A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Sziasztok!

Köszönjük, Zsófi jól van most már.

Kattic, találkozhatunk, ha gondoljátok a jövő héten. Majd beszéljünk! :)

Jó éjt, holnap még írok!
birolili

Roz,
apa a héten nem jön haza, majd csak hétvégén, úgyhogy valószínű akkor, ha sikerül fúrót szerezni.

Kattic,
ha összehozzátok a randit Nyhk-val és Lilivel, esetleg csatlakozhatunk mi is, ha nem zavarunk. Jövő héten eléggé egyedül leszek, szerintem sokat bent leszek Kecskeméten, meg ott alszok anyunál. Csak majd telcsizz, mert netet nem tudom, hogy hogy látok.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kazi, olyan szép a családod! Gratulálok!

Képzeljétek, ma este fél 8-kor megszületett Vivike! Gábor unokatestvérének a kislánya. :D Úgy izgultam érte.
birolili

Roz: nem kell ahoz iwiw,tudom így is! :D
Milyen kicsi a világ!!! :roll:
a kislányodnak mihamarabbi gyógyulást kívánok!

Ébredés mentes jóéjszakát mindenkinek!
kazi

Pille,
Köszi az infót a cseresznyemagról, de végül vettem egy gyógysapkát. Per pillanat ez tűnt a leggyorsabb és így a legjobb megoldásnak. Petrusnak is jó lesz majd (de remélem nem lesz rá szüksége), meg ki tudja még kinek… :)
A vacsi dologgal arra jutottam, hogy szombat este adtam neki vacsit 6-kor és fél 9-kor alváshoz tejcssi. Fél óra múlva ébredt, utána 1 óra mulva. Igaz nem vísítós ébredés volt. Azután másfél óra múlva. (ezt én nem vettem észre annyira be voltam ájulva, de apának sikerült is visszaaltatnia szinte azonnal). A hajnali ébredések ugyan úgy megvoltak. Sajna messzemenő következtetést nem tudok levonni, ugyanis Ádámnak elég rossz éjszakája volt és többször felsírt, és lehet hogy Petrus erre ébredt fel. Persze lehet, hogy jön a foga, vagy ki tudja…Egy kicsit belefáradtam a találgatásba. Lassan ott tartok, hogy feladom a dolgot. Adok vacsit és ha kel akkor megyek és visszaaltatom.

Linácska,
Rosszat is álmodhat, hisz szegénykémnek van egy bátyja aki állandóan gyepálja. TV nem nagyon megy, de este a híradót mindig megnézem (valami tájékozódásféle kell), és hát az nem éppen erőszakmentes műsor. :( Egyébként nállunk minden szobában van éjjelifény (márcsak azért is, mert ha át kell menni valamelyik gyerekhez akkor nem kell villanyt kapcsolnunk).
Lili nagyon aranyos lehetett, hogy megvédi az apját a fúrótól!

Sbea,
Voltatok Cegléden?

Dora,
Végig kiabálja a kezelést, de azért mert le kell fogni. De amint kész, megkapja a cukrot és már rohan játszani. :)

Roz,
Adrinak jobbulást! Mi az a csodaszer?
Majd mesélj a holnapi felmérésről, gondolok majd rátok!!!!
Nem néztem a tv-t, de majd legközelebb belekukkantok a műsorba.

Borsika
Nagyon sok boldog szülinapot a lányoknak!

Kazi,
Gyönyörűek a gyerköcök!

Kattic,
Én benne vagyok a találkozóba!! Holnap beszéljünk róla!

Baba-mam klubba jön valaki holnap?

Kép

Kép
nyhk

birolili,köszi a gratulát! :)
Jó egészséget ,sok boldogságot a babához! :D
kazi

linacska-este 8:2o kor indul pontosan a gépem.Baromságot mondtam,mert nem 7 fele indulunk a reptérre,hanem jóval hamarabb :oops: Sajnálom,h.estél,remélhetőleg legközelebb jobban vigyázol és akkor nem lesz aemmi gáz. :)

erszenyes-amint hazaérek,bekapcsolom a gépet és megirom,h.szerencsésen megérkeztem,ami este 9 után fog megtörténni,mert mig hazaérek,eszek,stb....tudod,hogy van ez.:)Drága a kép Janáról.Tetszik:)Már mondhatom,h.holnap megyek haza,márcsak egy nap:)

Hajni-várom,h.rámcsörögj,hogy mikor induljak...köszi már nem tudom hányadszorra,hogy segitesz nekünk!!!! :oops: Angyal vagy!

