A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

molkata

Csak felkeltette az érdeklődésemet Gurgula, mivel nekünk egy képző és iparművészeti galériánk van, és szeretnénk kiadványt készítettetni majd, a kerámikus pedig ugye alapból megkapta a szemem. A családi neveddel meg pláne :lol:
baba24

Nenoke: köszi, hogy megnézted!

Uxi: nem hiszem, hogy csúfolni fogják majd. Manapság, már annyi féle név van forgalomban :roll: Annak meg eléggé kicsi az esélye, hogy majd vallásos lesz :lol: Ha meg majd nagyon nem tetszik a neve, hát megváltoztatja :wink:

Gurgula: elküldenéd nekem is? Köszi!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Andi: sajnálom a balesetet. Még szerencse, hogy senkinek nem esett baja!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Brigike!!

Kérném az e-mail címedet aranyom! :lol:

Baba!!
Kiadványszerkesztésben a toppon vagyunk..nézd meg a refiket..most készül az új oldalunk, azon fent lesznek már a frissebb referenciák is..
torolve_20131003125716

Éljen az okos céges gép, már ki is nyomtattam a rar-ból, mert volt hozzá kitömörítő :)

Nenoke: van egy Burda bolt a József krt-n, a Balaha után félúton a Rákóczi tér felé jobb oldalon. A személyzet kb. nyitás óta ugyanaz, ha van kismama szabásminta, ott megtalálod. A sima ruhákból árulnak egy-egy szabásmintát jórégen.
És vele szemben, a rákóczi téren egy virágosbódén van többféle angyalszárny. Fekete? Nemtom, megpróbálom hazafelé meglesni.

Szülésznő: ha kint tévézik, utána megyek, álbaverem, és megkérem, hogy a kitolásra se jöjjön be... Csak akkor menjen ki, ha kiküldöm. Juuu, már látom, hogy mindenkit el fogok küldeni melegebb éghajlatokra... Szerencsére Párom már csak röhög rajtam, amikor kijön belőlem az "állat", mert kb. 18 évesnek látszó angyalkafejem van, így igen groteszk, ha bedurcizok :D
Apabejövetel egyébként lehet teher is (bár én követelem, hogy jöjjön), mert tuti fogok rá figyelni, pl. h evett-e, mert őt is nagyon szeretem, és imádok róla gondoskodni... Ő jófej, nem követeli ezt, belőlem jön. Kevés dolgot tudok eddig a szülőszobá-táskáról, de már azon sokat agyaltam, Apának milyen kaját rakjak be. Előre becsomagolnék, és mi az, ami finom, tápláló, nem romlandó, és Apa is szereti? :roll:

Info azoknak, akik velem együtt ezt eddig még nem tudták: enni azért nem ajánlott szülés közben, mert egyrészt vannak, akik hánynak, másrészt, és ez a fontosabb, ha baj van, és császározni kell, az ugye műtétnek számít, ahol viszont tilos előtte enni (altatásban hányni c. fejezet). Biztos sokan tudtátok, de nekem nemrég mondták csak.

Nővérek és a babaápolás: többen, több kórházzal kapcsolatban mondták, hogy ha nem jönnek, akkor nyugodtan lehet őket hívni, mert jönnek, és szívesen segítenek. Csak kérni kell. Ez utóbbi egyébként több szülés körüli történetben elhangzott. Ne féljünk kérni, ha van valamilyen igényünk!!!!!
Vendég

Megnézem Gurgula :) A régiek, vagy eddigiek is szupik.
baba24

Bocsi Gurgula :oops: svedbrig@t-online.hu

Nekem eddig a dokim mindkét szülésnél végig ott volt! Marcinál reggel 10től du. 17.45-ig. Jó nem ült mindig mellettem, de kint volt, és óránként bejött megnézni mi újság! Pedig elvileg szabin volt Máté gyorsvonatnál meg ideje sem volt kimenni miután megvizsgált :lol:

brigi73

Brigi!
Elküldtem.
Kérdésem: Máté gyorsvonat mennyi idő alatt lett meg? :lol:
torolve_20131003125716

