A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

sziasztok,
Zuz,
ajjjjaj...nekem nyáron volt uez, és pont uezt mondta a doki... :? viszont, ami nekem nagyon használt, igaz, h csak lassan, de nyár óta nem jött vissza a derékfájás, szóval, nekem nagyon bejött a tönkölybúza párna! Azóta is ezen alszom, és a múltkor is meghúztam a derekam, mikor a 17 kilós Boriszt beemeltem a tömegbe egy HJ koncerten, szóval, irtóra fájt, de éjszaka a derekam alá tettem a párnát, és két nap múlva teljesen elmúlt, sőt ami a legjobb,h nem rosszabbodott...
és pihenj sokat!!!! és B édes lehet, ahogy dumál, és én is ezt a vonalat képviselem, gyerekkel gyereknyelven, és ettől nem lesz hülye, és nem ettől fog később/előbb beszélni...Mondjuk, én is elég sokszor szoktam velük "felnőtt" nyelven beszélni, de sokkal könnyebben tanulnak, ha anyu/apu kicsit lassabban beszél, kicsit magasabb hangon, stb...De tök mindegy, ez ösztönös, tehát MINDENKI igy beszél a gyerekekkel...

Rek,
Ábelnek sok ++++++!

Den,
:lol: :lol: :lol: Akkor én meg sem nézem a Dumbót! Képezld, én még sosem láttam!

és sztem teljesen természetes,h a másodikkal az ember kevesebbet tud együtt lenni. De biztos vagyok benne, h ők tudják ezt, és nem fáj nekik!!!! És tényleg olyan hálásak tudnak lenni minden egyes pillanatért!!!!
Igi is egy igazi bohóc lett, és olvastam vhol, h a kicsik mindig megtalálják a módját, h rájuk figyeljenek... :lol:

Fibi,
és te nem jársz le zenélni???? Én imádnám, ha a férjem ilyet csinálna!!! :lol: :lol: :lol:
és ezek nem nagy igények, ezek normális igények, amik "nem normális" körülméények között tűnnek nagynak!!!
:wink:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Kép

Kép

Kép

ezeket szeretném... :oops:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan,
huu, ezek nekem is nagyon tetszenek? hol, mennyi? :lol: föleg a gurulos tök praktikus, odaguritom, ahol épp vagyok :)
Nekem is tetszik a zenélés, de egyrészt teljesen felhallatszik, másrészt én müvelni nem tudom :? na meg van gitáros, dobos, billentyüs, énekes, én max a rumbatököt rázhatnám mellé :lol:
fibi

Zsan :) Hű, ezek tök jók!!! ez a kék szín nagyon király (nem épp királykék a "hivatalos" neve? :wink: ) Ja és Dumbót így én sem néztem :oops: csak az elejét, amikor megszületik, na itt tört el a mécses :mrgreen:

Zuz :) Én megfogadtam a tanácsodat és szunyáltam egyet, amíg B. aludt :wink: igazán jót tett, a fejem már csak egy fél ház :lol: Egyébként nálunk is az van, hogy ha párom itthon van, akkor örülök, hogy végre így van és eszembe se jut elmenni, inkább együtt megyünk vagy sehogyse :lol:

Fibi :) Tudom, hogy én küldtem át, csak nem olvastam, gondoltam magánügy, csak hármaskán megakadt a szemem :wink: B és a hab :lol: :lol: Sztem tényleg nem árt vmi forgatókönyvet kitalálnotok, hogy mi lesz, ha szülni fogsz, mert lehet hogy gyors lesz és akkor már nincs idő tervezgetésre :roll:

Szrek :) De jó, hogy Ábel jobban van! :D
denizsa

Fibi :) A rumbatököt lehet hogy B. is szívesen rázná! hm? :wink: :lol: És gurulóssá simán lehet tenni kiságyat, csak Obi vagy más ilyen helyen venni kell 4 görgőt és rácsavarozni a kiságy lábára! nálunk ez így működött, csak B. nem rajongott a kiságyért (se kerékkel se anélkül) :roll:
denizsa

Fibi,
neten lehet venni, amazon. com és pl. a gurulós a 20 ezer. a többi jóval olcsóbb...asszem a kád 4ezer és a játszószőnyeg olyan 6.
és, ha én már itthon leszek, hozzám is idehozhatjátok B-t, ha éjjel szültök, lesz itt pár fijjú addigra... :wink:
és ha felhallatszik, akkor tényleg nem érdemes lemenni...bár néha egy kis rumbatök rázás is tök jó lehet!!!!
Den,
nekem is a szine tetszett meg anno, én ezeket még Igi idejében néztem ki "magamnak". Egyszerűen odáig vagyok ezektől a "tengeres" cuccoktól... :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Deni,
nekem is majdnem sikerült szunyokálni, csak hát a dobverés... :lol:
persze, jo lenne egy forgatokönyv, de egyelöre azt sem tudjuk, hol fogunk éppen lakni :roll:
fibi

