Jelentem még élünk,de mostanában netezni van a legkevesebb időm...annak ellenére,hogy normalizálódni látszik a helyzet.
Dávid kezd visszaváltozni (lekopogom....)a régi aranyos,szófogadó és kevesebbet nyafogó Dáviddá, vannak rosszabb napok,percek,de ez már haladás./Nekem/ És szerencsére nem tipikus "rossz"kezelhetetlen gyerek,beszéltem egy pár emberrel ez ügyben és kiderült,hogy ez mind semmi amiket művel,ettől szászor rosszabb gyerekek is vannak,sőt...úgyhogy teljesen megnyugodtam,mert normális.
Pár napja Réka nyűgősebb,ölbe nagyon szépen elvan,de amint leteszem,ordít. Elkiabáltam,hogy milyen nyugis baba...
Pár napja iszonyatos csúnya tejkiütéseink lettek,írt is fel a doki krémet rá,annyira csúnya
Nagyon zsúfoltak a napjaink,észre se veszem már dél van,általában nem egyszerre alszanak/na az alvással is kinlódunk Dáviddal
De azért, ha tudok jövök,mint most is
Anett!
Örülök,hogy jelentkeztél
Szandra!
Képzeld megrendeltem a Libritől a könyvet,amit mondtál. A Suttogó II. részét kerestem,de megláttam azt a könyvet és rögtön beraktam a kosárba,igaz még nem hozták,de kíváncsi vagyok rá nagyon.Hogy mikor olvasom ki azt nem tudom
Mi van Tami kiütéseivel? Tényleg az uszitól volt?
Nálunk is szopizott a Dávid a terhességem alatt,23 hónapos volt mikor abbahagyta nagy szenvedések árán,mert nagyon érzékenyek lettek a bimbóim és muszály volt,na jó,ha annyira nem akarta volna akkor tandem szopi lett volna decembertől
Kriszti!
Juj,de örülök neked is...
Már ezer éve nem dumáltunk...
Jó,hogy jöttél és köszi a jó tanácsokat!
Gyöngyi!
Hogy te milyen kedves vagy! még hogy én türelmes
Klassz lett a vonalzód!
Szeretnénk elmenni Cinire,de azt hiszem majd csak februárban,addig is kicsit erősödik a Réka
Kati!
Nagyon tündéri Levi baba a képeken!
Milyen kis ügyes,majd kiváncsi leszek nálunk hogy lesznek az oltások,Dávid végig ordított,sőt mikor nagyobb lett meglátta a dokit és már akkor rázendített
Én beadattam az oltást egy éves kora után rögtön,és a bárányhimlő ellenit is.
Kispesten bárányhimlő járvány van és a hugom két fia odajárnak oviba,bölcsibe. Mindketten elkapták,nagyon gyenge lefolyású volt nekik,úgyhogy szivom a fogam....lehet,hogy jobb lett volna,ha Dávid is most kapja el,igaz Réka miatt most nem lett volna szerencsés,de később sokkal roszabb.
Annak idején nagyon megijesztettek a szövődményekkel,erre tessék....
Andi!
Köszi!Tényleg megy az idő!Nem akarsz pocakos képet felrakni nekünk?
Jutka!
De örülök,hogy végre előkerültél,már kezdtem aggódni..
akkor hivatalosan is nagy nagy gratula neked!
Milyen jó,hogy ilyen sokan vagytok egyszerre pocakosak,dekár,hogy én egyedül voltam,majdnem....
Nem semmi amin keresztül mentetek a Dórival,szegény kis menyasszonykánknak sok sok puszit küldünk!!!
Micsoda szókincse van,nem semmi a kisasszony
Nem is hallottam erről a G-esről
Ismerős ez a rosszulét a reggeli kávétól,ez megvolt nekem is,lemondani nem lehet az biztos,én is nagy kávés vagyok, a mai napig
Na szóval, koncentrálj a túlélésre!
Mindenkinek sok pusza:Ildikó

mostmár könyvtárat kéne alapítani
még nem írtam meg,de úgyse aktuális,majd jövő karácsonyra talán kész lesz.