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Kazi, már az iwiwen is megcsodáltuk a gyönyörű lányaitokat (a férjem ismeri a Tiédet), nagyon édesek!

Nyhk, akartam már írni(meg írtam is már másoknak máskor), h nekem az vált be, h nem kerestem az okot, csak elfogadtam, h ébred és kész, könnyebb volt sokkal, és 20 hónap után némi jutalmam is volt érte: egymásután 4 átaludt éjszaka( na a mai már nem, de ezt hagyjuk).

Rozi, hányra akarsz járni spinningre? Melyik napokon?

Lili, gratula uncsitesóéknak! Hogy hívják a kislányt?

Kép
seriff

Ser, Vincze Vivien a neve a kislánynak. Vákuummal született. Az anyuka nagyon megszenvedett...... :(
Mikor van spinning?

Én nem tudok ma menni klubba, apa itthon van. Tegnap buliba volt az egész cég. Hívtok, ha lesz tali?
birolili

Lányok, aki ismeri Somi Ildikót: A testvéremet is elvihetnénk hozzá? (15 éves) - vagy csak kicsi gyerekek járnak hozzá?? Már nagyon, de nagyon rég óta köhög.....nem tudják, h. mi a baja.
birolili

Lili: gratula unokatesódék kislányához!! :D vákuum???:cry: Nekem is majdnem az volt, szegény jol kimerülhetett....

kazi: üdv itt. gyönyörűek a kislányaid!! És milyen különleges nevük van.... :wink: :D

Janika még mindig taknyos, semmi más tünet hála az égnek csak az viszont egész nap szivni kell non-stop.... :roll: :(
du. megyünk a dokihoz!

KépKép

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Borsika, nagyszeruek lettek a szulinapi kepek! Isten eltesse oket sokaig!:) Anyukad marad nalatok?

Kazi, szepek a lanyaid!:)

Linacska, mondanam, hogy hozzank is gyertek be, de lebetegedett az egesz csalad :( , Katat delutan viszem orvoshoz. :?

Lili, mehet a tesod Somi doktornohoz, ha a ferjem harminc eves fejjel mehetett. :wink: Bar lelekben meg o is gyermek... :lol:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Dóra,
sajnálom, hogy betegek lettetek, pedig szívesen mentünk volna. Szerintem a héten csak kedden alszok otthon, adok a kutyának jó sok ennivalót, hogy kibírja péntekig. :D

Nyhk,
Ádám gyepálja Petrát? Vagy csak kicsit erősebben szeretgeti? Hú erre annyira kíváncsi vagyok, mi lesz, ha majd Lilinek is lesz kistesója.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönjük a dicsérő szavakat a lányok nevében . Alapból mosolygos mind a három csajszi , meg nálunk ez családi vonás hogy vidámak vagyunk.

Borsika
Nagyon sok boldog szülinapot kivánok én is a lányoknak , nagyon szép lányok.

Erszényes
Utólag is sok boldog névnapot kivánok. Nagyon szép a kisfiad .

Lili
Gratulálok én is unokatesodéknak. Barátnőm is holnapra van kiirva, de semmi jele hogy ki szeretne jönni a kiscsajszika.

Kazi
üdv itt a babaneten , nagyon szépek a kislányaid és nagyon szép nevük van.

Lina
Erre is jöhettek ám ha van kedvetek.

Betegeknek jobbulást kivánok ,, mindenki gyogyuljon meg mielöbb.

Tegnap vettünk auchanban feladatos füzeteket , kiscsoportosoknak , meg első osztályosoknak valót és este elkezdtük a feladatokat csinálni , én csak a feladatokat olvastam fel lányoknak Ők meg csinálták , hát ledöbbentem hogy milyen kitartóak voltak és hogy mennyire élvezték , ők akiket nem igazán lehet lefoglalni , Encsi 16 feladatot csinált meg , már én mondtam neki hogy fejezzük be elég volt mára.:lol:

Ne haragudjatok hogy csak ilyen ritkán vagyok , de mostanában el kezdtem kreativkodni és nagyon bele tudok méllyedni , igaz arra szakitok időt hogy el olvasgassalak Benneteket, csak már az irásra nincs idő.

Kép
Kép
Kép
kecsone

Sziasztok!

