A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Szia Zöldike!
A Béimi az én lennék?
Jó a kajcsid:-)Épp regelizem én is, de én bűnös reggelit(zsemle, párizsi, margarin, retek, tea..persze édesítővel!!)

babaimádó
Kép
babaimado

sziasztok,jo reggelt.

szirom,asszem te kerdezted hogy masik korhazba mennyi a szules.szerintem 50-75 ezer + amit a dokinak adsz.
anyut 27 en mutik epekovekre.neki laparral 100 ezer + amit a dokinak ad.
a sogornom 125 ezret fizetett de az a rendes korhazban volt,tb alapon.csak magan dokival.

mindjart visszaolvasok.

Kép
monyoka

M zsani,en tegnap szavaztam.

szilcsi,akkor holnap teszt?nagyon szep kepet tettel fel.

ancsa a te rozsad is gyonyoru,jaj anyira varom a tavaszt.

gabi.sajnalom a cigit.

babaimado.ez anovu ciklus.sajnalom.majd a kovetkezo szebb lesz.

tibu.ma reggeli hod?

sonjus.eccer majcsak meglesz az az eskuvo.

ceni.gyogyulgas.

coca.orulok hogy nalad is elkezdodtek a dolgok.

Kép
monyoka

Jó reggelt!

Nem bírtam ki, és jelentem, folytatódik a januári babaeső, mert pozitívat teszteltem!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ma reggel. :lol: :lol: :lol:
Azt hittem, megjön, mert tegnap nagyon görcsöltem, de hőm fentmaradt, így megcsináltam. Párom a nyakamba ugrott, és már a következőt tervezi. :lol:
Most nagyon félek, hogy ott maradjon, jó helyen legyen meg minden ilyesmi, de azért örülök is. Szedem a folsavat, nap iegyet, meg most küldtem el férjemet magne b6-ért, mert picit görcsölgetek, meg megy a hasam tegnap óta, de nem vészes.
Olyan boldog vagyok!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
szilcsi

Húha, mi lett a tickeremmel??? :shock: Mit jelent a hpt???
Ja, görbe nemsoká érkezik, képet meg majd holnap teszek a tesztről, mert nem tudtam rendeset csinálni, majd este megkérem a kispapát, hogy csináljon egy normális fényképet. És azt mondta, hogy kéri a tesztet, mert magánál akarja hordani. :lol:

Kép
szilcsi

Kép

Kép
szilcsi

szilcsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gratulaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
el sem hiszed menyire orulok,de tenyleg.ez szuper :lol: :lol: :lol:
te vagy az elso februari babas :lol:

Kép
monyoka

Szilcsi!Gratulálok!

babaimádó
Kép
babaimado

Köszönöm, köszönöm!
Úgy tűnik, nemhiába buktam meg a szigorlaton, már nem is érdekel, hiszen van helyette zebrám!!! És ez sokkal jobb!

Még nagyon halovány, ha jól sejtem és a 24. napon volt beágyazódás, akkor ugye erősödni fog???
Jaj remeg a kezem, állandóan bőgni akarok és közben vigyorgok... :lol: :lol: :lol:
Csak maradjon meg! És legyen jó helyen!
(bocsi a szómenésért... :oops: :oops: :oops: )

Kép
szilcsi

SZILCSIKÉM: ÓRIÁSI GRATULA!!! Micsoda hír!!! Máris jobb kedvem lett!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Ja és micsoda büdös bunkó voltam tegnapelőtt, meg sem köszöntem, hogy megdícsértetek a diplomamunkám miatt :? KÖSZÖNÖM!!!

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Rohanunk az oviba, csak Szilcsinek akarok egy óriási gratulát mondani!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Vagyis Szilcsi-családnak :lol:

Majd gyövök.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

szomenes?ez semmi.
orul es kiabald ki a vilagnak(nekunk)hogy menyire boldog vagy.ez termeszetes.
tudom milyen erzes.
rendben lesz minden.

Kép
monyoka

szilcsi: akkor megkezdted a februári kötelező 4 pozitívas hónapot?

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

szilva tesz??????nagyon beindultak am a zebrak :lol:

afi mikor megy orvoshoz?reggel ?este?izgulok miatta.

nekem van szomenesem,de mit csinaljak mikor uncsizok.

Kép
monyoka

Köszönöm, nagyon!!! :lol: :lol: :lol:

szilva, nemsoká te is tesztelhetsz!!! Mikor akarsz???

Egyfolytában a tesztet nézegetem, de még mindig ott van a 2. csík!!! Attól félek, meglóg! :lol: Mióta megszáradt, jobban látszik.

