CsHeni!
Mennek a drukkok csütörtökre!Ne félj, csak a cél lebegjen a szemed előtt, így elviselhetőbb lesz, szerintem.
Niki!
Nagyon aranyos Zazi!!!
Szerintem is a turkálós cuccok nagyon megérik, mert tényleg csak kinövik a kiságyban ezeket a rucikat, semmi bajuk sincs.Sőt,mots vettem 2 vacsi új bodyt, gyárilag volt összehatva, még a beleragasztott cimke sem volt kivéve, így tuti új, hisz mosáskor lejött volna.Újat én csak 2 vettem, mert hosszú ujjúak nem nagyon vannak.
Bogica!
Nagyon tetszik a tükrös kép, meg persze a többi is!
SzHeni!
Le akalappal a húgod előtt is, nagyon szép dologért küzdötök!
Kívánom, hogy sikerrel járjon, és mielőbb legyen megint egy zebrásunk!
Fleur!
Majd mesélj mi volt ma a dokinál!!Ha lesz kép, azt is kérünk!
Én most vargabélest csináltam, de a palacsinta is nagyon tuti lehetett, a férjem is szokta így enni.
Anitta!
Neked is mennek a drukkok!
Lakástéma:
Képzeljétek, a tegnapi napunk nagyon hardos volt.Elmentünk megnézni még 1x a leendő albinkat,hogy kell-e bele venni ezt-azt, és csak most vettük észer, hogy nem tudjuk bekötni amosógépet, mert nem fér be agép,és nincs hozzá vizes csatlakozó!!!
A konyhába sem lehet betenni.Na meg rákérdeztem újra a szomszédokra, és elárulta za egyik lakó(hárman laknak most ott), hogy az alattuk lévő pasas, ha bepiál, hangosan hallgatja a rádiót!
Na szóval nagyon elkeseredtünk, hogy most mi lesz?Gyorsan keresgélni kezdtünk a neten, és találtunk 2 lakást is, amik magyobbak, újabbak, és nem a 4.-en vannak.Az egyik tetszik is, majd ma megyünk kifizetni a foglalót(kauciót).Ez 3 szobás, és az első emeleten van, közel a belvároshoz, egy csendesebb kis utcában.
Na ezek után felhívtuk az eladó lakás tulaját, aki meg azt mondta, hogy családi zűrök vannak, és most nem eladó alakás(biztos nem adták el, mert arról tudnánk az ingatlanközevtítőtől akinek fizetniük kéne).Szóval most borult minden!
De remélem mostmár megoldódnak a gondok, mert ez így elég streszes volt, alig aludtam.Szeretnénk már túllenni ezeken a dolgokon, de a sors mindig tartogat vmit, csakohogy ne legyen egyszerű az élet.
Bocsi, hogy ilyen hosszú voltam, de ezt most ki kellett írnom magamból.A férjem is totál kivan ettől a vándorcigány élettől