

KépKép
erszényes

Istenke éltesse az Ágikat!!!

Potykamanó
Nem tudom mennyibe kerül, de a barátnőm mondta h ocsóbb a Gravida, mint az Elevit és összehasonlítottuk mi van bennük és a Gravida nyert.

Erszényes
Nem mondhatnám h szeret enni, neki a kajálás felesleges időtöltés. Mindig kell valamit adni a kezébe, így közben meg tudom etetni. „Segédeszköz” nélkül nem nagyon menne.

Borsika
Fincsi torták voltak biztos. Milyen nagy lányaid vannak! Ügyi apátok van!
Nemsokára megy hozzátok a barátnőm szülni :D 29.-re van kiírva, de már 1 cm-re ki van tágulva.

Kis betegeknek gyógypuszik mennek!

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztok!

Ma naon ráérek jönni ide.

Erszényes
meg kell zabálni a fiad!Naon édes!A kuki nem rossz,Anna most is azt majszolja.Néha eszébe jut és kéri.De akkor sokat eszik.
Hová akartál felvételizni?

Thymi
Annánál pár napja úgy megy a reggeli hogy ,bekapcsolom neki az unokaöccséről a filmet és nézi.Közben mindent megeszik,akármit is adok neki.Ha így megy csak,akkor ez van.Majd később máshogy lesz.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Erszenyes, mi is boldog nevnapot kivanunk! :D A kov. lanyunk Agi lesz! :wink: Jananak jobbulast!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dora
mikor lesz az az Ági kislányotok?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajny,
az úgy kezdődött, hogy tegnap csináltam egy gesztenyetortát, tök jó is lett. Aztán ma kitaláltam, hogy a tésztája jó másra is, és raktam rá cseresznyét tojáshabba keverve. Csak szerintem korán raktam rá mindezt a tésztára, mert a tészta nem sült meg, a hab meg megbarnult. Aztán ettünk belőle két szeletet, amikor felvágtam, valami lötyi jött ki belőle,aztán úgy gondoltam, hogy még egy kicsit visszarakom a sütőbe... valamit azért javult a tésztája, de legközelebb szépen sorban rakok rá mindent, és nem keverem össze a cserit a habbal.

Erszényes,
de aranyos Janika, tiszta élvezettel eszi azt a kukit.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Dóra: köszi! :) Nekem ha lányom lesz a 3. neve lesz lehet Ági, de nem biztos még....

hajny: Egerbe akartam az Eszterházy Károly Főiskolára.... :?
Sosem fogjuk elfelejteni honnan jött a pufi ötlet!! Mindig eszembe juttok ha Jana eszi! :wink: :D :D :D

thymi: nekem szeret enni, de akkor is kell vmia kezébe különben forog a székben, meg ki akar mászni.... :roll: :D :D

KépKép
erszényes

Sziasztok!
Végre sikerült a vonalzóra felrakni a képeket!!!!! :lol:

Mirabel csodák-csodájára meggyógyult! :)

Dettus:igen fodrász vagyok!Dolgoztam a Szarvas utcán a Harmónia sminkstúdióba,meg a Tescoba a Klierbe!De nem oda fogok vissza menni,mert ott 12óráztam,az meg ugye a lányok miatt nem jó.
Te mit és hol?
Amúgy melyik részén laktok a széchenyinek?

Erszényes:Nagyon cuki a kisfiad! az én lányaim is szeretik a pufit! :)
Na majd most sikerül képet felrakni magunkról,itt van apa! Kép Kép Kép
kazi

kazi
mi ismerjük ám egymást :) nézzd meg az iwiw-en Bartus rozália vagyok ... :)

Erszényes
naggggyon sok boldog névnapot Janika egy tündér :)

lina
mikor csinálja meg szláva hintát??

Virág
sajnálom :( de legalább tudjátok mostmár...
esetleg kérd le te is az a kiadványt tojás-tejre kombinálva nem drága párszáz forint www.taplalekallergia.hu -van.

seriff
holnap beugrok én is részleteket kérdezni a spiningről lehet hogy együtt járunk majd :wink:

mennem kell Adri nincs jól még mindig ma is a nap nagyrészében aludt vagy sirt :( persze lázas volt egész nap :(
holnap megyünk vissza adrival dokihoz reggel korán a gyógyija már elfogyot 1 üveg suprax és javulásnak jele sincs tuti szurira leszünk ítélve :(
Nikit meg viszem 11 re a fejlszetőpedagoushoz holnap du jövök mesélni :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?