A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Dorka, Nenoke
Tudom, nagyon-nagyon korai, de tegnap este éreztem, vmi nagyon újat, csodálatosat! Mint egy buborék, olyan volt, kb. 2-3 másodpercig tartott. Lehet, hogy ha majd 2 hét múlva megérzem milyen az igazi ficánkolás, azt mondom, hogy ez nem az volt, de most a babára tippelek! :D

Kép
Kép
emma1976

Tényleg van ilyen takaróredős statisztika? EZ alpján a mién tutti lány :) Az igaz, hogy a baránőmnek is a lánya 2,9mmes redős volt, a fia 1mmes... De sok barátnőmnél a tök kicsi is kislány volt...

Kép
Kép
emma1976

BAbdorka, ha úgy érzed, kell a szaksegítség, inkább kognitív szemléletű terapeutához fordulj.
Ha tényleg depresszió, akkor az analitikusok el tödnak tökölni jó sokáig, eléggé vegyes (leginkább nem sok) eredménnyel...

KépKépKépKépKép
uxi

Sziasztok!

Ma valahogy én sem vagyok a toppon :cry: Álmos vagyok, émelygek, stb... Legszivesebben lefeküdnék és aludnék holnapig :lol:

Dorka: Nem tudsz kivenni néhány nap szabit? Vagy kiiratni magad betegácsiba? Nem ártana egy kis lazítás! Mennek a drukkok holnapra!

Ildi: Ez störnyű! Már tényleg sehol nincs biztonságban az ember :cry:

Pillangó: üdv köztünk! Mesélj kicsit magadról!

Nenoke: remélem hamar meggyógyul a dokid és jobban odafigyel a dolgokra. Amit írtál elég furcsán viselkedett. A vörösbor jótékony hatásáról viszont már én is halottam :wink: Természetesen nem literszám :roll:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Tarkóredő: Eminél 1,5mm , kistesó 0,9 mm, de Emi 12+5-nél, most meg 10+3-nál lett mérve, szóval nem lehet őket összevetni...

KépKépKépKépKép
uxi

Kinder :D
Gratulálok a kis kukis budhához! :lol:

Nenoke
Ölég szétszórt a dokid! Én tök pipa lennék! Engem AFP-re 15+5-re rendeltek be.... szerintem a 16. betöltött körül kell lennie max 2-3 nap eltéréssel...

Kép
Kép
emma1976

hello mamik,
köszönöm a megértéseteket, olyan jól esik!!! Kitartást szakdolihoz, munkahelyhez, normál élethez, felkeléshez, orvosokhoz, védőnőkhöz, az élet nem egyszerű! De szép, hiszen egy gyönyörűséget hordozunk a hasunkban, van aki többet is!
Orsi persze menjünk hárman Szt. Imrébe előadásokra, március 13-án kezdődik, megírtam a weboldalt az előző hozzászólásban, ahol megnézheted. A 2. ea lesz intimtornáról, arra nagyon kíváncsi vagyok.
Szép napot kívánok,
Üdv,
Ildi

Kép
lidikoka

Nálunk nyaki redő: Marci 12+2 - 1.2mm Máté: 11- 2mm Most 11+2 - 1.2mm Hát nem tudom ebből egyenesen következik e, hogy megint kisfiú:roll:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Sziasztok Lányok!

Nenoke! Azért az alkohollal vigyázz. Èn a terhességem elején egy vendégségben ittam két kicsi kortyot. Utána sokáig izgultam, h jól tettem-e. Megnéztem a neten és ott azt írják, hogy elvileg napi 1 deci bor nem árt, de mivel nem tudják mekkora mennyiség az ártalmas, ezért a teljes kerülését javasolják.

