A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2006 végén kezdünk próbálkozni

eszter,virág,
nekem már a helyzet olvasásától is könnnyes lett a szemem.főleg mert nekem is nagyon kedves emlékem fűz hozzá.nekem az uncsitesóm adta oda a fia első zoknijának az egyik felét :D :D :D :D és ennek már 5 éve és azóta sem mostam ki mert olyan jó "babaszaga" van :lol: és mindig nálam van és ez lett a szerencsezoknim és nagyon sokat éltünk már meg együtt :wink:

eszter,
sztem is irány a doki,az a biztos.bár mikor nekem a háziorvosom bepánilokt hogy magas a pulzusom és el akart küldeni kardiológára mondta a nődokim hogy írjön fel betalocot azt kész,úgysem tudnak velem mit csinálni mert terhes vagyok.......mire aházidokim közölte hogy nem lehet szedni terhesen :shock: :shock: :shock: na az én dokimon kívül még kb 10 nődoki mondta hogy lehet szedni úgyhogy a hazidokik sem tudnak mindent :roll: :lol:

ágica,
gratulálok,én is szent imre 8)
Vendég

little,
te is siess a dokidtól hozzánk mert izgulunk :lol: megadrukkok mennek oda is :wink:
Vendég

Ágica! Szerintem a vitaminokkal kapcsolatban előbb kérdezd meg az orvosod! Az én orvosom pl. semmilyen vitamint nem szedetett velem, se Elevitet, se Folsavat semmit. Csak félidőtől a vasat.
Persze minden orvos más és mást javasol, van aki a vitaminokta előszeretettel mondja, van aki ellenzi. Én voltam egy másik orvosnál is ebben az ügyben és ő is vitamin ellenes volt, sőt a kolléganőm orvosa is aki a Nagyvárad téren a Szt István (vagy melyik is van ott?) kórházban rendel.
De pl. a védőnő ismerősöm meg vitamin párti.

Szóval szerintem várd meg mit mond az orvosod!!!!
Vendég

jaj istenem, most meg olyan türlemetlen vagyok! csak erre tudok gondolni, a munkámmal még nem is haladtam! mikor telik már le a 9 hónap???? :D
a kocsiban máris kell olyan bitonsági öv, ami a hasat nem bántja?
és nem baj, ha pezsitabis Cvitamint vettem be?
et végig sem gondoltam... :?

Ágica
Kép
ágica_26

Hú de termeltek lányok!

Eszter! Szerintem is sok házidokinak fogalma sincs ilyenkor mi adható és mi nem! Vagy talán csak nem biztosak benne, és akkor inkább azt mondják, hogy nem lehet. Szegény, biztos nagyon rossz lehet. Ha nagyon fáj a dolgot, akkor próbálj sós vízzel gargarizálni, attól biztos nem lesz semmi bajod.

Virág! Én már láttalak is, illetve képet rólad, amikor a talin voltatok! :wink:

Tényleg! Februárban nem akartok egy találkát? Annyira szeretnélek már személyesen megismerni titeket!!!!!! :shock:
Vendég

Eszter! dolgot = torkod Bocsi, úgy látszik máshol jár az eszem! :oops:
Vendég

Ágica, azért kérdeztem, hogy mikor volt az utolsó mensid, mert a terhességet attól számolják - ti most 4 hét 4 naposok vagytok :D

Littlenek 5 nappal hamarabb volt mensije, mint neked, és ő ma megy dokihoz. Szerintem, ha nincs panaszod, akkor te is várjál még néhány napot, hogy biztosra látszodjon már a baba.

Azért, azt a hüvely-égést emlitsd meg a dokidnak, mert az, tudtom szerint, tényleg utalhat valami fertőzésre (főleg, ha több időn keresztül érezted).

KépKépKép
ildiko74

elképzelhető, hogy az 5. hétben vagyok, és nem volt ez alatt fáradékonyságom, meg hányingerem?
mert nem volt!

Ágica
Kép
ágica_26

most olvastam el a Cvitamint, és nem javasolják terheseknek!!!! :shock: :shock: :shock:
most rosszat tettem?????????? :cry: :cry: :cry:

Ágica
Kép
ágica_26

Gigi!

