A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Gaby, sajna én sem ismertem a saját dédszüleimet, Szili fiam dédije, ezért nevezzük dédipapának. EGyébként a párom nagyapja.
Vendég

Csikken! A halvány pozitív is pozitív!

Én úgy tudom, hogy a Clostilbegyt szedésénél a pecsételést nem kell figyelembe venni. Nekem olyankor azt mondták:várjak, míg rendesen megjön. Remélem, tudtam segíteni..azért jobb lenne a kezelőorvost megkérdezni!!

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok,
Tegnap elötti történetemet szeretném megosztani Veletek a Schöfivel kapcsolatban. Hétfön vették le a 3. napi hormon vért és vittem a "kiskatonákat" is vizsgálatra.
Kicsit bemérgesedtem a dokimra (lehet, hogy nem ő a hibás), akihez járok (magánrendelés), mert ő kiirta a kötelező vizsgálatokat, ami elöbb felsoroltak meg még kell csinálni hsg vizsgálatot is. Közölte velem az asszisztens,
hogy mennyek vissza a dokihoz, és beszéljem meg vele, hogy el-e vállalja a hsg vizsgálatot!!!!( amit ö maga irt ki) Ezt felháboritónak tartom. Ez azt jelenti, hogy mennyek vissza a magánrendelésére, amiért majd fizetnem kell 10000 ft-ot, hogy megbeszéljem vele, hogy ugye megcsinálja nekem azt a vizsgálatot amit ö
maga irt ki nekem. Jó mi? Félre ne értsétek igy is adtam volna neki pénzt, csak az eljárást sérelmezem.
Azért kell visszamennem a dokihoz ( asszisztensnő szerint), mert a doki nem adta meg nekem személyesen a saját telefonszámát.
Ha azt mondták volna, hogy a kórház bizonytalan helyzete miatt nem tud vállalni, akkor azt tudomásul vettem volna.
Röviden ennyi a történetem.
Tovább szeretném folytatni a meddőségi kivizsgálást. Szerintetek hol folytassam tovább a kivizsgálást? Segitségeteket előre is köszönöm.
Csibe
csibe32

Csikken,
mire vársz? Harmadik pozitív tesztre? :D Tessék örülni!
Katica,
a barnázás nem számít első napnak! Ma van első nap.
Sajnálom! :(
Bettike,
a beágyazódást jelöli a circle!
Vendég

csibe! Hát ez eléggé felháborító. nem is értem az egészet? MIből jutott az aszisztens erre a következtetésre, hisz a doki kiírta neked a vizsgálatot!
Kihez jársz?

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt, napot.
NEm most keltem, csak most értem haza illetve fél órája azóta olvaslak benneteket.
Vakond :?: :shock: shock

Rólam a ferty nálam is felülbírálta önmagát úgyhogy ez a hónap is elveszett, mivel nem volt apa pé-kor.

Kérdés: szokott valakinek fájni és szinte felfújódni a hasa (ott lent) minden ok nélkül? nem görcsölni fájni?

gaby tényleg ritkán vagy itt, ugye nem lettél hűtlen a topikhoz :?: :lol:

Kép
klarissza32

megjottem!
beszeltem a dokival, nagyon rendes volt. azt mondja
1. a feregtelenito gyogyszer miatt ne aggodjak (azt beszedtem a kisfiammal es a ferjemmel egyutt (kukacos volt a gyerek), mert azt hittem nem lehetek terhes most), olyan koran meg nem arthatott neki, 2 hete meg csak sejtosztodott.
(zoldi, gyogyszerszakerto ?????)

2.progeszteron napi 2*2 utro vagy 3*1 duphastone. valaszthatok :wink: .uh jovo heten.

hat ennyi...meg nem szabad gratulalni, majd ha latom, hogy jo helyen van....sztem ez a pete atvandorolt, komolyan, masal nem tudom magyarazni.mi van, ha mehen kivuli? ajjajj...buta, hormontultengos kismama :oops:

vakond
vakond

Tegnap még a 11. napon volt a pé. Kép

Kép
klarissza32

Vakond ugye most nem kezdesz el parázni, egy kicsit tessék már örülni :?:

Kép
klarissza32

Babaimádó,
asszisztensnek a doki mondta, hogy csak vele újra egyeztetet beavatkozásokat vállal el.
csibe
csibe32

CSibe valahogy csak eltudod érni a dokidat. A magánrendelőjének gondolom van száma.

