Anyatojás!Itt is szia!Írtam privit a győri babaprogramokról,de lefelejtettem,hogy a Gyermekek Házában van várandós és baba-mama jóga is,és tudtommal szintén működik egy baba-mama jóga csoport a Bartók Béla ÁMK-ban is.
Számunkra a babaúszás vált be leginkább,amit nem csak Kulcsár Ottó tart,de a Gézengúz Alapítvány is.
Kívánom,hogy leljétek meg a nektek legmegfelelőbb programot!:)
Szia Lányok!Ne haragudjatok,hogy elnémultam,de borzasztóan émelygős,hányos kismama vagyok.Már nem csak délelőtt,de esténként is elér a "vég".Igyekszem rengeteget inni,megelőzvén a kiszáradást.De tudjátok,bolondosan még örülök is annak,hogy ennyire megvisel babóca.Tudom,hogy itt van és jól van...
Nem volt erőm visszaolvasni Benneteket,ne haragudjatok.Ma talán sikerül,jobban vagyok kicsit.Még csörgőzni is elvoltunk.Csoda remek volt,Gábim is elkísért minket.Feltétlenül nézzetek el holnap,ha tehetitek,mert remek Gryllus dalokat és számomra ismeretlen mondókákat tanultunk.Marcus úgy ropta,hogy porzott a szőnyeg...
Ma megkaptuk a kiskönyvünket,mert a pénteki Uh-n megygönyörködhettük az akkor majd 7 hetes pocakbérlőmet.Úgy vert a pici szíve,mintha tudná,hogy figyeljük (tudom,hogy ilyenkor versenysebességgel lüktet az a csöpp szív,csak valahogy érzékeltetni szerettem volna,hogy mennyire élveztük).Madarat lehetne velünk fogatni!Épp oly csodás ismét várandósnak lenni,mint először.
Marcus rengeteget simogat,puszilgat,ölelget,egész kivirult attól,hogy valami izgalmas történik velünk.Jobban alszik,mint eddig,de azt hiszem,nem sokáig fog tartani az aranykor,mert mintha kibújt volna a következő (13.) fogacskája.A popója már piros,sokat kakál,és sokszor kér inni.Még szopiztatom,de inkább vizet iszik nappal.Az összebújást megtartjuk estére,és hajnalra.
No,egyelőre ennyit,most szaladok visszaolvasni.
Minden betegeskedőnek jobbulást,diétázónak kitartást!
Puszi és ölelés!

Zsófi szobájában