2002.12.08 21:29
2002.12.08 23:09
2002.12.09 01:06
Miért is ölték meg azokat az állatokat? Meg is eszik, vagy csak trófea?
Csak a nagyimnak vettem jelképesen valami csomagot és kifújt! Kaját, meg ágynemügarnitúrát, meg ilyen hülyeségeket vettünk, mert kifogyott a hütõ, meg a "spejz". 2002.12.10 13:42
Azóta is alszik, remélem nem lázasodik be meg ilyenek!
20 nap alatt 900 g-ot hizott! Nem adok neki 2 hetet és megduplázta a születési súlyát
Nemhiába szakad le a karom mikor cipelem
Viszont visszajött a szájpenésze hogy a fene vinné el!
Pár hete ugye mondja, hogy au, ö, u. 2 napja meg huu-huu ezt olyan "mutogatós" hangon
Jobban jellemezni nem tudom sajnos
Ma kereken 3 óránként kelt. Éjfélkor meg 3-kor. Az esti 9 és a reggeli 6 órát nem veszem bele, bár reggel 9-ig aludtunk
Ma kimaradt a hajnali -nemakarokaludni- cirkusz ami általában 1-3-ig szokott tartani. Ja ma észrevettem, hogy kicsit taknyos. Eddig száraz fika volt a nozijában amit mindig kitüsszögött. Az nem megfázás, inkább az orrban lévõ szõrök megfogták a port meg a többit és az volt benne. De most több van és kicsit folyik is, de nem vészes. A szopit nem zavarja, remélem nem is fogja. Én meg egész úton fujtam az orrom, remélem csak a hideg "csavarta" ki és nem megfáztam/tunk. Itthon már nem kellet.
Múltkor elárultad magad, de nem harizom, mert ezzel én is igy vagoyk néha!
2002.12.10 15:57

Húúúú, ezt jólmegaszontam! De azért érthetõ ugye?
2002.12.11 00:41
Szóval már jól van, csak megint gagyarászik meg kakál. És amig nem kakálta ki magát addig hogyan altassam el? Sehogy!
Na mindegy a lényeg, hogy ma már volt 2 kaka és útban a 3.-ik. És közben úúú au meg huuu van
)))) Megzabálom
2002.12.11 06:56
2002.12.11 16:05
Bár a lándzsás utifût már nem akarta délután elfogadni, fintorgott

a láza úgy látszik, makacskodik, imádkozom, magasabbra ne menjen
Mondta a dokinõ, 38 felett kúp, 38,5 felett hûtõfürdõ, nehogy lázgörcse legyen
jajj nekem....... azt se tudom, mijen a hûtõfürdõ. Mert ugye van egy nagyon klassz könyvünk, (kismamák nagykönyve) de már lassan egy éve a Zsuzsinál van, és a gyerekbetegségekrõl rengeteg dolog van benne. Egyszer visszakértük, itt volt egy hétig, megint elkérték....tök ciki, de hát nekünk is kéne. Zsuzsi azzal érvelt, hogy a várandósság alatt nem is igazán vette hasznát, de a gyerekgondozá része már hasznos. Hát ez az....nekem is kéne

2002.12.12 20:35

Illetve ma délutánig, hála az EMKTV-nek, hogy ott rohadjanak meg ahol vannak! MIndegy, mostanra már van!
2002.12.12 21:15
Szoritok!
Meg mostanában a Gabi alig akar aludni napközben. Éjjel is cirkuszol néha. Igy viszont nappal kell bepótolnom az alvást, de mivel 2 napja alig alszik igy nem megy. Pl.: eszik ameddig eszik. Pelenkázás stb. Utána dumál, nevetgél beszélgetünk
Ekkor már 2 órája fent van. Na ilyenkor nyügös lesz mert már baromi álmos. Na akkor altatom. Sikerül fél-1 órára elaltani amikor is éhes lesz és kezdõdik az egész elõlrõl azzal a külömbséggel hogy ilyenkor este már iszonyuan fáradt. Most alszik, remélem nem ébred meg 1 óra múlva megint.
Csak túljuttok már ezen a szakaszon is!
Szóval eddig fájt-fájdogált a fenekem, de mikor megnéztem nem éreztem ott semmi különöset. A héten a wc-zések után kb 70%-ban véres volt a papir. De nem jött meg vagy ilyesmi. Ekkor már nagyon erõs volt a gyanúm, hogy aranyér, de nem akartam tudomást venni róla. Ma reggel a nagyvécézés után iszonyuan fájt még vagy 1 órán át. Aztán délutánra a kezembe került valamelyik Kismama szám és abban pont volt egy cikk az aranyérrõl. Beültem a WC-re és ott olvastam el. Megnéztem és bizony most éreztem is!
Elvileg van valami kenõcs rá. Annyira remélem, hogy elmúlik. Az egy dolog, hogy nekem fáj, de igy nem merek majd a párommal összebújni sem. Persze tudja már és úgysem zavarja, de engem feszélyez nagyon. 2002.12.12 22:32

