A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Neet, én ma egész nap csak úgy tudtam telefonálni, hogy valamiért épp üvöltött a háttérben a kölök...

Deni, rendes zsákszerű hálózsákja van, és tud benne szaladni is :shock: és még motorozni is :roll: tehetséges :D

este 7 óta altatom, most nyúlt ki, pedig már azt hittem eret vágok magamon.

a mindenki úgy szül... egy amolyan "ezoterikus" közhely, szóval ha van is benne igazság, az mélységesen mélyen, a tudatalatti alatt keresendő :lol:

a pihenőszéket meg mindenki használja, aki akarja, a jó/rossz anyaság biztos nem ezen múlik. de többet nem is írok róla, már mondtam, hogy nem akarok vészmadárkodni, na és nekünk nem volt és mégis előbb állt a gyerek, mint ült, szóval az is lehet, hogy itt rontottam el :wink:

Móni, a kendőben Indi és Recca az igazi profik, de látom Indi már meg is válaszolt neked :)

Kisherczeggel mi lehet? már biztos hazamentek, és nem is jelentkezik :(

votiv 8)
votiv

Zuzi, Votiv!
az én orvosom szerint is a nő úgy viselkedik szülés alatt, mint amilyen ő valójában. azaz, ahogy egyéb stresszhelyzetekben viselkedik. én pl. féltem, de nem a műtéttől, hanem, hogy behányok és ezzel kellemetlenséget okozok. na meg, hogy nem tudnak felemelni, meg ilyesmik. totál, mint az életben.
szóval, Zuzi, te sem vagy balf.., és tutti biztos vagyok benne, hogy én szülés közben is tök olyannak láttalak volna, mint ahogy megismertelek. az, hogy gyámoltalan voltál, a stressznek tudható be, meg a hosszú vajúdásnak!

JÁTSZÓ SZÉK litánia:
naná, hogy kényelemből használja az anya, mikor már az órák óta tartó bömbölés elcsigázza az embert, képes mindent kipróbálni.

az orvostudomány meg sok mindenben csak találgat, mert semmi sem biztos, de ahogy Votiv írta, ne adjuk meg az esélyt, ha nem muszáj, ill tartsuk be a szabályokat (rövid ideig lehet benne a gyerek, nem egy napig).... viszont semmiképp sem venném készpénznek egy orvos ilyetén kijelentését (azaz nem mennék a falnak, nem érezném szemétnek magam miatta), hacsak nem tudományos statisztikákkal is alátámasztja azt. elegem van az állandó ijesztgetésből, megfélemlítésből, össze-vissza hezitálásból. (nem csak e termékkel, hanem nagyon sok mindennel kapcsolatban!)
a háziorvosom pl. azt mondta, hogy nem szabad, csak max. 3-4x szívni egy nap a gyerek orrát, mert ártok vele. ő is orvos, ő is régen van a szakmában, akkor sem fogadtam meg a tanácsát. pedig lehet, hogy tényleg ártalmas a nyakló nélküli orrszívás.
mindemellett már fix, hogy nem lesz ilyen székem, elment a kedvem tőle, így is kecseg anya vagyok :), nem kell, hogy még ez is rátegyen egy lapáttal. (na, meg azért nekem is voltak fenntartásaim vele, mivel kerek perec kijelentették, hogy csak 1-2 órát lehet benne a gyerek...szóval azért nyilván nem százas a dolog. és ez az autós bébihordóra szerintem duplán áll, mert más a kiképzése. de mi van, ha valakinek rendszeresen úton kell lennie a bébivel?)

lehet, hogy anyáinknak volt jó, akik nem azon törték a fejüket, hogy milyen pelust, meg bébiőrt, meg játszószéket és orrszívót használjanak, mert akkor még semmi ilyesmi nem állt rendelkezésükre? boldog tudatlanság? :lol:

Tinu!
a mérleg sem lehet pontos, attól is függ a mérés, hogy kakilt-e, pisilt-e mérés előtt. ha nyugodt, alszik, eszik, kakil, akkor FIX, HOGY MINDEN OKÉ!!!