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Szilcsi! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Besza...ok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(Bár ennek itt a munkahelyen nem örülnének!)
Tök jó! Az előbb mérgesítettek fel idebent, de most olyan jó lett a kedvem hogy ki nem sza..ja le! :lol: :lol: :lol: :lol:
Hurrá! Szupi!
Megdolgoztattok a táblával rendesen! :wink:

Kép

Kép

Kép
bettike
Eger

bettike 17 cn en pe?

Kép
monyoka

Bettike: Jó látom? A circle miért rakta a 11. napra a pé-t? Mikor dobsz egy táblát?

Tesztelni szerintem nem fogok, érzem, hogy meg fog jönni. Egyébként ma este elutazunk Frankfurtba és majd csak jövőhét vasárnap leszek megint. Hagyjalak kétségek között benneteket? :wink: Nem tehetem, valahogy mindenképpen jelentkezni fogok!

Szilvi

szilvaqueen

Véleményem szerint igen! :lol: Remélem! :lol:

Kép
bettike
Eger

Szilva! Tegnap este raktam táblát! Remélem vissza tudod keresni, mert most nem tudok rakni!
Nem tudom, hogy mi alapján rakott 11. napra pét? :shock:
Valahogy azért jelentkezz! Van ott is valahol net, ha más nem kávézóban!

Kép
bettike
Eger

Szilcsi! Még mindig itt vigyorgok magamban! Szuper! Úgy látom minden napra jut egy + teszt! :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike, én is a 17. napra tenném a pé-t. :wink:

Most azt kell kitalálnom, hogy hogyan bújjak ki a munkahelyi jóga alól, mert kismamáknak csak spec. jógát lehet csinálni. Mi hetente egyszer jógázunk, csak a kollektíva. Szerdánként, de tegnap szabadnapos voltam és nem jöttem be. Még jó, könnyen baj lehetett volna.
Olyan fura kimondani, hogy kismama vagyok... Én, kismama... :lol: :lol: :oops: :oops: És nagyon félek, hogy el ne veszítsem, de mondtam apának, hogy legalább azt tudjuk, hogy sikerülhet, hogy teherbe tudok esni.

Szilva, követsz a februári zebrások között? :lol:

Ja, kicsit csapongok összevissza, ne is törődjetek vele. :oops: Tegnap délután rosszul voltam, elmentünk apával sétálni, és vissza kellett mennünk, hányingerem volt meg szédültem. Este hőemelkedésem volt, 37.2. És nem bírok enni, semmit nem kívánok egyelőre, még az édességet sem, pedig az nálam baj. Nade majdcsak megjön az étvágy!

Kép
szilcsi

Szilcsi
HATALMAS GRATULA!!! :D
Kép Kép

Kép
gaby25

szilcsi kismama: csapongjál csak nyugodtan össze-vissza :lol: Biztos, hogy megjön majd az étvágyad, nem mintha olyan nagy tapasztalatom lenne ebben... :?

Szilvi

szilvaqueen

Szilva, meglátod, neked is lesz tapasztalatod bőven!!! :lol: :lol:

Gaby, köszönöm, és sajnálom ezt a cigis dolgot. Szülők vagy haverok nem tudnának hatni párodra?
Vagy esetleg a doki? Házidoki vagy kiskatonavizsgáló doki?

Jó öreg barátom, a pilóta keksz megmenti az én éhes pocakomat. :lol: :lol: Most már 9 hónapig csak a pilóta kekszet fogom kívánni??? :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja és Szilva, nekem tegnap úgy görcsölt este a hasam, hogy lesugárzott a combomba is, biztos voltam benne, hogy mára megjön. :lol: Szóval tényleg igaz ez a mindjárt-megjön érzés.

Kép
szilcsi

Sziasztok!
Igaz, ritkán jövök, de követem az eseményeket, és ilyenkor muszáj szólnom:)
Szilcsi! Nagy-nagy gratula!!!!

Szilva! Ez nagyon bíztató görbe! Milyen jó lenne, ha itt Debrecenben egyszerre lennénk babásak! De sajna az én görbém megint teljesen más, mint eddig.

Azért raktam be a pé-t a 15. napra, mert naponta rakta át a 13. és a 15. között. Úgyhogy Kép én a 15. napra gondoltam.Szerintetek?
zsebi_baba

Sziasztok!

Szilcsi, hatalmas gratula, na mit írtam én neked tegnap! :D Nagyon örülök neked, nektek :D

Szilvia, a te görbéd is nagyon jó, remélem nem mensi miatt görcsölget a hasad. :D

tök jó már minden napra jut egy zebra teszt :)

Most hogy visszaolvastam tegnap Lili kérdezet az LH-tesztről, na én persze terhességi tesztet olvastam :) Aztán lehiggadtam.

Szirom, drukk a dokihoz és az a méhecskés kép nagyon szép, sőt gyönyörű, Komolyan ilyen képekkel már pályázhatnál.

Ancsa tied kép is nagyon szép.