Erre én is gondoltam és még terhesség előtt voltam kardiológusnál,mert a vérnyomásom picit magas,a pulzusom meg tök magas,de végül azt mondta,így működök.Csinált 24 órás mérést és szív UH-ot is.Én is néha azt érzem,mióta terhes vagyok még szaporább a pulzusom.A kardiológus is azt mondta,hogy béta blokkolót majd terhesen is adhatnak,ha lesz gond.Hát majd kiderül.Első terhességnél alacsony volt. :roll:

Lányok,aki gondolja és még nem talált meg,esetleg bejelölhetne az iwiw-en.Váradi Eszter néven vagyok,és szerintem a képem szerint megismertek.Persze csak aki akar.Ha bizonytalanok vagytok,nyomjátok meg a közös ismerőst,és rájöttök melyik vagyok. :D

Kép

Kép
anubias

Ágica!

Ne aggódj már ennyit!!!! Egy kis Cvitamintól nem lesz baj, csak Ne szedd tovább!!!!
Amint az előbb is írtam beszélj majd az orvossal, kérdezz meg tőle majd mindent ami aggaszt! Már most jegyzeteld fel egy papírra a kérdéseidet és tett fel sorban majd neki mindet! Amire azt gondolod, hogy esetleg ciki :oops: megkérdezni, azt is nyugodtan megkérdezheted az orvosodtól. Biztosan mindenre válaszol!
Az én orvosom legalábbis ilyen! :lol:
Vendég

Ágica, itt kiszámolhatod, kb. mikor kell szüljél, és olvashatsz információkat magadról is és a babádról is annak függvényében, hogy éppen a hányadik héten vagy :) - remélem tetszeni fog, és sok kérdésedre választ kapsz :D

http://www.babaszoba.hu/topics/9month/week

Van, akinél egyáltalán nem jelentkeznek tűnetek...

KépKépKép
ildiko74

Eszter megjelöltelek ismerősnek!
Vendég

Ágica!

Csatlakozom Krisztinkához! Túl aggódod a dolgot! Én kevés olyan gyógyszert ismerek, amire ne az lenne ráírva, hogy terhesség és szoptatás alatt nem lehet szedni. A legtöbbre viszont azért van ráírva, mert a gyógyszergyártók ezzel akarják levédeni magukat. Ne aggódj mindenért, mert azzal többet ártasz a babádnak, mint mondjuk a C vitaminnal. De tegyél fel minden aggasztó kérdést a dokidnak, vagy ha cikinek érzed, akkor keress rá a neten, és biztosan találsz rá választ.
Vendég

eszter,
nekem pl csak doki láttan magas :lol: :lol: :lol: mikor még gyerek voltam akkor jártam kardiológiára és nekem is megállípítottak hogy semmi bajom csak kicsit szaporábban ver a szívem.ne ezt a jó tuljdonságomat azóta is megtartootam és egy vérnyomásmérő láttán az amúgy itthon teljesen normális 80as pulzusom felmegy úgy 130ra :lol: :lol: :lol: :lol:

ágica,
kicsit vegyél vissza az aggódásból én az első terhességemnél a 9 hónap alatt nem aggódtam annyit mint te a mai napon :lol: :lol: :lol: :lol: ez sem tesz ám jót.tesék szépen megnyugodni,az első két hétben amúgy sincs biológiai kapcs még közted meg a baba között tehát ott semmi nem baj még :wink: és azt meg hogy baj legyen nem tudod megakadályozni :cry: :cry: nem rajtad múlik!senki nem azért vetél el mert bevett c vitamint vagy lépcsőzött vagy sexelt..............szóval tessék örülni és élvezni a pocakosságot és ne siettesd az időt,el fog az repülni magától túlsagosan is hamar :( az én fiam most született és már oviba megy szeptemberbe :cry: :cry: :cry:

krisztinka,
UFF jól beszéltél :mrgreen: enyim doki is teljes mértékben azt mondja inkább arra figyeljek hogy mit eszek és ne a mesterséges szarokat egyem.ami kell a gyereknek azt elveszi tőlem,tehát neki jó,az én vérképem meg kit érdekel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 20 hetes voltam mikr először "rossz" lett a vérképem,azaz vérszegény lettem kicsit akkor.mondj a dokim hogy na jó,akkor felír vasat meg folsavat és szedjem.ránéztem és elekdztem röhögni.erre a közölte hogy meggyőztem,inkább fel sem írja mert ismer,úgysem szedem be :lol: :lol: :lol:
Vendég

