Bea: Hja hogy a Suttogó titkai, a hírös

Oké már képben vagyok, nem is tudtam hogy az annak 3 része van! Meg azt se tudtam, hogy a bilizésről is írnak benne. Amúgy ki a szerzője?
Én már nem olvasok semmi "szakirodalmat". Olvasson akinek még nincs tapasztalata

Amúgy ha látod rajta, hogy hajlik a bilizés, vécé felé a lány, akkor tessék nem lusta lenni és ráhagyni, hanem cselekedni..... Mit nem adnék, ha enyim gyerek bilizne, de ő még egy darabig nem fog

A korai fejlesztőbe is mondták, hogy ne nagyon reménykedjek 3 éves kor előtti szobatisztaságba utána is kemény menet lesz.....

Bogi után furi, mert ő 2 éves és 2 hós korától teljesen (éjjel-nappal) szobatiszta! Csak hát ugye vele nem is voltak egyéb problémák
Amúgy mit ír a suttogó a bilizésről? Meg a többiről? Szal milyen nézeteket vallanak???
Zituska: Igen megjött a mél el is olvastam a cikket. Hát mit mondjak! Inkább semmit....

Én nem hinném, hogy ezt bevezették januártól, akkor már hallanánk róla..... Vagy tévedek???
Az előbb Viola a szekrényt fejelte le, épp táncolt, nyomta a boggiet a Helen Doronra

, és megbillent és paff szembejött a bútorsor...

Esik kel szegény, főleg hogy nem is aludt, tiszta kééééééééész! De én is, mert apánk hajnalra ment dolgozni és még nem ért haza, és alapból gatya vagyok, úgy letepednék kicsit vízszintesbe csak nézni a plafont vagy nemtom...hát erre nem sok esélyt látok mostanában...

A Bogi állandóan nyúz hogy társasozzunk, de csal

ő dobhat 3x agy 13x én csak 1x dobhatok persze és idegesííííííííííít

És már vagy 10 Ki nevet a végént nyomtunk, közbe fél kézzel a Violát tartottam távol a társastól, mert dömpeeeeeeeer! Akkor a Viola reklamált, hogy menjek vele játszani, 2 társas közt átmentem a másik szobába, babáztunk kicsit, formatábláztunk (jól fejbe is dobott az egyik formával

) szal így faszául elegem van a mai napból, és még nincs vége

Áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá bocs a panasznapért