Áfi, ilyen tesztet szeretnék: Ez Rolival a 32.napi volt. Talán utána lenyugodnék :) :) :)
Kép

Babaimádó, én nem szedek clostyt. Arra gondoltam, hogy esetleg a beágyazódás miatt pecsételtem. Nem lehet???

Klarissza, nekem nem szokott felfúvódni. Egyébként hogy álla hőd?

KépKép
Kép
csikken

klarissza:privi ment. szép hő.
vakond! Örülj már. Ne butáskodj, minden ok!!

Csibe:jó fej a doki :(

babaimádó
Kép
babaimado

Áfi! Köszi! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
De szerintem lehetetlen, hogy ott és akkor beágyazódás lenne! Szerintem az a baja, hogy nem mértem a ciklus elején!

Kép
bettike
Eger

Vakond! Ezt a dokid mondta, hogy átvándorolt, meg izé! Mert ha nem, akkor tessék már lenyugodni és örülni! :wink:

Klarissza! Szerintem ez a változat áll az igazsághoz legközelebb, de ez meg nem jó pont nektek, mert ahogy írtad nem volt akció?

Kép
bettike
Eger

CSak mégegy gyors kukk :oops: :

Vakond, szerintem nagyon juhéjjjj!

Csikken, nálad is szintúgy hippiájéééé!

Bettike, nézz már át a másik Hőmérőzésbe, ahol a terhesgörbém van, mert bizony szerintem nem ott ágyazódott be bébim, ahol a program bejelölte! Na jó, a végén úgyis minden kiderül ám! :wink:
Vendég

Áfi
a circle jelez beágyazódást? :shock: a ferty nem, ugye? :roll:

Vakond
szorítok neked nagyon

Klarissza
nem vagyok hűtlen, csak hát meló is van, és mostanában kevesebb időm volt jönni, és mire feljöttem, addig 100 oldalt írtatok, és teljesen lemaradtam :?

Csikken
hétvégére tuti ilyen erős csík lesz :)

Bettike
hátha mégis beágyazódás :wink:

Kép
gaby25

Vakond,
mindenképp az Utrót válaszd!!!
Már jövő héten UH? Akkor lehet hogy nekem se lesz korán a holnap...
Csikken,
lehet hogy most soha nem lesz ilyen teszted, nem ez a lényeg! Persze megnyugtatóbb lenne, de mindkettő + így is egyértelmű!
Bettike,
komolyan írtam. Azt jelöli így a circle!
Vendég

ja , látom ám Klarissza a hőd. :) :)

KépKép
Kép
csikken

Athiz! Beleőztelek, mert épp az előbb nézegettem a te zöld vonalkádat!

Áfi! Igen, tudom, hogy komolyan írtad! Úgy is vettem! :lol:

Gaby! Én is úgy vagyok mint te, hogy ha nem figyelek ide nagyon, akkor lemaradok ám!

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Nem sikerült a vizsgám. :cry: :cry: :cry: Megint magyar ötös, világ karó.
De megvigasztaltam magam egy nagy adag vásárlással, ma kaptam meg életem első hivatalos 8 órás fizuját. :lol: Vettem egy táskát, egy felsőt, egy nyakláncot meg egy fülbevalót. :lol:

Görbém elég szép, koppkopp, de muszáj kibírnom péntekig a teszteléssel.

Vakond, csak egy nagy vigyorit küldök! :lol: :lol: :lol: :lol: Sok vigyorit! Szorítok!
Kép

Kép
szilcsi

áfi,
Nyugalom!!!!!!! Szép pozitív az!!!!

vakond,
Biztos, hogy minden a legnagyobb OK!!!!! :lol: Nyugi és legyél már Boldi!!!!!

bettike,
Tudtam, hogy tudtátok...... Ti kis csalafinták! Még át sem lehet benneteket ejteni, csak Ti vágtok át engem, igaz!!??

gaby,
Máskor is írj, ha hondolod!!! A pozitív tesztről, babavárásról még 30 oldalt is hajlandó vagyok elolvasni!!!! :wink:

athiz,
Köszönöm.... Igen ilyen kis cuki vagyok... (meg szerény is!!!) :roll:
Csak én kicsit hiperaktívabb vagyok. Olyan zizzent féle....
mfpan

Szilcsi és akkor most mi lesz????
Ki fogod bírni! Ki fogod bírni! Ki fogod bírni! Ki fogod bírni! Ki fogod bírni! Ki fogod bírni! Ki fogod bírni! Ki fogod bírni! Ki fogod bírni!

