A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Neet :) Kérem szépen :lol: :lol: csajod nagyon tud már! :D Ujját otthon kell ápolnotok vagy vissza kell menni a rendelőbe kontrollra?

Lindi :) Ez aztán a szép poci!! :D

Zuz :) Jaj, sok +++++++!!

Votiv :) Remélem nem úgy értetted, hogy sztem sokat panaszkodsz, csak tényleg nagyon kijutott Nektek az egyik "oldalból", most már jönnie kell egy csomó jónak! És tényleg az a lényeg, hogy pocaklakód ilyen jól viseli ezeket, nagyon stramm kiscsaj már most! :D És Isti is átaludt végre egy éjszakát! :D biztos kifáradt a hálózsákos futástól :mrgreen:

Móni :) Nem ismerem a Pesztonka összes termékét, ami nekünk van, ahhoz nem kell porszívó, van egy kis adaptere (egy kicsi halk motoros doboz), ahhoz lehet csatlakoztatni az orrszívó vagy a tejszívó végét. És ezekkel a hozzávalókkal volt 8ezer, szóval valszeg így éri meg 2in1. Nyelvtanárban nem tudok segíteni, de klassz csaj vagy, hogy még tanulni is akarsz majd 2 gyerkőc mellett!

Ancsi :) Szegény Lencsének bulást! Még hasmenés is :( Te és párod jól vagytok?

Barbi :) Veletek mi újság??

Curse :) Hát ez a Dorina... még jó, hogy fogalmam sincs ki is ő :lol: Apa javul már?

Fibi :) Ma mész suliba? Pocakod hogy van?
denizsa

Na, a képek lemaradtak.
Szóval a sima babakocsi:
Kép

hordozóval együtt: Kép

mózessel együtt: Kép

bolti kép:
Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi :) Én nem látok képet vagy linket a kettőspontok után :roll: És párodnak valszeg igaza van, hogy tökéletes mindent-tudó babakocsi nincs, de ha Neked nagyon tetszik, akkor vegyétek meg, mert jónak hangzik és mert megérdemled!! :wink:
denizsa

Lindi :) Na már a képeket is látom :D Nekem tetszik!!
denizsa

Neet,
azért dögöle ki a gyökérkezelt fog, mert már nem él. Ettől még nem muszáj neki szétesni, eltörni stb. a gyökérkezelés után, de sajnos elég sokan vannak, akiknek előbb utóbb széttörik, vagy ki kell húzni a már gyökérkezelt fogat is. Ha jól van megcsinálva a gyökértömés és a fogból sem hiányzik túl sok,amit pótolni kéne, akkor jó esély van arra, hogy még évekig "fog" maradjon.

Lindi,
jól néz ki a babakocsi, de segíteni nem tudok benne, mert nekem sincs tapasztalatom...
macskanyu

Lindi,
babakocsihoz nem tudok hszólni, mi eggyel kihúztunk közel 2 évet és most egy csirek van, ami jó nagyon. Ez a fenti most 135 vagy 50? A kocsi meg a hordozó jó nagyon, de a mózeskosár mire jó?

Den,
kézzel itthon semmit, csak óvjuk a behatásoktól, majd holnap néni megnézi.

neet
neet

Neet! Mostani ára 135e, de az a kertben lefotózott babakocsi most használtan 50e.
Mózeskosár meg arra jó, hogy mi sűrűn járunk Szolnokra, és így nem a bébihordozóban "nyomorogna" a baba, és ezt a fajtát kocsiba is lehet kötni, meg most jön a hideg, úgyhogy az ellen is jó.
A mostani babakocsink is csak úgy használható, ha mózest teszek bele, csak az textil mózes. Így ha pl. mentünk sétálni Grétivel a Margit szigetre, akkor be a bébihordóba, mejd amikor megérkeztünk, a gyereket át a mózeses babakocsiba.
Ezt meg csak ráraknám a kocsira.
De meg később, amikor már nem a mózest használnánk, akkor a bébihordozót lehetne rápattintani a babkocsira.
(most csak ismétlem a Petinek felhozott érveket :lol:

Den! Ti még mindig nem tudjátok, hogy fiú vagy lány lesz a bébi?
lindicita

Lindi :) Sztem jó érvek! :D és ha úgy érzed, hogy nagy segítség lenne ez a kocsi, akkor ne tartsd vissza magad :wink:
Még mindig nem tudjuk, valszeg Te előbb fogod Barnit a kezedben tartani, mint ez kiderül, mert kb. 3hét múlva lesz a köv. uh.

