A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Sziasztok!

Csak gyors bekukk amíg apa gépe itt van és fel lehet töltikézni néhány képet aztán majd jövök ám locsogni :lol:

Kép Pancsi (unokahugi) és Ábel HJ-koncerten :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Indi :) Részemről okés a Kusza, még úgysem voltam ott, legalább felderítem a terepet. :wink: És lehet, hogy Johiék is csatlakoznak, ha épp ráér!

Curse :) Neked is jó a Kusza, ugye?

Ki tud még jönni jövő kedden :?: :?: :?:

Szrek, Jucus :) Jaj de jók a képek!! Vagyis a naggggyon szépek a gyerkőcök! :D :D :D :D
denizsa

Tinu!!!
Szuper szülésed volt, gratulálok mégegyszer, örülök, hogy szép élményekkel gazdagodtál. Csak azt nem értettem, hogy a tolófájásoknál miért rángattak át egy másik szülőszobába :?:
Kórházi élmények ezek szerint nem voltak valami rózsásak :cry:

Ábel gyönyörű!

Jucus!
Mekkora fiad van!!!!!!!!!! :shock: :D Igazán jó képű! És Panns egyre nőcisebb :D Igazán szép csaj!

jövő héttől Apátlanok vagyunk, talik nekünk sajnos felejtősek!

Kép
Kép
zuzmo1

Vica!
Te meg nagyon elmaradtál a sztorival! :wink:

Kisherczegről tudtok valamit? Otthon vannak már?
zuzmo1

Sziasztok!

Bnet szarakodott, úgyh csak most tudom a maradék két kpet :D
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1169762376.63.jpg[/img] Ábel

[/img] Kép Emese Borka, a maga 4300grammjával és 59 centijével :)

Kép

Kép

szrekuc

Szrek,
nagyon ééééédesek a gyerköcök :)

Juc,
Tiéid hihetetlen nagyok és szépek lettek :)
én sem ugy értettem, hogy jo volt, amit olvastam Zsancitol, hanem tetszett ahogy leirta, bár tudom, hogy sok nehézségen ment keresztül :?

Tinu,
ez tényleg a nagykönyvbe illö szülés volt :) gratula!! (azért ugyanazt megkérdezném, mint Zuzi)
fibi

Fibi,
Na most megfogtál, már nem emlékszem minek a rövidítése :oops: de majd utána nézek, az biztos h angol szavak. De egyébként röviden tömören analitikus és baromi aprólékos :lol:

Deni, Indi,
Nekem jó a KUSZA is, írtam is, amikor az időpontot javasoltam h nekem mindegy hol :D Legfeljebb egy picit előbb megyünk h a Camponában el tudjam intézni, amit akarok :D

Rylie,
Igen, nagy nálunk a bowling imádat. Apa versenyzik is, én nem vállaltam be, mert mindig volt vmi más projekt suli, gyerek meg ilyesmi :lol: De majd ha lesz kedved, nyomhatunk egy pár kört. A gyerekek imádják :D annyira jó őket közben nézni.

Neet,
Gratula vizsgához, mondtam h zsebben van :lol:

Szrekuc,
Babócák szépek :D És még mindig csak ámulok a természetesen úton :shock:

Zsanci,
B javult azóta?

Ildi,
Bulást nektek!

Hát én már Zuzi és Tinu beszámolói után meg sem írom a szüléses sztroimat. Zuzi olyan megható élményt írt le, Tinu meg olyan gyors szülést, h én ezek után már meg sem írom. Az enyémbe sokszor fordulna elő a fájdalom és a szenvedés szó :roll: Vagy csak onnantól írom meg, amikor már majdnem kint volt Adél :lol:

Kép Kép
curse

Ja és tényleg szeretném megköszönni még egyszer a tejci ügyben írt tanácsokat. Megfogadtam mindegyiket és úgy néz ki használt. Beállt megint a kereslet-kínálat :D
Na jó egy dolgot azért még sem, nem fejtem

Kép Kép
curse

Curse,
azért csak ird le, légyszives!!! nem attol vagy jo anya, hogy gyorsan kipottyantod a gyereket, meg hogy minden szépen zajlik. az meg, hogy megküzdöttél érte keményen, külön dicséretre mélto! :D
fibi

