Plusz van olyan, hogy az autóba való bébihordozót rá lehet rakni egy babakocsira is, és attól lesz 2-3 funkciós a kocsi. Ezt a fajta bébihordozót mindenki dícséri, abban altatják Bébet, ha idegen helyen vannak, plusz etetőszéknek is jó. Szóval azt érdemes venni. Ellenőrizni kell, hogy érted-e, hogyan kell berakni a kocsiba, hány kilós gyerek fér bele, hány kiló az önsúlya, jól megáll-e a lábán, legyen hozzá fejtámasz az újszülöttnek!
Használt cuccok: kismama, internet, védőnő várója, plusz a boltok, amiket jól összegyűjtünk.
Én vállalom a boltok összegyűjtését, írjátok meg priviben, amit tudtok. Ki vállalja az internet címeket? És a szükséges felszereléseket magyarázattal?
Mi nem vagyunk házasok. Max a hitel miatt lehet, hogy lesz idén egy polgári. Mivel vallásosak nem vagyunk, és elég szabadon neveltek minket, a családnak nem fontos. Én akarok természetközeli, barátunk által összeadós, kicsit misztikus esküvőt, az lesz a lagzis. De nem pocakkal. Nekem meg az nem fér bele... Milyen mások vagyunk

Meg az ideje sincs itt. Nem érezzük, hogy kellene. Csak furi mindenkinek elmagyarázni, hogy kössz, de nekünk most nem lesz esküvő.
Tulajdonképpen már nem is tudom, mit jelent nekem. Párom nem rajongott érte, aztán átvettem én is. Plusz a lagzi, amit szeretnék valahol 800e-1,5M között lenne a büdzsé (kb. 200 vendéget szeretnénk, hogy ott legyen, 70 csak a "kötelező"), és most ugyabár minden forint kell.