eszter,
megtaláltalak 8)
Vendég

oxi, befejeztem! :D

de a javasolt oldalon az van, hogy a magzatot kell a legjobban védeni...
:oops:
és tényleg nincs kapcsolat az anya és a magzat között pár hétig? asszem veszek egy gimis biológiakönyvet :D

elnézést, hogy "csetmennyiségben" írok de itt a munkahelyemen mindig bámulják a monitoromat.

Ágica
Kép
ágica_26

Lányok, ne haragudjatok, de képtelen vagyok bármit is írni, ugyanis meghalt a nagymamám ma reggel. Valószínűleg este azért jelentkezem a doki után, de utána hétfőig nem leszek, pénteken lesz a temetés.

Nagyon kivagyok, apukám vele élt, most egyedül maradt! :(

KépKép
titi_27

Titi, őszinte részvétem. Nagyon sajnálom :cry:

azért tényleg próbálj meg benézni ma a doki után, mert várunk!

puszi

KépKépKép
ildiko74

Titi!
Borzasztóan sajnálom.

Le kell írnom ezt, ha nem haragszol meg! Rögtön az jutott az eszembe, hogy ha valaki elmegy, akkor jön helyette más.. És remélem ez egy új kis élet lesz!

Koda

Kép

Kép
koda

Titi! Fogadd őszinte részvétemet! Szegény apukád.....

Sajnos csak alátámasztani tudom amit Koda írt! Ha egyszer lesz erőm, akkor leírom nektek, hogy mi történt amikor Bence született, és miért félek attól, hogy most ismét babátvárok.
Vendég

Titi! Én is nagyon sajnálom! Őszinte részvétem!
Sajnos Kodának igaza van! Mikor én 6 hónapos terhes voltam akkor halt meg a nagypapám ( ő ment) és ugye útban volt Gergő (és ő jött). A nagymamánban is azt tarotta a lelket, hogy jön az első dédunokája és mindig nagyon vár minket haza!
Vendég

titi,
nagyon nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ha bármi van,tudod hogy hol találsz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ildi,
mikor én terhes lettem nyáron a férjem nagyija élet halál között lebegett.aztán jobban lett.én meg elvetéltem :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: van pár dolog ami miatt én nem nagyon hiszek bármiben is :oops: :roll: de ezt most hosszú lenne részletezni.igazából ebben sem hiszek inkább úgy gondolom ma már hogy érdekes véletlen :? megmagyarázhatatlan.de tényleg van.
Vendég

Lányok,ami a vitaminokat illeti én pont az ellenkező véleményen vagyok.Első terhességemnél Maternát ettem minden másnap.Most egy marék viatmint.Elevitet,magne b6-ot,E vitamint,folsavat és C vitamint.Az elevitet még augusztusban elkezdtem,emrt allergiás vagyok és így teljesen legyengül őszre az immunrendszerem és úgy gondoltam a baba miatt kellenek a vitaminraktárok.megérte,mert még jobban is bírtam az allergiát.Aztán elkezdődtek a próbálkozós időszakok,meg a "megjött" érzés nehézsége és Meri pont akkor ollózta be az E vitamin jótékony hatását a beágyazódásra,megtapadásra.A folsavat is itt hallottam,hogy minimalizálja a nyitott gerinc kockázatát,ezt ezért keztem el szedni.A magne B6-ot pedig a görcsök,vetélés megelőzésére.A c vitamint az évszak miatt,és mert az is csökkenti a vetélés kockázatát.Ebből 1000 Mg-ost eszek.A dokimnak is elmondtam és azt mondta,hogy mind okos dolog,de ilyen kora terhességnél fölösleges ennyi.Kétnaponta 1 elevitet és a napi folsavat mondta.Én viszont úgy döntöttem a 12.hétig ebben a mennyiségben bízok,mert félnék abbahagyni bármelyiket.Egyébként valószínűleg teljesen fölösleges ennyi szintetikus vitamin bevitele,Csak az a gond,hogy pl a déligyümölcsöket éretlenül szedik le és szállítják,és ma már minden élelmiszer természetes vitamintartalma árnyéka a réginek.Ezért ez engem megnyugtat.Meg persze az sem uccsó szempont,hogy idén 32 leszek :oops: és féltem a fogaimcsontjaim....Amúgy mióta babás vagyok ennyi bogyó mellett is hót száraz lett a bőröm és ez a nátha is így legyürt.Azt hiszem vitaminok nélkül rosszabb lenne.Előtte nem szedtem semmit,csak amit az ételekkel vittem be.Mondjuk nem volt bajom akkor sem.Hát ki tudja. Ezt csak azért írtam le,hogy van ilyen is,meg olyan is.Aztán hogy melyik az arany középút,azt senki sem tudja. :D