Kazi
tényleg szép családod van,a lányok szépek,és mellé szép a nevük is.

Lina
majd a legközelebbi sütid jobban fog sikerülni.
Az a beton jól megvan csinálva,ha ütvefúró sem viszi.Nem spórolták ki belőle az anyagot.

Erszényes
jobbulást Janikának,remélem orrfolyáson kívül más nem lesz.Kis drága!

Csütörtökön megyünk pizzázni Cukival.Ki akar jönni?Virág,Lili ti a múltkor nem tudtatok jönni,most lenne kedvetek?Bárkinek,aki ráér este 6 felé,eljönne?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok

Na megjöttünk minden honnan .. Adrit holnap viszem vérvételre vinni kell pisit meg kakit is ... nem tudja a doktornő a mi baja de annyit mondott Ő is hogy láthatóan semmit nem javult ... :(

Niki meg ....
mondta fejlesztő pedgógus hogy valóban nagyon le van maradva niki és hogy még behozható de biztossan sok gondja lesz még főleg a számolással ... Most abban maradtunk hogy jövöhéten elegyünk még felméri a tornázását is és utánna hetente 1szer járunk hozzá és itthon minden nap 20 percet az előirt torna sort csináljuk amit havonta változtatunk ... Az modta hogy a rövid távú memóriája az nagyonrosszul működik DE amit az oviban modtak hogy nem venne rész a foglalkozásookon az kicsit sántíthat mert itt csinálta kérte hoyg csinálják még ...
nagyon aranyos ez a csajszi akinél voltunk egyébként 1800 ft lesz a heti 1 alklom ami 45 perc ...

seriff
nem tudtam bemenni megkérdezni hogy miko rlehet menni mennyibe kerül... majd valmelyik nap bemegyek ..

kecsoné
nagyon ügyessek a csajok :) Mik lesznek a jelmezek idén ???

nana
??? Jól vagytok ?? Fiúk ?

pille
hol vetted cseresznye mag párnát sehol nem kapok :(

nyhk
sapi mennyi volt gyóhyszertárban vetted??

Kazi
egyébként olyan érdekes ez én is megismertelek volna azutcán bárhol de neved nem tudtam volna :( nagyon rossz név memóriám van .. Na akikel oviba is együtt jártm azoknak persze tudom :oops: mint pl A molnár annamari vagy czibula ricsi vagy vörös gyula... vagy sorolhatnám de a Te nevedre nem elmékeztem .. :oops: :oops:
Viszont a férjed is nagyon ismerős Ő nem autókkal fpglalkozik vagy honnan ismerhetem ?

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz
jobbulást Adrinak,ez a csúnya össze-vissza idő is közre játszhat nem?

Tényleg
Nana
mi van veletek?Rég írtál már

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

pille

a fánkról jut eszembe már a sokszor akartam kérdezni hogy rumnál jó sütö rum vagy igazi rum kell ?
most kiflit sütök ha kisült felteszem fotot

Kép

Kép

Kép
roz23

Birr

Képzeld én láttam el a Vincze Vivient. Ami érdekes ez én Vivienem 11 éve született csak az óra nem stimmel, az anyuka meg Borsos Katalin, Én Borsosné Kai vagyok. Érdekes nem? Vagy én látom annak? Na jó megyek vár a munka! Éjzsakás vagyok!
borsika33

Roz, www.metamorf.hu-n is utána tudsz nézni az áraknak, óráknak!

Kecsóné, de jó, h írtál! üdv a mosolygós lányaidnak! Mit kreatívkodsz?

Kép
seriff

Kép

a feltekerésen és kenésen van még mit finomitani :) de nagyon fini lett :wink:

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Roz
ez igen!Szép kiflik.Van töltve vmivel?De ha natúr is fincsi biztos!

Borsika
vannak még véletlenek.Ez jelent valamit,szerintem.Az ilyenekben én hiszek,nem sok minden történik véletlen.Jól megírtam mi?ÁÁÁ,összeszavakat a keverem. :lol:

Jó éjszakát!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!
Köszönjük a dicsérő szavakat a lányok nevében is.hát szó-mi-szó igyekeztünk! :lol:
seriff: hogy hívják a férjed?-megnézném a ti családotokat is!
Te nem vagy fenn az iwiwen?

roz:a férjem a kerékpár üzletben dolgozik,biztos onnan ismi :)
Szépek lettek a kiflik!! :)
a cseresznyemag párnát a dm-ben láttam.

borsika:te a korházban dolgozol?csecsemős nővér vagy?
Ha igen nagyon kiváncsi vagyok rá ki lehetsz?!