Curse,
menjünl egyszer bólinozni!!! én ugyanis nem tudok :lol: úgyh mindketten nyerünk: te jt röhögsz, én meg bólingozni próbálok ;) szervezzünk a nemtom melyik útra talit, valahol a hengermalomnál van, van ott don pepe meg meki meg omv kút é spersze bowling pálya :D
és billiárdozni se billiárdoztam még sose :D

a természetes út meg azért különösen király,főleg h egy óra alatt meglett a bébi, mert az előző hosszú, szenvedős, oxitocinos, nagy gátsebes szülés volt

Vot, köszi a golyó-tippeket! :D

Kép

Kép

szrekuc

valamikor észrevétlenül középhaladó felhasználó lettem :D

Kép

Kép

szrekuc

Szrek,
én is mehetek? :lol: ugy szeretnék röhögni egyet :mrgreen:
bár Neked is élményben lenne részed, mert én is kb 2x bolingoztam életemben :D

Én naiv, azt hittem, hogy B megussza a takonykorral, erre éjszaka ugy elkezdett köhögni, hogy azt hittem, megfullad :cry: Arra ébredt, hogy nem kap levegöt az orrán (sürü váladékot hiába porszivozom...), aztán hörgö hangok kiséretében felült és fulladozott :(

KépKép
fibi

Sziasztok!
Csak gyorsan bekukkantok, mert az itteni szalagomon látom, hol tartok :D
Este megpróbálok visszaolvasni.

KépKép
KépKép
lindicita

Sziasztok!

Fíbsz,
persze, azt nem úgy értettem, hogy kizárólagosan ketten, hanem csak úgy általános nagy lelkesedéses lecc gó! ;) :lol: tényleg jó lenne egyszer egy ilyen kocsmázós bulis tali

Ábellel már voltunk kocsmában, mom-os paulanerban rótta a köröket :lol: épp ök üres volt az e0g0és,z000 ezt Ábel írta :)

úgyh menjünk kirúgni a hámból! :D

Curse,
hú, nemtom dokinéni számát; amikor hívtam a kórházban és már sokadszorra nem tudták adni, vki megadta ott bent a mobilja számát, de azt azóta a mobilcsere miatt már elkutyultam
mondjuk nekem fura, h nem adta meg soha senkinek ezt a számot, de nem harapta le a fejem, amikor azon hívtam
ja és én nem kértem, a nővérke/szülésznő (asszem a szülőszobáról volt vki) kérés nélkül megadta a mobilt
:( ne har; próbáld mega kh-at, és remélem, hamar rendbe jössz! :D

Kép

Kép

szrekuc

sziasztok,
néha én is itt és drukkolok mindenkinek a háttérből.

zsanci,
sehogy nem tudlak utolérni,plíz üldözz te is,jó?

indi,zanza,
????????????????????????????????????????????

puszi
gigi
Vendég

Zsanci!
klassz, hogy újra itthon vagy és, hogy kiírtad magadból a dolgokat. hogyhogy nincs dokid? nem az lesz a választottad, mint Iginél és Borisznál? apát meg ugrasd, mert pl. itt a spár tele van új edényekkel! :)
én egyáltalán nem lennék szomorú, ha elmennél Írországba, nagyon sok ismerősöm kiment külföldre, és egyik sem rohant vissza fővesztve, mind megtalálta a számítását, még az is, akinek semmi iskolája, mert elment mekdöncibe havi 450 eFt-ért, és él, mint Marci Hevesen.

Fibi!
tök aranyos vagy, de tegnap, mikor haza értem este, már itt állt egy mini antenna, ami - kiderült - az erősítő tartozéka, csak sosem használtuk, férjemnek most jutott eszébe. egy kis kb. 15x15-ös kocka az egész, áramot sem igényel, de esküszöm jobb, mint azok a nagy ki-be kapcsolható antennák. nem nagyon értem, de örülök neki :)

Neet!
ügyes vagy!

Indi!
ha véletlen délután taliztok, akkor be tudnék ugorni a Kosztolányi környékére a tapadóval még délelőtt.

Jucus!
mennyire édesek ezek a gyerekek a fotón!!! :) Pannusnak tök nagy már a haja megint :)

Szrekuc!
Ábel nagyon édi a képeken, Emese nem különben!

Zuzi!
meddig lesztek apátlanok?