Neet :) És Eszti megbarátkozott a kötésével, nem akarja leszedni? (Bálintnak 1x volt ragtapasz az ujján, az se sokáig...)
denizsa

Ancsi, igen, ez volt az egyszem gyökérkezelt fogam :? szegénykét még anno a Köbölkut utcai sulifogászaton b..ták el, sikerült úgy betömni, hogy kilökte, és még be is gyulladt. Aztán jött az idegelés, és végülis nagyon nem panaszkodhatok, mert így bírta 7 évig. Már a dokinéni szólt, hogy majd kell rá megoldást találni, de akkor meg épp Istit szoptattam. pech, hogy épp most :(
Neet, naná hogy most lesz az Operabál is. szeretnék nem elmenni, de párom nagyon győzköd, hogy már készül a ruha meg minden és ne hagyjam elvenni a kedvem, meg ő annyira készült a meglepetéssel...
ha rajtam múlna, addig nem mozdulnék ki itthonról, míg nem pótolják.
legyező nem lenne rossz, de attól tartok, az csak méginkább felhívja a figyelmet :wink:

Istinek is hasmenése van :? a Smectát teába csempészve megitta. és kap Podophyllumot meg Normafloret is. aztán lehet hogy du. megyek a gyógyszertárba még Sodioralért...

votiv 8)
votiv

Lindi, sztem nagyon jó választás! De úgy tudom a mózest a jogszabály szerint nem szabad használni autóban, csak a babaülést.

Móni, Ti merrefelé lakoztok?/hová kellene mennie a nyelvtanárnak?

Deni, nem úgy értettem, sőt, nem is feltételezem rólad, hogy beszólsz, hogy sokat panaszkodom :D de ettől még teljesen igazad van!!!! az utóbbi időben tényleg sokat panaszkodom :(

Zsanci, mizu? jelentkezz!!!!
votiv

már tudom, miért nem ír Zsanci :( megint bent van a H-ban :(
de senki sem tud semmit se kezdeni a vérzéssel :(
votiv

De legalább Mersének semmi baja és holnap hazajöhet!
macskanyu

Jaj, szegény Zsanci :( :( :( :( Sok-sok ++++++++++++ neki

Votiv :) Hú, szegény Isti, bulást neki!! Operabált sztem ne hagyd ki, pláne mert párod nagyon készül (még ruhát is varrat Neked)! Persze megértem, hogy tökre zavar a fogad (ill. annak hiánya), de le van ejtve a fényes társaság :wink:
denizsa

Egyébként meg, szerintem azér vérzik Zsána, mert a szervezete csak így tudja "kikényszeríteni" a pihenést magának.... bár lehetne valahogy segíteni neki.. Kép

ezt most minden maródinak küldöm:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

a "jobbulást", nem fért volna ki...
macskanyu

Sajnálom, hogy a mai tali megint ugrott :( de mi sem tudtunk volna menni, mert Kamilla még mindig szövegel immár a kiságyában alvás helyett :shock:

Zsanci:+++++++++++++++++++++++++++++ remélem semmi komoly!!! Annyira rossz lehet végigstresszelni a pocakosságot ami egyébként annyira szép élmény is lehetne :cry:

Votiv: jáj ez a fog dolog elég gázosan hangzik....

Alvás: kop-kop de Kamilla immár a 3. éjszakát alussza végig ébredés és szopi nélkül! Egy hetünkbe került ez az eredmény, de úgy látszik (ismét kop-kop), hogy műkszik!

Lindi: dekirályságos nagy pocak ! :) :) Babakocsi: mi a mózest kölcsönbe kaptuk és csak kb 3x használtuk. Igaz amig nem volt a ded 4 hós addig nem is igen kocsikáztunk vele. A napi 1-2 órás sétáktól meg nemlett baja a hordozóban. Nincs túl kicsi kereke ennek a babakocsinak??????

Minden betegeskedőnek jobbulást!!! Fránya idő :twisted:

Akkor a Kusza tali jövő hétre tolódott???