Esztora, Dorka! Régebben nekem is eltüntek a mozgások. Lehet, hogy a méhünk gyorsabban nöö, mint öö. Mostmár mindennap érzem, most is :-) Ma is öö ébresztett. :P

Ìrjátok, hogy süt a nap, itt meg esik az esöö :( Pedig elfogyott a nutellám és ki kell majd menjek venni.... :D

Dorka! Sztem a Mg a feszülésre is van (nekem azt ajánlotta a dokim). Olyankor is jó ellazítani az izmokat. Késööbb, amikor már keményedések is lesznek (valamikor a 30. hét körül azthiszem, nagyobb dózist adnak).
Örülök, hogy jobban vagy. Legalább egy hét szabi vagy táppénz, biztosan jót tenne.

Baba! Drukkolunk mára!

Mary! Olyan fura, hogy te a hajnali órákban jelentkezel :D , kár hogy olyankor itt alvás van.

Orsi! Gondolom, h rossz lehet arra készülni, h egy hétig... Nekünk sokszor van ilyen, amikor utaznom kell a vizsgálatokra. Az is nagyon rossz. :(
molkata

Sziasztok,
Pompásan indult a reggel, fél óráig hányás volt, aztán 9.20-ra odaértem a kórházba, hogy levegyék a vért az AFP-hez, de közölték, hogy már elmúlt 9 óra, így jöjjek vissza hétfőn. Remek ez a hét! Még valami? Valaki? :twisted:

Babdorka: én a helyedben végleg kiíratnám magam, előtte kérdezd meg, hogy ez milyen hatással van a gyed(?) re? Aztán otthon csak pihengess, sétálgass, olvasgass, meg ilyenek.... :wink:

Anne: eredmény?

Ná: én az elején szedtem 3 hónapig vasat, meg folsavat, azt mondja az orvos nagyon jó a terhességre, én most Béres Gravidát szedek, MgB6-ot, meg a többi kütyüt amit felírtak.... EGyébként örülök, hogy minden oké nálad.

Andrea
Kép
kindernay

Sziasztok!!

Szarvasbori!!
Csodaszép a pocakod!! :lol:

Zsanett!!!
Neked megnéztem a baba nemét?? Mármint a fogantatás napja alapján????? Mert nem emléxem és írtalak fel.. :roll:

Kindernay!
Neked első körben fiú mondtam..hopsza :lol:

Nenoke!Örülök, hogy minden rendben, de jó nektek láttátátok a babácskát..
Mi majd 2 hét múlva..a genetikai UH-n.

Babdorkának is örülök, hogy jobban van.

Ná!Én is ezt a vaskészítményt szedem, nekem napi 2 szemet írt fel a doki..de van amikor csak 1-et veszek be.. :roll:

Szivvi!Neked is első körben fiút mondtam.. :lol:

Pillangóó!!
Üdvözlégy közöttünk.
Az AFP-ből nem lehet következtetni a baba nemére, ez egészen biztos.
Pillangócska tudod mikor fogant a kisbébi??? Megnézlek téded is ha gondolod. (asztrológiailag) Mikor születtél pontosan??
Ha szeretnéd, persze csak akkor..

Én jól vagyok. Hát nemtom, nem látom, hogy nőne a hasam, annyira nem látványos..max a gyomrom és a hájam miatt tűnik nagynak...szal ha akarom még be is tudom húzni..mondjuk a köldöknél már nem lehet behúzni.. :roll:

Kispiskóta!!
14-én 10-re megyünk UH-ra!! Kaptam időpontot juhéjjjj.. :lol:
torolve_20131003125716

Ez a tarkóredöö nem tuti, nekem a barátnööm mondta. Náluk bevált. :D

Andrea! Szörnyüü lehetett. Holnap biztos jobb lesz....

Brigi! Jobbulást! Èn tegnap voltam xarul, remélem ma jobb lesz.

Emma! Sztem, ööt érzed! :P
molkata

Gurgula
Megnéznéd nekem is a nemét? November 8.án du vagy este találtak egymásra :D

Kép
Kép
emma1976

Igen, Rita emlékszem.... :lol: és egyre jobban örülök neki. Mi is 2 hét múlva megyünk 4D Uh-ra (genetikai ), az Istenhegyibe. Ti is oda mentek? Kértek videófelvételt?
A pocaknövekedéssel kapcsolatban, ahogy telik az idő én is egyre kisebbnek látom a saját pocakomat....