Zsan,
ilyen az én formám, mindig a legdrágább cuccokat szurom ki magamnak :lol:
aranyos vagy, de ne hülyülj már, 4 fiut bevállalni egyedül :?: :shock: :o :lol:
fibi

Zsanci, ha Fibi szül, én is odavihetem Istit a pizsamapartira? :D
ithon úgyse alszik :wink:
ma éjjel csak 3x kelt, végül 5-kor (Móni, eszembe jutottatok! :))
és persze nem aludt délután se, minden hiába :twisted:
arra gyúrok, hogy egyszer csak lemerülnek benne a duracellek.
vagy csináltatok egy ketrecet és bezárom.

Indi, nekem is a téma tetszett, de jobban érdekelne kevésbé marketinges szempontból, inkább a lelki oldala ill. a praktikus tanácsok :) a csajt én se ismerem, de valami levlistán fennakadhattam én is...

Deni, jobbulást!

Zsanci, na ne már, hogy csak ennyit szeretnél? kérem a lista többi elemét is. Én tudom, hogy te állati klassz dolgokat tudnál még választani :)

Fibi, görcsölés :( talán jót tenne egy kis extra kalciumot-magnéziumot még magadhoz venni. És ne lelkifurizz, azt is érzi a baba. Neki nem lesz "rosszabb", azt fogja szeretni/ismerni amibe beleszületik. Ráadásul kétlem, hogy ne szeretnétek és figyelnétek rá legalább annyira, mint Bálintra :wink:
hab :lol:

kis tyrannoszauruszom tegnap megpróbált beletömni egy kinder tejszeletet a pocakomba a köldökön keresztül. tehát mégiscsak sejtheti, hogy valaki lakik odabenn...

beszéd: én mindig "felnőttesen" beszéltem a gyerekkel, mondjuk azért idegen szavakat mellőzve, de normálisan. Aztán a logopédus jól lecseszett, hogy sokkal affektívebben meg játékosabban kell azt, mert így az én fiamnak kedve se lesz megtanulni :( ez is annyira gyerekfüggő...

votiv 8)
votiv

Curse, kérdezted még régebben a nagy bababörzét. Hát én egyen sem voltam, csak hallomásból tudom, hogy oltári tömeg van, és ez épp elég nekem, hogy távol tartson a rendezvénytől :wink:

Nukada, képet kérünk a szép új babacsokiról! :wink:

Zanza, Indi, mi volt MUPa-ban?,

Szrekuc, remélem mostanra sokkal jobban vagytok :wink: rotában az az 1 "jó", hogy nem lehet 2x elkapni! :twisted:

Zuzi, tönkölypárna tényleg szuper! esetleg homeós szert tudok még keresni az oldaladra, a sportkrémek sajna nem sokat érnek. Egyébként melyik oldal? és mozgásra enyhül, vagy pihenésre? reggel vagy este rosszabb?

Recca, tigrisbalzsamot lehet szoptatás alatt? mert még az lenne talán jó...

votiv 8)
votiv

Votiv,
Isti meg a kinder tejszelet :lol: látod, milyen okos fiad van :D

Magne B6-ot szedhetek, ugye? tegnap este csak magnéziumos pezsgötablettát találtunk itthon.
fibi

MÜPA nagyon jó!!!!!!! emeleten egy ingyenes játékház: sok kis külön sziget egymás mellett, mindegyiken valami kocka, dominó, vicik-vacak játszani, vannak műanyag motorok, babakocsi, vasaló (Réka hosszan el is időzőtt vele) csúszda, sátor, bújósalagút, van lufihajtogató boszorkánynéni, vannak kézművesasztalok és ügyességi játékok, volt mese, de mieink túl kicsik voltak hozzá, ovisoknak való inkább. Ezen kívül óriási nagy másznivaló csúszús-fényes kőpadló és üvegerkély valamint kárpitozott széles lépcsők, No ez utóbbi három miatt különösen jó volt nekünk elmenni, mert Dominó visítva csapkodta az üvegerkélyt és le-levakkantott az alattunk hömpölygő áradatnak és egyedül lépcsőzött, szóval nekünk tuti jó volt. Nagyon meleg van, úgyhogy leginkább egy szál kisgatyóban és pólóban érdmes odamenni. Vannak az oldalfolyosón sötét részek ülőkékkel, ahol lehet babát altatni, de a játszórészen is jól el lehet üldögélni. Ez mind ingyenes, 10-kor kezdődik és fél 3-kor még ott voltak sokan. Úgy dél körül kezdenek hazamenni ebédelni a náépek, úgyhgoy inkább olyankor ajánlatos menni, 10-től nagoyn sokan voltak a játszórészen.
10-től van koncert ovisoknak-kisiskolásoknak a hangszerekről, 500 ft a belépő és nagoyn dicsérték ismerőseim. Ma a fafúvósokról volt szó.
Van kévázó, büfé és étterem is. Ruhatár nem kötelező, de ha beadod, nagyon drága - talán130?
Egyszóval csudaklassz hely.