Sziasztok lányok!
Megyek! HOlnap talizunk! :)
baba24

Gurgila: Este 7kor megrepedt itthon a burok, fél8 kor kezdődtek a fájások, fél9-re értünk a kórházba 10.15kor a kezemben volt :lol:

brigi73

Gurgula: bocsi az elírásért, és természetesen köszi :oops:
Azt hiszem mára elköszönök, nagyon fáradt vagyok és a srácoknál is kimaradt a délutánni alvás ezért most hipernyügösek :cry:
Szép álmokat Mindenkinek! Kép

brigi73

Halihó,
Jovika: akkor jól választottam szülésznő kérdésben :lol: és szerencse, hogy van legalább 2 hét közöttünk :lol: !
Nekem is szimpatikus volt a Kostic, meg az ahogyan mindent elmondott, és tényleg elég alaposan megvizsgált, nemcsak hipp-hopp kész is van, aztán az ajtóból még gyorsan felteszed a kérdéseidet. Orvos ügyben meg asszem rákérdezek h mikor is van az akkor is?! :wink:

Baba: gyermekemnek most teljes nyugalom kellene, erre szegény mi mindenen megy keresztül (általam). Lelkiismeret-furdalásom is van emiatt, de reménykedem, hogy nem lesz semmi baj.

Nenoke: köszi, én a Generalinál vagyok, a bácsit meg nem tudom (jaj add, hogy ne Postás, meg MÁV). Szerinted a kárbejelentőt először a biztosítómnak küldjem, utána majd Ők intézik a bácsit?

Blur: ezt olyan jól mondtad!!! Nagyon kemény volt, szegény a végére meg megsajnáltam, mert úgy felidegesítettek, hogy elkezdtem üvölteni, hogy minek tetszik vezetni, ha nem megy??? Aztán a végén mondtam, hogy ne haragudjon, de én is ideges vagyok, mert orvoshoz megyek és ez egyáltalán nem hiányzott. De szegény amikor nekem jött, leblokkolt az út közepén, képtelen volt a külső sávba kimenni, mögöttem állt a sor, aztán elkezdett tolatni, -majdnem nekem - a végén csak sikerült... :cry:

Holnap vizsgázom és semmit nem tanultam, mert nem megy a fejembe semmi!!!!!!!!

Andrea
Kép
kindernay

Brigi, azt nem tudhatod előre, az én szüleim is ateisták :wink: .
Lehet, hogy az én gyerekeim meg ateisták lesznek, ki tudja? :wink: Azért remélem nem, dehát ezt úgyis ők döntik el...

Szülésznő: nem fogadott volt, nyilván azért nem volt velem végig. A fogadott ott van, ugye?

Evés: olyan érdekes, nekem is ezt mondták, most meg azt olvasom az otthonszüléses könyvben, meg az Útmutató szüléshez- ben, hogy ha valaki enni szeretne, egyen, mert egyébként nem lesz ereje végigcsinálni a szülést. Én nem voltam éhes közben, viszont inni ittam, ha azt nem engednék, tuti innék sutyiban a mosdón.

Azt sem tudtam eddig, hogy a szülés közbeni hányigner természetes dolog, az erős méhtevékenységet kíséri. Ezt meg talán a Bába válaszolban olvastam?
Még jó, hogy második szülésre olvasok valami témába vágót... Eminél csak a babával kapcsolatos irodalmat olvastam, most meg csak szülésest, abból is "alternatívat"... :oops:

KépKépKépKépKép
uxi

De hülye vagyok :evil: Tényleg nagyon fáradt!
Gurgula: lemaradt egy i betű az e-mail címemről :cry: elküldenéd még egyszer? svedbrigi@t-online.hu

brigi73

Rita elküldöd nekem is?
kindernay@citromail.hu

Előre is köszönöm.

Brigi: ééénnnnnnn iiiiisssssssss gyoooooorrrrssvvooonnatttoooott
szeeeerrreeettnnéééékk! :shock:

Andrea
Kép
kindernay

Brigi!
Ez ténlyeg gyors volt..nem semmi..na ilyet szeretnék én is :lol:
torolve_20131003125716

Kindernay!!
Elküldtem neked is! NANÁ!
:lol:
torolve_20131003125716

Andrea, utánakérdezek, hogy hogy megy az ügyintézés, mert szerencsére eddig nem volt ilyen szitum. De továbbra is kérdés, hogy a bácsié melyik, mert ugye ő fizet Neked. Ha UNION, feltételnül szólj!

Bori, köszi a tippet, azt a boltot én is ismerem, anno ott vettük nővérem esküvői ruhájához a szabásmintát. Szárnyakat én is virágosbódénál láttam a legjobbakat, de csak rózsaszínt és fehéret. Sikerült esetleg meglesned?

