Virág babának nagyon boldog 10. hónapfordulót kívánok! Remélem ez a betegség most elkerüli!!!!!!! Így legyen!
Most nem reagálok visszamenőleg, csak egy-két témát, mert elég nagy a lemaradásom.
Először is nagyon jó volt a képeket nézegetni, na meg a szüléstörténetet olvasni. Mindig a hatása alá kerülök. Akkoriban szarakodott a gépem, amikor írta mindenki, egyet-kettőt visszaolvastam, lehet majd előkeresgetem, és megnézem mindegyiket. De fura, hogy lassan már egy év távlatából nosztalgiázunk. Olyan jó!!!
Tanári pálya: megélhetés szempontjából nem a legjobb választás, de én nagyon szeretem. Valszeg elhivatottság is kell hozzá jó sok, anélkül talán nem is lehet csinálni. Néha fárasztó, és sokan csak a jó oldalát látják: 4 óra munkaidő, sok szünet, közalkalmazotti juttatások, aminek azért a fele sem igaz. A 4 óra szinte soha nem annyi, hanem jóval több, és a juttatást is iskolája és önkormáyzata válogatja. Mindenesetre fényévekkel jobb valóban egy 3 műszakos munkához képest, minden családanyának valami hasonló elfoglaltság kéne. Elhelyezkedni meg horror. De ha ma minden sínene van, és az ember szívvel-lélekkel csinálja, akkor szupi. Aztán persze itt is vannak szintek, én tanító vagyok, tehát ált. iskola alsó tagozatosait tanítom, nekem ez a max., mert a felősök már egész más kategória, az már nem nekem való. Tanítom őket is, bár csak informatikára, na, ők már azért nem egy ma született báránykák.
Az üzleti élet meg olyan messze van tőlem, hogy ha egy vállalkozást indítanék, már másnap csődeljárást kéne indíttatni magam ellen, az tuti.
Jan. 30-án Zsoltinak Bp-re kell mennie, úgy néz ki, hogy én is vele tartok. Már várom, hogy amíg ő a dolgát intézi, én kicsit bolyongjak a városban egyedül. Szégyen-nem szégyen, nekem is igényem van alkalomadtán egy-egy gyerekmentes napra. Néha nagyon besokallok, úgyhogy én mindenkit maximálisan megértek.
Edit!
Nagyon jól hangzik ez az éjszakai fürdőzés.