Csak az én fiam máma összvissz 20 percet aludt (ebédidőben) és az elmúlt napokban egyébként se túl sokat éjszaka, mi van akkor, ha én elalszom a kimerültségtől, ő meg itt grasszál és valami baja lesz? Már leülni se merek - de 6-kor el is viszem a kölket pancsolni és aludni, ennek fele se tréfa.

Gig+Zanza :) lehet, hgoy a sütinek is lőttek, ha nem bírom időben elaltatni, mert én már borulok fel. Bocs. azért igyekszem.

Ha sikerül, mi ezentúl megyünk, nagyon jól éreztük magunkat.

indianyo

Indi,
Ok, akkor viszek lepedőket.

Deni,
Jobbulást!!! Sajnálom, h nem tudsz majd jönni :( de teljesen érthető, h nem akarsz fertőzni.

Zuzi,
Bulást az oldaladnak! Esetleg nem próbáltátok masszírozni, nekem az sokat segített, amikor már az utolsó hetekben totálisan elfeküdtem az oldalamat. Tudom, h nem ugyanaz a két dolog, de hátha :?

Zsanci,
Helyes pocak és látványos :D Csuda jó dolgokat tettél fel, tényleg szépek a színek. A szőnyeg egyébként mekkora méretű? Én még csak most vettem észre, h miket tud az, amit vettünk Adélnak :oops: :lol:

Szrek,
Ábelnek jobbulást!!! Akkor ezek szerint ti is jöttök kedden? :D

Lindi,
Szerintem mi be tudunk várni kedden :D

Fibi,
Nem hangzik jól ez a görcsölgetés. Magnéziumot szerintem nyugodtan szedhetsz, már mint magneb6-ot, én végigszedtem, nem csak a hasgörcsök miatt, hanem a kéz-és lábgörcsök miatt is. Kézvágás :shock: Tessék vigyázni és pihenni!!!!

Votiv,
Olyan jót mosolyogtam a csoki szelet hasba tömködésén :lol:

Kisherczeg,
De jó, h te is bejelentkeztél :D És a lányok már írták, semmi stressz!!!

Nálam meg most megy az aggódás. Apa már megint beteg, 1 hónapon belül 2x :roll: Mióta ismerem, a 8 év alatt nem volt összességében ennyiszer beteg. Külön aludtunk, egész nap próbáltam Adéllal külön helyen lenni, remélem megússzuk. Nem szeretném, ha szegény már megint elkapná :( Olyan a helyzet, mintha vmi nukleáris fertőzés lenne itthon :D

Az Adél kupa díjkiosztására sem tudtunk elmenni :(

Kép Kép
curse

Sziasztok!

Köszi most estére megint lett egy kis hője, de remélem, nem megy magasra neki
a kedd a gyógyulás függvénye sztem rendbejövünk addigra, remélem

Indi,
örülök, ha jó volt Mupa; azért kérdeztem, mert pl mi is akartunk vna menni a koncertre, de iszonyú hamar elfogytak a jegyek, azt hittem, oda mentetek
lehet h még ott be lehetett vna jutni, nemtom, de így betegen aztán végképp szóba se jött semmilyen menés pedig akkor lehetett vna tal
20 perc alvás???????:shock:

Curse,
ti is gyógyuljatok!

Kép

Kép

:D
szrekuc

"Megsértették a jó hírnévhez fűződő jogomat " (egy képviselő leveléből, melyben kikéri magának, hgoy firtassuk, mire költik szémla nélkül a költségtérítést, melyet a mi adónkból költenek) Maga a történet is kiveri a biztosítékot nálam, de ez az elképesztő baromság, amit ír.. szomorú.

indianyo

Na, csemege szuny - remélem, nem csak átmenetileg - én sütöttem egy süteményt, aminek konkrétan nincs íze :lol:.

Hű de sok betegecskénk van! Gyógyuljtok gyorsan-gyorsan! Most hallottam, hogy minden harmadik ember beteg :( Tegnapelőtt-előtt én is bekaptam egy bacit, de gyorsan elkaptuk a grabancát egy echinacea-sokkal, nem pocakosoknak nagyon ajánlom, tényleg szuperhatékony.

