Kamilla se büfizett eleinte, és csak akkor volt hasfájása amikor egy front miatt sokat sírt én meg azt hittem éhezik és jól teletömtem!
Nekem elég tápláló volt a tejem és ő se lógott túl sokat rajtam és volt hogy bealudt közbe. Ez mind nem baj! A táp legyen az utsó ami az eszedbejut! A teától meg nem lehet jóllakni szal az is felesleges! A többit meg már leírták a többiek.
Ja hasfájás elkerülése végett mi minden este fürdés előtt tornáztattuk a lábát, meg simogattuk a pocakját és ennek mindig megvotl a hangos avagy szagos következménye
Votiv: tyűha MM fotót majd azonnal!
OB-ra én sem vágyom ám szívesen parádéznák szép ruhában - még sose volt rajtam olyan igazi nagy szépséges báli ruha....nem csinálunk egy babanyet bált valahol ahová kirittyentjük magunkat és eszünk-iszunk?
Votiv, Deni, Macs: szuper hírek a babákról!
Zsan: skarlát - ájáj azt tényleg nem kéne elkapnia... ++++ a srácoknak is haza
Curse: Kusza projekthez mi kb 1/2 3-ra tudunk odaérni.
Adél kupa

Ti nagy bowlingosok vagytok? Én is szeretek bowlingozni!!! Pl a közös bálunkon bowlingozhatnánk is egyet
Barbi: Anyu lábujját hétvégén műtőm meg én : bekenjük, beragacsoljuk és otthagyjuk két napra aztán vagy leesik magától vagy nem
Viszont képzeljétek, hogy annyira megjött tegnap, hogy két óránként kellett szinte betétet cserélnem, 3 gatyát használtam el tegnap és persze éjjel jól átáztattam a vajszínű ágyunkat is

hiába volt a seggem alatt törölköző

Nekem sose volt ilyen erős a havim és ha ez igy folytatódik elvérzek és összeaszalódok....
Anyukám azzal paráztat, hogy ha még holnap is ilyen erős akkor orvoshoz kő menni

és ezt nem akarom!!!
Mi a bánatot szedjek be, hogy lecsendesedjen ?? Esetleg valami hoemos szer???
Hullafehérrylie