Votiv!
hogy műxik az altatás projekt a nagytesónál? csak mert akkor lassan, a kis bébibaba érkezésére, át is költözhet egy heverőre, és marad a rácsos az újszülöttnek. :)
különben a csövezéshez, fűtésrendszer kiegészítéshez kitartást, tény, hogy nem jó, hogy most megbuherálják, de nyilván úgy érzik, hogy nem kielégítő (elszámolták magukat) a hőmennyiség és ezért penészedik a fal.

Neet!
te nem vagy egy félős ember, ezért nem izgatnak téged ezek a biztonsági dolgok. én féltem, hogy mi lesz a kórházban, ha nincs dokim, féltem, hogy elkapja a gyereket a bölcsőhalál, meg most félek, hogy kiugrik az úttestre, ezért gyerekhámon viszem :). remélem ettől még lehetünk barátok :)
ancsipancsi

Curse,
a mozaik szavak mestere :lol:
fibi

Fíbsz,
hát, ha cserébe jó 35nm-es egyszobás pesti lakás? ;) biztos megegyezünk :D

kijött a gázszámlaaaaa! :shock: :shock: veri intereszting....

Zsan,
bocs, h pont én dumálok arról, hogy ne olvasgass össze neten semmit, nem akartalak múltkor megijeszteni :? csak a szokásos oldjuk meg rögtön formámat hoztam :oops:

Kép

Kép

:D
szrekuc

Votiv!
nálunk is előbb állt, mint ült. emlékszem, hogy 9 hónapos kora előtt pár nappal felállt, de még nem tudott ülni. ezután annyit tornázott, hogy pár napon belül ülni is megtanult. szerintem sok babával van így.
ancsipancsi

Fibi,
Nem is rád értettem elsősorban :D A rövid ismertetésed alapján én sírőgörcsöt és hiszti rohamot kaptam volna, ha a helyedben lettem volna. Komolyan minden elismerésem neked!!!
Votiv írt olyan dolgokat, amiket én is éreztem, sőt emlékeim szerint Zsanci is. Engem nem tudtak azzal meggyőzni h minden egyes fájással közelebb kerülök Adélhoz. Én csak arra vártam h mikor lesz már vége :roll:

Zuzi,
Egyszer csináltunk egy vetélkedőt még cégen belül és az egyik feladat az volt h minek a rövidítése a HP, persze a férfi kollégáknak rögtön eszébe jutott a hüle picsa. De mi speckó Harry Potterre gondoltunk :lol:

Kép Kép
curse

Curse!
HP nálam Hewlett Packard. az m3-ast meg az imént mp3-nak olvastam. általában számítógépben gondolkodom :)

most a pihenő székről eszembe jutott, hogy kéne egy topic, ahova az ember beírhatja, hogy mi az, amit fölösleges megvenni, ill. nem javasol. pl. nekünk a játszószőnyeg volt pénzkidobás.
ancsipancsi

Szrek,
öö, az kicsit kicsi lenne négyünknek 8) :lol:

Curse,
én már azért nem tudtam sirogörcsöt kapni, mert nem voltam magamnál. (persze szülés után meg mindentöl elbögtem magam :) ) és én is azt vártam, h mikor lesz már vége, azt hittem, nem is élem tul.

Ancsi,
jol beszélsz az orvostudományrol :wink:
fibi

Szrek,
Az AMF pályamárka, olyan mint cipőnél az nike :lol: A madzagos pedig az jelenti, hogy nem fonálon lóg a bábu :lol: Az olyan pályákon sokat lehet csalni :wink:

Kép Kép
curse

Ancsi,
de ami pénzkidobás, az mindenkinél szerintem gyereke válogatja. van akinek ez lett fölösleges, van akinek az. Nekünk pl játszoszönyeg bevált (ha ott ültem mellette....).
fibi

Ancsi, oké, de Isti már félévesen állt :? nem csak az ülés maradt ki, hanem a mászás és kúszás java is. de ez olyan tyúk vagy tojás? dolog, lehet hogy attól alakult másképp a fejlődése, mert volt vmi idegrendszeri eltérés, akár már a pocakból hozva, vagy fordítva.