Zsanci :) van egy fürdőkádszerű dolog a vágyaid között, de mi van a tetején? pelenkázó?

Úgy látszik, ez a hátom babakocsi törvényszerű.. nekünk is kéne egy új, mert ez a mostani nehéz.... Úgyhogy szeretnék egy olcsó, könnyű, dönthető babacsokit :)

folyt.köv.

indianyo

Fibi,
Éjjel rájöttem, hogy naiv hülye vagyok és természetesen sokkal nehezebb lesz két gyerekkel, de Peti reggel 7-ig aludt!!!!!! Tudom, hogy most fél évig nem kapok ilyen ajándékot tőle, de ilyenkor rögtön elkezdek álmodozni, hogy milyen klassz is az élet, reggel 7-ig aludni, utána kipihent kisfiúval játszani és dolgozni se kell menni.

Miért akadhattak ki rajtad? (Vagyis miért gondolod ezt?) Bár ha nem akarod feszegetni, akkor értetlen kérdésem csak felidegesít, bocs... (Lehet hogy lemaradtam vmiről? Vagy valóban nehezebben dolgozom már fel az írott szöveget.)
És Zuzmónak igaza van, a fizikai pihenés nagyon fontos!!! Sajnos a lelki felfrissülés (pl egy igazán jó kis mosogatás) se mindig tudja helyettesíteni.
És nekem is sokszor eszembe jut, hogy szegény kis Marcimmal csak az anyám törődik, amikor a 100. nadrágot veszi neki. Én akkor szoktam sokszor gondolni rá, ha nincs ott Peti és nincs este sem. Este fáradt vagyok és CSAK MAGAMRA gondolok, ha meg Petivel vagyok alapból nem gyakorlom a gondolkodást. Sodródom.

Zsanci,
Klassz ez a sírás dolog - már így kívülről. Én vhogy nem vagyok meghatódós hangulatban. Viszont élvezem Peti hisztijeit. Borzasztóan sajnálom a kisöreget, hogy nem tudja az életét a saját tempójában intézni, kénytelen az anyjától és más felnőttektől függeni, azt eszi, amit én adok, akkor fekszik, amikor én mondom... annyira nehéz lehet, ahhoz képest jól bírja...

Szia Andi!!!
Én hülye orvosi utasítás nélkül is mindig fáradt voltam. Arra emlékszem, hogy egy nap annyira, de annyira hosszúnak tűnt, voltaképpen végtelennek. De nemsoká tavasz, ti kint ültök majd a fűben (mármint Te, lányod az öledben alszik) és nézitek a sok munkába rohanó embert... Én mindig ezt csináltam kedv-javítónak, minél több öltönyöst-kosztümöst láttam annál jobb lett.

Zsanci, Rek
Lázat én se csillapítok 38-39 alatt. De ez a gyerektől is függ és azért este néha már 38 felett kicsivel is adtam neki vmit. De volt, hogy 40-re se kapott semmit. Nálunk a fürdő ment. Peti eleve hideg vízben fürdik (idővel kihül és őt nem zavarja) - így ha lázas akkor direkt jót tett neki. Csak ha jöttek az anyósom, őt kellett távol tartani a kádtól, mert rosszul lett, ha észrevette milyen hideg. (Én egyébként nagyon meleg vízben fürdők, viszont Peti nem szereti a meleget.) Meg persze a folyamatos lázmérés (éjjel, sötétben, hogy fel ne ébredjen). Párom mindig mondta, mikor lázas volt Peti, hogy használjam ki az időt, végre jó a gyerek. Sajnos nem sikerült, mert aggódtam rendesen.

Nukada,
Ház ez egy vizsla!!! Nekünk is volt...

Zuzmó,
Jobbulást, nekem ínhüvelygyulladásom volt. Rossz emlék... Én mindig a meleg vízbe tartottam és csendesen sírdogáltam. Nem volt vmi hatásos, sajnos jobbat nekem se mondtak. A masszírozás viszont esetleg jó lehet???
Mondjuk nekem minden bajom volt az első pár hónapban - csupa olyasmi, ami teljesen komolytalan lett volna, ha nem kellett volna Petit szoptatni, emelgetni, éjjel ébredni hozzá...

Móni
Kép
Kép
monisa

Zuzi!

Peg Perego testvérfelállója egy kaka,használhatatlan.Ha fektetve van a kocsi ,mert kistesó kicsi még akkor használhatatlan ,egyszerűen nem fér oda a nagy tesó.Ha meg már ülni fog Panna,tök felesleges lesz bazsónak.Szóval ebből a szempontból NE sajnáld.Nekünk ilyenünk volt,ezért mondom!
20170114224602

Sziasztok,

Sok sok betegnek mielőbbi gyógyulást!