Andrea
Kép
kindernay

Kindernay!

Mi két hét múlva a Péterfybe megyünk és majd utána megyünk 4D-re a 19-20ik héten.
Én elvileg most regisztráltam a Praxis rendelőbe..így van egy kódom amit ott bemondok és egy ezressel olcsóbb. A barátnőm ajánlotta Győrfy-t, hogy ő állítólag nagyon jóó, ha valami baj lenne azonnal kiszúrja..
Holnap megyünk az eredményért az Istenhegyire..10 óra körül..

Ugye, nem látom annyira, hogy nőne..van akinek már tök nagy..
:shock:
torolve_20131003125716

Hello Lányok!

Andrea
Ez nem a te heted, jó lenne ha csak otthon ülnél és olvasgatnál, lazulnál! :lol:

Emma
Nekem fiút mondott Gurgula, de azt írta, hogy a lombiknál nem bizti, így én még reménykedek! 8)

KépKép

KépKép
szivvi

Andrea, nekem az Istenhegyin nem kérdezték, adtak dvd-t is, meg képet is. A kép azóta is ott mosolyog a pénztárcámban, és mindig elönt a melegség, ha fizetek valamiért. :lol: Lehet, hoyg az adópapírjaim közé is be kéne rakni, és akkor is adózás közben is mosolyognék, és nem fogna el a pulykaméreg, hog ymennyit von le az állam, mint ma, amikor megkaptam a fizupapíromat. :lol:

A mai ruhámban nekem sem látszik a pocim. Tegnap a dokinál azt modnta az asszisztens, hogy a 18. héten jön fel és bukik előre a méh, akkor kezd igazán jól látszani azoknak is, akiknek addig nem. lásd Bori tekintélyes pocakját. :lol:

Kép
nenoke

Emma!!

Nov 8-án a hold iker jegyben állt, egészen este nyocig, ha akkor fogant akkor fiú...este nyolc után már rákban állt, akkor kislány..
Szal itt a kiskatonák gyorsaságán múlik+ a petesejt érettségén..
Bár én a kislányt látom esélyesebbnek..
torolve_20131003125716

Emma!!
Ja értem, lombik volt..hát ott nem tudom mi a helyzet..mert ez az asztrológiai módszer a spontán teherbeesésre vonatkozik..de aztán lehet, hogy számít, hogy mikor termékenyítették meg a kis sejtecskéket..mert ha pl. délelőtt..akkor kisfiú..
torolve_20131003125716

Emma!
Mik a pontos születési adataid???
torolve_20131003125716

Gurgula
1976.09.07. 11.38. , Dunaújváros
Dél körül volt a leszívás, szerintem este 8ig csak egymásra találtak :)

Kép
Kép
emma1976

Rita, Praxis? Hol van?
Mi is holnap megyünk az eredményért...

Nenoke az Istenhegyiben jó volt a doki, aki a 4D Uh csinálta?

Szivvi: hazajöttem.... :lol: ma már ki sem mozdulok...

Lányok, őssejt-bank???????

Andrea
Kép
kindernay

Emma!!!

Én eredendően dunaújvárosii vagyok...hejjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!
Te ott is élsz???

Én 94-től vagyok Bp-n...de sokat járunk haza a szülőkhöz..
dejóóóóóóóóóóóóóóóóóóó :lol:

Kindernay!!!
Küldök egy linket..http://www.babanet.hu/ultrahang.php

Ezen az oldalon lehet regisztrálni és átkattitani a Praxis oldalára..
Bal oldalon!!!!!!!!!

Ha nem segítek!!
torolve_20131003125716

Sziasztok Csajszikák!

Eddig csak visszaolvastam... Jó sokat írtatok!

