A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Amúgy www.barlang.lap.hu-n azt hiszem vannak külön gyógybarlangok, meg a www.barlangterapia.hu talán a gyerekeknek való.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Dóra,

először is jobbulást Katikának! A te leányzód akkor szüünkbe letett, amikor minket végre haza engedtek, egy napot ráhúztunk sárgaság miatt. Igen, a tüzijáték már aznap este eszünkbe jutott, a férjem mondta, hogy ő csinál a fiának minden évben egy hatalmasat. A tavalyi után úgy döntöttünk egy jó ideig nem vágyunk oda, hogy élőben lássuk a szülinapi :) tüzijátékot.

Angolt és magyart tanítok, azaz tanítottam míg Gergő meg nem érkezett és remélem egy pár évig még továbbra is itthon maradok.

Lina,

nálunk is hasonló volt a sorrend, sőt maradt is. Nálunk apa az isten, olyan áhítattal tudja mondani, hogy csak na. Ezen kívül van még tata, a férjem apja, és papa, az én apukám, de anya és mama az fasorban sincs. Azaz nekem kiabál, ha kell valami: Anta (Ancsa) lettem, mert a férjem így hív, és hiába mondom neki, hogy anya. Megmutatja hol vagy
geli08

folyt. Lina,

vagyok és közli, hogy Anta. :(

Nana,

nem tudom utána néztél-e már a barlangoknak. Csak hallottam, hogy Cserkeszőlőben csináltak a strand területén valami sóbarlangot. Romániából hozták a sótömböket és ottani szakemberek csinálták meg ottani mintára, nem tudom milyen messzire szeretnétek elmenni, ez kb. 35-40 km.

Jó éjt Mindenkinek!

Anita
geli08

sziasztok :)

Geli
üdv itt köztünk :)
sajnálom hogy ennyi mindenen keresztül kellet mentek Az én 3 gyerköcöm is tejfehérje allergiás ... A kicsi csak tápszer formájában kapott de 2 nap után teljessen kipatogott pár hetes korában azóta sem probáltunk tejteméket és 3 éves koráig nem is teszzük . Mi is nagy gondban vagyunk pont befekvés miatt ... Most lenne ugyanis aktuális nekünk is pont az igazolás miatt :( De 3 napot befeküdni 3 gyerköcel ... Kicsit húzos lessz . Irnál erről a dokinőről aki befekvés nélkül adna igazolást érdekelne??? Nem csak azért mert be kell feküdni de ze terhelés szerintem drutális a kórházban legalábbis nekünk itt ugy van terhelés hogy éjféltől nem lehet nem ihat aztán reggel 1/2 liter tejet meg kell innija hidegen nem forralva minden nélkül és utána óránként !! vesznek vért Na ezt az én gyerköceim nem nagyon szokták birni .... egyébként az én kislányom 13 hónapos kóra óta kapja az emelt csp . Sajnos az előző évben nem kaptuk mert a teszt negatív lett de mikor kapott tejet ujra kiütésses lett nem is kellet konkrét tej elég volt csak egy tejes kifli vagy bármi amiben elenyésző menniységű tej van és kütéses és ekcémás lesz a bőre nem is értem hogy lett negatív a teszt :roll: :evil:
Szóval én is keresek valami ember barátabb módszert .... mert adrikám már a fehér köppeny láttán is rohan ki rendelőből sir sikit és rémálmai vannak :( ha nem találok mást akkor senki nem lesz beteszetelve nem teszem ki Őket mégegyszer ennek ... Én tudom és betartom a diétát igaz igy elesek fejenként havi 9000 ft de nem ér annyit hogy szegénykéim sokkot kapjanak ..

lina
megkaptam a privit válszoltam is :)

virág
hm... nem is tudom mit modjak erre sok véleményt hallotam már diétáztatás és nem diétáztatásról most nem is tudom mi a jó akkor :D nekünk ákinak van most egy kb 5 ft-os nagyságú allergiás folt az arcán már napok óta de hogy mitől ????? nem értem ... szegényt úgy zavarja hiába kenjük az uja mindig ott van és piszkálja,,,,

Kép

Kép

Kép
roz23

jaj egykérdés ...
mióta áki megszülett küzdünk a dokimmal a ciklus vissza állításon most kb 3 hónapja irt ki egy kis hormom tartalmu gyógyit a neve yasminelle fog.gátló. amiért nekem kellett azzal jól is funkcionál a ciklus beállt tőle De most vissza vezettem és kb . azóta vannak ezek a rettenetes fejgörcseim ez a tipikus migrénes fejfájás anniyra fáj a fejem hoyg szemem nem tudom kinyitni folyik a könnyem hányingerem van ... sorolhatnám, jó ha beveszem az algopirint kb 3/4 óra alatt ki is áll de nem szedhetek napi szinten ilyen fájdalom csillapítokat szóval kérdésem szerintetet lehet a fog.gátlótól vagy csak magamba beszélem hogy attól van volt már valakinek ilyen ?