Altatás :evil: ne is kérdezd! nincs visszaút, pedig már felmorzsolta a tartalékaimat is...

Na most már olyan meleg van Istinél, mint a pokolban :twisted: tényleg kissé elkalkulálták a fűtést, először a lakáshoz képest 5-8 fokkal volt hidegebb a szobája, aztán lecserélték a radiátort egy kétszer akkorára, ekkor kezdett el kicsapódni a pára az átellenes oldalon, mert a szoba két fele közt volt 2-3 fok hőkülönbség :roll:
de nem a fal penészedik, az csak jéghideg :) az ablak penészes, mert itt csapódik ki a pára. A keret már eléggé szétrohadt :? de ezt bezzeg nem akarják kicserélni...

votiv 8)
votiv

Votiv,
Én szeretném ha továbbra is írnád a tudományodat a gyerek dolgokban, én mindig mindent megfogadok. Én sajna tudatlan vagyok :roll: Pl. két napja nem használok babaolajat. Tök pipa vagyok, mert a védőnő mondta h nyugodtan használjuk a hajlataira. Erre kiderül h nem is használ a bőrének :evil:

Ancsi,
Tök igazad van, mi is felnőttünk vhogy :D Egyébként igen, még nekem is az jutott az eszembe. Párom lévén, informatikus a lelkem :lol:

Fibi,
Teljesen megértelek. Én attól hulla voltam h szülés előtt már 3 napja nem tudtam aludni a fránya jósló fájások miatt.

Kép Kép
curse

Szrek,
Mi is megkaptuk a gázszámlát, 90e :shock: :shock: :shock:

Kép Kép
curse

Szkrekuc: nekem is az volt a bajom, hogy mindenki mást mondott bent. Az egyik éjjel a csecsemős tápszert adott a gyereknek, másnap reggel a következő leb...-ott, hogy miért adtak tápszert egy ilyen fiatal gyereknek. :shock: Mintha én találtam volna ki... Aztán ugyanez délután már maga javasolta ismét a tápszert, majd mondta, hogy éjjel próbálkozzak szopiztatással, ne adjak tápszert, és aztán mégis ő volt az, aki éjjel mégis tápszerrel etette meg. :roll:

Az az igazság, hogy nem is akartam mérleget, csak kölcsönbe kaptam a barátnőmtől. Még az a szerencse, hogy a szintén kölcsönbe kapott légzésfigyelőt nem üzemeltük be. Lehetne még ezen is parázni. :D

Kép
Kép
tinu

Curse, engem nagyon érdekel, hogy kell "csavart labdát" gurítani :wink: meg tudnál rá tanítani így elméletben? :lol:
és hogy lehet csalni a madzagoson? :P egyáltalán hol van még olyan pálya?

Kedd 13h Kusza, vettem!

votiv 8)
votiv

Curse, az attól függ, milyen olajat használsz. egy tiszta, jó minőségű növényi olaj pl mandula vagy körömvirág, esetleg napraforgó (de nem a Vénusz :wink:) egyáltalán nem is rossz, sőt :) Na és a babák általában szeretik is, ha ezzel kenegetik-símogatják-masszírozzák őket fürdés előtt :) (és akkor viszont tényleg nem kell már semmi más kence se a vízbe se rá)
votiv

Aszem a szüleim msot összetehetik a két kezüket, hogy itt ingyenélünk és nem máshol, különben a gázszámla nem ennyi lenne itt se :shock: Azért a 90 e megdöbbentett.