Kép
bettike
Eger

bettike,
Ezzel a görbével jól feladod nekünk a feladatot.... Főleg, hogy nem mérted az elején....
De akármit is tudunk mondani, úgy látom a csajok szerint is tiszta pozitív!!!! :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol:
mfpan

Csikken! Az a sor már nem neked szólt! Azt hiszem, Katica kérdezgette a barnázás+closty témát.

babaimádó
Kép
babaimado

Most az van, hogy valószínűleg ugrott még egy évet a diplomám. A másik szakomon már másfél éve végeztem, de nem adják ki a diplomámat, mert nálunk csak szakpárra adnak ki, egyszakos diploma nincs. Szóval be kell fejeznem a magyart mindenképpen...
Ez van, végül is van állásom, a másik szakommal el tudtam helyezkedni, csak nincs a kezemben a diplomám, és ez elég sz*r így...

Nem fogom kibírni, nem fogom kibírni, nem fogom kibírni... :shock:

Kép
szilcsi

Rászoktam arra, hogy esténként is mérem a hőmet, lefekvés előtt. Megfigyeltem, hogy mielőtt megjönne, már előző este, mint ahogy leesne a hőm, alacsonyabb az esti is. Szerintetek ez hülyeség? Én úgy látom, van összefüggés.
Tegnap este pl. 36.9-et mértem, így biztos voltam benne, hogy ma reggel nem lesz alacsony a hőm. :oops:

Kép
szilcsi

Ki fogod bírni! Ki fogod bírni! Ki fogod bírni! Ki fogod bírni! Ki fogod bírni! Ki fogod bírni! Ki fogod bírni! Ki fogod bírni! Ki fogod bírni! :twisted:

Tudtam, hogy ez lesz! Annyi remény van bennem, hogy másnak is szívesen tudok küldeni! :lol: :wink:

Kép
bettike
Eger

szilcsi: kitartás.... jövőre újra felveszed és akkor biztosan sikerülni fog.
ne aggódj!

katica
katica30

Szilcsi bírd ki, bírd ki vagy mégse? :lol:

Kép
klarissza32

Csajok! Most kaptam a felvilágosítást, hogy a zöld, vagyis, hogy kék vonal azt akarná jelezni, hogy 3 fáziús a görbém! Amiből az első fázist szerintem nem mértem! :lol: :lol: :lol: Meg rájöttem, hogy színtévesztő vagyok! :lol: :lol: :lol:

Trixi! Itt is köszi, mégegyszer!

Kép
bettike
Eger

Vagyis nem egészen ezt akarná jelenteni, csak nem tudom magyarosan megfogalmazni azt, hogy triphasic thermal shift!

Kép
bettike
Eger

Klarissza!
Én az elmúlt néhány hónapban jártam már úgy, hogy felfújódtam mint egy lucernás tehén, pedig nem ettem semmi olyat, ami felfújna. Fájni mondjuk nem fájt, csak nem éreztem valami túl jól magam. Brutálisan néztem ki, mintha 5 hónapos terhes lennék. Bevettem 2 Bilagit-ot és helyrejöttem. Nem vagyok egy gyógyszer kapkodó, de muszáj volt!
Engem rémisztgetnek azzal, hogy az epémmel lesz gond, de nem foglalkoztat a kérdés :)

Vakond!
Jövőhéten mikor mész UH-ra?
Na, az későn van, addig nem bírok ám várni :)
sonjus

Vakond :):):) (Csak ennyit akartam írni)

Gaby, reménykedek :)

Csikken

KépKép
Kép
csikken

Jut eszembe!
Akkor most mikor is megyünk Pécsre? Pécsre mentünk volna igaz?
Utitársaim Zöldi, Bettike, Snufi? Ha jól emlékszem ti jelentkeztetek! :) vagy mégsem? :oops:
Rég volt ez már téma bocsi, de nemrég valaki felhozta, és most jutott el az agyamig :)
sonjus

Sonjus! Én sajna pont nem! Tudod Eger!

Kép
bettike
Eger

szilcsi,
Sajnálom.... De ne légy szomorú!!! Majd meglesz az a diploma!!!!Akár babásodás alatt!!!! :wink:

bettike,
Az jó, nem!!??
mfpan

Csikken, vakond: :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D

szilcsi: sajnálom :cry: De meg lesz az!