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Roz, lehet a foggátlótól ilyen erős fejfájásod, érdemes lenne beszélni a dokiddal! valsózínűleg kapsz másikat,ha még megvan a papírja, sztem rajta van a mellékhatások között.

Geli, bocs még nem is üdvözöltelek itt! Szia!

Lina, nekem azt mondta a gyerekorvos,h ha csak nem az apukája van otthon a babával(mert az anya ment vissza dolgozni),akkor még jó,h az apát mondja ki először, ez az egészséges, természetes, hiszen Tőled azt hallja, h "apa jön,apa dolgozik, apának megmutatjuk,elmeséljük, stb", de magadról nem beszélsz annyit Neki! De ne félj, megy majd az anya is! Hanna 14 hónapos és kb 9napos volt,amikor először kimondta.És azóta már édesanya,édesapa is van!

Kép
seriff

Roz, bocs szóval valószínűleg :) !

Kép
seriff

Seriff,
hát majdcsak lesz anya is, nem aggódom. Van már apa, van már Jiji, szóval most már csak én jövök... :D

Képzeljétek elmentünk reggel dokihoz, 8-tól van rendelés, és 3/4 8-kor a 16-os sorszámot sikerült megszereznünk. Úgyhogy majd olyan 11 körül visszamegyünk. Röhej. Mi van ezzel az időpontosztásos rendszerrel, szerintetek nem kellett volna már bevezetni?
Amúgy lemérték Lilit, 9800 g és 75 cm. Csak nőtt egy kicsit!!!

Geli,
Lili engem is megmutat, meg gyakorlatilag már bármit, még a lyukakat is a falban, amit apa fúrt a hintának.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Roz: Én is a Yasminelle-t szedem 2 hónapja, előtte sosem voltam fejfájós és azóta minden frontot megérzek, sőt anélkül is soxor nagyon fáj a fejem. :? :( Szerintem tuti attól van, 100%!!
Még 5 szem van hátra és utána befejeztem...sőt semmilyet nem fogok szedni!!!!

hajny: Anna hogy van?? Ugye már jól!! :wink: :D

Lina: én azért nem tudtam Janát elvinni a dokihoz mert a váróba sem fértünk be, jana csak kicsit volt taknyos én meg ugy döntöttem, hogy nem fogok neki még valamit összeszedni, úgyhogy hazamentünk és azóta kutya baja. Asszem jol döntöttem...de amúgy katasztrófa h mennyi beteg gyerek van mostanában!! :cry: :cry:

KépKép

KépKép
erszényes

Lányok nem tudtok olyan üzletet ahol jo borokat (különlegeseket) lehet kapni meg bortartozékokat, borászkodási cuccokat??
csak mert apával februárban lesz a 6. évfordulónk és meg akarom lepni valamivel... :wink: :D :D

KépKép
erszényes

Ja mégegy és eldugulok: tudom h írtátok már több soron de mikor van játszóház, melyik napokon, hánykor?? Csak mert mi is elnéznénk mostmár valamikor. :wink: :D :D :D

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Hajny - sajnálom Annát! Jobbulást neki! Durva, hogy ilyen orvosok vannak!

Borsika - Te lányodnak is mihamarabbi gyógyulást!

Geli - üdv a topikban!

Dóra - Most olvastam, hogy Ti is szeretnétek kistesót. Majd a következő teszt pozitív lesz![/b]

Kép
potykamanó

Jatszohaz a Jokain hetfon es csutortokon 15-17 oraig van.
Sajnos jatszohaz helyett megyunk vissza a dokihoz! :(

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Tisztára kiakadtam. Ugye reggel 3/4 8-kor már a 16-ik voltam, fél 11-kor mentünk vissza Lilivel, hogy talán már jó lesz, erre még csak a 6.!!! volt bent. Úgyhogy hazajöttünk, Lilit lefektettem aludni, aztán majd egy fél óra múlva telefonálok hogy hol tart a sor. Mert ha még nyár lenne, de overál fel, aztán le, öltözködés....
Ja, és már a 42-es ki volt osztva. Ő olyan este 5-kor biztosan sorra kerül.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Dora, gyors gyógyulást! És sajnálom!

Erszényke, melyik nap jó nektek a talira? Holnap?

Lina, látod, hogy milyen jó kis súlya van Lilineky4 :) Zsófi még mindig olyan 9kiló körül lehet. De nagyon vidám. :)

Samékkel mi lehet? Kíváncsi vagyok rájuk.

