Sziasztok!
Köszi a tippeket a fagyasztással kapcsolatban! Medelás zacskóm van nekem is, de elég drága és ezért gondoltam, hogy Ti biztos tudtok tippeket adni, és jól is gondoltam!!!!
Steffi!
Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz az anyós témával kapcsolatban, remélem tényleg konstruktív lesz és megoldódnak a problémák! Szorítok!
Durca!
Jajj Drága Anyuci, biztos nagyon ki lehetsz már fáradva, de a reményt ne adjátok fel egy pillanatra sem és az természetes, hogy kiborultál ennyi nehézség után, de azért az mindenképp jó, hogy ilyen jó szakember van Boróka mellett és mellettek is ezek szerint!
Továbbra is sokat gondolunk Rátok és gyere közénk amilyen gyakran csak energiád van és időd engedi! Puszi
Jube!
Soha nem késő elkezdnei repülni!!!! Én is nyúl voltam és vagyok is, ráadásul még tériszonyom is van, de annyira jó buli mindezeket legyőzni ott az adott pillanatban, és a repülés pedig leírhatatlanul jó érzés!!!! Sajna már régen siklóernyóztem én is, hiszen terhesen nem szabad és most pedig az időm sem engedi és még egy jódarabig nem is fogja....de majd talán egyszer újra....
Van a gyerekeknek olyan, hogy szopisztrájk, nem lehet, hogy Panninál is ez van most és majd később újra rátalál a cicire? Sajnos Én sem tudok okosat mondani és nagyon együtt tudok érezni Veled, mert már Én is azon parázok, hogy milyen rossz lesz ha majd egyszer már nem kell szoptatni Kolost.
Merci!
Nekem is inkubátorba rakták Kolost és 9-es apgarja volt. Mondjuk ezt addig még el is fogadtam amíg kitoltak a szobámba, mert Én elájultam még a szülőszobán a 2 órás pihi után összezuhantam mint egy rongybaba és mondták, hogy utána nem állhatok lábra csak 2 óra múlva....persze próbálkoztam kikecmeregni Koloshoz, de az ágyból sem nagyon bírtam kimászni

Úgyhogy 2 óra után erőt vettem magamon és kitántorogtam Koloshoz, inkubátorban aludt és megígérték a nővérek, hogy kihozzák hozzám, amint felébred. Mondanom sem kell, hogy nem hozták ki...én mentem oda ismét és igenis kivetettem az inkubátorból...a válasz az volt, hogy eddig olyan jól aludt...aha, persze, mikor odamentem ott sírdogált szegényke! Szóval észnél kell lenni a csecsemősökkel!
Nekem is küldesz infót a dokiról? Jöhet IWIW-en is. Köszi.
Eni!
mostmár én is drukkolok a hóesés miatt!!!!hajrá!!!!