Szerintem nagyon fontos a megérzésekre is hallgatni, no meg másokat is meghallgatni, de óvatosan és mérlegelni - mármint a gyerekkel kapcsolatban - is.

indianyo

[quote="fibi"]Z írta:fibiuz,
tudom, mit jelent a HP :lol: , csak nem értettem, hogy azért mert nehéz szülése volt Curse-nek, miért mondja ezt magára :?: :? :roll: vagy akkor én is HP vagyok, meg agyonaggodos, elcseszett balfék? :mrgreen:

ha Te az vagy, akkor én pláne :lol:
Egyébként tök normális, hogy ilyeneket érzünk, annyira nem mindennapi dolog a szülés......és mint mondtam, én annyira de annyira szégyelltem magam :oops: és rájöttem, hogy nem kellett volna! Most nem is szégyenkeztem, pedig volt, hogy a doki bejött és mondta, hogy a kintiek is szorítanak, hallják, milyen kemény meló ez 8) :oops: :lol:
Úgy várom, hogy Neked milyen lesz a második!!!
zuzmo1

Indi,
szép szakértők vagytok :D

Neet,
egy gyereknél még én sem láttam értelmét a pihenőszéknek :wink: gyógyulj! És itt is gratula a vizsgához :D

PIHENŐSZÉK: Mi használtuk, és nagyon szerettem, mert ott lehetett velem a konyhában is. Hozzáteszem, Marci FEKÜDT benne (tehát a támlája vízszintesen volt), nem hiszem, hogy ez bármi rosszat tett volna neki... leglábbis nem rosszabbat, mint a babakocsi stb. :D

Ancsi,
hadd cáfoljam meg, hogy "naná, hogy kényelemből használja az anya, mikor már az órák óta tartó bömbölés elcsigázza az embert, képes mindent kipróbálni"
Én pl. nem ezért használtam, mert Marci sosem bömbölt órákat. Azért volt szuper, mert amikor nekem a konyhában kellett sürgölődnöm, akkor tökjó volt, hogy ő is ott lehetett velem, és vigyorogtunk egymásra, gügyögtünk, marháskodtunk, és közben még el is mosogattam, meg is főztem stb.

Tinu,
szüléstörténetet köszi, jó volt olvasni :) Kórházit kevésbé. Nekem másodszorra nagyon bejött az 1ágyas! :)
MÉRLEG: először is: minden mérleg más. Legyen a mostani mérésetek az alap. Mindig ugyanabban az időben mérjétek, lehetőleg ugyanannyira evés után.
Most - ha meg bírod állni - ne mérd 2-3 napig, bírd ki! Ha utána még mindig fogyást mutat, akkor irány a szoptatási tanácsadó!
És a legfontosabb: ugye nem digitális mérlegetek van? Mert azok - hogy finoman fogalmazzak - lószerszámot nem érnek! És csak a frászt hozzák rád! Ha mérleg, akkor hagyományos mechanikusat béreljetek, macerásabb, viszont tutibiztos, hogy pontosan mér, és nem ad ki szopás után mínusz fél kilós súlyt.
Az, hogy mindig van kaki, nagyon jó jel!!

Zuz,
szegény porszívó :mrgreen: És talán a mellbimbódnak kellett volna mondani, hogy alkalmatlan, szegény máig nem tudja, és csak szoptatszoptatszoptat :mrgreen: Férjed meg férfiből van 8) ennyi :D egyébként karcsi is szűz, de nála ezt az aszcendense vagy a holdja vagy a mittudoménmije valszeg elnyomja :mrgreen:

Zsan,
mi megyünk titeket látogatni :mrgreen: És NE olvass a neten semmit, mert ott is csak a frászt hozzák rád!

Votiv,
a szüléseim szerint én nagyon jó fej vagyok 8) szép lenne :lol:

Én ma mosott szar vagyok (Marci fogai mellé Dóci is ébredt, bocs a képzavarért :D ), bár azt hiszem, Votiv, hozzád képest ébernek, és vidámnak nevezném magam. Front nincs, de én ma egy akkora hp (á lá Curse) voltam, hogy csak na. Viszont fejlődés, hogy ennek sem a gyerekeim, sem a berendezés nem látta kárát :mrgreen: Szóval csendben és nyugisan ámokfutottam csak. Najó szegény karcsit kicsit baszkuráltam, de ő meg biztos megérdemli :D
Viszont van a kertünkben mókus! (ld. Monty Python: and now for something completely different)
Ahogy a fentiekből látszik, koherens gondolkodásra nagyjából képtelen vagyok, ezért elmegyek aludni :D

v
kisün

90e?! :shock:
le akarom hányni a kormányt, plíííííííz! ;) (nem akarok vitát kezdeni, csak eccerűen borzasztó. bőrönd, aztán indulás Írországba birkát legeltetni)

Kép

Kép

szrekuc

Tinu,
Na igen, ilyen azért nekem is volt. Mindenki más mondott arról, h milyen sűrűn tegyük cicire.