Kép

Kép
anubias

ildi=little
fogalmam sincs miért az ildit írtam :roll: :oops: mármint hogy miért szólítottalak a keresztneveden.oda az inkognitód miattam :lol: :lol: :lol: bocsi :oops:
Vendég

Sziasztok:)

Ágica:)
Nagyon-nagyon gratulálok!
Fogantatás után kb 10-12 napig nincs kapcsolat anya és magzat között.
És Ildikónak :) teljesen igaza van!!!!! Várj az UH-gal. nehogy úgy járj, mint én.......
A folsavat pedig feltétlenül szedd! Olvass csak utána, ez a legfontosabb vitamin a baba egészséges fejlődéséhez. De az elevit is nagyon jó, nem értem miért beszélik le az orvosok a kismamákat. :( Már teherbeesés előtt ajánlják legalább 1-2 hónappal a szedésüket.
Csak nehogy itt veszekedés törjön ki a vitaminok szedése-nemszedése miatt :lol: Bár ez nem az a topik szerencsére. Itt jól megfér mindeki véleménye ugye? :wink:

Ildikó:)
A görbéd egyszerűen fantasztikus!!!! De azért 1-2 X elfért volna oda alulra a pé után :oops: :lol:

Little:)
Nagyon kedves vagy a dícséretet illetően!
Megígérem neked, ha kislányod lesz, tuti megvarrom neked a ruhát :) Ha kisfiú, akkor is kap egy csini rucit :)

Gigi:)
Nekem is "fehérköpenyes" betegségem van........most is a tanácsadáson 125 volt a pulzusom :shock: Amúgy se sokkal alacsonyabb. Egy időben Betaloc-kot is kellett szednem. (ritmusszabályozó). De ha meglátok egy orvost.....hú....hiába magyarázkokok, hogy vegye csak e a köpenyét, rögtön jobb lesz a mért adat :lol:
És a tüszőkről: 18-20-22-24 mm között a legjobb, ekkor reped. Ennyi legalább kell a tüszőrepedéshez.
És igen, Bence baba a 2. clostys hónapban fogant. Az elsőben nem lett peteérés, mert csak 1*1 szem clostyt szedtem 5 napig. Ekkor volt tüsző ugyan, 26 mm-es, de nem repedt meg, ciszta lett belőle ami magától elmúlt. A következő hónapban 2*1 szem clostyt szedtem, gyünyürű peteérést , tüszőrepedést csinált a 18. napon. Sajnos pont ebben a hónapban nem nézték a tüsző méretét.

Eszter:)
Nyugi és is ilyen magas pulzusu egyén vagyok :)
A totrokfájásra és gyulladásra a Bioparox befújós gyógyszert adják kismamáknak. (nem kell feliratni) Én is többször használtam, most is használaom. Erre rá is van írva, hogy terhesek és szoptató kismamák is használhatják. Kérdezd csak meg Dr. Genyát :) Minden egyes terhes ismerősöm ezt kapta a dokijától, én is. Tehát nem magam találtam ki :wink:

Éva:)
Nekem ugyan így fájt a mellem menstruáció előtt, ahogy neked! Oldalt egy kicsit. De mikor jöttek a babák, ugyan úgy fájt, semmi különbség nem volt a mellfájdalom között. De azt mondják ez jó, termelődik a progeszteron!

