Sziasztok,
Ezt szerintem be lehetne írni a rekordok könyvébe, annyit írtatok.
Komolyan nem emlékszek sok mindenre.
Szilcsi, Vakond nem mondanék semmit, csak hogy drukkolok

Csoda jó dolgok történtek, nem merek gratulálni, inkább szorítok ezerrel.
Áfi, dejó hírek, 1 hét múlva megint mész, huh de jóóóóóóó. A teszted meg egyre erősebb, ez jóóóó.
Tonti, holnapra mennek a drukkok ++++++++++++
Gaby, szerintem sem fog addig leszokni az Urad, amíg ő nem dönti el. Neki kell a fejében eldöntenie.
Klarissza, jó fejek a srácok
Cicuka, sajna nem tudom mitől nem volt pé-d. Orvos mit mondott? A barnázás beágyazódástól is. De persze mástól is.
Ceni, gyógyulj meg.
Bocsi a többiektől, de tényleg nem tudtam megjegyezni többet.
Tegnap voltunk dokinéninél. Vártunk 2 órát, egy csomó kérdőívet ki kellett tölteni, milyen betegségeink voltak, vannak, műtétek, hajlamok stb.... Ilyen otthon is van? Itt kb 20 oldal volt, azt hittem a végére, hogy meghülyülök. Majdenm aláírtam a saját fiam körülmetélését, még jó hogy tudta az Uram, hogy a circum akármi, azt jelenti. Csodálkoztak nagyon, hogy nem kérjük, állítólag különben jó dolog, hát nem tudom akarjam-e, nem vagyok manusz. Sok mindentől megkímélném végülis őt is, meg magamat is... Szerintetek?
Nem volt UH, az Uram ki is akadt, de mondtam neki, hogy nem lesz. A véreredmények jók lettek. De azért a végén volt szívhang, na a morcos férj édes arca, úgy kisimult, nem is tudtam minek örülök jobban, a baba szívhangjának, vagy annak a látványnak, amit az Uramon láttam.

El is felejtette a kérdőíveket, meg a 2 óra várakozást. 160-at vert a picur szíve, nagyon jó azt mondta a dokinő. Mondom én, hogy sportoló lesz
Egy körkérdés: Ilyenről kell nyilatkoznom, hogy kérek-e fájdalomcsillapítót a szülés alatt. Hát fogalmam sincs, de még nem szültem. Nektek mi a véleményetek erről? Milyen kockázatok vannak? Milyen melékhatások? Van Epi meg van gyógyszeres.... Persze ők ajánlják. A gyógyszeresről azt olvastam, hogy aluszékony lehet a mama, meg a baba, azt nem akarom, de van vaginális gyógyszeres is, arról semmit nem tudok.
Köszi előre is