A fejfájás nekem is megvan gyógyszer nélkül is. :( Ez az idő....... utálom a szelet.

Dettus ti jól vagytok?
birolili

Dóra: annyira sajnálom!! Sok sok gyógypuszi Katikának! :)
Nekem is úgy volt a teszttel h az első - lett a másik 2 db meg 2 nappal később +!!! :roll: :D :D
Kislányt szeretnétek megint?

Lili: nekünk jo a holnap du., ha nektek is. Délben megkérem apát h jöjjön haza értünk, aztán 1 órára vissza viszem dolgozni én meg janával és a kocsival szabad vagyok. Ha gondolod kinézhetünk hozzád (kiváncsiak vagyunk :wink: :D ) de ha akartok ti is jöhettek hozzánk, akár délelőtt is, de akkor nem hivom haza apát. Majd ird meg hogy jo nektek!! :wink: :D

Lina: ez nagyon durva!! Most akkor megint mehettek vissza?? :? :roll: :(

KépKép

KépKép
erszényes

erszényes seriff
köszi a választ igazából nem szivessen szedem ezt sem de már krimi volt amit küzdöttem ... Ezért birt rábeszélni a doki félek ha másik gyógyit kapné akkor is ez lenne na majd megbeszélem a dokimmal :)

lili
ma vagy holnap műtik sam-ot majd beszélek vele és irom mit modott

dora
teszt felett átsiklottam d emost visza olvastam sajnálom de fel a fejjel lesz az még + :)

lina
nálunk is ugyan ez van hézidokinál 5 időpontot ad csak ki de azt is félve a "jónép" miatt szabályossan meglincselnek ha soron kívül mész be mi 3-3,5 szoktunk várni . A multkor azt modta dokink hogy aznap 85 betege volt :shock:

hajny
anna jobban van ??

erszényes
passzolok
de a szilcoopban láttam hogy van külöm bor rész de hogy milyen borok vannak passzolom én soha nem iszok nem bírom még 1 dl is képes kiütni :D :oops: :roll:

Kép

Kép

Kép
roz23

Erszényke, a bort elfelejtettem..... :oops: szval van a Barátok temploma mellett is ( az üzletsoron) egy jó kis üzlet, meg a centrummal szemben is. Mi ott szoktunk vásárolni. A nevük nem jut az eszembe.... :oops: :roll:
birolili

Holnap délután nekem jó. Gyertek nyugodtan! Bár még eléggé dobozokban vagyunk..... meg műanyag székeink vannak..... :roll: de egyébként Zsófi ezt élvezi, mert még nincs ülőgarnitúránk sem...... tágas a tér, tud rohangálni. Hívsz, hogy mikor jönnétek? Zsófi 2-ig szokott ált. aludni.....
birolili

A hasonló korú babás anyukák mind kaphattak 21 %-os bónuszt. De gondoljatok bele, most megéri márc 31-ig egyenként, személyenként 15 ezer forintért vásárolni, hogy aztán mindenki levásárolhassa a saját 21 %-át? Nem megérné mondjuk kétszer háromszor igénybe venni együtt?

Kazi :) Most már a többit akkor priviben ezzel a DM-el kapcsolatban. Aztán ott cserélhetünk telszámot is.
A Kangóval kapcsolatban meg miért nem megyünk el együtt egyszer? Vagy legyek én a próba baba? :)
Hoztam árlistát, azt számolgatom mi lenne a legolcsóbb megoldás. Egy alkalom Kango 1000 ft. Aztán van ezerféle variáció több alkalomra és bérletre.

Ser

Abszolút nem gyúrok, főleg nem vállra. Arról gondoskodik Adri. :) A kardio gépeket nyúzom. A futópadra találtam egy jó kis zsírégető programot, de eddig még (kétszer voltam) nem tudtam végig csinálni. 42 perces. Jól esik a mozgás, jól esik kimozdulni, és fogyni is szeretnék. 2-3 kilóval kibékülnék. A tv2-őn van a két testőr c. műsor. Abban láttam ezt a cipőt. Amellett, hogy nagyon jó zsírégető, kíméli az ízületeket.
Először én azon aggódtam, hogy tele lesz sznobokkal, cica babákkal ez a konditerem, de kellemesen csalódtam. És segítőkészek a csajok is.

Ha valakinek van kedve csatlakozni, a bnőmmel szerdánként járunk 5 körül.

Nana

Tök édi ez a kép Botiról.

Balim

Jobbulást kívánok!

Erszényes

Nekem is csak 5- után lesz jó a vásárlás és nem is sürgős.