Látjátok lent a tickeremet? Összeszedtem minden bátorságomat és időpontot kértem a dokimtól. Belevágunk a kivizsgálásokba :lol: Nagyon félek. Félek, hogy valami komoly bajt talál. Remélem, hogy csak a progimmal van gond (a mellem még mindig fáj pedig már nem kellene neki, és a barnázgatás is megvan a mensi előtt) :cry:

Hőm:
Kép

KÉRDÉS: Mit jelent az, hogy mikor megjön, soha nem esik le a hőm. Majd csak a 2-3. nap környékén, mikor már múlik?

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Nha igen, akinek nincs kiírva honnan is gyütt, azt jól összekeverem valakivel, aki most remélem ne sértődött meg! :?
Zöldire tisztán emlékszem, de mostmár Snufiban sem vagyok biztos :oops:
sonjus

Ja és még valami.... Tegnap kaptam jó sok up date-s receptet. Ha valakit érdekel, szívesen elküldöm e-mailen.

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Szilva,
nagyon jól tetted! Ne félj, ha kiderül a baj még mindig jobb mintha tapogatóztok tovább a sötétben. A kérdésedre nem tudom a választ. Nekem mindig leesett mensi elött 1-2 nappal, de szerintem ez hót egyénfüggő, nem hiszem hogy bajság lenne.
Sonjus,
Paks az a Pécs és egész pontosan Paks melletti falucska. Hozzám jöttök. A dolog ott halt meg hogy mikor, mert senki nem írt időpontot. Adott a február,március, április. Májusban már tanulok a júniusi záróvizsgámra. Lehet választani.
Bettike,
tökéletesen fordítottad háromfázisú görbének.
Szilcsi,
komolyan sajnálom :(
Vendég

Sonjus! Én már csak ilyen gyütt ment vagyok! :lol: :lol: :lol:

Mfpan! Mi jó? Az a kék-zöld csík! Bárhogy is nézzük, csak jót jelezhet! :lol:

Szilva! Bátor vagy! :wink: Nem lesz ott semmi gond! :lol: A hő kérdésed sajna passzolom!

Kép
bettike
Eger

no megcsináltam a görbét a circle-ben is
hát érdekes :shock:
Kép

Kép
gaby25

bettike,
Hát a három fázis.......... Vagy hülye vagyok? Vagy ki vagyok és mit akarok....????
Jujjjjj, ki ez a fekete alak mellettem...!!! Utánoz!!!!

szilva,
Nyugalom!!! Minden kiderül, ne félj!!! Ha nincs baj, az, ha baj van gyorsan segítenek!!!!!
Nekem is nehezen esik le a hőm!!! Folyamatosan.....

Mennem kell Debrecenbe.... mIndenkit pusszantok!!!
Aztán mondjátok meg a még nem jelentkezőknek, hogy nincs annyira jókedvem, ha kell szomorkodom...... úgyhogy írjon nekem Mindenki!!!! :wink:
mfpan

Itt Debrecenben süt a nap.

Szilvi

szilvaqueen

mfpan: Csak azért írtam, hogy ne szomorkodj. :D

Szilvi

szilvaqueen

Szóval Paks :lol: de jó, a P betűn kívül stimmelt egyáltalán valami?
Ja, hogy nem tudunk összehozni egy közös időpontot? Az meglehet :? ha sokáig húzzuk én sem fogok ráérni, mert a nyáron államvizsgázom.

Gaby!
Nekem ez a görbe itt és most tetszik! :)
11. DPO :)
hét végén pozitív teszt :)
kiadtam a feladatot!!! :)
sonjus

szerintetek melyik görbés oldal jobb? :roll: :shock:

Kép
gaby25

Gaby! Ez így jó! Jobb, mint a friend-es, hisz itt már 11 DPO! Nem??? :lol: :lol: :lol:

Mfpan! Jó utat! Csak először azt hittem, hogy Eger jó! De már megtárgyaltuk akkor! :wink:

Sonjus! A P is több, mint a semmi!

Tudom, hogy a csapból is én folyok, de az én görbémen m i a fen 3 fázisú, bocsi, de tényleg tökre nem értem! :oops:

Kép
bettike
Eger

Gaby! Én mind a kettőben vezetem, mert sosem egyezik egymással és mind a kettőben mást látok!

Kép
bettike
Eger

Szilva!
Hajrá doki! Nekem is előfordult már, hogy nem esett le a hőm és mégis megjött, így mostanság nem idegesítem magam a hőmérőzéssel! Vagy megjön vagy nem! :)
sonjus

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?