Sziasztok!
Titi!
Biztos vagy benne, hogy meg fog jönni??? Én nem értem, miért gondolod, hisz még csak a 10. dpo-n jársz... Amúgy 1-2 tizednek nem nagyon van jelentősége így, szerintem. Szégyellem, de nem emlékszem, miért mész szerdán orvoshoz?
Anna!
Én is nagyon kíváncsi vagyok, mi van veled!!! Nem emlékszel, mértél hőt is? Mert a görbédet is nagyon megnézném. Ugye jól vagy??? Jelentkezz!!!
Éva!
Meg merem kérdezni, mert te biztos nem haragszol meg

elvesztettem a fonalat: miért is mész most dokihoz? Ja, annyiszor akartam már mondani: a mercikulcs szállóigévé vált nálunk!!

Villanyoltás... fekvés... gondolatok, ki mennyire fáradt...majd a kérdés apa szájából: mercikulcs?

Azóta jelszó.
Ildi!
A görbéd ugan továbbra is rejtély számomra, de pont ez is a jó benne: ebből még akrámi is lehet...
Krisz!
Irigykedek a hó miatt!!! Az lh-t általában nem érdemes elsőből mérni, viszont úgy jó, ha mindig kb. ugyanabban az időben csinálod. Szerintem ráérsz holnapután, mert az erős csík apozitív, és onnantól számítva 1-2 nap a pé.
Gigi!
Hátha segíthetek megoldani a problémádat: mivel a clostit elvileg az 1. és az 5. nap között kell elkezdeni szedni, és az, hogy a doki melyik napot javasolja, általában csak a saját szokásaitól függ, így egy-egy nap eltérés szerintem nem lehet gond. Az elején nem nagyon érdemes, a többség a 3. és az 5. napot mondja. De gondolom, ha te a 4.-en kezded, abból nem lesz gond. Vagy nem ez volt a kérdés?
Ja, nekem is este jött meg, és én este kezdetem el szedni is.
A progitémához: az érték laboronként változhat, és úgy tudom, a barna is lehet progi. A barna is kis mennyiségű vér, mint a rszín. Csak lassan ürül, ezért színeződik. Viszont pl. hátrahajló méhből eleve lassabban ürülnek a dolgok... Szóval, én ezeket hallottam, rakjátok össze.

Ja, és barnázni probléma nélkül is lehet: lassabban inul meg a dolgo, ennyi.
Koda!
Ez elképesztő!!!!! Hogy lehet valamit ennyire félrenézni???? Kivagyok!!!! Meséled tovább is? Persze csak ha nem gond...
Én!
Beszedtem a clostit, hátah megszűnik a pecsételés. A hőmet mérem, mert hátha kell később. De ennyi. Nem érdekel iagzából. Lehet, hogy most néhányan hülyének néztek, de annyi jelet kaptam atz utóbbi időben!!! És mind arra int, hogy nyugi! Jó úton haladok, úgy érzem, és azt is tudom, hogy képes vagyok kivárni és elfogadni a sorsom, bárhogy is alakul. És ezt a bárhogyant szó szerint értem. Megértettem, hogy vannak dolgok, amikbe nem szólhatok bele: se hozzáértésem, se hatalmam. Hálistennek!

Úgyhogy, ne haragudjatok, szívesen beszélgetek veletek, megosztom, amire én már rájöttem vagy utánanéztem, de a saját görbémről, ciklusnapjaimról, pé.-mről nem szeretnék beszélgetni.