Andi
Kép
cukkker

Lina

Múltkor itt volt a majdnem két éves uncsitesó, és hozta a babáját. Adri annyira szerette volna megkaparintani, hogy kimodta: bábá. :)
Mostanában meg mindig úgy nyafog, hogy mámá, megnyomva a m betűket. Lehet, hogy anyát akar mondani.

Nektek is jobbulást.

Andi
Kép
cukkker

sziasztok!
köszi mindenkinek a köszöntést. :)

Tényleg gáz ,hogy ennyit kell várakozni az orvosnál!!!
Én ezért (is) jöttem el a Szász Katitól!Nagyon szerette a Mirabelt,meg mi is őt,de én nem tudok két gyerekkel órákat várni!
Most időpontra járunk,es max. 5perc után sorra kerülünk!
Sokkal kényelmesebb és nem stresszelem magam,hogy összeszed még valami nyavaját a többi betegtől.
kazi

cukker:nemtudom jó-e nekem a kangoo,mert én még szoptatom a lányom elég gyakran.Lehet várnom kéne vele :(

a DM-be bármikor mehetünk,mert nekem lassan pelus kell!
kazi

Bor ügyben: van egy tuti üzlet az m5 bevezetőjénél, a tizemeletesekkel szemben a pennymarket és az omv kútnál. A neve Vinoar Borvilág Cím : 6000 Kecskemét, Csíksomlyói utca 18.
Telefon : (76)509-248
Árusítás: borok.
. Ott mindenféle különlegesség kapható. Azt hiszem van honlap is.

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E

Kazi

Bocsi, nem tudtam. :oops: Akkor neked bizti nem használna, mármint a tejnek.

Andi
Kép
cukkker

Sziasztok!

Mi is dokinál voltunk, Nándi torka piros, tüsszög és folyik az orra. Nagyon tündéri a doktornőnk és nem kell sokat várni, ez nagy előnye! Januárban kezdete a gyermek háziorvos rendelést, előtte a kórházban dolgozott és iskolaorvos volt. Kb. fél órát vártunk, azt is csak azért mert ki kellett mennie valakihez.

Ezt a szelet én se kedvelem! Kihagyjuk a mai játszóházat! Nem szeretnék senkit megfertőzni, igaz a doktornő szerint nyugodtan mehetnénk!

Katika , megtaláltam a fényterápiás könyvet, beadom vagy bedobom a postaládátokba! Ne lepődj meg, ha megtalálod!

Hajni
Ha jobban lesz Nándi, csak akkor megyünk hozzátok! Most nagyon nyűgös is a megfázás miatt!

Melinda
Mit mondott a dokitok? Hogy van Lili? Nem javult a hétvégén?

Nekem is van 21%-os dm kedvezményem március 31-ig levásárolható, 2 pont hiányzik és bárki társulhat. Össze kellene beszélnünk és az se ártana, ha lenne elég pelus a boltban, mert most gondolom sokan bevásárolnak és hiánycikk lesz, mint amikor 50%-os kedvezmény volt!

KépKép
kattic

Sziasztok!

Köszönöm a kérdéseket,Anna már jobban van.Mintha nem is lett volna semmi baja.És nem tom mitől van ez,már két hetente ezek a tünetek.Naon sűrűn beteg.Az immunrendszere ennyire gyenge lenne?Nem tom.Kapja a Béres cseppet C-vitaminnal,gyümölcsöt minden nap eszik,rendesen étkezik,mégis sokat beteg.Nem értem,már kezdek aggódni.
Nem kellene kivizsgáltatnom?

Jobbulást minden kis betegnek.
Neked is Balim,lényeg hogy túl vagy rajta.

Bocsi most ennyi.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Kazi, Kattic - Olvastam amit a gyermekorvosról írtatok és egy Bartánőm éppen a hosszú várakozási idő miatt akar orvost váltani, mert rengeteget kell várni a gyerkőccel. Tanácstalan, így szeretnék neki segíteni. Megírnátok, hogy helyileg hol rendel az orvosotok és hogy ki Ő, és milyen elérhetőségen kell bejelentkezni? Aztán Barátnőm majd kiválasztja, hogy helyileg melyik felel meg neki a legjobban. Előre is köszi!

Kép
potykamanó

En is kaptam 21%-os kedvezmenyre jogosito bont a DM-tol. Csak abban nem vagyok biztos, hogy a 15 pontom ervenyes -e , mert az van irva a papirra, hogy januar 1-tol uj akcio van, az en pontjaim pedig regebbiek. Errol mit tudtok?