Na el visszaolvasni
Rylie
rylie

Na mi már túlvagyunk két öltözésen. Komolyan mondom most már feladom ezt a pelus témát. Már ez a harmadik, amit próbálok és még mindig nem jó. Hol itt, hol ott folyik ki a cuccos :roll:

Örülök, hogy szereztem nektek pár jó percet Dorina miatt, bár a dicséret őt illeti, amiért ilyen frenetikus riportot adott :lol: :lol: :lol: Pont erről jut eszembe, mert a Szulák showban is utóbb ő volt. Annak a műsornak mi a lényege? Mert állandóan mindent úgy adnak elő, mintha tragédia lenne, persze az is általában, de másoknak is meghalnak a szülei és még sem ülnek ott a stúdióban. Annyira utálom az ilyen műsorokat, nem érzem úgy, hogy kevesebb lennék bármelyik híres "sztárnál" :?

Kép Kép
curse

Curse,
a Szulák sónak az lenne ugye a lényege, hogy meglássa a nép, hogy szegény sztárevicseknek sem csupa móka-kacagás az élete. Mertmivel hogy ők is emberek és ez akarna lenni az ő emberi oldaluk....
És hogy' a rákba jutott az eszedbe, hogy kevesebbnek kéne érezned magad bármely médiabuherált csillagocskánál :?: :?: :shock: :mrgreen:

és akkor kaphatok címet....? :oops:
macskanyu

Zsanci,
Szegénykém, már megint :( ++++++++++++++++!!!

Votiv,
Szerintem is menj el a bálba. Egy ilyen élményt nem szabad kihagyni, pláne olyan dögös ruciba :lol:

Deni,
Köszi kérdésed, apa már javulgat, de szegényként még mindig leprásként kezeljük :lol: Bár most én érzem úgy, mintha kezdenék taknyosodni, remélem h ez csak a reggeli ébredés miatt van :?

Szrekuc,
A spanyolt két éve kezdtem el, aztán abbahagytam, mert egy kicsit besokalltam más dolgokból. De mos újra szeretném kezdeni, már ha lesz időm Adél mellett :D Franciát is tanultam anno, de azt nem szívesen kezdeném újra, vhogy nekem nem megy az orrhangon való beszéd :lol:
Úgy vagyok ezzel a nyelvtanulással, hogy ha már másik diplomát nem tudok szerezni a gyed alatt a megvonások miatt, akkor legalább egy nyelvvel beszéljek többet, hátha kellendőbb leszek a munkapiacon :wink: és egy naiv smile :D

Barbi,
Csak ennyire jelentkeztél be? :D Hogy sikerült az utolsó vizsgád?

Kép Kép
curse

Lindi!
akkor most jövök én :) :
férjem szerint azért ne adjuk el a Bergont, mert annak nagyon védett, nagy kényelmes a belseje, mint egy mózeskosár. tehát a mózest szerintem inkább sétáláshoz fogjátok használni, hogy védett helyen legyen a középkocsiban is a gyerek. (ezáltalá válik mélykocsivá) aztán ahogy cseperedik, már ellesz ebben a kocsiban is fekvőben, jól bebugyolálva. néha meg ráteszed az autós ülést, ha nem hosszú időre mégy be valahova kocsival. ez a kocsi tökéletes, de tudd, hogyha bkv-zni támad majd kedved, jó, ha van kéznél egy csirke is. no de az csak 5eFt. úgyhogy add el az összeset és vedd meg ezt.
(én a kocsiba nem kötném be, mert nem olyan biztonságos. hiába lehet bekötni, kiszáll a baba ütközéskor) ja, és ha lehet erre tesófellépőt venni, akkor ne hezitálj, és Grétinek is lesz helye :)

Den!
velünk eddig semmi baj. (kopkop)

Macs!
én is gondoltam erre az inlayre, csak ugye azt sem lehet addig, amíg még nem gyógyult be a seb. (2-3 hét?)
ancsipancsi

Macs,
Igen, mindjárt küldöm. A névjegykártyát nem találom, de a neve és telószáma megvan. Emlékeim szerint a Nagy Lajos kir. útján van, a Fogarasi magasságában.
Nem érzem magamat kevesebbnek, csak nem szeretem, amikor egy egész országgal akarják magukat sajnáltatni. Engem pl. ki fog sajnálni, amiért a szomszédom a macskánkat megmérgezte :? Tudom, h ez most egy durva pl volt, de kb. ennyire tartom ezt a műsort. :lol: De egyébként tényleg volt egy ilyen kedves szomszédunk, kár h akkor még nem voltak állatvédő jogszabályok :(