Ja és még egy dolog, ami baromi idegesített a h-ban. Cici lemos, már majdnem nekiállnánk a szopizásnak, védőnő be és cicit megtapogat h van-e tej :evil: Annyira berágtam a dologra, eleve rohadt módon fájtak a cicik, a többszöri lemosás pedig csak rontott a dolgokon, erre összetapizzák? :evil: Ránézésből lehetett látni h majd szétdurranok.

Votiv,
Ez most komoly? :D A bowling nagyon összetett dolog. Senki sem gondolja azt, hogy észjáték lenne. Pedig totálisan az. Én mondjuk a sima, egyenes gurítást űzöm (ez egy picit egyszerűbb), de amit párom, a csavart gurítás, na az nem egyszerű dolog. Kezdjük az alapoknál: fontos a lépések száma, az utolsónak egy nyújtottnak kell lennie és tuljképp be kell csúsznod. Na ez idő alatt figyelned kell h melyik lépésnél hogy lendíted a golyót. Fontos h hogyan indítod, hogyan lendíted és hogyan engeded el a végén, mennyire csavarod meg. És akkor hogy ne legyen egyszerű az élet, figyelned kell a léceket a pályán, azok a te tájékozodási pontjaid. Ez utóbbi azért fontos, mert a pályákra különböző olajokat kennek fel, szárazabbat, csúszosabbat stb. Minden olajon másképp viselkedik a golyó, ezért kell figyelned a léceket h hova tedd le a golyót. És akkor még a golyó is fontos. Van strike és spare golyó. Abban különbözik a két golyó h a strikeban van súlypont, ami eltolt, a spareben pedig nincs semmi. És ha már a golyóknál tartunk, nem mindegy milyen súlyú. Én ált-ban 10 fontosat használok, az 5 kilónak felel meg. Nagyjából ennyi. Persze, amikor nem edzés van a pályákon, akkor csak egy sima házi olajat kennek fel, ami tuljképpen elég száraz. Ezen az amatőrök nagyon jól tudnak játszani, a profiknak pedig elég sok fejfájást tud okozni.
Madzagos pálya emlékeim szerint a duna plazaban volt (de szerintem ott már nem üzemel) és a budafoki volt. A pályatípust azért emeltem ki, mert vannak a qubica típusú pályák, amik lényegesen rosszabbak, hamarabb tönkre mennek.

Bocsi azoktól, akiket nem érdekel, egy kicsit hosszúra sikeredett :lol:

Kép Kép
curse

Curse,
ez éééédes! a bowling észjáték :mrgreen: azonnal sportoló kívánok lenni!!! ;) és mennyünk curlingezni is! :lol: :lol: :lol:
észjátékkal csak cukkollak ;)

Kép

Kép

szrekuc

Curse,
ez tök jó volt!!! :lol: :lol: :lol:

Vera,
várunk szivesen!!!!

Rek,
majd én szerzek munkát mindenkinek :wink:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zuz,
hát én is várom már, hejj, de még mennyire :D

Kisün,
mokus meg Monty Python, meg koherens gondolkozás :lol:

Szrek,
Te is jo vagy ma, birkákat legeltetni, jokat röhörészek magamban :lol: (hányjunk együtt :mrgreen: )
fibi

Indi!
Mélt nem kaptam meg :cry:

Votiv!

Engem nagyon is érdekel, amiket írsz, mert tudom, hogy nem légből kapott dolgok!!!!! Csak tudom, hogy pl B nagyon sokat volt autósülésben, mert amikor anyóséknál laktunk, nem nagyon volt hova lerakni. Pihenőszékt pedig én azért nem ajánlom második gyerekhez (Verával ellentétben), mert abban nincs biztonságban a nagyobbtól 8) Mindennap hálát adok, hogy B MÉG nem jött rá, hogy mászhatna be a kiságyba Pannushoz.........