Roz,
Mi egyelore varunk. Egy honap mulva ismet megnezi oket, addig kapnak minden tejtermeket. Mondjuk Beni nem issza a tejet, es a doki azt mondta semmit ne eroltessek amit nem akarnak enni. Igazbol annyira nem veszesek a tunetek inkabb csak egy kis ez egy kis az :roll: :cry: Mont pl kiderult hogy Beni vashianyos igy vasat is kell potolni, viszont kicsit szorulasos is igy a ketto egyutt erdekes lesz...

Lili,
Mozimusort valamiert nem tudom megnezni, nem jo a website, majd meg probalom. Elvileg pl nekem pentek este jo. Mit gondolsz?
mvirag

Virág, hétévégén nekem nem annyira jó........ Gabi akkor van itthon emberi időben. Örülök, ha együtt tudunk lenni. Nem haragszol? Vmikorra hétköznapra kellene tenni. Az Neked jó lenne? Az elmúlt időszakunk kriminális.........

Itt voltak nálunk KAtticék, olyan jó volt. Köszönöm, hogy eljöttetek! Máskor is gyertek, ha tudtok! Nándi nagyon jól érezte magát. Zsófi szintén. Olyan érdeklődéssel nézte Nándit. :D

Hajni, nem tudom, hogy mi lenne a legjobb......mit mond a doki?
birolili

cukker:szerintem sem ,de ha majd nem szopizik kipróbálnám! :wink:

Megírod majd milyen volt :?:

vagy lehet hogy a DM-nél előbb talizunk!

potykamano:pü-be elküldtem(kétszer :lol: )
kazi

Sziasztok!

Nekem is van 21%-os kuponom,

Roz,

Nekem is a diétázást ajánlották, én sokáig csináltam is, másból sem álltam ki bevásárlás közben, mint az összetevők nézegetéséből. mivel Gergő még szopik, így nekem is diétáznom kell vele. A dokinő is azt mondta, hogyha nem eszik min. egy évig az allerg.-t okozó élelmiszert, akkor jó esélye van, hogy kinőjje.
Tavaly nyáron magas, csillapíthatatlan lázzal bekerültem az Izsáki úti gyerekosztályra, ahol mivel pénteken este kerültünk be konkrétan senki nem foglalkozott velünk vas. estig, akkor 4+-es lett a vizelete és egyből rámondták, hogy vesemedence gyulladáa, ezek után 13 napot töltöttünk el odabent, de egy örökkévalóságnak tűnt. A csecsemősök aranyosak voltak, de akik az egy évnél idősebbekkel voltak, nem voltak túl kedvesek. Mivel 3 napi láz után szétdurrogtatták az összes vénáját a fejében találtak olyan eret, ahová tudtak neki branűrt bekötni,mert egyből véráramba kapta a gyógyszert. Éjjel nem aludtam,mert féltem, hogy kihúzza, rengeteget forgott, és mivel napi 2szer kapta a gyógyszert lehetetlen időpontokban, volt hogy éjjel már elaludt,mire az ügyeletes doki hajlandó volt előkerülni a pihenőből és álmában kezdte neki benyomni a gyógyszert. Emellett napi egyszer átkötözték a branűrt, és ilyenkor mindig erősen lefogták a fejét, egy alaklommal meg felszaggatták a hajáról a ragasztószalagot, amivel a branűr rögzítve volt. Addig volt egy jó alvó gyerekem, átaludta az éjszakát, miután haza jöttünk végre, hónapokig riadt fel éjjel és csak velem volt hajlandó aludni. De legalább kimehettünk az udvarra, amikor csak akartunk, Szegedről azt hallottam, hogy még a kórtermet sem lehet a kicsikkel elhagyni du. 4-ig, mert a folyosón láb alatt vannak, jó kis gyerek klinika,nem?

Ezen okokból mindent pénzt megér, hogy egy percet se kelljen sehová sem befeküdnünk. A doktornő a Szentesi kórház gasztroenterológusa és a magánrendelésére járunk. Igaz, hogy, ami itt Kecsón vagy Szegeden ingyen lenne, azért mindenért fizetni kell, de ha kell ő leveszi a vért, megvizsgáltatja a székletét, kedves hangon beszél a gyerekekkel. A váróterem, dugig van játékkal, ezer kisautó, hintaló. tudom nem ez a legfontosabb, de a gyerekek, csak addig pityegnek egy kicsit, amíg a bőrpróbát felrakják a karjukra. Szóval szimpi volt. Két hét múlva megyünk kontrollra. A címe: Szentes, Nagy Ferenc utca, ez egy sétáló utca és a tér felől megközelítve gyalogosan van egy udvar, ott rendel leghátul, de a kapu felett ott lóg a táblája, a neve dr. Vajdovich Éva, a magánrendelő száma: 06-63-318-647, rendelési időben hívható tutira. Az időpontok pedig: hétfő: 9-11, kedd és csüt.: 15-18ig. Időpontot ad, sokat nem kell várni és törődik a betegekkel. Ja, és mivel akórházban is dolgozik, így csak egy háziorvosi beutalót kell vinni neki, h. felvihesse a gyerkőc adatait a kórházi gépre,mivel mindent ő csinál, így adja is az igazolást befekvés nélkül.