Rylie,
Gratula a jó alváshoz, de azért én is lekopogom. És talán jövő hétre tényleg összejön egy tali :wink: :lol:

Kép Kép
curse

Ancsi,
tényleg nem lehet, mindenképp meg kell várni a sebgyógyulást, bármely megoldást is választja az ember. Neked is kéne in-lay?
macskanyu

Curse,
hajjajj az állatvédelem/állatvédelmi törvények kategória Kép
Sajnos még mindig meg lehet úszni némi pénzbüntetéssel, meg felfüggesztett ejnye-bejnyével :evil: Voltam szaktanácsadó egy állatvédelmi alapítványnál, iszonyú dolgokat láttam :evil: :evil: ilyenkor teljesen átmegyek zsigervezéreltbe és ölni tudnám azt, aki védtelen élőlényeket, állatot/embert és igen, növényt is bántani tud :evil: :evil: :evil:
macskanyu

Macs,
Ez most lehet egy kicsit furán fog hangazni, de én egy kóbor állaton előbb sírva fakadok, mint egy hajléktalan emberen :cry: Annyira tudom sajnálni az állatokat.... USA ilyen szempontból tök szimpatikus, ott van külön egy olyan hatóság, ami csak az állatokkal foglalkozik. Szerintem erre az országra is ráférne. A Boráros téren mindig volt egy hajléktalan egy gyönyörű szép németjucival. Mindig adtam neki pénzt, de mondtam h csak a kutyára költheti, bár ki tudja mit tett vele? :? És az a látvány is állandóan elborzaszt, amikor a aluljárókban kutyikat és macsikat árulnak nem éppen szép emberek, a legszívesebben ilyenkor megvenném az összeset és hazavinném, a szívem szakad meg, a menhelyekről már nem is beszélek :cry: Húh, inkább nem is írok ilyeneket, mert lenyomom a hangulatot a topikon. Bocsesz!!!

Kép Kép
curse

Hú csajok, reggel óta fájdogál a hasam, és mint tapasztalt,másodjára szülni készülő nem tudom, hogy mi ez.
Közben végig az van a fejemben, hogy legalább a csütörtököt meg akarom várni, és lehet már a tolófájásoknál eszmélek rá, hogy ez mégiscsak AZ.

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi,
Hajrá, mennek a drukkok :D Lehet, h Barnabás még sem akar februári baba lenni :D

Kép Kép
curse

Macs!
nekem most nem kéne semmi :). korábban sajnos nem pótoltattam 1 fenti oldalsó fogamat és ott széjjelebb ment a fogsor, most kénytelen vagyok közti kefét használni, különben nagyon rossz kaja után.

Lindi!
én drukkolok, hogy kibírd még 2 napig, hogy februári legyen!
ancsipancsi

Lindi,
EZ NAGYON IZGALMAS!!!! :D :D :D rendszeresség van a fájásokban? És melegvíz-tesztet csináltál már?
drukk-drukk-drukk :D :D :D

Curse,
majd egyszer jól kipufogjuk magunka a témában...
macskanyu

Ez zavar a legjobban, hogy van rendszeresség, 3-4 percenként, de nem tart olyan sokáig. Most megyek zuhizni, és wc-re is sűrűn kell mennem ...
Mégiscsak januári lesz ????

KépKép
KépKép
lindicita

valaki nem tudna adni egy linket, ahol a keresztnevek gyakoriságát lehet megnézni....nem találom sehol,, azt hittem a ksh honlapján van, de nem lelem..... :roll:
macskanyu

Lindi,
nem azér' mondom, de én 2 perceseknél tartottam, amikor a fájáshossz elérte a 30-40 mp-t.... szóval ehet, hogy januári Barni baba lesz :D HAJRÁÁÁ!!!! :D
macskanyu

Jááj, Füles csak egy szűk órát aludt..... mi lesz itt ma :shock: :shock:
macskanyu

Lindi,
jó szülést! :)
neet
neet

Macs,
Eszter is ennyit, ráadásul még délelőtt. Most pörög ezerrel, de sztem 3kor már aludni akar majd, s akkor már nem ér, mert kül.ben este 10ig haddelhadd.... most épp egy műanyag fóliával takargatja a babáit, és tetszik neki, h letakarva is látja őket. :D
neet
neet