Na most pihenek egy kicsit, mert nagyon fáj a hátam.

Koda

Kép

Kép
koda

Gigi! Még azért nem lőttek az inkognítómnak, nyugi. :wink:
Mondom majd mesélek erről a halálozás dologról, de nem most. Nem akarlak ezzel fárasztani titeket, és nehéz is róla beszélni. Pont tegnap este bőgtem miatta egy sort, valószínűleg a hormonváltozás miatt egy kicsit érzékenyebb vagyok, és ez megint előjött.

Koda! Nagyon ari vagy a ruhát illetően. Csak nehogy szavadon fogjalak! :wink: Jó pihenést!
Vendég

Koda, a pé után már nem jelöltem be pé-t, de az nem jelenti, hogy nem volt :D

KépKépKép
ildiko74

Koda!

De jó,hogy írtad,mert a bioparoxot ismerem és nagyon jó,csak nem tudtam,hogy lehet használni.Akkor konzultálok Dr.Genyával :lol: ,és veszek egyet. :wink: Ami a dokikkal kapcsolatos ellenérzéseidet illeti,meg tudom érteni én is így vagyok ezzel.Mikor Dr Genyát utoljára láttam nyugtatót akar írni a pulzusomra én meg alíg bírtam elmagyarázni,hogy ez csak a doktorúr iránti ellenérzésem testi megnyilvánulása. :lol: Egyébként is 80-90 a pulzusom,de nekem így ketyeg.Jó tudni,hogy más is jár így.

Csajok!

Ami a vitaminokat illeti tényleg csak azért írtam le,hogy tudjátok ,én meg most ebben hiszek,de én is tudom,hogy szerencsére ez az a topic,ahol azért (is) szeretjük egymást,mert mindannyian önálló véleménnyel,meglátással rendelkezünk és mégis tanulunk egymástól,meg tiszteletben tartjuk egymás véleményét,meg.....szóval ez egy jó hely. :D

Kép

Kép
anubias

Sziasztok Lányok!
Jó sokat írtatok, most olvasom vissza!

Eszter!
A terheség elején az immunrendzser legyengül. ez normális, hiszen nem tudnál megtartani egy babát másképpen, aki idegen anyagként viselkedik a szervezetedben, mert felerészben Apából van!
Ez valami vírus lesz, nem ártalmasak, csak ne lázasodj be. Az én háziorvosom, (aki a katasztrófa orvostudományok doktora, törvényszéki szakértő) azt szokta mondani, hogy sós vizes gargalizálás, szükség esetén hűtőfürdő. Nekem ez is használni szokott, de hátha a Te orvosod nagyobb szakértő ebben. Vírusnál felesleges gyógyszert szedni, csak a helyi hatású készítményeknek van értelme. Igazából nekem elég szokott lenni a sós víz!
Vigyázz magadra és pihenj sokat. Talán a hétvégi fájdalmakat ez a vírus okozta.

Éva

Kép
balimama

köszönöm a jótanácsokat, délután veszek elevitet, és egy kis füzetet amibe mindent felírok. egyenlőre majd internetről tájékozódom, és otthon is van egy könyv, amibel elég sok szó van a várandóságról.
még mindig nem hiszem el :D
nagyon remélem, hogy jól van a kisbabám
aztán majd könyvet is veszek,de azzal még megvároma dokit
uncsutesóm, aki másfél éve szült, Ő is azt mondta, hogy várjak a dokival. asszem akkor jövőhétre jelenkezem be.
a párom idősebb nálam 16 és fél évvel (43) gondolom lesz egy csomó egyébb vizsgálat is emmiatt

olyan jó olvasni a leveleiteket, mert egyenlőre a családban és amunkahelyen nem szólunk, azt majd később, és persze addig is jó valakikkel erről beszélni.
egy koléganőmnek mondtam eddig, akinek sajna nem lehetett babája, de már örökbefogadtak egy testvérpárt
annyira örült a hírnek, hogy a nyakamba ugrott. és majdnem elsítra magát
múlthéten neten már kiságyat is nézegettem...és a szekrénysort is meg kell vennünk, mert még dobozból öltözködünk
(párom legénylakása :D )

ha egy kicsit lenyugszom, igyekszem visszaolvasni egy-két levelet, hogy tudjam, ki kicsoda!