Lányok, ez már a harmadik alkalom ma, amikor a szólj helyett elírom, és azt írom, hogy szülj. Látszik, mi körül jár folyamatosan az agyam. Hát nem a könyvvizsgálati beszámoló körül, amivel foglakoznom kéne. :oops:

Kép
nenoke

Sziasztok!

Oldalt látható az első pociképem: :D
Holnap megyek az AFP eredményért. Remélem jó lesz minden.
Vendég

Na itt vagyok én is! Akkor ma ezt a szülés témát is jól körüljártuk! :lol:
A szülőszoba látogatásra hol lehet jelentkezni? És érdemes elmenni szülés felkészítőre?

KépKép

KépKép
szivvi

off
Nenoke! Sajnos már zártak, így bevitték a szárnyakat. Nem láttam, csak pont a fehér meg a pink rikított ki. Boában viszont mintha lett volna fekete. Reggel is megpróbálok rákacsinatni a villamosról.
on

Szivvi: nálunk a kórházban ki van írva, hogy mikor vannak a szülésfelkészítők, és annak a végén lehet megnézni a szülőszobát. Az UH mellett van egy faliújság, és azon "hírdetik".

Mi akarunk menni felkészítőre is, meg szülőszoba nézőbe is.
Apa is mondta, hogy persze. Legalább azon ne kelljen majd görcsölni, hogy hova kell menni, hol a WC. ÉS asszem szülésznő ismerkedés is ilyen foglalkozáson van. Csak azt nem tudom, hogy mi van, ha a meghírdetett időpontban vki éppen szülésnél segédkezik :?:
Vendég

Bori, köszi!
És honnan lehet tudni, hogy ki a jó szülésznő? Mert az egy dolog, hogy kedves az előkészítőn, de hogy szakmailag? Vagy kérdezgettek ott a kórházban? De kitől?

Kép
nenoke

Na, azt, hogy jó-e a szülésznő, azt a részét én sem tudom. Nekem ajánlottak egy nőt, aki engedte a zenét (sőt örült neki), azzal az olajjal masszírozta a barátnőmet, amit ő kért stb. stb. Igazi alter-barát Segítő.
Én nem tudom, hogy választok-e, de ha igen, akkor csak kérdések alapján lehet... Remélem, van erre vmi gyakorlat, és ők ügyesebben fognak hozzáállni, mint mi :)

Kórház: dokim a nála töltött értelmetlen 25 percben azért annyit elárult, hogy még semmi nem végleges a kórházakról, hanem bedobták az infokat, hogy február 15-ig mindenki rágódjon rajtuk. (én nem értek hozzá, mert nem hallottam semmit hivatalos forrásból, és mindenhol csak a dühödt erőszakot látom....) Meg azt is mondta, hogy az a 70 ágy, amit az István szülészethez láttam írva a honlapon az nem mínuszban, hanem pluszban értendő!!! Ilyen is van? Nem kiemelt kórház, annyit megértettem a híradóból.

És kiszedtem belőle a tarifát. Én magánba járok hozzá, így a kórházi szülés is pénzembe kerül (viva la szokásjog), ez 50-70 ezer között, ahol mi gondoljuk. A kórháznak pedig úgy néz ki 25ezret kell fizetnem, amiből ő nem kap külön pénzt. Csak azt nem tudom, hogy ez már az új szabályos 25e, vagy a régi szerinti magánpáciensekre vonatkozó szülőszoba-bérlet vagy mifene.
Mondjuk pont ezekre számítottam, úgyhogy szinte félre is van rakva rá a pénz.
Vendég

Gyorshír:
mintha vki azt mondta volna a hasam jobb oldalán, h blutty-blutty.
Ez lehet, h már a baba? Most vagyok a 16. hét elején.

No, megyek előző oldalakat olvasni.

Húúúúú, elolvastam az előző oldalakat, de nincs energiám reagálni :cry:

Jó éjt!

Sziasztok!

Andrea, nagyon szörnyű ez a baleset hír, remélem minden rendben fog menni a biztosítókkal... S úgyszint remélem, hogy a kocsidnak sincs túl nagy baja. Az viszont szuper, hogy Neked, Nektek semmi bajotok sem lett!!!
S drukkolok nagyon a mai vizsgádhoz, remélem azért sikerül átmenned!!!

Gurgula: Elküldenéd nekem is légyszi a cuccost, mert én sem tudtam megnyitni. :( szabomary@yahoo.fr Köszi szépen!