Coca tök jó, hogy ilyen tempósan haladnak a dolgok. Már nem sokáig fogyókúrázhatsz azt ugye tudod? :D

Bettike köszi a táblát. :D Nemsokára már érted izgulunk. (én már most is)

Gabi nagyon tuti a görbéd, hétvégére neked is egy kétcsíkosat!

Babaimádó, szerintem alakul az a görbe :D

Kép
Kép
robcsi03

Tudja-e valaki, hogy azokat a kórházakat, amiket előre láthatólag be akarnak zárni (vagyis szépen fogalmazva megszűnik az aktív ellátás) azt milyen határidővel fogják megtenni?

Mert én most úgy állok, hogy úgy néz ki a helyi kórház ugrik. Így viszont amíg ki nem derül, hogy ténylegesen mi lesz vele egyszerűen nem tudok orvost választani. A mostani orvosom, akinél a Réka született nem vállal szülést, de hiába is választok másik itteni orvost, ha bezár a bazár.

Ja, és most mi van ezzel a hozzád legközelebbi kórház dologgal. (szóval hogy csak oda mehetsz ami hozzád a legközelebb van)

Ha valaki tud valamit akkor ossza meg velem légyszi! Köszi!

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Hú de örülök, itt tényleg babaáradat van! Olyan boldoggá tesz ez a sok új kismami! Őszintén!

Szilcsi, Éljen, Éljen, Éljen, a legfrissebb kismami sokáig Éljen! :lol:

És még jó sok nagyon bíztató görbuszt láttam ám itt, úgyogy egy rakat ima, bizakodás, és meglesz a csoda! Talán még a rekordok könyvébe is bekerül ez a topik! :lol: :lol:

Magamról inkább nem írok, mert borzalmas szar napokat élek!

Puszi, ölelés MINDENKINEK, és további drukkhegység!
Vendég

Robcsi, én úgy tudom, hogy nem vezették be ezt a kórházas dolgot, majd csak július 1-től lesz!!!
Vendég

Robcsi, én is úgy tudom, hogy nem vezették be, sőt, én azt hallottam hogy egyáltalán nem fogják bevezetni! Szóval mehetsz akármelyik kórházba, én így tudom!

Athiz, Robcsi, Zesbibaba és mindenki, aki velem örül!!! Köszönöm!
(Azért én félek, még olyan korai...)

Athiz, mi a baj???

Kép
szilcsi

Szilcsi
nem tudunk hatni rá sajna :( A kiskatona doki is mondta neki, hogy csökkentse, egy darabig kevesebbet szívott, de nem tartot sokáig :(

Kép
gaby25

Köszi csajok, azért az igazi az lenne, ha megmaradna ez a kis kórház nekünk. :shock:

Kép
Kép
robcsi03

Jó reggelt!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szilcsi: GRATU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Gaby, sajnálom. :(

Enyém hó maradt, ezért ma is rádolgozunk, azt hiszem... :oops: :wink:

Kép

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Hahó!

Namégyegyszer: Szilcsi! Nagyon örülök nektek :lol: Éreztél te már ebből valamit szerintem, mert tegnap nem voltál úgy elplattyanva, mint illett volna egy sorsdöntő bukta után :wink: . Vigyázz nagyon magatokra!
Jógát nem lehet kihagyni valami sérülés ürügyével? Fáj az akármid. Bár én nehezen tudom elképzelni, hogy jógával nagy bajt lehet csinálni, de elképzelhető.

Gabi! Valami új stratégiát kellene kitalálnod. A rábeszélés, észérvek, a kérlelés nem hatottak az uradra, az már kiderült. Az enyémnél az használna ilyen helyzetben, ha nem piszkálnám a témával egy darabig. Akkor magától is megcsinálná, amit kell, de ha piszkálják, akkor dafke nem.
Ha beledumálhatok, akkor szerintem hagyd, ne hozd szóba az ügyet, illetve az orrod alá füstölés az nem nagyon maradhat így, azzal azért csinálni kéne valamit. nem lehet olyan kompromisszumot kötni, hogy mondjuk csak 0 fok alatt cigizhet bent? :wink: Mostanában elég jó idő van :lol: vagy ez hülyeség?

Szilva! Jó ám a görbéd!

Pussz mindenkinek!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szilcsi, ari vagy, hogy érdeklődsz, de bonyi. Csak annyi, hogy ugye tegnap volt a párom nagyapjának temetése. Már eleve rossz kedvünk volt emiatt, a párom meg teljesen begyogyizott tegnap. Lényeg, hogy veszekedtünk, nem egyszer, és még ma reggel is nagyon sírtam.
Vendég

Snufi, köszi!

