[quote="curse"] írta:curse
Vhogy az ordítás nekem se ment, nem vagyok az a típus. A tolásnál meg kifejezetten kérték h ne ordítsak, mert akkor arra megy el az energiám, nem pedig a tolásra. A szomszédba lévő kismamának ezért tartott órákon keresztül a tolás. Én előbb megszültem, mint ő, pedig én is 12 órát szenvedtem, ráadásul ő előbb is kezdte. Már mindenki kivolt a nőcitől.
na, akkor tőlem is jól kilehettek! Szerintem nem ugyanolyan fájdalmat érez minden nő! Én sokat beszélgettem erről másokkal. Nekem olyan fájásaim voltak (az uccsó 14 órában), hogy éreztem, hogy a gyerek feje a medencecsontomhoz nyomódik, amin később át kellett jönnie, és konkrétan "csontfájdalmam" volt. Valószínűleg szűkebb lehetek ott, mert aztán órák kérdése volt, amíg Panna elindult, pedig már ki voltam tágulva. Ahogy a feje átért ezen a csonton, már más jellegű fájásaim voltak. A kitolás alatt persze nem ordítottam, úgy tényleg nem lehet tolni, de Deni írta, hogy ha akart volna se tudott volna ordítani, pedig mondták, hogy az segíti a tágulást. Na, hát én minden erőmmelé azon voltam, hogy visszatartsam a kiabálást, annyira szégyenkeztem. Ezt csak az tudja, aki hasonlóan "viselkedett". Azóta fogadtam el ezt, amióta itt a topicon megismertem hasonló kiabálósakat

És most másodjára már nem zavart annyira. A szülésznővel is beszélgettünk erről, azt mondta, ez teljesen normális. Senki nem tudhatja, hogy a kismama mit érez. Az, hogy a rövidebb szülés fájdalmasabb

(Ildi írta), na, nekem 12 órán át váltakoztak az 1-2-3 perces fájások, nagy néha volt 5 perc szünet, de utána sorba megállás nélkül jött több.....
De érdekes, soha eszembe sem jutott, hogy Tomit okoljam érte. Mondjuk össze-vissza harapdáltam, és letéptem róla az ezer forintos rucit... Inkább azt nem értettem, hogy miért ez a sorsom! Miért nem lehetek olyan szerencsér, mint mások! A mostani szülésem is annnniyra elhúzódott! 2 és fél nap szinte alvás nélkül............ezek után le se sazrom, ki mit gondolt arról, hogy kiabálok. Egyszerűen büszke akarok lenni, hogy megcsináltam! És én is fasza csaj vagyok, mint az, aki csak kipottyantotta a gyereket magából.......Az más kérdés, hogy szülés után kb fél év kellett, és szerintem most oóis kell majd a regenerálódáshoz.... A szeméremcsontom-izületem most is isszonyúan fáj. BAzsinál is fél év volt, mire elmúlt........
Ruz!
Ájulás

Gyógyulj meg mihamarabb!!!!!