Tinu!
kíváncsi leszek a kórházasodra, mert az a része a dolognak engem is totál kikészített...

sajna nekünk a kedd sosem jó ilyen messzebbi talira, de remélem lesz hamarost egy tali nemkedden . :)
ancsipancsi

Igen-igen! Ügyes vagy, Neet!!!! :D

Kép

Kép

szrekuc

és Fíbsz!
gyógyuljatok! :(

(jó összeszedett vagyok ma reggel ;) )

Kép

Kép

szrekuc

Sziasztok!

Egy kis bowling, hogy jól induljon a napotok! :D

http://www.porkolt.com/funny/bowling/ba ... ki/cikis/gáz/sport/bénázás/a-bowling-bajnoka-5710.html

ILdi
ildi76

Fibi,
Köszi :oops: Szegény Bálintod :( Nincs is rosszabb, mikor ilyen picik alig kapnak levegőt :( Megy a millió gyógypuszi!!!

Szrekuc,
A bowlingos taliban benne vagyok, csak lécci egy jobb páááállllllllllyáááááááááát!!! :lol: :lol: :lol: És szerintem a másik hszed Rylienak szólt :lol: de nagyon ari vagy!!! :lol:

Lindi,
De jó h benéztél. Pont tegnap jutottál eszembe h régen nem voltál :D Már azt hittem esemény van :wink:

Ildi,
:lol: Van ez így nekem általában inkább kicsúszik a golyó, mint beragad :lol:

Kép Kép
curse

OFF kérdés:

nem tudja valaki melyik hónapban emelte tavaly a UPC a családi csomag árát 4800-ról 5490-re?

az altatás-projekt egy horror, tegnap este egy óra alatt megúsztam, aztán 2-4-ig állt a bál, olyan szinten szét vagyok esve :roll:
talán még semmi nem volt ilyen nehéz a gyerekemmel, max a rotás kórházi tartózkodás, de akkor viszont nem volt 30 hetes pocakom...

votiv 8)
votiv

Szrek,
kocsmázás is rulez, de nekem asszem arra még várnom kell 1-2 évet :?

Curse,
köszi a gyogypuszikat :)

Ancsi,
örülök, hogy megoldodott az antenna dolog :)
és én csak önzöségböl lennék szomorú, ha Zsanci kimenne Irországba. nekem szinte minden barátnöm kiment, amiota én hazaköltöztem Kanadábol... :(

Ildi,
nyálkás kakival mi a helyzet? én még olyat nem is hallottam :roll:

na, L hajat festeni....
fibi

Votiv,
és most mitöl lehetett a hajnali müsör ? :( az uj ágyat még mindig nem szokta meg vagy más ?
fibi

Votiv,
Emlékeim szerint az UPC mindig év elején emelt. Bár most már sajnos a t-kábelnél vagyunk, az még rosszabb. Csak érden nincs más, ami kábelen érkezik :(
Ennyit emeltek? Az szép teljesítmény!

Kép Kép
curse

Arra még emlékszem h tavaly júliusban még annyi volt az ára.

Kép Kép
curse

Votiv: csak nem arra gondolsz, hogy megreklamálod az emelést? Mert mi is ezen gondolkodunk csak rá kéne venni magam, hogy bemenjek az ügyfélszolgálatra gyerekkel...ami azt se tudom hol van :?

Szrek: kösz az infót, bár Cursenak címezted de tudtam, hogy közbe rám gondolsz :)
Úgy néz ki apadni látszik a dolog, igy most mégsenem megyek orvoshoz 8) szal életben maradok még egy darabig :)

Curse: én nagyon szeretek bólingolni! Menjünk! CAmponába is van pálya ;)

Curse, Indi, Deni, Szrek: Kusza randi kedden délután 1-től?? Délig alszik a ded, aztán legfeljebb nem itthon ebédeltetem meg, hanem ottan Veletek! :)

ZSan: hát ezek elég szomorú élmények voltak...cigizős kismamában nekem is volt részem kb két napig volt ilyen szobatársam aztán csodálkozott, hogy átvitték a Schöpfbe, mert kisebb volt a babája a normálisnál :shock: és olyan büdös is volt :x
Remélem B nem skarláttal ajándékoz meg téged?!! Kitartást:++++++++++++++++++!!!!
Ja még azt akartam írni vigasztalás képpen, hogy a barátném is majdhogynem végig vérezgetett és csontra időre született végül a babája!Szóval no para, bentmarad még az a kiskrapek ;)

Tudom-tudom mit akartam még:
Jucus: Sanyi igen jóképű fiatalember lesz, már most látszik ez rajta, hogy a szemeivel fog csábítani ;)
Jolika is nagyon helyes és csini a rucija !