Na, megint jó hosszú lett, bocsi.

geli08

Lina,

remélem végül csak bejutottatok a dokihoz és nem csak betegebb lett Lili. Jobbulást!

Erszényes,

én is a Centrummal szemben lévőt tudom, de a felettem lakó pincér srác is dicséri a Csíksomlyó utcait, amit Enn írt.

Kattic,

jobbulást Nándinak. Én most hallottam az egyik barátnőmtől, hogy a kiírt vagon bogyó helyett, köztük a fentebb emlegetett Maripen helyett is kamilla teát, c-vitamint, és grapefruitmag-cseppet adott a lányának, kai nagyon lázas volt napokig és köhögött, és egy hét alatt meggyógyult. Ő az ökonetes 3600 forintosat vette meg, a Bio ABC-ben a könyvtár mögött a csajszi adott egyet 1920 ért, ami kifejezetten gyerekenek van,mert nem keserű, és tényleg megeszi Gergő.

Virág,

érvényes a DM pont,mert max. a füzetecskék színe változik, de én is találtam a múltkor egy tavalyit, beragasztottam, és elfogadták a Malomban. Nekem sajna a széchenyivárosi nem jött be, soha nem kapok meg mindent, amit keresek, és karácsony előtt nem voltak túl kedvesek az eladók sem. Általában a Malomba járok DM-be.

Az allerg-val kapcsolatban, írtam, hogy nekünk Kovács a házidokink, és nekem viszont mindig azt mondja, hogy ne etessek vele, se ezt, se azt, azt=tojás. Furcsa ez a 48 órás teszt is. Szentesen bőrpróbával kezték, max. 20 perc volt, és már volt is eredmény. isten mentsen hogy felülbíráljam őt, de én hiába kértem vizsgálja meg a fiam, mindig azt mondta felesleges, mert a tüneteit nézzem és diétázzak. Na, jó de mitől van tünet, erre voltam kíváncsi.
Megkérdezhetem, mennyiért csinál kokó egy kivizsgálást?

Roz,

még vmi. Az első vizsgálat: 3200, kontroll: 2500, bőrpróba: kb. 4000, én most 7300-at fizettem, mert elküldte a székletét is felszívódás vizsgálatra (100ft), korrekt árlista a rendelőben kifüggesztve.

geli08

Sziasztok!

Geli szia,látom nem csak én kerülök ilyen későn/korán gép elé :) .Kicsi keresztfiam is Gergő :) ,nem semmi szegény kisfiad min ment át,de tök jó,hogy megtaláltátok ezt a dokinőt.

Lili köszi jól vagyunk,csak eddig nem voltunk itthon.

Dóri igen nagyon jó volt anyuéknál,és tündéri volt a két gyerkőc együtt,annyit nevettünk rajtuk :lol: .A pacit ettől a hölgytől rendeltük: Marsenic Klára tactic@invitel.hu Kati jól van már?

Kattic Nándinak is jobbulást!Akkor majd vmikorra összebeszélünk egy találkát mi is :wink: .Vagy esetleg Hajny már olyan rég szerettünk volna veletek is talizni,olvastam,hogy beszéltetek ti is talit,ahhoz esetleg csatlakozhatnánk?

Virág nálunk is ez volt a gond,hogy Lencusnak vas kell,de mindig szorulása lett,most a Ferrocompot szedjük és eddig okés.

Na most már tűzök aludni,jó éjszakát mindenkinek!

Kép Kép

Kép
dettus

Sziasztok!

Virág, sztem a moziműsort azért nem találod,mert már nem Hollywood Multiplex-nek hívják a Malomban a mozit, hanem vmi Cinema Palace, de a port.hu-n is meg tudod nézni! Lesz most egy jó film, a Bűnös viszonyok, legalábbis a bemutató alapján nekem tetszett. A Déjá (nincs francia bill.) vu-t láttátok? Sztem nagyon jó!
És mi volt a Sajósinál?

Cukker, ügyi vagy! Tök jó kikapcsolódás,és hasznos is! Majd megy az a 42perc is végig! Nehogy azt hidd, h én nem purcanok meg spinning közben! Na meg a karom, azt hittem, hű de erős vagyok-ja, másnap meg remegek,mint egy nyárfalevél.....