Nem bántsátok már földönfutóvá lett képviselőinket, ők a dolgukat végzik, hát tehetnek róla ha ez kicsit sokba kerül?? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Nekünk is megvan a 3. babakocsi. Kis sportkocsi, dönthetős háttámlával (olyasmi mint a tiétek Szrek!) és a Bippánál vettük. ha valaki nem ismerné ( babaholmiolcson.hu) ma ki is próbáltuk a Camponában.
Indi, ezzel már elférünk két kocsival is!
és nekünk meg együtt jön a fölső kettő és túlvagyunk a nyűgös éjszakákon :?

Fibi, Ancsi
kösz a matracos hsz-t, már rendezzük át a hálót aztán rakjuk a kölyköt a földre :D kiságy meg megy a padlásra.

Zuz,
én is olvastam a dajkabeszédről és alkalmazom is. persze nem összekeverendő az atyalapatyalával :D

Den,
kex :) szerintem a második pocaklakóval mindenkinek lekiismeret furdalása lehet, pedig aztán egész életében ő lesz a "kicsi" úgyhogy az elsőnek nagyobb szívás :D :D legalábbis ez a széles tapasztalatom :) (én is az első vagyok :lol: )

Kép
akata

Kuttty:
Nekünk ő a második, az előző tavaly karikor halt meg, 16 éves volt. Ő pedig Csokolándy Zsiga névre hallgat.
Éljenek a vizslák!

És igen, az egy üveg Jéger a kandalló-párkányon, a 21 karácsonyi vendégünknek volt...
:wink:

Fellépő:
Ahol most vettük a kocsit, ott volt nagyon jó pofi: nem csak fellépő, de csücsülő rész is volt rajta, de azt sajna nem tudták megmondani, hogy más kocsira jó-e, de egy próbát sztem megér, az ára sem lehet olyan horror, mint a Brendonos...
nukada

Mobilos kép, de a lényeg látszik...

Kép
nukada

Bababörze:

Mi voltunk a novemberin, baromi nagy volt a tömeg, csak jegyért kb 20percet álltunk... Használt cuccokat lehet kifogni, de meg kell nézni, mert van a ki sz@rosan is kihozza... Én egy iker-gyerekes anyukától vettem 3 "retro" (tök édi) kisinget, egy réklit és egy body-t 1000ért. Az új cuccok viszont ua-ba kerülnek, mint a boltba. Vettem terhes-bugyit, az olcsó volt és nagyon jó pamutos, egy vidéki kiscégnél, persze szórólapot nem hoztam... (pedig most annyira élvezem ezeket a "bridzsit-dzsónszos nagyi bugyikat :oops: :lol: :oops: :lol: ) Sógornőm meg is jegyezte, hogy ő végig tangát hordott... modjuk ő nyáron volt terhes, befagyna a ...om, ha most tangában kéne lófrálni... :oops:

Állítólag pelenkát éri meg kint venni, mert csomó ajándékot adnak hozzá (mondjuk vitték is dögivel), de erről nem győződtem meg, oda már nem volt lelkierőm beállni, csak azért, hogy megkérdezzem, mennyibe kerül...
nukada

Votiv :) Tejszeletes Isti :lol: Ketrec :mrgreen:

Fibi :) Magne B6-ot nyugodtan szedhetsz! (a pezsgőtabi nem egy non plusz ultra...)

Indi :) MÜPA nagyon jó lehetett :D Este megheccöltem a híradóban, hol is voltatok :wink:

Curse :) Apának bulást!! De kár, hogy lemaradtok az Adél-kupa díjkiosztóról :( pont Ti!

Akata :) Ákos mit szólt a matrachoz?

Nukada :) Ez aztán a kutyanév! :o az egyik kutyánknak is van vmi hosszú cafrangos neve, de mi egyszerűen csak Betyárnak hívjuk, ezt érdemelte ki magának a bitang :lol: Babakocsi jól néz ki! És bocsi, de vhol elvesztettem a fonalat, hányhetes is a pocaklakód?

Börze: Mi tavaly tavasszal voltunk a BMW területén, tényleg lehet kapni jó áron cuccokat, de van aki igencsak túlértékeli a használt holmijait (mondjuk ebbe a hibába könnyű beleesni) :roll: Pelust tényleg érdemes venni, mert sokkal olcsóbb, mint a boltban, ha pár pakkot hazavisz az ember, akkor "behozta" a belépő árát. Sajna baromi a tömeg és nagy a terület, és mi elkövettük a hibát, hogy gyerekkel mentünk, így kb. a felét bírtuk végigböngészni. De börzézni azért tök jó, pláne amióta rájöttem, hogy a közelünkben is van rendszeresen egy kisebb (FMH) és így gyerekkel is "emészthetőbb" , oda járunk, mert így azért olcsóbban lehet beszerezni a gy.ruhát. :wink:
denizsa

Sziasztok!