Megyek lefektetem a nagylányt!
kazi

Seriff,
Már belefáradtam, hogy találgassam, mikor miért kel fel Petrus. Elfogadtam… , Neked gratula a 4 átaludt éjszakáért, gondolom már vágytál rá nagyon, de nem volt szokatlan? Amikor Ádám először átaludta az éjszakát többször átmentem hozzá, hogy mi baj lehet. Hát igen, ha felébred az a baj, ha nem akkor az

Linácska,
Szerencsére annyira nem vészes a helyzet nem durván bántja Ádám Petrát. De azért mindig résen kell lennem. Ha Petra Ádám játékát veszi célba, akkor Ádám nagyon be tud pörögni, és nekimegy Petrusnak. Ez abból áll, hogy megkarmolja az arcát, vagy meglöki. Sajna volt már nagyobb esés illetve karmolásnyom is rajta. Néha csak játszani akar Ádám vele, de még nem elég óvatos, és ebből is van probléma. Persze Petrust sem kell félteni, ő Ádám haját veszi mindig célba. Ja és már birkóznak is. Petrus lefekszik, Ádám meg rámászik és nem engedi, hogy másszon, ebből is volt már sírás, de kacagás is. Szóval annyira nem vészes, de figyelni kell.
Nálunk a testvérféltékenység legjobban abban jött ki, hogy Ádám Petrát utánozza.

Roz,
Jobbulást Adrinak! Az nagyon jó hír, hogy Niki lemaradása behozható! És az is jó, illetve könnyebb, hogy otthon kell csinálnotok a feladatokat!!!!
A sapkát Cegléden vettem, de állítólag gyógyszertárban is lehet kapni. 4000 Ft volt. Egyébként nem egy nagy durranás, meg lehetne csinálni, de hát SOS-ben kellett.

Kattic, merre voltatok délután?

Kép

Kép
nyhk

Borsika, örülök, hogy láttad a bébit. Szép baba? NAgyon kíváncsi vagyok rá. Biztosan cuki. Nem megyünk be a kórházba, bár Zsófi tuti élvezné a sok babát. :D De nem megyünk be, fáradt Katica. Hagy pihenjen. Majd itthon. Ha találkozol vele, mond meg neki légyszi, hogy puszilom.
És nem semmi egybeesések! :) Mondd el neki is!

Roz, nagyon szuperek lettek a kiflik! Zsófi is imádja az ilyeneket! :) Már tudja követelni: kugi! Az almás kuglóf a kedvence, és alig bírja kivárni, hogy megsüljön. Ott áll a sütő előtt, és nézi, és a majommal beszél neki, hogy süljön gyorsabban. :D :D :D

Csajok, milyen volt a baba-mama klub? csütörtökön vszínű tudok menni......

Jó éjt!
birolili

borsika
e szerintem is tök érdekes ..
Nem régen ideköltözött egy család mellénk a "kislányuk " igaz 18 éves, de ugyan ugy február 22 . én születtet mint az én nikim, és Őt is nikinek hívják :) És az anyukája ugyan annyi éves volt mint én, mikor szülte Ő az Ő Nikijét Én meg az Én Nikikimet :)

Adrit nem tudom felkelteni ....:( Hiába rázogatam... Nem megy ... Bár azt modta dokinéni hogy csak akkor vigyem ki ha lázas volt de tegnap már abszolut nem volt lázas. így csúszhatunk 1 napot, gondolom én ...

Lili
zsófi :D naggggyon édes lehet :)egybként a kifli baromi gyorsan megvan ha gondolod beirom racit hátha egyszer kedvet kapsz :)

hajny
kifli nincs töltve semmivel de legközelebb vékonyabra nyujtom hogy ropgósabb legyen és több sót tezsek bele :) Jóóó kis forrocsokit csináltam hozzá :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Nyhk, Dettus és a többiek

... akik voltak a klubban. Nem jutottunk el, Nándi irtóra nyűgös volt és álmos, elaludt és mire felébredt nem lett volna értelme elmennünk, pedig nagyon hiányzik már egy jó kis beszélgetés!