Szrek: Ábel is szép fiúcska és Emese akkora hogy alig fér a kosárba :)

Rylie
rylie

aki még nem volt nálunk, megnézheti a házikot meg a panorámát :)

http://www.expressz.hu/ingatlan/lako/cs ... 339,1.html
fibi

Fíbsz!
Kanada?! :o ki és mit rejteget még a tarsolyában? :wink: :lol: wow! :D
egyébként sztem annyit nem kell várnod ;) maj' meglássuk :D

Curse,
:mrgreen:

Vot,
:( drukk; most már igazán érkezhetne neked vki segítség, 30. hét, fejlesztő, éjjeli program... :?

Kép

Kép

szrekuc

Rylie :) ideális lenne 1-től, akkor előtte beugrom a fonalért, az a bolt délben nyit. Lássuk,mit szólnak a többiek.

Ancsi :) Jövő hét utáni héten szívesen talizom veled Körtérnél, remélhetőleg Zuzi addigra fogadóképes lesz - ugye Zuzikám ? :wink:

Vasárnap délelőtt MUPA valaki még?

indianyo

Szrek,
hát, ha még tudnád, hogy oda az elsö férjemmel költöztünk ki anno, akitöl jol elváltam 8) de tudod, kellenek a tapasztalatok, hisz abbol tanulunk, fejlödünk :P :D

Indi,
én mennék MUPA, de aznap megint zenekari proba lesz itten.
fibi

sziasztok,
Fibi,
Bálintnak jobbulást!!!!!

Rylie,
amikor józan eszemnél vagyok, szinte 100%-ig biztos vagyok benne,h nem lesz baj, mert soha semmi baj nem volt a babával, csak velem...de mikor kicsit elfáradok, akkor jönnek a rémképek, és hát...mindegy! :wink: de én is próbálok nagyon POZITIV lenni!!!!

Ancsi,
ez tök jó!!! Kár,h most utaztak el egy fél órája Bajára... :lol: remélem hétfőn még marad...

Votiv,
ez nem jó hir... :( meg sem kérdezem, h apuja nem tudna e segiteni...vagy ő is próbálta???
csajok, be kell h lássam, én csináltam a legjobban, Igi már 3 hónapos kora óta abban az ágyban alszik, amit Deniék is vettek Bálintnak...és kérem, soha ilyen problémánk nem volt... :wink: mindenkinek javaslom, h hamar térjen át a nagyágyra... :lol:
na jó, tudom,h MINDEN gyerek más, és pl Deniék meg Jucék is elég jól átvészelték az átállást!!!

és nekem nem is szóltál a Mokány :lol: Márta féle terror akcióról!!!!! :wink:

Deni,
Johit én is üdvözlöm, ha beszélsz vele. Egyébként Másáról nem tudsz vmit????

és én is én is én is bólingozni...és én ugyan már csináltam egy csomószor, de kb. úgy tudok, mint aki most csinálja életében először...azaz nem is, nekik általában ELŐSZÖR menni szokott...

és Fibi,
kb. fél évente haza fogunk jönni, ha nincs net, ki sem megyek. Szóval, nem fogunk kevesbbszer talizni, mint mostanság... :lol: :lol:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Rylie, nem hiszem, hogy lenne értelme megreklamálni...
El kéne számolnom az újságnak, de nem lelem az őskupiban a csekkeket.
Tavaly csak év közben emeltek ennyit, most már 5800 volt a legújabb számla... azon röhögök, hogy az újonnan belépők már feleennyiért fizetnek elő :twisted: (aztán ők is hamar ott találják magukat, ahol mi :roll:)
Curse, nálunk meg TV csak ez a gyík UPC van, de T-Kábellel se lennék boldogabb :? tőlük az internetünk jön, mert itt meg az nem jön mástól (UPC csak műhold). És persze kötelező volt hozzá előfizetni a vezetékes telefonra is :evil: rabló haramiák :evil:

Fibi, Istike éjjel 2-kor hálózsákban állt neki motorozni a szobájában :twisted: "csak" játszani akart :wink:

Macs, Indi, itt az asztalos!!!! addig nem eresztem ki, míg nem végez mindennel :twisted:

A gyerekszobát meg épp verik szét, és reggelre beígérkeztek a festők is, hát marhára nem bánom, hogy elfelejtkeztek rólunk, bár tuti hogy pont akkor fognak beállítani, amikor Istit próbálnám letenni :evil:

gyerekszobába most még egy radiátort tesznek a penészesedés kiküszöbölésére, de basszus a falon kívül fut 2 cső is, és orbitálisan ízléstelen, és a kisfiam gyönyörű új szobája olyan lesz mint egy tengeralattjáró gépháza, és ettől még totál szétverték a falat - akkor már véshették volna az egészet, és ez nem csak csúnya de balesetveszélyes is, és és és az egésztől állatira sírhatnékom van :cry: ráadásul itt a takarítóbanya, és itt unatkozik meg megjegyzéseket tesz, hogy milyen randa ez a cső, mert ugye dolgozni azt most nem tud, de közben ketyeg az órája, én meg itt fogok maradni a törmelékkel, mert ez nem lesz egyhamar kész, és mire mindenki elhúz innen a P-be akkorra megjön apafej a gyerekekkel és én kiugrom az ablakon, de előtte még megírom a cikkeimet amikhez még hozzá se kezdtem.
panaszáradat vége.

votiv 8)
votiv

Rek,
és én már meséltem neked, h egy évig laktam kint Ámerikában???? :wink: Kanada mellett... :lol:
és azt, h mindig is olyan szerencsétlen csaj voltam,h csak 19,5 évesen lett először igazi, rendes, élő, hús-vér pasim???? 8)

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Votiv,
itt egy váll, sirj!!!!!!! :wink: képzeld, nekünk meg sikerült megfűzni Marikát, h hetente jöjjön....Levi elmesélte neki,h milyen kripli lettem, megesett rajtunk a szive...

Gigi,
minnyá belépek msnre... :)

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Fibi,
Tényleg tuti a panoráma :D

Rylie,
Okés, legyen a Campona :D Majd apával hazahozatom a gólyomat és a cipőmet a pólusból :D

Indi, Rylie,
Nekem jó az 1 óra is, viszont emlékeim szerint Deninek nem jó, akkor alszik B :?

Zsanci,
Írország jól hangzik. És ezek a jó dolgok kinek járnak? Elég ha ott kezdesz el dolgozni és utána igényelheted? Vagy hogy?

Kép Kép
curse

Votiv,
+++++++++++++++++++++!!!

Zsanci,
Ne aggódj pasi téren én is hasonló voltam :D Marika? A mienket is úgy hívják :D

Szrek,
Én Berlin, de nem szeretek vele dicsekedni :roll: Inkább szégyellem :D

Kép Kép
curse

Curse,
ez jár mindenkinek, aki eu tag, és épp úgy adódik,h Irországban dolgozik...
ja, és suli 4 éves korban kezdődik, ingyenes, sajnos az ovi viszont eszeveszettül drága...kb. az összes csp rámegy havonta... :cry:

Fibi,
én is megnéztem a panorámátokat, tényleg csúcs... mindig is szerettem mások lakásaiba "bekukkolni"... :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan,
bekukkolhatsz élöben is egyszer :lol:
Marika a bejáronö? :lol:
félévente, hát majdnem igaz..... jo rég volt már tali :?
fibi

Curse,
ugye hogy ugye? :D csak kár hogy nem Buda környékén van....

Votiv,
ki ne ugorj az ablakon!! :P inkább panaszkodj nekünk :wink:
fibi

Voitv: Pécsen azt mesélték, hogy állítólag valakinek sikerült kiverni a hisztit az upc-nél az emelt ár miatt és sikerült neki..de lehet, hgoy ez csak urban legend :roll:
neked meg +++++++++++++++++++++++++++++ne ugorj ki az ablakon, annyit nem ér az egész!

ZSan: te nem ikrek vagy véletlenül??? 8)
Pasi helyzet nálam is hasonló volt .. :oops:
Nincs túl hideg Írországban???? cidrissmájli

TALI: Curse ugye Kuszára gondoltál? mert az valóban jobb lenne a dedek szempontjából akiket ott el lehet ereszteni!
Neet esetleg nem csatlakoznál egy kávéra Eszcivel??? Veled még nem is találkoztam élőben :) igaz Curse-al sem ;)
Deni ha csak 4-re jöttök Johival az se gáz, mert mi szívesen megvárunk Benneteket! Úgyis olyan ritkán látunk Titeket, meghát Kamilla is imádja a gyereknépeket, max megisszuk az összes löttyöt a Kusza büféjéből ;)

Fibi: Kanada ;) én csak pár napot voltam Torontóban de nekem tetszett ;)

Macsesz mi van veletek??????????????