Nem is tudom, hol kezdjem, de jó megint köztetek. :)

Egész éjjel iszonyú fejfájás gyötört, nem aludtam semmit, reggel még mindig fájt, és most sem teljesen jó. A dokim azt mondta, hogy Mexalent szedhetek, úgyhogy be is vettem. Nem tehetek róla, annyira fájt :( :cry:

Andrea: Nem lehet neked egyszerű most, ez a hét eléggé xar volt... de jó, hogy már otthon vagy! :)

Borikám! Olyan szép vagy! méghogy nem adják át a helyüket???? Brrrr Grrrr

Üdv köztünk Pillangó:)

Kovács Pötty tarkóredője 1 mm volt...fiú??? Gurgula, szerinted? Egyszer már megmondtad, de kétesélyes áááá....

Nnna, képzeljétek, tegnap voltam terhesgondozáson a dokimnál, és hallottam a szívét...először :)
Annyira cuki volt! Nagyon megdícsért a dokker, mert nem híztam egy dekát sem, a babó szépen nő, és azt is mondta, hogy a 12. héten mért 5,2 cm nagyon is normális:) :D

Úgy örültem!

Andrea: Én gondolkoztam már ezen az őssejt-dolgon, de valami 300000 ft... de nem ez számít. Lehet, hogy levetetjük a köldökzsinórvért.

Kép
zsuzsi**

Gurgula,
nem csak 4 éves koromig Szabadegyházán laktunk, és az Fehérvár meg Dunaújváros között van, így került oda édsanyám szülni. Aztán 80-ban Fehérvárra költöztünk, én már csak erre az időszakra emlékszem.

Kép
Kép
emma1976

Fehérvár jóóóó!!!

KépKép

KépKép
szivvi

Andrea! Nekem a nőgyógyászom javasolta, hoyg Gasztonyi Zoltánhoz menjek, mert nem bőbeszédű, viszont nagyon alapos. Tényleg nem volt bőbeszédű, mindent úgy kellett kihúzni belőle, de nekem úgyis az alaposság volt a lényeg. :lol:

Az őssejten mi is gondolkodunk. A 300eFT végleges, vagy van még éves fenntartás?

Kép
nenoke

Láttátok a 6 kg 60 dekás óriásbébit a híradóban? Nagggyon komoly volt a kiskrapek!

KépKép

KépKép
szivvi

Szivvi!!
Nem láttam sajnos..6kg 60 deka...nem semmi... :shock:

Emma!
ühüm, értem.. :lol:

Zsuzsi!
Kovácspötty sztem. fiúcska... a holdad fiús jegyben áll, az 5ös házad szintén (ami a gyerekház) a gyerekjelölő bolygód a merkúr megint csak fiús jegyben áll... :roll:
torolve_20131003125716

Kivettem holnapra egy nap szabit, így nyugisabban tudok menni az uh-ra is. És hátha a hosszú hétvégén ki tudom kapcsolni magam.
Sok szabit nem akarok "elpazarolni", mert jól fog jönni, szülési szabadság előttre. Akkor ki fogom venni az egész évit. Betegállományba csak a kényeskedésem miatt nem akarok menni, mert kell a pénz. Össze kell szednem magam.
Ma egyébként mintha talán valami mocorgást éreztem volna, de lehet, hogy csak az ebéd megy le. Viszont a jobboldalam nagyon begörcsölt, fáj, nem tudom, miért. Ha hazamegyek, este eszem Mg-t.

Ja, az óriásbébit én is láttam! Nem semmi!

kétfiús anyuka
babdorka

Júj, Gurgula... ez tök izgi. Nekem mindegy, hogy fiú vagy lány. Először kislányt jobban szerettem volna, de most már elfogadtam (SŐT) a gondolatot, hogy esetleg fiú lesz...

Dorka: Jól tetted, hogy kivettél szabit. Kell a pihi. Én ma 6-kor még lakást mutatok ááááááááááááá Kép

Kép
zsuzsi**

igen izgi..kíváncsi vagyok mindenkireee nagyon!! szépen felírtam, hogy kinek mit láttam :lol:
na meg persze magamra is :P
torolve_20131003125716

Gyerekek... annyira fáj a fejem... mit csináljak? :oops:

Kép
zsuzsi**

Zsuzsii!!