Zuz!

Én úgy rémlik, hogy Árnika krémet használtam, amikor fájt a gerincem szoptatás alatt és jó volt! Vagyis úgy emlékszem, hogy azt lehetett, de azért kérdezz rá patikában, ha veszel!
Birtokos szerkezethez én is gratulálok! :) Nálam most Timi kedvenc szavai a kutya és a cica, ami egy ideje ku-va-va és ci-nya-nya lett! :D

Fibi!

Görcsölés rosszul hangzik! :? Próbálj tényleg többet pihenni, meg Magne B6 is biztos jó lesz, ahogy mások már ajánlották!

Den!

Igen, lehet, hogy ez is közrejátszik, amit írsz! Rituálé altatásnál inkább este van (mesekönyv, fogmosás, napi események, holnapi dolgok átbeszélése stb.) délutáni alvásnál sajnos mindig más az időpont, attól függ mikor kel fel (7-kor vagy 9-kor)! Pl. ma sem aludt, mert 9-kor kelt, hiába tettem le csak délután 2 felé! De lehet, hogy a bölcsivel változik majd a helyzet! Holnap is jó korán kelünk, hogy beérjünk reggelire! :)
Jobbulást neked is! :(

Köszönöm a válaszaitokat, aranyosak vagytok!
:) Munkahellyel kapcsolatban én is így gondolom…végülis miért kellett volna titkolnom, hogy hol leszek és mikortól, ha valaki megkérdezi! :roll:

Ez a mostani hányás-hasmenés vírus most a rota vagy más? A rotán már átestünk! Remélem ezt a nyavalyát már nem kapjuk be a bölcsiből!
Betegeknek jobbulást! :( ++++++++++++++

Jó éjt!
ILdi
ildi76

Sziasztok!
Nálunk zajlik az élet, látogatók jönnek-mennek, jövő hét is tele van. Komolyan tök jó pihenés lesz szülni egyet :lol:

Fibi! Pihiszéket féláron (10e) vettem a babaszobán, 2x használta az előző tulajdonos. Most a bababirodalom honlapon 24e az ára.

Zsan! Tök jók a cuccok, de én sem értem mire jó a kádon az a bigyó.

Kisherceg! Március 15-i hosszú hétvégén megyünk Szolnokra, összefuthatnánk egy babasétáltatás erejéig a sarkon. :D

Annyira jól érzem magam a bőrőmben, mintha nem is lenne hasam, pedig akkora, mint az állat. És mostanában Gréti is sokkal rendesebb velem, már egyedül közlekedik a lépcsőn, és mondja, hogy "Nehéz vagyok anyának, anya cipeli Barnabást" és közben nyög, mint egy kis mártír :lol:

KépKép
KépKép
lindicita

Köszi lányok a tanácsokat, tényleg igyekszem többet a kanapén heverni. Szerencsére Bálint olyan édesen eljátszik egyedül, ha idönként hozzászolok, meg asszisztálok, hogy idönként sikerül 2-3 cikket is elolvasni egyhuzamban :lol:
Tegnap költött magának egy saját mesét is :D elözmény, hogy apukám megtanitotta neki a "Megy a gözös..."-t, és azota mindenre mondja, hogy masiniszta :lol: és tegnap mondja, hogy "Masiniszta felszáll repülövel, és elmegy Bajára.... papához..." :lol: természetesen Papa a kedvence, mindig öt emlegeti, van köztük vmi erös kötelék :)

Moni,
azért irtam, hogy nem feszegetném tovább a témát, mert szerintem van, aki nem ért velem egyet, v másképp gondolja, és nem akarok vitát szitani :oops: :? :) igy is tul sokat jár a szám.
fibi

bocs a szoismétlésért...

és ma meg kirakta azt az ikeás játékot, amin fahasábok, kockák meg háromszögek vannak, és be van rajzolva, neki kell beilleszteni. az ilyen érzékelést fejlesztö eszközt a Montessori oviban láttam legutobb.... kicsit leesett az állunk 8)
fibi

fürdőkádon az a háló arra szolgál, h újszülött csecsemők, nem fulladjon a vizbe... :lol:
nos, ezt én nem tartom annyira praktikusnak, mert Igi pl. imádta a vizet, csak az orra hegye lógott ki...viszont jut eszembe, B nagyon utálta, nála lehet,h bejött volna???? :roll:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Íme, a centim:

Kép
nukada

Denizsa:
Mi meg neki akartunk valami hangzatosabb magyar nevet (álmos, Bátor), de ez a Zsiga nagyon illik rá. Olyan büdös, átok rossz egy dög!
Most is az ajtó előtt ugat, hogy engedjem be, úgyhogy L kutyázni... :)

Jó éjt!!!