Titi!
nagyon sajnálom ami veletek történt, a Te leveleidet olvasgattam napok óta, mert arra gondoltam, hogy egy cipőben járunk :D
remélem neked is olyan pozitív lesz a teszt mint nekem

képzeljétek, lefényképeztem a tesztet a telefonommal, és azt nézegetem...el sem hiszem

Ágica
Kép
ágica_26

eszter,
h téged ez megnyugtat akkor szedd :lol: :lol: :lol:
Vendég

Eszter!
A pulzus: soha nem volt még 100 alatt a pulzusom. Alapból sem, pedig 8 évig aktívan sportoltam. Nekem a terhesség elején egészen 140- ig tudott emelkedni egy kis izgalom hatására. Egy kicsit aggódtam, mert én, mint intenzíves ilyenkor már lépnék normális esetben. Nálam készült egy szív UH, megállapították, hogy szervi oka nincs és megbeszéltük, hogy egyelőre nem kapok rá gyógyszert. Ha valami gyanús gyógyszerrel kapcsolatban akkor érdemes a nőgyógyászt megkérdezni!

Éva

Kép
balimama

Ágica!

Annyira aranyos vagy! Gratulálok!!!
Egyáltalán nem gáz, hogy a párod ennyivel idősebb! A spermiumok mindig frissen termelődnek, persze egy keveset a férfinél is számít a kor, de a lényeg az, hogy Te fiatal vagy!

Éva

Kép
balimama

Eszter! Szerintem nem baj, hogy leírtad a véleményedet a vitaminokkal kapcsolatban. Elolvastuk és mindenki úgy dönt ahogy jónak látja, illetve amit az orvosa javasol. Ha téged megnyugtat, hogy szeded őket, akkor szedd nyugodtan, ártani nem ártasz vele, ha valaki meg úgy gondolja erre nincs szüksége, az ne szedje. Én szedem az Elevitet, és majd pár hét múlva valami magnéziumot is. Véleményem szerint az Elevitben elég vitamin van, de az előző terhességemnél is jó tett a magnézium, sőt a vérszegénységem miatt + vasat kellett szednem. De azzal még várok, majd ha a doki a vérképből úgy gondolja, hogy szükséges, akkor szedni fogom, addig marad az Elevit, de szerintem az is csak max a 20. hétig. Mindenki döntse el, hogy neki mi a jó. Amúgy meg nem hiszem, hogy például a "kisebbség" szedne valami vitamint /persze biztos itt is vannak kivételek/, és többnyire egészséges babájuk van. A múltkor volt a tv-ben szó a hajléktalanokról, hogy el kell költözniük valami erdőből, és ott volt egy nő aki 5 hónapos terhes volt. Háááááát szerintem ő sem szed semmit, ráadásul a higénia se volt valami 5 *-os, és figyeld meg, hogy az ő babájának semmi baja nem lesz! De ott az ellenpélda is, a férjem unokatesója, aki a szoptatás alatt megőszült, és még akkor is Elevitet kellett szednie, mert a baba még akkor is teljesen elvonta tőle a vitaminokat.
Vendég

Titi!
Neked írtam SMS-t. Szomorú vagyok és reménykedem abban, mit Koda írt. Pótolni nem lehet Őt, de a fájdalmat talán enyhítené!

Gigi!
Azon gondolkodtam, hogy az első két terheségem előtt én sem szedtem vitamint. Harmadszorra azért kezdtem el, mert a munkám az egészségre különösen veszélyes volt és 3 helyen dolgoztam egyszerre. Szóval éreztem, hogy teljesen ki vagyok zsigerelve. Most pedig úgy éreztem, hogy viszonylag közel van még Balázs születése. Amikor elkezdtünk próbálkozni még csak 4 hónapos volt. Ráadásul szoptattam is. És még fiatalabb sem lettem. :wink:
Van viszont abban is valami, hogy a kapható élelmiszerek vitamin tartalma erősen megkérdőjelezhető.