Hajny, sztem ez a betegeskedés a közösség miatt van,és ahogy írod, elég gyorsan lezajló "ügyek" ezek!

Erszényes, régebben volt egy üzlet, Borcsa a Városházával szemben, ott is klassz borok vannak, csak iszonyú drágák....

Kép
seriff

geli
nagyon aranyos vagy hogy ezt igy leirtad :) köszönöm szerintem sem vészes az árlista . Hány dologra teszteli le . Amenyire kéred? Mert nálunk egyszer a liszt is felmerült főleg nikinél mert lassan 5 éves (februárban ) és még mindig csak 15 kg :( nagggyon sovány ...ezért egyszer kivizsgálták hogy esetleg ne a liszt lehet a ludas de terhelés arra nem volt ...és lehet hogy jó lenne mégegyszer megnézni.Azt hiszem még ma beszélek a doktornővel ...Ákoskám még nem volt betszetleve semmire de a tünetei meg voltak mikor tejalapú tápit kapott Őt is szerttném megnézetni szerinted érdemes előtte terhelni ? Mert mikor mi ide kórházba mentünk terhelése előtte kb 1 hétig adok nekik tejtermékekket bár nem nagyon eszik meg de pl túrorudit akkor ehetnek vagy joghurtot meg prbálok nekik tejet adni hogy akkor megigyák.

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Erszényes,
én is azt az üzletet ajánlom, amit ennn. Már csak azért is mert kedves jó ismerőseimé. :D :D :D

Potyka,
írtam pü-t :)

Cukker,
igen megkaptam a mailed és nagyon köszönöm. :)
Már voltam is ott. :) Én esetleg valmikor betársulnék a szerdai mozgásba. :) Mivel jártok?

Húúú az újakat még nem ismerem, csak beleolvastam az elmúlt napokba, hetekbe :roll: de ÜDV MINDENKINEK!! :) :)

Lina
Köszi a barlangos infokat. :) Igen a férjem sportos alkat (elvileg) Bár amióta 2 gyerekes családfenntartó szegény... :lol: :( :lol: nincs ideje rá. (de én azért még emlékszem....igazi sportman volt! :lol: )

most ennyi... :oops: :)

KépKép
KépKép
nana09

:oops: :oops: bocsi :oops: nem bírom ki :D

Kép

KépKép
KépKép
nana09

Geli, belegondolni is rossz. :( Szegény........

Nekem is kellene vmi mozgás, de egyszerűen nem tudok eljutni. Apa annyit dolgozik, h. az angol óráimat is épp, hogy bele tudjuk tenni a hétbe. Pedig itthon örökké ennék. :? :shock: És ez mit von maga után.......... :( :?
birolili

Nana, nagyon szép Boti! :)
birolili

Lili
Köszönjük a vendéglátást! Nándi nagyon jól érezte magát, pedig most a nátha miatt nagyon nyügi! Én még mindig el vagyok olvadva, annyi cuppanós puszit kaptam a lányodtól! Tündéri!
A házatok is nagyon klassz, nem csoda, hogy rögtön beleszerettél!
Túl leszünk ezen a náthán, gyertek el ti is!

Geli
Nem kaptunk semmi gyógyszert, csak calciumot és c vitamint, addig nem ad AB-t a doktornő, amíg nincs láz vagy tartós megbetegedés, amiből nem tud kimenni.

Írtó rossz éjszakánk volt, szinte óránként, kétóránként ébresztett Nándi, nem találta a helyét, pedig szelelt az orra. Lehet, hogy fáj a torka? Szerintetek adjak neki fél adag(1ml) Panadolt éjszakára? Paracetanolt tartalmaz, ha megfázok én is Coldrexet szedek, ami szintén paracetanol.
Nappal sem jó, de az éjszaka az tényleg szenvedés. Tegnap jót tett a kikapcsolódás, nem is látszott rajta semmi, csak ne tartanék tőle, hogy továbbadjuk!

Katika is beteg lett, most itt van az anyukája, hogy ellássa Ádámot és Petrát! Nekik semmi bajuk, hála az égnek!
Én is szívesen átvenném Nándi baját, csak ő lenne jól!

Linácska!
Bejutottatok az orvoshoz? Mit mondott?

A mi gyerekorvosunk neve: Kánitcz Edit és Katonatelepen rendel hétfő, szerda, péntek délelőtt, kedd, csütörtök délután. Szerdán 13-14h között pedig tanácsadás van. telefon száma: 70-369-46-18, rendelő száma: 471-053
Homeopátiával is foglakozik és nagyon aranyos! 3 gyerek édesanyja, van tapasztalata! Türelmes és mindent elmagyaráz! Elsőgyerekes anyukaként néha érdekeseket kérdezek tőle :?