Rylie
rylie

Csajok!
A pihenőszék kinek hogy vált be?
Grétinél nem is gondolkodtunk rajta (lehet azt se tudtam, hogy létezik), de ő úgyis állandóan ölben volt, most ez Barninál nem hizsem, hogy kivitelezhető lesz, és a bébihordozó ugy enem olyan kényelmes.
Szóval érdemes -e beszerezni egyet (szigorúan csak használtan), ha igen milyet?

KépKép
KépKép
lindicita

Sziasztok!

Még vagyok,de már nem sokáig :lol:
Elvileg jövő hétvégén költözünk 8)

Először is MINDEN ÜNNEPELTET ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG!/utólag is :oops: /

Zsan:
nagyon örülök,hogy újra otthon vagy! :D
Ne parázz kérlek,gondolj rám! :wink: /Számomat tudod/
A kórházi élményeid elég elszomorítok :( ,de megkövetned nem kell,mivel bízom benne,hogy ezek csak extrém esetek!
Most hozzánk is bepillanthatsz,ez egy ilyen nap :lol:
Kép
Kép
Kép

Votiv:
nem nagyon tudok mit írni,vagy is amit tudnék azt nem írnám le :wink:
Minden esetre +++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Az viszont szuper,hogy a leánykáddal minden rendben,a neve pedig nagyon csajszis!!!

Neet:
most már lemerem írni én is,hogy gratulálok! :lol:

Macs:
remélem már rendben vagytok!

Juc:
csodás gyerekeid vannak :D

Fibi:
nektek is gyors gyógyulást kívánok!

Biztos kimaradt egy csomó minden,de folytatom a visszaolvasást...

petergabi

:oops: ,nem értem miért duplázott???
Ez lenne még,a csajok szobája:
Kép

petergabi

Gabi,
háááááát, nem semmi!!!!! :lol:
és azt mondod, nem lesz net nálatok???? akkor inkább ne is menjetek!!!!! :lol:
és egyébként arra gondoltam, h pont azért kellett ezekkel az emberekkel találkozzak, h meglássam, nem minden úgy van, ahogy én gondolom...
sajnos, még mindig NAGYON hiszek az emberekben...
ez pont olyan csalódás volt nekem, mint amikor múlt héten kilopták a postaládánkból az ebédet...(na jó, annál azért nagyobb) de el tudjátok képzelni, h vki belenyúl más postaládájába, és elveszi azt, ami NEM az övé???????????
és ráadásul egy "jól szituált" ház, igen puccos környéken, itt igazán nincs rászorulva senki,h más kajáját ellopja...mert azt még megérteném, ha egy koldus tenné ezt, aki 3 napja nem evett...ez nem is okozna bánatot...de igy?????????
és ráadásul ismerenek bennünket, tudják, h gyerekeink vannak, és mégis...
a franc gondolná,h ilyen aljas a világ...de néha mégis...
szóval, ez az abortuszos dolog is felnyitotta a szememet...sajnos.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

nekem is kellene egy Marika!!!! 8)

Kép
Kép
zuzmo1

Gani,
aztaaaa, de szuper a házatok!!! :D

Zsan,
az ilyenen én is nagyon ki tudok akadni :( férjem szerint csak "kicsit" néha naiv vagyok.... meg tulzottan hiszek abban, hogy az emberek jok.
fibi

Curse :) De jó, hogy tejcsi-dolog megoldódott! :D :D

Fibi :) Köhögő Bálint :( :( (mi jön még??) Sok +++++++ Nektek!! Te és Zsolo már jobban?

Szrek :) Buli rulez, már nem is emlékszem mikor voltam utoljára és még csak el sem tudom képzelni, mikor leszek legközelebb :lol: Gyerkőcök nagyon édesek!!

Ancsi :) Kívánságod parancs :lol: : persze hogy lehet nem-keddi tali is, csak majd mondd meg, hogy Nektek hol lenne jó (és mikor)! :wink:

Rylie :) Jaj de jó, hogy javulsz!!