Brigi, a Lucifer szerintem is nagyon édi név!!! Én még nem mondtam le teljesen a Samuról, bár férjemuram még mindig nem nagyon hajlandó nyilatkozni :wink:

Jovika, remélem nagyon jól éreztétek Magatok tegnap este kettecskén!!! Gondolom ritka az ilyen alkalom.

Nenoke: Szupi hír, hogy otthon tudsz dolgozni! Nagyon kedves főnököd van! Ha nem találsz sehol sem fekete szárnyakat, szerintem elmehetsz megkérdezni egy jelmezkölcsönzőt, nem hiszem, hogy túl drága lenne. Van egy nagy a Ferenciek terénél, ha jól emlékszem, az ELTE jogi karának épülete mögött vhol... :roll:

Na, ezt elküldöm, aztán lenne egy kérdésem...
Vendég

Szóval a "gyakorlott mamik", s persze bárki más felé, csak hogy Ti mit gondoltok róla.
Keresgéltem neten kórházak után, mert vmikor el kéne dönteni hol fogok szülni, stb. S találtam olyan helyeket, amik nem korházak, hanem úgy lehet elképzelni, mint egy nagy családi ház, s az egyes szobái egy-egy kismama saját szobáját képezik. A nappali pedig az a hely, ahol összegyűlhetnek, beszélgethetnek a kismamák, s a már picibabás mamák. Az ételt is ott készítik arra a pár főre, tehát gondolom nagyon jó lehet. A szobák úgy néznek ki, hogy van benne ágy, mellette UH készülék, meg láttam van kád, stb.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy szerintetek jó lehet ilyen helyre menni :?: Merthogy olyan, mintha otthon szülne az ember. Ha meg valami nagy baj lenne, akkor hívnak mentőt, vagy nemtom. Ezért félek egy kicsit tőle, hogy mi van ha történik mégis valami menet közben...
Árban ugyanannyiba kerül, mintha kórházba mennék, kb 6-7-8százezer forint. Igen, itt ennyibe kerül egy szülés. Ám szerencsére ez a prefektúra, ahol mi lakunk visszafizet nekünk asszem 6százezerig.
Köszi, s bocsi, hogy ilyen hosszó lett!
Vendég

Annee, Neked is szép nagy már a pocid! :D
Remélem jók az eredményeid!
Vendég

Sziasztok!

Gurgula, akkor lehet, hogy találkozunk. Mi aznap megyünk genetikaira is! Már annyira várom!
Neked is a védőnő vette el a vért? Rajtad nem keresett uh leletet? Mert rajtam igen, amikor mondtam, hogy 14 hetesen voltam utoljára uhzva. megkérdi, hány kiló vagyok, nem neki kellett volna lemérnie? Úgyhogy azon se csodálkoznék, hogy ha más eredmény jönne ki, én csak a uhnak hiszek!

Hétfőn, szülésfelkészítő?

Mary, én nem mernék ilyen helyen szülni. Szerintem ki lehet bírni kórházban, és ha komplikáció lenne, rögtön van helyben minden! Azért nem semmi árak vannak nálatok! Milyen ehhez képest a fizetés ott kinn?

Brigi, ne hagyd magad a Lucifer névvel, minket a Koppánnyal szekáltak, hogy szegény gyereket bizton csúfolni fogják! Rám sajna egy picit hatottak ezek az érvak, így most jobban hajlok a Márton név felé!

kispiskóta

Csajok visszaolvastam, amit írtam és szörnyű magyar fogalmazást sikerült összehoznom! Bocsesz! :oops:

kispiskóta

Mary, én sem szülnék ilyen helyen, mert ezzel az erővel otthon is szülhetnék, ami sokkal jobb. (Az más kérdés, hogy semmiképpen nem mernék otthon szülni.)

kétfiús anyuka
babdorka

Jó reggelt! Rengeteg munkám van, és tegnap egyfolytában csak babaneteztem, és teljesen le vagyok maradva. :cry: Bűnbe visztek! :oops: :D De ma összeszedem magam, és ötnél többet nem írok. :shock: Annál is inkább, mert 5-kor le kell lépnem, ugyanis megyek ultrahangra!!!!!!

Na, akkor az első: Mary, én is tuti félnék a komplikációktól, de tény, hogy én túlparázós vagyok. Valószínű egy ilyen helyen sokkal-sokkal bensőségesebb az egész, és ez nyilván a babának sem mindegy, Rólad nem is beszélve. Ilyen messze van a kórház? Anyósodat esetleg nem tudod kérdezni az ő tapasztalatairól?