Vera!
nem lepődnék meg, ha kiderülne, hogy az aszcendense is szűz 8)

Ancsi!
anyáinknak azért volt "jó", mert annyi melójuk volt mellettünk (pelenkamosás-főzés teregetés-vasalás, bevásárlás, főzés, takarítás, mosás, vasalás, stb......), hogy fel sem merült bennük, hogy valamit is rosszul csinálnak, nem volt idejük ezen gondolkodni. És akivel csak beszélek a korosztályukból, kiderül., hogy nagyon sokáig használták a járókát, csak így tudták a házimunkát elvégezni. És semmi alternatíva nem volt (pl kajaházhozszállítás, stb). És pasik még ennyire sem voltak segítőkészek, én nagyon becsülöm ezért a férjemet.
zuzmo1

Szrek,
:lol: Pedig az :lol: Pöttyökről és a nyílakról már nem is tettem említést. Csak bonyolult elmagyarázni, de majd ha ott leszünk, akkor reszkess!!! :lol: :lol: :lol:

Kép Kép
curse

Vera!
Mókusunk Nekünk is van a kertben, itt ugrált a konyhaablaktól 2 méterre. B mofunak hívja :lol: Ez hiányozni fog...

Deni!
Lakáscsere: addig drukkolj, amíg el nem sikerül adnunk ezt, mert a következőt már lefoglalóztuk :shock:
zuzmo1

Votiv!
Tudom, hogy untatlak 8) , és nem is fogom többször írni, de barátosnőméknél teljesen megoldódott a penészhelyzet, amióta beszereltették azt a szellőztetőrendszert. Beállítja, hogy 50%-os legyen a páratartalom, és minden szobában annyi. Nincs minek lecsapódnia. Múltkor átment a szomszédba, ahol nincs ilyen, és tiszta penész a lakás, és dunsztszag...........Ezt ajánlottam Curse-nak is...
zuzmo1

Curse,
király vagy! :lol:

Zuz,
alapvető volt nálunk, hogy amikor második gyerek pihenőszékben, akkor első gyerek nincs a környéken :D

Fibi,
szép házikótok van, gyönyörű a kilátás! :)

Ja, és

Gabi,
ti már mindjárt készen vagytok! A konyhátokat bármikor elfogadnám :)

v
kisün

Zuz,
lehet, hogy ugyanaz a mókus :lol: Nálunk mócusz álnéven rágcsálja a tobozokat :)

És hogy el ne felejtsem, Marci immáron 6fogú :D
És mostanában úgy néz ki a fürdetés, hogy a nagykádban víz, benne vödör, benne víz, benne Dóci :shock: aki "kölcsönveszi" az öccse vödrét... aki közben a nagykádban tombol :mrgreen: Aztán néha-néha esetleg Marci is beleülhet...
kisün

Szrek :) és lehányást hogyan gondoltad abszolválni? :mrgreen:

Curse :) Ez szép volt! Beajánljalak a Babaizére bólin-szakértőnek?:lol:

Zuz :) Ez volt a mélben: Ugyan meglepi akart lenni, de félek, hogy mire fogadóképesek lesztek, Panna kinövi a csipkés főkötőt, amit neki kötöttem, úgyhogy lécci fülcimpától fülcimpáig függőlegesen és vízszintesen egy méretezést adjál! Curse már segített a múltkor, de ezek a babák még a fejüket is különböző méretben viselik :lol:

Vera :) én is szűz, de semmi ilyen porszívózási kényszerem nincs, úgyhogy mi Karcsival egyformán vagyunk elferdülve :lol:

Majd felhívom Vicát, hátha ráérnek kedden a világszép Máté nevű trónörökössel és hajóskapitánnyal.