Nem merem elkiabálni, de egyre jobbak az éjszakáink! Ritkán sír fel Nándi és általában 1-2x kel fel és megnyugtatnom azzal, hogy berakom a kezem hozzá éjszaka. Kivettünk egy rudat, ott tudok benyúlni és mellette fekszem matracon. Rengeteget forgolódik éjszaka és 5h után egyszer megszoptatom, majd alszik 1/2 8h-ig. Már nem kel fel szopni 4-5x éjszaka :D
Este nem adok neki tejpépet, tápszert viszont jól bevacsorázunk.
A félórás, egyórás felsírásokról úgy szoktattam le, hogy hagytam elaludni a matracomon és 25 perc után tettem be az ágyba, hogy egy kicsit felébredjen, de ne teljesen. Rámnézett és visszacsukta a szemét és aludt. 3 napig csináltam. A suttogóban olvastam, hogy fel kel kelteni, mielőtt felébredne, de 1 hónap után vettem rá magam a dologra és bevált! Azóta ritkán kel sírva fél óra után és csak akkor, ha valami nagy dolog érte napközben. Pl. tegnap előtt egy ismerősnél megmarta az arcát a kislány , aki 1 évvel idősebb. Minden ok nélkül, hirtelen?! Kicsik még ahhoz, hogy együtt játszanak és féltette a játékai a leányzó! Nándi erre nincs felkészülve!
... és még egy dolog. Vizi paci (Pampers) nélkül nincs alvás, legtöbbször azért sír vagy nyöszörög éjszaka, mert nem találja! Ezt is csak reméltem 2 hónapja, hogy lesz valami, amihez ragaszkodni fog altatáskor! :lol:

KépKép
kattic

Sziasztok!

Roz
nyami-nyami!Ahogy belegondoltam milyen fini lehet,máris híztam egy kilót.Gratula,te ügyi vagy naon!

Kattic
Igen bátor vagy,én nem mertem sose kelteni,nincs szívem hozzá.Ja de,délután már mikor 4 órát alszik egy huzamban,mert akkor este nem alszik.

Lili
megkóstolnám én is az almáskuglófod.Lehet én is ott állnék a sütőd előtt? :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

hajny
most lehet hülye kérdés lesz és tényleg nem kötöszködni akarok néztem az iwiwet és ott a körelveles üzeneteted /üzeneteket az üzenőfalon ... Mi a körlevél ? Most csak az számit "hülye " körlevélnek amit az iwiw megszünésről vagy iwiw meghívóért küldenk vagy az is amit pl te is küldesz ez a kínai tanitás... nekem ugyan mindegy engem nem zavar a "körlevél" bár nem értem őket meg nem továbbítok egyet sem
csak sokszor irják többen is hogy ne küldjön neki nekik körlevelet mert kitölik a másikat az ismerősök közül .... Valaki modja már meg melyik a "jó körlevél " és melyik nem ? :D Remélem érted mit akarok gagyogni :D egyébként engem nem zavar én ezért senkit nem törölnék az ismerősök közül mert az üzenett könyebb törölni mint egy barátot de akkor sem értem miért kell ezen enniyre felháborodni hogy ne küldjék .. Mert akkor... Szerintem nem olyna nehéz egy üzenet kitörölni van aki friss iwiwes nem figyeli ezt a sávot.... vagy csak jóhiszemű .... vagy ki tudja... csak nekem modja már meg valki melyik az a körlevél amielyik ha kernig jó és melyik amielyik nem jó :) :wink: :oops:

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!Végre eljött a várva várt nap.Ma utazok haza :D !
Még tartjuk odahza is a kapcsolatot...

erszényes-remélem,hogy a kis szerelmemnek nincs nagy baja és hamarosan meg fog gyógyulni.Sok puszit küldök neki :) remélem,mikor visszajövök még randizunk...

hajni-nagyon vigyázz magatokra,már várom,hogy ujra randizzunk,és jó nagyokat dumcsizzunk,sétáljunk :)

katic-mikor visszajöttem,értesitelek,és akkor egy randit megbeszélhetünk,hisz szeretnélek már megismerni :)

Mindenkinek sok puszit küldök és a gyerekeknek meg sok sok egészséget és boldogságot!Jók legyetek!

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Csak gyorsan, nem otthonról netezek.

Kazi,
melyik kerékpárboltban dolgozik a férjed?

Ha minden igaz, csütörtökön tudunk mi is menni klubba. Csak oda kell menni és kész? Nem tudom hogy érünk, ha minden igaz, egy másik anyukával megyünk.