Kispiskóta, ne félj a Koppánytól, nővéremék szomszédjában lakik egy Koppány, tündér aranyos kisfiú, és nem hallottam, hogy bárki is csúfolta volna. Igaz, még csak óvis.

Kép
nenoke

Mary, nem azt akartam kérdezni, hyog ilyen messze van a kórház, hanem hogy milyen messze van ettől a háztól. Vagyis miylen gyorsan ér oda a mentő, ha baj lenne. EZ még az első hozzászólás része. :oops:

Kép
nenoke

Szépjóreggelt!

Gurgula: köszi! Hát igen, én is beválalnék még egy ilyen gyors menetet :wink:

Anee: szép a pocid! :wink: Írd majd meg milyen lett az afp eredményed!

Bori: én a dokimat kérdeztem meg kit ajánl, és nem bántam meg! Egyébbként itt a neten is lehet érdeklődni a szülésznőkröl. Szinte minden kórháznak van topikja, ott biztos tudnak mesélni! :wink:

Ná: lehet a baba :lol:

Mary: csatlakozom az előttem szóltakhoz, én sem mernék ilyen helyen szülni, Bár ha van uh készülék akkor lehet, hogy orvos is van! Akkor viszont már más! Nem tudom :roll: Ha neked tetszik egyébbként a dolog, én a helyedben jól utánnanéznék minden részletnek :wink:

Kispiskóta: Nem hagyom magam :wink: Megbeszéltük apával, hogy senkinek nem mondjuk meg előre a nevet, így nem tudnak beleszólni. Egyébbként meg senkinek semmi köze hozzá :lol: Nekem tetszik a Koppány is! Mi most mindenképpen olyen nevet szeretnénk, ami nem tömegnév :roll: Olyan furcsa mikor a játszótéren szólok, hogy Marci vagy Máté kb 5-6 gyerek megfordul :roll: Na ezt nem szeretném :lol:

brigi73

Mary, én tuti ilyen helyre mennék, ha itthon lenne és problémamentes terhességem lenne. :D

A legtöbb szülésnél akkor van inkább komplikáció, ha elkezdenek mesterségesen beleavatkozni... :cry: Persze doki nélkül nem mernék szülni, de biztos van ott orvos is.

Gondolom azért jobban felszerelt, mint otthon, és mégsem kórház.
Azért kérdezd meg, milyen messze van a kórház, ha mégis be kellene gyorsan érni...

KépKépKépKépKép
uxi

Bori, a te doktornőd az Istvánban dolgozik, vagy bejárós orvos?(externalista)
Mert olyankor kell pluszpénzt fizetni, ha nem ott van főállásban a doki.

KépKépKépKépKép
uxi

halihó mindenki

annyian vannak, hogy csak benézek

mary én sem mernék olyan helyen szülni, inkább kórház suerintem, ott én spec biztonságban érzem magam, adott minden
igaz félek is tőle mert még sosem voltam kórházban!

ez az autós dolog nagyon gáz! te szegény! (hirtelen nemtom melyikőtök írta :oops: -boci, csak sietek mint....)
idős tanulóvezetőről nekem is van "sztorim", képzeljétek szegény bácsika már xedszer(közelítve a 10 felé) ment városi vizsgára, és a városban rosszul lett vezetés közben (már akkor tudta, hogy bukik, nem ment semmi neki), és helyet cseréltek az oktatóval, vissza a rutinra és ott már olyan rosszul volt, hogy mentőt hívtak, de mire az kiért már meghalt :cry: borzalmas!

na de vidámabb témákat!

emilt én is kérhetném gurgula? lya-@freemail.hu

jajj, nekem is van pocis képem, sehogy sem akart összejönni, szóval nem a legjobb, de azért a lényeg kivehető:

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Andi: drukk a vizsgához!

Akik meg ma mennek vizsgálatra nekik is drukkolok. Hirtelen nem tudom ki írta :oops:

brigi73

Sziasztok!

hazaértünk a síelésből!hó volt rendesen csak nem a pályán.hiába hóágyúztak fújta a szél be az erdőbe.9 pályából 3 ment ebből 2 gyerekeknek való a nagy pedig szép fűves volt pár helyen.köszönhető a szélnek a többi területén pedig térdig ért a hó.nem úgy sikerült ahogy szerettük volna.
jó bő volt a termés amig nem voltam itthon.
tőlem kérdezte a védőnő hogy szeretnék e tanfolyamra járni (20. hétig kell jelentkezni itt nálunk)nem tudom mi legyen.igazából nincs kedvem mert többen mondták hogy értelmetlen volt elmenni.viszont csak barátnői elmondásból tudom mi is történik majd a szülőszobán.
a méhlepényem miatt eddig tuti császár lesz de mi van ha feljebb megy és mégsem?tele vagyok kérdésekkel én is.

