Indi,
Én is hosszú hajú párti vagyok, csak vhogy a festett hajamat el akartam tűntetni, mivel terhesség alatt nem akartam festetni. Így lettem ilyen rövid, de már alig várom, h megnőljön

Persze már, amikor Adélnak sem az lesz a kedvenc hobbija, hogy rántgassa
Febr. 2. utáni időpont teljesen jó és mehet a kusza nyugodtan

Én most szándékosan a camponát akartam, mert ott lenne dolgom.
Fibi,
Ment pü és bocsánat h így bekavartam a camponás talival
Deni,
Akkor inkább halasszuk el jövő hétre, mert így nagyon keveset tudnánk maradni, annak meg ugye semmi értelme?
Votiv,
Mint ha csak rólunk írnál. Vmelyik nap elmentem fürődni és mondtam apának h vigyázzon a dedre, aki éppen a franciaágyon aludt. Mire visszaértem a hálóba, apa sehol a számítógép előtt ül, Adél meg az ágy szélén

Én is fél másodperc alatt villámokat hánytam a szememmel

Egyszerűen nem tudja felfogni, h Adél már most olyan mozgékony, h az ágy közepéről secc perc alatt a szélén tud lenni. És utána azt kapom a fejemhez, hogy mostanság, egyfolytában csak kötekszem?
Nukada,
Üdv itt. Gratula a kiscsajhoz

És szerintem nem korban kell mérni, hanem érettségben
Napsi,
Üdv itt. Én is találkoztam egy párszor BB-vel, míg a kórházban voltam. Nagyon jó fej, jó humora van és alapos.
Lindi,
Nagyon köszi az infot Zsanciról. És tényleg mekkora babát növesztesz?

Ha én abból indulok ki, hogy Adél szülés előtt másfél héttel 3400 gramm volt és a végére 3900 lett, hát Lindi lehet még nagyobb is Barnabás
Remélem tényleg nem gondolják komolyan a tandíjmentesség megszüntetését, én is erre játszottam. Bár nekem mindenben ilyen szerencsém szokott lenni