(közben kutty átjött az ablak alá... :twisted: )
nukada

Nukada :) akkor enyém büdös kölök tiéd büdös döggel is kommunikálhat, mert itt ugat az ágyon négyklézláb :lol:
Nagyon szeretem a vizslákat én is. Másik kedvencem az afgán agár. Harmadik meg az ír farkas. Egyszóval a kajla kutyákat bírom :lol:

Fibi :) Pihenj, ne bánkódj! Asztrológus engem is érdekel :)

Szrek :) te kaptál vissza bf-es asztrológustól levelet? Kíváncsi vagyok rá. Szimpatikus lány.

indianyo

Indi!
B eltűntette a mérőszalagot, most találtuk meg. szóval: fejtetőn át fülcimpától fülcimpáig 28 centi, és elfelejtettem, mi a másik :?
elől mérve vízszintesen cimpától cimpáig:20,5. Ez tóbbit nem tudom jól mértem-e, az orra alatt mértem :lol: És annyira tetszett neki ez a méricskélés, egyből elkezdett gagyarászni :lol:

Kép
Kép
zuzmo1

Indike,
kaptam, általánosságokat írt, meg amúgyis jól lerohantam a bajaimmal meg ő is elfoglalt (nlc-n is van) úgyh sokmindenre nem derült fény, de ami tetszett, az az, hogy azt írta, könnyen lesz gyerekem :roll: hát ez vhol jó, de ugye láttunk mi már karón varjút, ami az apákokat illeti
majd szeretnék személyesen vkit megkeresni - Fíbsz, akivel te csináltattad, annak meg tudod adni a kontaktjá: akit nekem ajánlottak, őt Lovas Áginak hívják, még nem kerestem meg

az a baj, hogy én tényleg nehezen döntök és imádom halasztgatni stb a dolgokat és valszeg a horoszkóp se használati utasítás lesz h most épp mi a jó döntés

amikor kicsi voltam, volt olyan walt disney-s mesekönyv, hogy nem ment rendesen benne a mese, hanem mindig döntés elé volt állítva a gyerek, hogy ha azt akarod, hogy Hófehérke beleharapjon az almába, lapozz a. x-ik oldalra, ha meg nem akkor meg máshova

na ezt már akkor is rühelltem; először is azért,mert én egy könyvet végig akarok olvasni stb másrészt meg ez a döntés.... :roll: hát hiába önismeret és tsai; azt már nagyjából tudom, Hófehérkének mi a jó (lehet h lassan elővehetem a könyvet megint ;) de hogy magamnak?
és különben is, lehet h Hófehérkének mégse olyan jó az a nyamvadt herceg ;)

(Hófehér c. rajzfilmet láttátok?)

Kép

Kép

szrekuc

Votiv!
Homeós dolgot előre is köszi!!!!
Jobb oldalon az alsó bordáknál. Férjem masszírozza, és érzi a görcsöt :shock: tök durva. Estére egyre rosszabb, reggel a merevségtől alig tudok kikászálódni az ágyból, de aztán nappal egy kicsit jobb. Köhögni, tüsszenteni, röhögni nem tudok. Annyira gáz, ma 4x jött rám a röhögés, midegyikből nagy bőgés lett, azt hittem meghalok :shock: :roll: És emiatt tök rosszul tartom a hátamat, úgyhogy az is megfájdult :roll: Mi lesz itt holnap???????
É írtad múltkor, hogy szívesen jönnétek, erre Zsanci reagálta, ohgy betársulna, csak aztán amikkor akartam Nektek írni, Zsanci bekerült a H-ba. De ha még mindig aktuális, vegyetek be az előjegyzésbe! :D
Isti tök jó szívű!!!! Már csokit is ad a huginak!Annyira édes lehet!

