Lili
Köszönjük a vendéglátást! Nándi nagyon jól érezte magát, pedig most a nátha miatt nagyon nyügi! Én még mindig el vagyok olvadva, annyi cuppanós puszit kaptam a lányodtól! Tündéri!
A házatok is nagyon klassz, nem csoda, hogy rögtön beleszerettél!
Túl leszünk ezen a náthán, gyertek el ti is!
Geli
Nem kaptunk semmi gyógyszert, csak calciumot és c vitamint, addig nem ad AB-t a doktornő, amíg nincs láz vagy tartós megbetegedés, amiből nem tud kimenni.
Írtó rossz éjszakánk volt, szinte óránként, kétóránként ébresztett Nándi, nem találta a helyét, pedig szelelt az orra. Lehet, hogy fáj a torka? Szerintetek adjak neki fél adag(1ml) Panadolt éjszakára? Paracetanolt tartalmaz, ha megfázok én is Coldrexet szedek, ami szintén paracetanol.
Nappal sem jó, de az éjszaka az tényleg szenvedés. Tegnap jót tett a kikapcsolódás, nem is látszott rajta semmi, csak ne tartanék tőle, hogy továbbadjuk!
Katika is beteg lett, most itt van az anyukája, hogy ellássa Ádámot és Petrát! Nekik semmi bajuk, hála az égnek!
Én is szívesen átvenném Nándi baját, csak ő lenne jól!
Linácska!
Bejutottatok az orvoshoz? Mit mondott?
A mi gyerekorvosunk neve: Kánitcz Edit és Katonatelepen rendel hétfő, szerda, péntek délelőtt, kedd, csütörtök délután. Szerdán 13-14h között pedig tanácsadás van. telefon száma: 70-369-46-18, rendelő száma: 471-053
Homeopátiával is foglakozik és nagyon aranyos! 3 gyerek édesanyja, van tapasztalata! Türelmes és mindent elmagyaráz! Elsőgyerekes anyukaként néha érdekeseket kérdezek tőle