Tied HÓ érdekes, beragadt a hőmérőd?
Nem baj, sose árt rágyakorolni kicsit! :oops: :wink:

Csináltam új tickert, de nem merem még felrakni. Még csak 3+5-öt mutat... Még várok ezzel... Pedig sztem holnap leszek kereken 4, hiszen holnap lesz a 28. cn.

Kép
szilcsi

Szirom
most nem piszkálom a vizsgálat miatt, sőt a vitaminokat sem nyomom a kezébe. A cigi miatt piszkálom, mivel az orrom alá füstöl :evil: Már mondtam neki azt is, hogy legalább mikor hazajövök munkából, akkor menjen ki. De hát hasztalan :(

Kép
gaby25

Jó reggelt!

Hát csajok ez szuper tegnap vakond, ma szilcsi mi lesz még itt? A topikot lassan át kell keresztelni
A csodák és minden napra egy + teszt topikra. :lol:

Ja és természetesen gratula az új kismamának.
Áfi hol vagy??

Kép
klarissza32

Szilcsi, szerintem érezned kell, hogy ez a baba veled marad! Tedd fel bátran azt a tickert! Én úgy gondolom, ha netán gond lesz, az nem a ticker miatt lesz! De nem lesz gond!!! :wink:
Vendég

Athiz
Akkor küdök neked egy kis lelkierőt :wink: Kép

Kép
gaby25

Robcsi! Köszi a kedvességed. Reggel tök jó kedvem lett hőmérés után, majd manyoka írta, hogy ez szerinte anovul.Azóta a sírás környékez!

A többiek mit gondolnak? :(

babaimádó
Kép
babaimado

KÖszönöm Gaby, kedves tőled! JÓl is esett! :D
Részvétem a pasid bagzása miatt, én is utálom a füstöt!
Az autóssuliban mondta a tancsi, hogy ő is bagzott jó sokáig, és csak akkor tudott leszokni minden segítség nélkül, amikor elhatározta, hogy márpedig ő többé nem cigizik. És így is lett. Sajna te hiába nyaggatod a párod, ha ő nem akar lemondani róla. Én azért lehet, hogy megmondanám neki, hogy biztosan szeretsz engem, csak úgy fest annyira nem, hogy lemondj értem a cigiről.
Persze ez csak az én módszerem.
Vendég

Athiz! Mi a baj????

Szilcsi! Ne aggódj, örülj. Nem lesz semmi baj..csak pozitívan!!
Mi veled vagyunk!

babaimádó
Kép
babaimado

Gaby! Neked nem jó, ha füstölnek melletted!4 Miért nem lehet egymásra tekintettel lenni?

babaimádó
Kép
babaimado

Jó Reeeegggelt!

Csak bekukkoltam és mit látok??? Szilcsi, hatalmas gratula !!!!

Athiz, kitartás, biztos lesz jobb is a helyzet.

Szilva, Gaby mennek a drukkok nektek!

Csikken

KépKép
Kép
csikken

Hát makacs a férjem mint az öszvér, ez van :?

Kép
gaby25

Csikken köszi. Hogy vagy?

Baba, a válasz fennt látható! :) Szerintem szép a görbuszod, és bíztató!

Gaby, neked is visszalestem, szép görbe, jó görbe, ari az új program! :D
Vendég

De szeretek ilyen reggelen bejelentkezni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jó reggelt!!!!!

szilcsi,
HATALMAS GRATULA!!!! Annyira örülök!!!! Le van tójva a vizsga!!! Látod mondtam, hogy most ez lett a sors! Nem lett vizsga, de lett Baba!!! Majd ezután következhet a sikeres vizsga valamikor!!!! Nagyon örülök!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

monyoka,
Jól van, látom pozitívan állsz már a dolgokhoz!!! Meglátod sikerül hamar+!!!!

vakond,
Ez homályosan is egy gyönyörű zebr!!!! Akkor gratulálhatunk, vagy csak amikor azt mondod: MOST??!!

lili,
Tegnap letámadtad Apát??!!!

tibu,
Hőd?????

babaimádó,
Na!!!! Ezt már szeretem!!! Hogy felkúszott!!!!!!

cenikő, judis,
Tessék gyógyulgatni!!! Javulást, jobbulást!!!! Vigyázzatok Magatokra!!!!

snufi,
Te haragszol rám....... már régóta figyelem, hogy soha nem írsz nekem egy szót sem..... :(
Pedig én szeretném...... na!!!!!
3-4 hét múlva szeretnénk egy ekkora pozitív terhességi tesztet is látni!!!!! :wink: :lol:

szirom,
Nagyon szép képeket csinálsz!!! Ügyes vagy :shock: :lol:
mfpan

Athiz! Későn olvastam végig.

Athiz+Mfpan! Köszönöm a bíztatást. Alá kellene gyújtani a hőgörbémnek:-)

babaimádó
Kép
babaimado

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?