KépKép
kattic

Nana

Miközben irtam, raktál fel képet! Klassz! Gyönyörű fiaid vannak és nagyon jó ez a kép Botiról!

Én is alig bírom ki, hogy te tegyek fel képet!

Ha lesz egy kis időm...

KépKép
kattic

nana
nagyon helyes boti a kapucnis képeken :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Köszi Roz!

Jól vagytok? (nem olvastam rendesen vissza :oops: )

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy ismeretlenül zavarlak Titeket ilyesmivel, de szeretnélem megkérni Titeket, hogy szavazzatok a kisfiamra. Már csak 2 nap van hátra, és 75 szavazattal vagyunk lemaradva az elsőtől. Talán még behozható.
Légyszives még szavazzatok még ma és holnap! Esetleg szóljatok néhány ismerőseiteknek is, hogy szavazzannak a Mátéra.

http://www.jatekfutar.hu/szavazolap.html

Referencia szám: 2006_00776 Máté

Köszönöm, hogy szavaztok.

Zsani

Jaaaa....és a kisfiam is írt Nektek:)

Anyukám azt mondta, rajtad múlik, hogy enyém lehet-e az a sárga quad, aminek a fényképét már lassan egy hónapja mutogatja nekem, kérlek ha nem felejtesz el és nem nagy kérés gondolj rám még 2 napig, nagy örömet okoznál nekem…

Máté
Vendég

Lányok mindenkinek nagyon köszi a segítséget borüzlet ügyben. Asszem a Vacsi közit nézem meg először mert az utba esik anyuék felé. :D

Nana: nagyon cuki Boti!! :D :D

Lili: megyünk akkor du. :)

Lina: mi volt a dokinál?? Mikor jutottatok be?

cukker: te ki fogod próbálni azta kangoot? csak mert én nagyon szeretném kipróbálni. Azt hallottam róla h 3x annyi kalóriát égetsz el azzal mint más kardió géppel! :wink: :D
Amúgy én is kondizok csak én anyóséknál heti 3 x, de van h csak 1 x tudunk. ja és apával együtt ami külön szuper mert ő szokott bíztatni engem:) , addig meg jana mamázik!! :wink: :D :D

hajny: Anna akkor teljesen rendben van? Remélem igy is marad!! Tényleg érdekes h csak ugy a semmiből ilyen magas láza lett.... :roll: :( :(

jana 2 órát aludt a szokásos 1 helyett... :shock: :D :D , most ébredt mennem kell!

Szép napot mindenkinek!

KépKép

KépKép
erszényes

Ági sajnálom a lázat! :( Gyógyuljatok gyorsan, és gyertek, jó? :wink:
birolili

Lili,
Jo hetkoznap is.

Roz, Geli
Hat nem tudom. Nekunk igazabol nincsenek hatarozott tunetek. Inkabb csak gyanu. Nem tudom ilyenkor erdemes -e huzni vonni oket ujabb es ujabb kivizsgalasra :roll: Csak hat ugye aggodik az ember, hogy ha megis allergiasok es nem derul ki, nehogy nagyobb baj legyen...

Geli,
Privi ment.
mvirag

Lili: annyira sajnálom h nem tudunk menni... :cry:
Amúgy janika abszolut nem tűnik betegnek, az előbb evett meg egy horribilis adagú főzeléket, azóta meg tök jókedvűen nevetősen játszik itt mellettem, aminek örülök, csak azt nem tom h akkor honnan a láz??? :cry: :shock:

Van vmi homeos szer köhögésre meg úgy általában náthás időszakra??? Olyan kellene amit Janika is kaphatna meg én is.

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Nana
szépen ül Boti,végre egyedül mi?Ari naon.

Erszényes
Annának tegnap este volt egy kis hőemelkedése,majd elkezdett folyni az orra is.Most jön ki rajta a nátha tünete.Majd jobb lesz.

Dettus
jó lenne egy tali veled is,a héten már nem fog összejönni,de mit szólnál a jövő péntekhez?Sajna kedden szerdán dolgozom,első napjaim,és péntekre akkor kiveszem Annát a böliből és eljöhetne Kattic is Nándival.Hm?Mit szóltok hozzá?

Geli
nem semmi amin keresztül mentetek.Naon sajnálom.

Virág
jössz vásárolni velünk majd te is a DM-be?Ki kell használni mindent ám.Egy teázásba nem lennél benne?Ebben a hideg időben megkívántam,és a központban van egy jó teaház.
Csatlakozna még valaki?

Ser
még nem láttam azt a filmet,de megnézném.Legutoljára az Apocalyptót néztem,hát,belesápadtam egy-két jelenetbe.
A táncoló talpak az ari .Anna is élvezte.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?