Füles meg Kutyaházy-t eteti egy cumisüvegből :mrgreen:
macskanyu

Micsoda kölykök! :lol:
neet
neet

ZSANCINAK MEGADRUKK. (De félek, ez sokat nem segít..)
neet
neet

Lindi meg talányosan hallgat...... mi lehet????
macskanyu

Csak ír egy sort, ha indul. Annyira nem lehet gyors Barni.:)
Enyém kandírozott epret pakol zacskóból tálba és vissza. Tied? :D
neet
neet

Enyém a kanapén áll és igyekszik belebújni az egyik pulóverembe, amit a szekrényből lopott
macskanyu

Itt vagyok fájdogálok. Apjukat 5 perce hazarendeltem, azóta persze nem fáj ...

KépKép
KépKép
lindicita

De fáj ....
És Gréti is hiszti manci mióta felébredt.
lindicita

Lindi,
bementek a H.-ba, vagy kivártok még, vagy mi a terv?
macskanyu

Neet,
ráérsz menet közben némi angolra? mert akkor írnék privit...
macskanyu

Macs,
próbálkozz.De én már nagyon elhülyültem.
neet
neet

Lindi :) Hű, nagyon DRUKKOLOK!!!!!!!!!!!!!

Curse :) Hát nagyon remélem, hogy Te megúszod a betegséget! (És Téged nem is lehetne elkülöníteni Adéltól, nem igaz? :wink: :lol: ) Állati-dolgokban meg hasonlóan pendülünk!

Rylie :) Gratula Kamillának a 3 átaludt éjszakához! :D No és persze Nektek is, ügyesek vagytok! :wink:
denizsa

Na, anyukámék elindultak Szolnokról. Az a terv, hogy őket megvárjuk, és utána irány a H.
Persze a dokim siel ...

KépKép
KépKép
lindicita

HAJRÁ LINDI!!!!

Kép Kép
curse

lSziasztok!

Lindi!

Nagyon drukkolok! Ügyesek legyetek!++++++++++++++

Zsancinak is sok ++++++!
Ez nagyon nem jó hír! :(

Votiv!

Szegénykém! :( Remélem már nem fáj a fogad helye! :(

Nekem meg HELP! Segítsetek légyszi!
Timi ma délután ötödször is eljátszotta a kaki pelusból kivesz játékot! Mire bementem hozzá már a szája is kakis volt!
:?
Aki vett gyerekágyat mostanság...Den, Neet! Megírnátok nekem, hogy pontosan mi a neve és mennyi mani volt? Tetszenek az RS-esek is, de sajnos nagyon világos a színük, ami nem megy a gyerekszobai sötét bútorhoz! Van valami ötletetek? Vagy láttatok ilyenben sötétet? Most megyek, mert Timi extra nyűgös és ma sem aludt! :( De este benézek!
Köszönöm!

ILdi
ildi76

Ildi,
mienk fehér, bár fát akartunk, de mellényúltunk a polcon (ikeja) de sebaj, világosan nem kicsinyíti a szobát. :) És lányosan szűzies és ártatlan. :D

kakis pelus: így viccesnek hangzik, de asszem én sem nevetnék... most mondjam azt, h kend be valamivel, aminek nem jó az íze...??? :shock: :lol: :shock: :lol:

Ded kissé túlpörgött, csak egy rózsaszín csíkot látok, amikor hátranézek. És mindezt félórája és nélkülem. :lol:
neet
neet

Ildi :) Ez a kaki-dolog nagyon durva :( még csak ötletem sincs... a pelust is leveszi vagy "csak" a kakit horgássza ki belőle? és ha bugyis pelust próbálnátok, abba hátha nem tud ugyanúgy benyúlni (bár amilyen ügyes lány :roll: )?
ágy: hát igen, Bálinté világos fa, asszem csak ebben a színben volt ez a típus, de láttam ilyet sötétebb színben a Brendonban B.örsön (csak az drágább volt :? 40ezer, ha jól emlékszem) és van itt egy link róla, de itt is natúrban szerepel, szóval érdemes megkérdezni, hogy tényleg van-e: http://www.brendon.hu/ProductSearch/bro ... irdmenu=74
denizsa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?