Borsika,
jók ezek az egybeesések. Velem is történt már egy-két ilyen, de főleg azok szoktak bejönni, hogy eszembe jut valaki, hogy miért, nem tudom, de aztán néhány napon belül találkozunk, még ha évekig nem is láttuk egymást.

Kecsóné,
összehozhatunk egy talit, egyenlőre a szerda délelőttöm, meg a csütörtök délután foglalt, de amúgy ráérünk.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Roz
pü ment

Timci
jó utat,legyen időd elintézni mindent!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Erszényes
Janika jobban van?Remélem nem rosszabbodott az állapota. :lol:
Puszikáld meg a nevemben!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Lina, írnál arról az angolról, ahova jártok Lilivel? Kíváncsi vagyok rá. Köszi.
birolili

Roz,
Kiflireceptet ha lehetne mellékeled? Adri jobban van?

Kattic,
Klubba mi voltunk hétfőn. Jó volt. Összesen 6-an voltunk, 4-en régiek és két új babauci. Aki megy csütörtökön jó szórakozást, mi sajna nem tudunk menni, mert viszem Ádámot Ceglédre.

Syg,
Rég voltál már erre, de remélem azért olvasod. A barátnőmnek kellene egy kis segítség homeo bogyó ügyben. Szóval: 3 hónapos a babája és rohamosan elkezdett csökkeni a tej. Már 2* kell tápszert adnia. Magpróbált mindent, fejés, sokszor cicire rakást, de semmi. Pihennie kellene, de van egy 2 éves fia is még. Szóval egy kicsit stresszes és fáradt. 2 hete szedi az urtica-t, de nem használ. Tudnál valami mást ajánlani? Előre is köszi.

Kép

Kép
nyhk

Lili,
pont msn-ezek Quillel, és ő is az angol után érdeklődött :D
Mire vagy kíváncsi pontosan? A www.helendoron.hu oldalon elég sok infó van róla. Heti 1x45 perc az óra, és napi 2x meg kell hallgatni egy nagyjából 10-13 perces CD-t. Az nagyon fontos. Amit azon passzív módon meghallgat, azt aktivizálják az órákon. Pont úgy, mint ahogy az anyanyelvét tanulja. Ezer százalék, hogy hasznos, mert Lili ugyan beszélni még egyik nyelven sem tud, de az angol utasításokat ugyanúgy érti, mint a magyarokat. Odaadja a labdát...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lili, Nyhk, Linácska

Mit szólnátok egy péntek délelőtti találkához nálunk 9h vagy 10h?
Épp az előbb olvastam, hogy Melindának nem jó a holnap délelőtt, Katikának a holnap délután. Kizárásos alapon marad a péntek délelőtt vagy délután.

Dettus
Te is kijöhetnél, ha jó!

Nem merem igérni, de ha minden jól megy csütörtökön megyünk klubba.

Jó ez a baba angol, szeptembertől mi is kipróbáljuk! Addig marad Teletubbies, angol adók és én néha, ha angolul beszélek hozzá (ritkán).

Hajni
Nem bátorságból keltettem fel, hanem végső próba volt és bejött, de az igazsághoz hozzá tartozik, hogy még 4h sose aludt egyhuzamban nappal. Jó esetben 2h, de inkább 1-1,5h 2-szer, de néha 3-szor fél óra és látom, hogy még álmosan ébred.

Timcsi
Milyen otthon? Most biztos boldog vagy, csak a párod hiányzik kicsit!

Roz
Én is fenn vagyok 2 hete az iwiwen, de még nem jutott időm rá, hogy tanulmányozzam. Nem rossz dolog a körlevél pl. ha valami nagy újságot akarsz elmondani minden ismerősnek.

KépKép
kattic

Kattic, nekem nem jó a pénteki nap. Délelőtt jönnek vízórát ellenőrizni, most, hogy átírattuk, és délután megyek a régi lakhelyünket kitakarítani, mert a jövő héten adjuk vissza a tulajnak, és még minden úgy van otthagyva, ahogy kiköltöztünk..... :? :shock:

Nana, Ser, Syg, többiek hogy vagytok?
birolili

sziasztok :)

lili
pakolással készen vagy ? Nem irigylekk a takaritás miatt zsófi kivel lesz addig ? vagy viszed Őt is

seriff
átnéztem a honlapot baromi jó ez a metamorf ...kicsit hezitálok nemrégen bevittéka dédipapámat korházba és egyik napról a másikra anniyt romlott az állapota hogy nem lehet egyedül hagyni igy nincss segitségem mert dédimamának folyamtossan ápolni kell . Nem tudja hol van meg hogy hívják .... :( meg beszéltem fejlesztős csajjal is aki azt modta hetente 1 X be is kellene vinnem nikit hozzá 1-1 órácskára fejlszetésre torna mellett mindig szerda délelőtt .. és oda is vinnem kell majd a kicsiket nem is tudom hogy hogy lesz pedig anniyra mennék erre spinigre ... a régi fodrászommal is beszéltem azt modta hogy Ő heti 5!! alaklommal csinálta és anniyra hatásos és olyna állóképessége lesz az embernek hogy nagyon ..
De háta majd találok valkit láttam az oldalom gyerekmegőrzést is de gondolom 2 gyeköcnél már lehetnek árak ... :roll:

nyhk
nem csak itthon kell csinálnunk a tornát be is kell majd járnunk hetene 1 x szer de az számolás fejlesztés miatt heti egy alkalom 45 perc és 1800 ft lesz ... kiflit majd beirom du .-n :)

hajny
Te ott az auchanban hogy dologozol ? hány órában ? Odavesznek fel 4 órásokat is vagy poctöltöket vagy akarmit... amit eseteg este kell csinálni vagy kora reggel vagy napközben olyan 8-3 ig ?? Most tescóbanis érdeklőtem mivel nem fogok tudni menni tanfolyamra mert az összes támogatott tanfolyam megszünt a kkk-ban is igy mennem kell melózni szeptembertől...

Lina
Hinta hogy áll ?

timci
milyen volt a repülés? jól vagytok ?

Adri nállunk teljessen meggyógyult mivel tegnap egész nap nem volt lázas és egyik napról a másikra teljessen rendbe jött nem kellett vinni vérvételre :) viszont nikiitthon maradt mert gynaus hoyg az Ő szem is begyulladt vagy fog vagy.. mert elég piros neki . Megprobálom megelőzni egy kis szemvirító fűvel hátha...

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Roz, éppen kérdezni akartam, hogy van Adri, de látom, hogy sokkal jobban. Niki remélem nem betegszik le!
A cs.mag párnát tényleg a DM-ben vettem.(Rákóczi u.-n az utolsó kettőt, de biztosan van máshol is)
Nagyon guszta a kiflid! Milyen ízre? Kalács, vagy tényleg olyan mint a bolti kifli?
Fánk tésztájába sütő rumot tettem, mert az volt itthon. Sztem mindegy. Megszenvedtem vele rendesen, annyira lágy a tészta.
Niki szívesen csinálja otthon a feladatokat?
Papádnak jobbulást kívánok!!

Lili, igen xszemezek. Most már több mint 4 éve folyamatosan varrok valamit. Illetve párhuzamosan többet, mert mindig valami új mintába szeretek bele, és azonnal el kell kezdenem. :)

Nyhk, még hányszor kell vinned Ádámot?

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Roz, itt lesz anyu, meg hugom. Csak így tudok megcsinálni takarítás félét, ha vki it van. Őrület.....mindenkinél így van? Mert én alig tudok vmit is csinálni Zsófi mellett.....
birolili

Pille, én alig tudok xszemezni, anniyra elfáradok mindig estére. Anniyra várom apát haza.....Zsófit "levakarni" sem tudom. Tegnap 40percet aludt egész nap, és délután egyfolytában foglalkoznom kell vele.....nagyon sok ez így, hoyg nem tudok kicist néha elmozdulni mellőle.......Roz, te hogy bírod????????
birolili

Lili, Orsi sokat eljátszik körülöttem szerencsére. De akkor jó igazán, ha nem kettesben vagyunk. Ha csak én vagyok neki, akkor ő is sokat csüng rajtam.
Este fél 9 után "szabad" vagyok. :) Akkor alszanak el a gyerkőcök. Ha anyóséknál vagyunk akkor ráérek hímezni, mert a gyerekeket lefoglalják.