indianyo

Zuzi, asszem a mi helyzetünk elég speciális, most a gépészmérnökurak ötlötték ki az extra-radiátoros megoldást, mert valójában nem a párával volt a gond (még az ablakon is van szellőzőszelep), hanem hogy nem keveredik a levegő, ill. a fűtőtest nem fűti fel a fél szobát. De remélhetőleg most már végleg megoldódik, ha már így szétbarmolták a szobát :?
Mofut én is akarok :D
Istinek hetek óta megint nem bővült a terjedelmes szókincse, de sebaj, majd behozza :wink:

a legjobbat még nem is mondtam: este a nővére pattogatott kukoricát evett, persze Istinek is kellett belőle, és az evés mellett még szét is dobált párat az ágyon fürdés után, és meg is hengergőzött benne :) aztán mikor akartam ráadni a pelusát, látom, hogy egy kukoricaszem van a seggében :lol: szóval én már ne is csodálkozzak, hogy ilyen eleven a gyerekem :lol:

Curse, ez most arra volt jó, hogy nagyon felcsigáztál, hogy én is szeretnék ilyen sokat tudni a bowlingról :D

votiv 8)
votiv

altatás a la Dolák-Saly :D :

Alucikálj végre pici fiam
Apucikád most már nagyon kivan
Ne sírj, hisz látod a papa nyugtat
Ha nem alszol lehet hogy pofán rúglak

Alszik a kocsimon a horpadás
Az anyu szájában az ínysorvadás
Csillagom ne sírj már mondtam hogy kuss
Ébren maradni most nem etikus

Szundít a gyógyszer a mellékhatás
Az anyuci hátán a bôrgyulladás
A tévében alszik a sok gyilkosság
Csak az ördög nem alszik a rézangyalát!

Álmodban lehetsz még ombudsman is
Na jó talán ez kissé irreális
Lehetsz majd munkás ki vasat reszel
De ha nem alszol holnap már te se leszel

A sírásban mért leled örömödet?
Ne igyál tedd le már a sörödet!
A bajszod is könnyes ne bömbölj kérlek
Ne félj,nem csal meg a feleséged

Jó éjt neked!

Kép

Kép

szrekuc

Apa most szólt meg h milyen szakszerűtlen voltam bowling témában, de ráhagytam :lol: Ahogy ő magyarázza, úgy én sem érteném meg :lol: :lol: :lol: Remélem ezt már nem olvassa el :?

Indi,
Jó ötlet, nekem is eszembe jutottak Vicáék :D Szerintem nagyon el lehetnek foglalva, mert már vagy két hete írtam neki mailt és még nem válaszolt.

Kisün,
Gratula fogakhoz :D

Szrek,
Én már írom a panaszlevelet a tigáznak.... lesz benne egy-két kedves szó :twisted: És gondolkoztam egy gratuláló levelen Kókának :wink:

Kép Kép
curse

bocs, ha vkinek megrázó..., Dolákéknál ez már csak így megy ;)

Indi,
semmi nem lehet akadály! ;) :lol:

Kisün,
gratula a 6foghoz!!!!!!!!!!!!!4

és nálunk tudjátok mi a csúcs étvágygerjesztő? a Dentinox :shock: :mrgreen:

Kép

Kép

szrekuc

Votiv,
Örülök h sikerült :lol: és Isti kukoricás mutatványa :lol: :lol:

Na én el, jóccakát mindenkinek!!! Adél vár a cicikre :D, aztán megint sikerül talán 6 órát egyhuzamban aludni :wink:

Kép Kép
curse

Kisün, te tényleg jó fej vagy :D :D
tesóvalegyüttfürdés nagyon rulez :D mócusz is aranyos :D
és hol volt Dóci míg Marci a székben pihent?
votiv

Curse,
ésmit írsz? t. főgáz, magas a gázszámla? :roll: én írogattam mszp-portálra emileket - sztem tökre jól szórakoztak rajta :lol: én is :lol:
remélem, te elérsz vmit, én az ez van ezt kell szeretni típus vagyok meg főnyuszi....

