Ruzy!
drukkolok neked!
nekem is olyan a digi hőmérőm, de néha kicsit kevesebbet mér, mint a hónaljas (nekem).
Véda Emesének sok boldogságot kívánok az életben
Rylie!
nálunk is megy néha a tévé (éjjel-nappal sose

, de érdekes, hogy Lencsém nem bámulja. néha mondom, hogy "nézd, mese!", de nézi, mondja, hogy maci, aztán tovább megy.
fotók édesek!
Zuzi, Manóka!
nálunk Lencse általában azt mondja, hogy PPPPŰŰŰŰŰ, ha bekakilt, de néha azt is, hogy pisi. viszont most belekakilt (életében másodszor ) a kádba, és sajnos nem láttam, és közben a fogkeféjét nyomkodta a vízbe, majd a szájába ://////
Recca!
volt valami húzó alkalmatosságod a matrachoz?
Votiv!
drukkolunk Zsánának!
Fibi!
hogy őszinte legyek, én nem az anyósoméknak mondanék nemet, hanem a férjemnek. megmondanám, hogy én nem akarom és rendezze le velük ő. persze ehhez lé kell, mert ha nincs az embernek, nincs miből albécit fizetni. ha építkeznék, és minden fillér számítana, pár hónapot kibírnék anyóséknál (max.2-3-at), mármint a helyedben. a saját helyemben többet is, mert rendesek.
Tinu!
de jó, hogy máris jelentkeztél. nekem a bedurrant melleken sokat segített a masszázs. nem tudtam hogyan kell, mígnem a kórházban megmutatták. kb. két ujjamat a bedurrant területve téve nyomni kezdtem a csomot, körbe mozgatva. de nem emeltem fel az ujjamat, szóval nem körbe "simogatás", hanem körbe szétmasszírozás volt. és végig mentem az egész mellen. utána meleg vizes zuhany. muszáj volt, mert nekem már ment fel a lázam. Lencsém meg nem tudott szopni (nem is akart), úgyhogy még fejővel rádolgoztam, fejtem, mint a gép.
ja, és első napokban folyton úgy kezdtem a bejegyzésemet, hogy HELP.

nem hogy fürdetni, de mást sem tudtam.
Móni!
mikor tök egyedül voltam a babával (férjem elutazott), akkor volt, hogy én is kihagytam 1-1 napot, mert nem bírtam fizikailag. ő is utált fürdeni. de nem sokáig.

viszont, ha most hirtelen elálmosodik, akkor van, hogy néha nem fürdik, hanem már alszik is. havonta 1-2 alkalom. semmi baja eddig