Sziasztok
Blur: szerintem a Szt. Imrében is tartanak kismami foglalkozást (szülésfelkészítő), ahol ált. szülésznői rész is van. Vagy a dokidtól érdeklődj!
Gurgula: az e-mail ablakban ott a címem, nekem is elküldenéd? (bár gőzöm nincs, mikor jutok hozzá, még nenoke meséit sem olvastam)
Brigi: én csak attól tartanék egy Luciferrel, hogy valóban a nevére „üt” majd…Bnőm Bendegúza van mindig előttem
Bori: majd elunja az embered…az enyém már ott tart, hogy kiakad, amikor „kijön belőlem az állat”
A kórháznak csak akkor kell(ene) fizetned, ha szülésig behozzák a rendeletet. A dokid ügyel is a kh.-ban? Mert az egy dolog, hogy magánba jársz hozzá, de simán lehet, h a bejelentett munkahelye a kórházban van, így miért is kéne fizetned a szülőszoba igénybevételéért?
Andrea: te csak ne akarj gyorsvonatot!

Egyébként, meg 2 hét ide, vagy oda…még szülhetünk egyszerre
Mary: igen, nagyon jó volt! A férjem azt mondta, amikor mentünk, hogy max. alszik egyet…hát nem! Aktívan részt vett ő is a „darabban”. Ha érdekel Benneteket, nézzétek meg a
www.momentantarsulat.hu oldalt.
Jajj, ha itthon is lenne ilyen hely, de jó is lenne! Én mindenképpen utánaérdeklődnék, hogy mi van komplikáció esetén, és ha megnyugtató a válaszuk, akkor simán odamennék.
Kispiskóta: én ismerek pár Koppányt…miért is kéne csúfolni őket?
Anne: nekem is ennyi volt Bercivel, ne aggódj.
Babdorka: írok privit!