Hannának is megvan mind duzzadva de ö szundizik éjjel rendesen. na eddig ezt akárhányszor leírtam aznap éjjel még eddig mindig rosszul aludt vagy beteg volt, ezért nem írok arról, hogy leteszem este 8-fél9 körül és reggel 9-ig húzza, max egyszer reggelizik fél 7 körül. Mondjuk nappal ö már nagylány módjára ebéd után alszik csak másfél órát kb.
Sajnállak a szülés mellékhatása miatt.
2002.12.12 22:42
Én Gabit letettem a fürcsi után fél 9-kor és már fél 10-kor felébredt. Cicire tettem és csak cuminak használt. Most kakál... Persze ha nekem kéne kakilni akkor én sem tudnék aludni. Aztán pelenkázás és megint cici, hátha elalszik. (közben cuppog
) Igy hogy fogom félévesen a saját szobájába szoktatni? Remélem addigra már nagyjából átalussza az éjszakát rendesen. 2002.12.13 15:57
2002.12.14 15:23
Pici babával... A kutyád hogy bírja azt a macskát? Hát ha van rá módotok szerintem szabaduljatok meg a macskástól! És akkor a konyhát meg a fürdõt is közösen használjátok? jajjjjjj! 2002.12.14 16:07
Most hogy van a gyerek egészen másképpen látjuk a dolgokat! Haver még mindig, csak mittomén valahogy más
A konyha az enyém! max villát meg kést vesz magához,mert állandóan futártól hozatja a kajáját úgyhogy ezzel gond nincsen. Mosni talán 2x láttam és fürdeni is ritkán fürdik. Mondom, hogy rendetlen egyed. A macskának meg kiskorában megengedte, hogy az asztalára felmászkáljon én meg soha nem engedtem meg hogy máshol az asztalokon mászkáljon. Viszont most már nem tud külömbséget a saját szobájában lévõ asztal és a többi között. Egyfolytában játék után kutat. Neki a játék a kupakok, alufólia darabka meg ilyenek. A cumi meg müanyag kupakszerü, de miért ment fel a konyhaasztalra. Mondtam a srácnak találjon valakit, mert legközelebb már megy a macska és kész és ha anyámékhoz viszem ki akkor ott nem tudja látogatni. Nem adok 2 hetet és nem lesz itt macska. A kutya jól birja a gyürõdést, bár egyre bánatosabb most, hogy a Gabi is sokkal több idõt követel tõlem. Úgy félek, hogy féltékenysége nagyon elharapódzik, mert akkor nem tudom mit teszek. Igy is megengedek nagyon sokmindent a kutyinak. Szaglászhatja meg minden. Múltkor fürdés után(kutya volt fürösztve) és a Gabi fürdetése elõtt a pici kezét fogtam és együtt simiztük a kutyát. Az tetszett neki, de furcsállotta a kutya hogy a pici is simizi
Meg engedem a kutynak, hogy a pici buksiját hátul megszagolja, meg a fülét. De nagyon sunyi a kutyi
Néha elcsattan a nyelve. Na ezért nem engedem az arcát szaglászni a kicsinek
Mindenesetre jól megdicsérem a kutyit mindig amikor ismerkedtetem a picivel, hiszen igy megtanulja, hogy kedvesen kell vele bánni és nem bántani!
2002.12.14 17:40
De ééédi Kevin!!! Én (ez abszolút nem tanács, ötlet én vagyok csak ilyen lökött) hagynám, hogy Kevin megpuszilja a talpát Gabinak, vagy a tarkóját, majd rögtön (hogy a kutya ne lássa megmosnám.
Ma is volt sajnis reggeli után egy kicsi (igaz, allig evett) ebéd után egy nagyobb taccs, de megint a köhögéstõl. kaja után fél órán belül köhögött, és akkor taccsolt sajnos
Most uzsizott egy 125-ös joghurtot 1/4 5-kor, még bennevan
addig nem is köhögött táp után köhögött többször (nem értem, hogy függ össze a köhögés a kajával?) de aludt 1/4 10-ig
eszik tegnap óta Ospamox antibiotikumot is meg szemmcseoo, orrcsepp, polivitaplex vitamin (amúgy is eszi) meg már 2x kapott lándzsást. Estére nem merek adni, nehogy köhögtesse. Ja, meg kenem a mellkasát baby luuft balzsammal éjszakára.
Tegnap amikor elvittük a dokihoz nagyon rosszul nézett ki. ja, azt nem is mondtam, a kötõhártyája is be van gyulladva. Könnyezett a szeme, két ronda piros folt volt a pofiján, taknya-nyála összefolyt, baromi nyûgös volt...ráadásul péntek este, tele a rendelõ, minden gyerek köhögött mint a fene, azt se tudtam, merre vigyem a gyereket egy kisfiú totál ki volt, hányt 5 percenként, meg hisztizett. Még magunk elé is engedtem volna, de Peti is totál hisztis volt, meg melege is volt. Tuti, többet nem viszem betegrendelésre, mert ez nagyn durva volt, inkább fizetek, és kihívom a dokit. 2002.12.14 23:12
Ha simogathatja a kanapét, vagy az asztalt, akkor rendesen fut, valamikhez hozzá kell érnie, amúgy fél még
2002.12.16 17:12