Kép

Kép

szrekuc

Szrek :) kösziiiiiiii! Holnapra betanulom, ha Dominó óbégat, jaj neki :mrgreen:

indianyo

Valaki egy jó kis babakocsit nem szeretne?
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=173913

Jucus
20170114224602

Jucus, nem tudod véletlen, hogy ez a típus használható együtt a Maxi Cosi babaüléssel(hordozóval)? Vagy már ülőképes gyereknek szabad csak venni? Ha jól emléxem Te is szerettél volna egy ilyet. Végül nem vettél?

votiv 8)
votiv

Votiv!

Igen,tetszett de aztán már felesleges lettvolna ,na meg az ára is ...
Ez sportkocsi,nem lehet rátenni babaülést.Ahhoz a Maxi Cosi kocsi jó,bnőméknek olyan volt.
20170114224602

Esik a hóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó

Jóreg :)

indianyo

Jucus, és az nem lett volna gond, hogy picit sem dönthető?
Bár, Isti se alszik már el babakocsiban... viszont nem is neki álmodozom szép új járgányról :wink: :lol:

most az lebeg a szemem előtt, hogy milyen jó, ha a hordozó csak úgy átpattintható egy keretre.
Új hordozót meg úgyis kell vennem... Unokatesómék ("átlagos" szülőpár :wink:) a lakásban is folyton használták, és hamar tönkre is mentek a biztonsági merevítések, ez így már se nem egészséges, se nem biztonságos többé :?

itt leesett a hó! :D

votiv 8)
votiv

Nektek is jó reggelt Indike :D
votiv

Votiv!

Panan az autóban is elalaszik mindenféle döntögetés nélkül,és ez a babakocsira is vonatkozik ,tehát ez nem vot szempont nálam.DE egyébként azt hiszem dönthető a háttámlája a Zappnak valamennyit vagy majdnem vizszíntig.
És én is átlagos szülő vagyok! :shock:

A MAxi-Cosinak tök jó a rápattinthatós váz meg az ülés,de mostanában látok egy szuper 3 kerekű Quinnyt is amin autósülést pattintanak.De ezt még csak utcán láttam.
Megyünk le havazni :lol:
20170114224602

Panan=Panna
20170114224602

sziasztok,
én is gondolkozom új kocsin, pont az a fő szempont, h hordozó ki és szép csendben rápattint vázra... :lol: bár én tovább álmodoztam már...miért nem lehet a batár nagy autósülést is rápattintani???? :lol: :lol:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Sziasztok!

Vot,
olyan kocsira gondolsz, ami egyébként vízszintesig fektethető? Vag ysportkocsi amire rárakható a hordozó?Vagy csak egy váz, amire rárakható a hordozó?
engem arról gyerekneurológus totál lebeszélt, mert azzal tök ugyanott van az ember, mint amit a pihenőszékről írtál

Kép

Kép

szrekuc

Szép jó reggelt Mindenkinek ezen a havas reggelen :D

Adél püföli ezerrel a játszószönyeg lógatott játékait és közben ezerrel magyaráz :lol:

Szrek,
Már írtam nekik egyszer panaszlevelet h legutóbb rosszul írta fel az a süket f@sz a gázóra állást. 200m3-rel kevesebbet írt fel, amit most a januári 100ft-os gázárral akarnak megfizetetni :evil:
Egyébként már mi is keressük a kiskaput, hogy hogyan lehetne megkerülni ezt a horror gázárat. Tök jó h az állam az embereket mindig arra kényszeríti h kiskapukat keressen. A csalás már sajnos nem az emberek hibája 100%-ban, pláne ha az azon múlik h a család éhenhal vagy sem.
A legjobban a fogyasztók mennyiségén voltam kiakadva. Az első felnőtt 1-et, a második felnőtt 0,9-et, a többi további felnőtt 0,8-at, a gyerekek pedig 0,7-et érnek. Tehát egy öt fős család esetében, nem 5-tel kell osztani az összjövedelmet, hanem 4-gyel. Csak azt nem tudom mivel fogyaszt kevesebbet a gyerek a fűtésből :? Na mindegy nem is dühöngök tovább.

Kép Kép
curse

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?