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

lili
én nagyon szerencsés vagyok srácokkal :) Nálunk simán eljátszanak na persze nincs ez mindig igy meg persze én is ugy főzőm vagy csinálok bármit is hogy a lában alatt mászkálnak vagy segitenek áki minidig mikor mosogatok akkor pakolja a csöpögtetőre a dolgokat :) Meg persze csajok is de Ők általában játszani szertnek :)

pille
ne is említsd most a fánkot olyan mérges vagyok begyurtam egy adagot a gulyás leves mellé az lett volna és nem kelt meg csak elszanvedtem vele az időt meg belraktam sok cucot olyan mérges ez ilyet annyira utálom .
A dédipapának agy zsugorja vagy ugyhogy sajnos már csak rosszabb lesz főleg igy hogy nem is engedi magát kezelni és gyógyikat sem veszi be....
:roll:
szerencsés vagy a nagyikkal nálunk nagyon ritkán vannak a gyerekek a mamáknál anyum az még dolgozik anyósék meg csak télen érnek rá a gazdálkodás mellett pedig néha de jól is lenne egy kis olvasgatás csak ugy szabadon vagy akármi más :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Kattic,
nekünk jó a péntek délelőtt, de inkább csak a 10 óra.
Holnap lesz klub? Lehet, hogy elmennénk.
Megjött Lili Rody pacija, de nem sikerül anyuéknak felfújni, állítólag szelel vissza. Én még nem láttam. Hogy kell jól megcsinálni?

Roz,
hinta változatlan, Szláva csak pénteken jön haza. Anyu meg most ment táppénzre, a héten már nem dolgozik. Annak a hülye fúrónak 40000 a kauciója, de ha anyu kéri, azt nem kell letenni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

lina
de hülye vagyok ... tényleg irtad hogy nem lesz a héten szláva bocccsi :) nem semmik ezek a kaukciók :roll:

pille
otthagytam mérgemben a fánkot amig altattam és remekül meg kellt és nagyon fini lett :) lehet hogy csak türelmetelen voltam :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Linacska: Nagykőrösi u.-i Bici shopban dolgozik a férjem.

Roz:örülök,hogy Adri jobban van.Nikinek sikerüllt meguszni?

Birolili:én is azon gondolkoztam,hogy akinek 3 v. több gyereke van hogy tud takarítani,főzni, netalán kikapcsolódni?!
Én sem tudok az enyémektől semmit csinálni.
De én az ovi kezdetétől sokat várok! :) Hátha több időm lessz.

Ti hogyan szoktatok kikapcsolódni,feltöltődni????

Nekem nagyon nehéz ez a tél a két lurkóval bezárva a 4fal között,segítségem nincs és mivel éjjel nemsokat alszom,nem vagyok olyan türelmes amilyen szeretnék :cry: !

Ti,hogy csináljátok?
kazi

Kazi, ezek örök kérdések sztem....én ezért is "félek" egy kicsit a másodiktól....ott aztán jobban meg van az ember kötve.........
birolili

kazi

szerintem 3 gyerekkel könyebb mint 1 el :) mert lefoglalják egymást bár milló + munkával is jár .. meg közlekedni nem egyszerű velük na meg persze én sem járok kikapcsolodni de nekem 8 kor alvás van igaz 1/2 9 ig általában altatok és nekem már az is kikpcsoldás ha egyedül mosogathatok :D
sokszor ki is használom és csak éjfél vagy 1-2 körül fekszem le mert olyan jó az kis a csend . Bár akkor is dolgozom előkészitem a holnapi kajcsit vagy bármit de már csend és nyugalom van :) Most én is sokat vároka szeptembertől de biztos vagyok benne hoyg az első 2-3 hónap tuti betegsebb lesz :( ez a közösség átka...

Kép

Kép

Kép
roz23

Pille,
Ádámot még egyszer kell vinni Ceglédre, n után. em volt elég az öt, így csütörtökön viszem még.

Kattic,
Mi is szabadá teszük magunkat péntek délelőttre, ha lesz találkozó. Írj, vagy hívj!

Roz,
Majd beszélünk, kiváncsi vagyok, hogy mi volt Nikivel! (csak még nem tudom, hogy mikor jutok oda, most is látom, hogy be vagy jelentkezve a skype-on, de rajtam ketten csüngenek, és menni kell...

Kazi,
Nekem is az a feltöltődés, ha egyedül mosogathatok, vagy takaríthatok :) , illetve a net, de csak este 9 után. Nappal csak öt percekre.
A másik kikapcsolódásom, hogy naponta kétszer megyünk ki sétálni, olyankor Petrus alszik a babakocsiban, Ádám elvan én meg "kikapcsolok". A segítség nálunk is hiányzik sajna.

Kép

Kép
nyhk

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?