2002.12.17 21:05
Ez volt az egész betegség alatt, napi 1-3 hányás kaja után 1-2 órával egy jó erõs köhögésre mindig kijött, de szinte mindig már csak a tea színezve a kajával... Na, ma csak a reggeli taccs volt, ez is valami
Aha, aha, kezdõdik a kúszás-mászás........

itt kezdtem el nagyon fogyni (szerencsére)
Meg fáradni. Szedsz még vitamint, ugye????
2002.12.18 11:02

2002.12.18 13:27
Hanna is hamar el fog indulni már, csak gyõzd utolérni. Szóval menetelés már nagyon megy, egész nap csak lót-fut, tiszta kék-zöld mindene, mert ha fáradt, vagy elbotlik jól megüti magát. De nagyon ügyesen csinálja már, valamelyik nap Annát utánozta aki pörgött, és bizony nem esett el õ sem rögtön! Szóval ügyesedik. Sajna a taknyosság, torokfájás, rekedtség, köhögés ez megvan,(láz, vagy hõemelkedés felváltva) immár az egész családban. A férjem is visszakapta, úgyhogy teljes a nyûglõdés. A dokinénit hétfõn hívtam ki (kész kórházba pottyant szegény ennyi beteg közé), és kiderült hogy azért annyira nem vészes a helyzet mint aminek tûnik. Torokgyuszi és vírusos mandulagyuszi okozza a bajt. Azért mikor meghallotta a Bánkot, aki aznap irtó rekedt volt, néha kis ugatós köhögéssel kombinálta a dolgot, rögtön felírta azt az r betûs kúpot amit kruppra szoktak adni elsõsegélyként. Azért én megnyugodtam, hogy van ilyen itthon mert tényleg sosem lehet tudni. Azt mondta hogy az ilyen mélyhangú, ugatósan köhögõs gyerekek hajlamosak lehetnek rá. Remélem hogy nem!!! Bogyókat is szedünk, a homeos dokinõvel tegnap beszéltem, õ mondta mit szedjünk. 2002.12.18 14:56
Szólj rám, hogy ne álmodozzam! 

2002.12.19 13:45
Remélem ti is meggyógyultok lassan.
Én már kész vagyok mindennel, ajándékok becsomagolva, már csak egy nagyobb kajavásárlás kell.
2002.12.21 16:54
Most szerdán volt egy hete hogy elkezdõdött, akkor kihívtam a dokit, majd pénteken bevittem. (ettõl betegebb lett), majd szerdán "kontrollra" mentünk, csakhogy nem volt a dokink, és egy nagyon bunkóhoz estünk be (ne menj senki máshoz, csak a mi dokinkhoz, vagy ahhoz, aki õt helyettesíti, õ is nagyon rendes), persze szerinte betegebb a gyerek, másnap újra vissza a mi dokinkhoz. 3x voltunk ott, minden gyerek össze vissza köhögött, hányt, ott vártunk 1,5 -2 órát
Hétfõn kell mennünk kontrollra, nem tudom, kihívjam-e. Mert elvileg addigra meggyógyul, megint beviszem a betegek közé...újra összeszed valamit. De félek, ha kihívom, a doki húzni fogja a száját... 2002.12.22 23:59
Kiváncsi vagyok Gábornak mi lesz a véleménye
2002.12.23 14:57
Imádom
) az összehajtogatott tiszta ruhákat szanaszét dobálta....Apára volt bízva, meglátta a pusztítást, és kiakadt. He he. Mondom neki, máskor mindennap ez van
2002.12.30 09:09
Ugye 8 fogunk van, és most minimum 4 örlõ jön egyszerre
A doki már vagy 1,5 hónapja mondta a bal felsõre, hogy jön, de ahogy kenegetem, a jobb alsó iszonyúan be van dagadva a bal alsó meg mintha már látszana is, (apró pöttyök) szóval, minimum 3
erre a chamomillán, meg a dentinoxon kívül más van???
Enyhén életveszélyes. Mindezt a padra felmászástól az etetõszéken való állásig kb 10 mp alatt. Attól félünk, innen is nekiáll ugrálni. Már azon gondolkodom, ez a gyerek tuti valami életveszélyes sportot fog választani ( tudjátok, olyan gumiköteles ugrás (le nem bírom írni a nevét), sziklamászás, vadvizi evezés, hasonlók 2002.12.30 09:37
A két ünnep között is és egészen 6-ig itthon marad! Úgyhogy én most "kiscsaládozom"

2002.12.31 17:11

2003.01.04 21:43
A kajásfiókját kihúzza, mutogatja a kaját: eszem eszem.
2003.01.05 11:24
2003.01.08 01:48

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|