Zsan :) Másáék jól vannak, már az afp-eredményre vár, aztán irány az uh. Orsika és pocak mellett még dolgozik is, így aztán nem nagyon marad ideje netezni :( de mindenkit puszil! És Igi már 3 hónapos kortól ifj. ágyban nyomja? hűha! Na most kicsit elgondolkodtam ezen, valszeg akkor kistesóval nem fogunk eddig várni, mint Bálinttal, mert a derekam nem rajongott a mélyre behajolásokért és ha másképp is lehet, miért ne :roll: És Igi nem esett/tornázott ki belőle, amikor elkezdett felállni? vagy már akkor szépen lemászott róla, vagy hogy vészeltétek át ezt az időszakot? És Borisz hogy van? láza? Te UGYE pihensz?!

Votiv :) Látom, "jó" napod van! sok +++++++++ Neked!!! Éjjel 2-kor motorozás :shock: ráadásul hálózsákban? Milyen zsákja van Istinek? nyitott az alja, vagy nem zavartatta magát? Mert én akartam már B-nek zsákot venni, na de abban hogy tud lemászni az ágyról, attól félek elesik benne és összetöri magát, ami rosszabb, mintha esetleg megfázik, ha kitakarózik :?

Indi, Rylie, Curse :)
Tali: Nekem teljesen jó a Kusza 1-kor is, max. 2 körül lelépek, mert haza kell érnem, mire B. felébred. (Ő tényleg 1 körül alszik el, de mivel a magasplatós buszok miatt vele esélyem sincs eljutni oda, inkább egyedül megyek és majd nagyi vigyáz B-re és vele el is tud már aludni, de ébredéshez még kell neki anya.) Johinak is továbbítom, de Fannika is 1-kor elalvós, persze lehet hogy utána még el tud menni!

És ki jön még talizni????
denizsa

Zuz,
:lol: :lol: :lol:

Rylie,
nekem is tetszett Toronto (persze ott laktunk), csak a férjem nem :mrgreen:
fibi

Gabi!
Kecótok csúcsszuper!!!!!!!!!!!!!!!
Ez a része a legjobb, berendezgetni, meg minden! Azért remélem, a netet is hamar elintézitek!! Dorka pedig, csúcsédes :D

Votiv!
A mi éjszakánk hasonló, megspékelve egy szopizó kishúggal :roll:
Emlékszem ám, még meséltem is neked, amikor terhes voltam, és B hasonló műsort levágott éjszaka, annyira bekattantam, hogy a falhoz vágtam a z éjszaka közepén a baby taxit :roll: :shock: Akkor ajánlottad a Sepiát......

Ancsi!
apátlanságot úgy értettem, hogy napközben már nem lesz itthon velünk :cry:

Fibi!
Tök jó helyen laktok! De azt nem tudom elképzelni, hogy csak 30 nm alapterületű :shock: Nagyobbnak tűnik kivülről.

Curse!
Én olyan kíváncsi vagyok az élményeidre! Nekem kifejezetten "jó" azt olvasni, hogy másnak is nehéz volt. Könnyebb feldolgozni a saját negatív élményeimet, és szerintem másoknak is. Nekem sokat segített ebben ez a Topic......Az hogy nekem a második szép élmény lett, ezen múlt. De közben volta nagggyon keméy dolgok. Sírtam, hogy meghalok, és hogy nem bírom tovább, és hogy csináljanak már valamit, meg hogy nem értem, miért teszi ezt velem a Jóisten, stb......

Ja, az hogy jó olvasni, nem úgy értem, hogy örülök neki, hogy nehéz volt neked is, de ugye érted!

Bazsómnak irtó jó a szókincse: monyó=motor, mofu=mókus, monya=kormány, tepí=tejpép, attis=azt is :D
zuzmo1

Gabi :) Hű, de nagy, tágas és szép a házatok!! A bútorok is királyak! No persze a kiscsaj se semmi! :wink: :D Dorka szája meggyógyult már?

Zsan :) Hát ki kell ábrándítsalak: VAN olyan, aki benyúl más postaládájába és kivesz onnan dolgokat: ma épp Bálint csinálta ezt :oops: Elmentünk sétálni (gyalogosan, babakocsi nélkül) és pont előttünk ment egy szórólapbedobó emberke. Ő betette a ládába/kerítésre a lapot, B. elvette... én meg átmentem papagájba, hogy nem szabad, meg nem a miénk, meg-meg... kb. az ötödik háznál már sikerült otthagyni a csábító kék papírt. Jó, B. mentségére legyen mondva, még csak másfél éves, de vannak olyanok, akik sosem nőnek fel, vagy nem tanították meg nekik és ez nem a környéktől függ... :?
denizsa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?