Koda!
Megnyugtattál! Az a baj, hogy fogalmam sincs, hogy a terhes és nem terhes hónapjaimban mikor szokott kezdődni a mellfájdalom. Azt tudom, hogy az első babámnál elég erős volt ez a fájdalom, de a harmadiknál elenyésző. Gondolom talán azért, mert a korábbi szoptatások miatt a szövetek lazábbak. A múlt hónapban figyeltem meg, hogy mintha ez a feszülés már a tüszőrepedés után megkezdődne.

Egyébként a ferti nem helyesen jelöli a pé-m a 8. napon. Ha beírok magasabb értéket át is teszi a 10 napra, de szerintem ez sem valős. Na mindegy, nem ettől lesz a baba!

Ildikó!
Csak így tovább! Minden optimálisan alakul Nálad!

Éva

Kép
balimama

Koda, elbőgtem magam!!! Úgy legyen, és ez tartsa apukámban a lelket!!! Istenem, bár így volna!!!

Éva, köszönöm az sms-ed, annyira drága vagy!!!

Lányok mindenkinek köszönöm a bíztatást, ígérem, jövök este!!!

KépKép
titi_27

Kismamák! A Corában febr 1 -18-ig baba-mama hetek lesznek. Kismamaruhák is lesznek akciósan, meg baba ruhák, kellékek!
Vendég

Eszter... amíg el nem felejtem... az Europarkban a Babaházban vettem. Nem is volt annyira drága, azt hiszem, 7.000 körül volt, de iszonyatosan kényelmes és csinos!!!

KépKép
titi_27

Titi, Little, várlak a beszámolókkal !!!!

Eszter, remélem te már jobban érzed magad!

Lányok, hol vagytok???

KépKépKép
ildiko74

Szerintem mindenki orvosnál van!

Na nekem még mindig alig van csík az Lh tesztemen!!! :cry: :cry: :cry:
Vendég

Reméljük, hogy csak Titi és Little kellett ma orvoshoz menjen :D

Én az LH-s tesztekhez nem értek - inkább görbékkel vagyok kibékülve - de ahogy a lányoktól hallottam, ha halványan pozitiv, akkor néhány napon belül biztos meglesz a tűszőrepedés.
Ha meg tudjátok oldani, akkor 2 naponta próbáljatok meg együtt lenni.

KépKépKép
ildiko74

én is csak ámulok bámulok hogy mi ez a pangás 8)

krisztinka,
nézd a jó oldalát,nem késtétek még le :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

ildi,
olyan nincs hogy halványan + :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: vagy + vagy negatív :wink:
Vendég

Gigi, most teljesen igazad van :D :D - nagyon rossz érzés lekésni a pé-t :shock: - én csak tudom, hisz megálmodtam :oops: :lol:

KépKépKép
ildiko74

hmmm, mondom nem értek hozza, de mintha olyant mondtak volna, hogy néhány napig csak halványabban látszik a második csik, majd akkor van a pé., amikor ugyanolyan erősségű mind a két csik. - igy értettem :roll:

KépKépKép
ildiko74

ildi,
amíg halványabb addig az - nak számít :lol: :lol: és ha ugyanolyan akkor +,akkor van az lh csúcs :wink:
Vendég

ok, értem :) - köszike

KépKépKép
ildiko74

Itt vagyok!
Minden rendben van, van egy 4,7 mm átmérőjű petezsákom. Kaptam képet is, de nem sok értelme lenne felrakni, mert még alig látszik valami. A Bencének megmutattuk, és elrohant a fa kockájáért, hogy megmutassa a kistesónak az "apa betűt" rajta. Olyan édi volt!
A doki egy tünemény! Nagyon nyugodt, kedves, és olyan finom vizsgált, hogy szinte nem is éreztem! Amikor mondtam, hogy táppénzre mennék, már írta is rá a leletemre, persze kicsit kamuzva, hogy barnás folyásom van meg ilyenek, hogy indokolt legyen a táppénz!
Olyan boldog vagyok!!!!!!
Krisztinka! Nem vagytok legkésve semmiről. Nekem a 20. napon volt pé-m, és 26-28 naposak átlagban a ciklusaim. Neked ettől sokkal hosszabb, ahogy a vonalzón láttam, úgyhogy nyugi!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?