Bridzsi

Kép
esztora

nemtom feltenni a képem, nem megfelelő a formátum :(

lynia-

Szia Esztora!
Sajnálom, hogy nem úgy alakúlt a hétvégétek ahogy szerettétek volna :cry: De ti legalább láttatok havat. Én mire ki tudtam menni a srácokkal már el is olvadt :evil:
A méhlepény miatt meg ne izgulj, bőven van ideje feljebbvándorolni :wink:

brigi73

Sziasztok Lányok!

Lynia! Végül nem tettél fel képet...

Mária! Èn sem mernék olyan helyen szülni, bár jól hangzik. Kár, hogy nincs felkészítve komplikált esetekre is. Egyébként, a problémamentes terhesség még nem jelent problémamentes szülést is. A barátnöömet nagyon hirtelen kelett megcsászározni, mert a baba szive 70 alá csökkent. Ilyenkor nagyon fontos a gyorsaság.

Gurgula! Köszi!

Anee! Tök jó a pocakod!

Esztora! Hát, én elmennék a szüléselöökészítööre, bár nekem is azt mondták, hogy nem mondanak semmi érdekeset.

Andrea! Megy a drukk a vizsgádhoz!

Nenoke! Jó munkát! De azért gyere....

Ná! Az már biztosan a baba!

Bori! Jó kis árak...

Nekem most nagyon ficánkol a hasamban a kis drága. Tegnap este apát is megrúgta :D

Van egy kérdésem: Az utóbbi 2-3 napban megint nagyott nöött a hasam. Ilyenkor feszülök....egy ideje fáj a kismedencém, amikor felemelem a lábam (pl cipööt veszek fel) és csak széttett lábakkal kényelmes a járás (azért nem nagyon kell széttegyem :P ) Nektek is van ilyen vagy volt?
molkata

Sziasztok!

Esztora!

Üdv újra itt! Akkor te nem is mész semmilyen "fakultatív foglalkozásra"? Nem tudod a 4 d-re mennyivel előbb kell bejelentkezni?

KépKép

KépKép
szivvi

szia kata

próbálom, de valami nem stimmel :(

a cipőfelvevéses ismerős! leülök, terpesz és a hasam a térdeim között :P mókás, de állati kényelmetlen!

és megkezdődött az éjszakai hadjárat is, minden nap kb. hajnali 2 felé kelek, mert wc-re kell mennem

+derékfájás, nektek még nincs? tudom, még nincs igazán teher rajtam, de az enyém már most fáj, lehet azért mert nem alszok jól :?

lynia-

Az alvásról...Szerencsétlen gyerek úgy érezheti magát mintha ringlispílen lenne, annyit forgolódok :?

KépKép

KépKép
szivvi

Sziasztok!

Megjöttem. Sajna az AFP-m 2,1-es lett. Ez magas. Jövő hét csütörtökön megyek csak genetikai uh.-ra, addig megbolondulok. :( :( Nagyon el vagyok keseredve... :cry:
Vendég

látom hasonló "gondokkal"küzdünk!
múlthéten olyan volt mintha valamit a ballábamhoz tettek volna aztán az uh kiderült lurkó feje az.szerintem kezd "szűkös" lenni a hely néha odabent.
a fakultativ programokat még nem tudom tényleg,szerintem a hangulatomtól függ majd.
Szivvi
a 4d-re bejelentkezést nem tudom,én majd csak később április elején megyek akkor lesz az legjobb időpont.
http://www.4dbabamozi.hu/
itt ezen az oldalon van egy kalkulátor ami megmutatja mikor a legjobb az időpont.
Brigi nem izgulok a méhlepény miatt csak felkészülök a lehetőségekre.
Dokim nem kertel elmondja mindig őszintén hogy mi lehet ha jó ha rossz.igy a császár is egy "lehetőség"

Bridzsi

Kép
esztora

Annee! Sztem, nincs semmi gond. Az afp egy nagy hülyeség, itt, Németországban nem is csinálják, mert akkora nagy a hibalehetöösége. Megértem, hogy izgulsz, nem tudsz elmenni egy 3D-re valahová. Biztosan megnyugtatna.
molkata

Lynia! Küld el priviben és megpróbálak átalakítani :D
molkata

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?