Igyál sok folyadékot, akár egy laza kávét, ajánlom még a nagy lábujj vagy a kézen lévő nagy ujj maszírozását, esetleg vietnami balzsam a halántékra, tarkóra!!!
torolve_20131003125716

Zsuzsi, nekem csodákat szokott kapni a mentaolaj. egy picit a halántékomra kenek, behunyom a szemem, beszívom az illatát, és elmúlik a fejfájás. China oil néven is szokott fuitni. Drogériákban, bioboltokban is lehet kapni.

Kép
nenoke

Mentaolaj Nenoke, na ezt megjegyzem, még nem próbáltam de fogom..
torolve_20131003125716

Nekem éjjel fél órára használt a Jegesmedve olaj. Nagyon jó szer, a férjemnek elmulasztotta az allergiás tüneteit... De az is csak fél órára volt jó nekem.

Kép
zsuzsi**

Az kell a mentaszörpbe is, meg mentateát is lehet vele feljavítani, bár nekem bőven elég szokott lenni pár levél menta a teába. De Életem Értelme nagyüzemben fogyasztja ezeket, úgyhog ymidnig van otthon olaj is. :lol:

Kép
nenoke

jegesmedve olaj???? Az mi?

Kép
nenoke

Zsuzsi orvosi utasitásra és többektől hallottam 1 pohár jó hideg cola.
nekem bevált.ha természetes gyógymódok nem hatnak.

Bridzsi

Kép
esztora

Kóla, kávé :?: Jó kis gyógymódok :D

Kép
Kép
emma1976

A jegesmedve olaj olyasmi, mint a vietnámi balzsam, csak olaj. Mindenre ezt használom. dm, rossmann, kicsi zöld doboz jegesmedvékkel rajta és hamisítják is.
Nekem csak ez jó.
De ez a fejfájás nagyon gáz volt.

A cola télleg jó, de nem volt otthon...

Kép
zsuzsi**

cola nekem sincs itthon mert még meginnám jó dolgomban....
holnap megint vérvétel de várom...AFP,vércsoport (hiába mondtam hogy 1 éve vették ki a mandulám és még mindig ARh+ volt mint 11 éve
a térdm-nél. :wink: )meg ellenanyag.

Bridzsi

Kép
esztora

Én is A Rh+ vagyok, és nekem pozitív lett az első ellenanyagom :(
Most meg kell ismételni:(

Kép
zsuzsi**

Most jöttem vissza,vettem nutellát :P nyammmmmi...... Egy nénike cipekedett a lépcsööházban, de nem mertem segíteni neki, mert nem szabad emelgessek. Láttam, hogy nem tetszett neki....

A fejfájásra azért is jó a kávé és a kola, mert általában az alacsony vérnyomás miatt van. Nekem is szokott segíteni.
molkata

Én A RH negatív :roll: vagyok..de kaptam augusztusban anti d-t..
Már az elején nézték az ellenanyagot, negatív lett. Asszem mégegyszer fogják nézni..
torolve_20131003125716

Zsuzsi jó hogy mondod nekem pont egy hónapja nézték már és neg. lett.de most nem a dokim adta a beutalót hanem a nővédelmibe kellett menni és ez a doki nem nézte hogy a védőnő beirta az eredményeket. :shock:
kiváncsi leszek mi lesz mert direkt ki hangsúlyozta a védőnő hogy kérjem el az eredményeket ne a véradóba küldjék.persze azt irták rá a beutalóra hogy T. Véradó!

Bridzsi

Kép
esztora

Tényleg mindenki mindent félvállról vesz? Miért nem képesek normálisan kitölteni egy papírt?

Szerintem nekem vmit összecseréltek a laborban... a dokim szerint legalábbis ez az ellenanyag pozitivitás az ilyen esetekben nagyon ritka... szinte nem is fordul elő:(

Kép
zsuzsi**

Hát én baba előtt is kóla-ellenes voltam (csak csupa szarságot tartalmaz), de most aztán pláne. Szerintem 1 dl vörösbor 10ed annyit nem árt mint egy dl kóla. :D

Kép
Kép
emma1976

Esztora
Mikor van a nővédelmiben félfogadás?

KépKép

KépKép
szivvi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?