Fibi!
Na, a fodrász az nálam fix program, fodrászom egy évre előre beír 6 hetente, ilyenkor szoktunk lemenni Kecskemétre. Jó lenne, ha a kozmetika is így menne. Úgy elviselnék most egy arcmasszírt!!!!!!!!!!!!
Romantikus filmekre mehetünk együtt :wink:
Pocakod???
zuzmo1

Zuzi :) annyira édes vagy, hogy elöl mérted vízszintesen : oda is kössek egy kis sapit ? :wink: ugyanezt kéne most hátul is :)
Ez a fájás nagyon rosszul hangzik :(

Szrek :) az jó, ha könnyen lesz gyereked :lol: én horoszkópom szerint nekem iszonyú nehezen, vagy soha nem lesz gyerekem. Hát bejött. És hát neked is, ha jól belegondolunk :lol:

indianyo

Indi!
Annyira rámjött a röhögés, hogy majdnem megint elkezdtem bőgnia fájdalomtól :lol: :lol: :lol:
szóval 21,5 centi :lol: :lol:
ennyire hülye lennék?? ( a kérdés költői...)
zuzmo1

hú, hallottátok, h a Columbo dédapja a Falk Miksa volt? :?
rég lepődtem meg már ennyire...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Indi,
:lol: :lol: :lol:

Zuz,
:(

Kép

Kép

szrekuc

Zsan,
:?: :shock:

Kép

Kép

szrekuc

na, jó Votiv, ime az álmaim...:
(a babahintáról pont miattad mondtam le, én elhiszem, h nem a legjobb)

Kép

Kép

Kép

ide nekem Árpa Attliát vagy Schobert Norbit...esetleg az öreg Ernyeit...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Rek,
bezony, a Farkasházi mondta a tvben...
Columbo: Peter Falk
dédapja: Falk Miksa
azt már régen én is hallottam, h a Columbo is magyar, de hogy ennyire... :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci!
Klassz cuccok, a játszószőnyegen nagyon elgondolkoztam, mindenképpen szeretnék egyet Pannusnak, és ennek egész baráti az ára. Hol lehet ezt megvenni???????

Jucus!
Akkor nekem pont jó lenne az a Peg perego, mert kb akkorra lehetne B-t testvérfellépőre tenni, amikorra Pannus megtanul ülni. Most még nem merném, kicsi ő még hozzá. De tényleg, mennyire összetettek a dolgok, baromira számít pár hónap is abban, hogy mi a praktikus és mi nem!

Zsanci!
Sóbi Nóbi: aztán a végrehajtók jól elvinnák a gyerekcuccokat, hogy a súlyos bírságokat ki tudjátok fizetni :lol: :lol: :lol: plusz egész nap kondiznod kellene!
Ernyei meg :shock: :roll:
zuzmo1

Zuz,
ezt rendelni lehet, de nem hoznak Mo-ra...(majd megbeszéljük, h lehetne hozzájutni :wink: )
és én bármikor szivesen megyek hozzátok Panna nézőbe, majd egyeztetek Votivval...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ilyet is lehet vele csinálni:
Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci :) Amazon-hozzájutás engem is érdekel, utálom, hogy nem postáznak ide :(
Ebayen akartam egy könyvet venni 2 fontért. a postaköltség 8 font :shock:

Kata :) kíváncsi vagyok az babacsokira! Megnéztem a weboldalt, de én nem értem itt a kocsikat, egynek sincs a súlya odaírva. Melyiket vettétek? nem mindtha tudnék újat venni, csak kíváncsiságból.

Szrek :) holnap este válaszolok, jó?

Zuz :) méreteket vennem :) pusz.

indianyo

Zsan,
:lol: a második képen levő izé tulképp micsoda? és a függő fogorvosi szék mire jó? és mekkora lakás kell h az elférjen? :wink: :lol:

és az a jó h mindig vmi olasz gyökerű pasit jáccik P.F. persze lehet h a tiszta magyar vér felhígult - pfuj! :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

HELP és jó reggelt!

GYEREKSEBÉSZET HOL ÉS HOGYAN?? Eszter ujján egy vízhólyag úgy néz ki, elfertőződött (??) :cry: :cry: Tudtok segíteni? És egyáltalán, ezzel sebészetre kell menni? Beutaló kell?
Köszi.
neet
neet

Neet!

Fehérvári úti rendelő
h-sz 13-18.30
k-cs-p:8-13

itt kell időpontot kérni:279-2154
de ha erőszakos vagy és mondod,hogy csúf és oda viszed akkor biztosan ellátják

lehet,hogy csak ronda és te ijedtél meg tőle,de azért jó ha megnézeted
20170114224602

Szia Indi,
mi ilyet vettünk:

122, sport babakocsi
AKCIÓS ÁR: 18500 Ft
esernyő alakúra összacsukható
ötpontos biztonsági öv
lábzsák esővédő
lábhosszabbító
első kereke fixálható
dönthető majdnem vizszintig
több fokozatban ültethető

pár kiló az egész, simán egykezeses össze-vissza csukható :)

Aki kádat szeretne, én az ilyet naggyon tudom ajánlani mert két szabad keze van a mamának!

Kép

Kép
akata

Neet,
ha sürgős, simán odamész, és megmondod,h ba van! Nem fognak elküldeni!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?