A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Bocsánat a sok nyávogásért, de nagyon félek. Kicsit meg vagyok ijedve, meg vagyok illetdőve és fogalmam sincs, hogy mi vár rám, és ez olyan ijesztő. Jó nyilván amit olvasok meg látok meg mások mesélnek, de olyan fura ez... :oops: :oops: :oops:
Most mennem kell, jön értem Enikő és Bogi,megmutizom a tesztemet és iszunk egy kávét valahol. Este még bekukk talán, ha nem, akkor holnapra drukk Tonticának és Szilvának!!!

Kép
szilcsi

Kólát sajna nem ihatok, tartósítószer allergiám van. :roll:

Kép
szilcsi

kedveseim!

eloszor is gratulalok szilcsinek!!! :lol: es egyutt orulok afonyaval a dokis eredmenyei miatt! :lol:
sajnalom, hogy lemaradok a hetvegi termesrol (sok zebras tesztet produkaltok, remelem), de en most hetevegre elkoszonok, csak szolok, hogy ha valamire nem valaszolok, az azert van, mert elutazunk.

viszlat hetfon!!!

u.i: nem vagyok szegedi, szilcsi....

vakond
Kép
Kép
vakond

Szilcsi,
ha gyógyszer kell a fejfájásodra CSAK paracetamol!!! (Panadol)
Purc,
ezt a körülmetélés dolgot ugye nem gondolod komolyan... el tudod képzelni hogy a férjednek olyan van? Szerintem rettentő csúnya a körülmetélt kuki. Lehet hogy praktikus, de én biztos nem tenném, még ha nem is lesz Don Huan a srácból akkor se legyen csúnya kukija...
Cicuka,
egyéb tüneteid nincsenek? Ha nincs semmi akkor egyszeri dolog lehetett... hormonokat néztek vérből? (A HCGn kívül)

Én sem hallottam arról hogy korai PÉből nem lehet baba! Pedig rengeteget olvasok a témában. Van aki mensi közben esik teherbe és megszüli egészségesen. Szerintem ezen ne görcsöljetek!

Gaby,
az aluszékonyság jó jel!!! :wink:

És drukkhegyek a tesztelőknek, rekordot döntünk érzem!!! :D
Vendég

Áfi. nem akarom körülmetéltetni szegény gyereket :D Az apja sincs, mondjuk nem is láttam, még olyat :wink: Csak annyi rosszat olvastam a fitymaszűkületről, bár az uramnak nem volt, remélem a gyereknek sem lesz :roll: majd anyósomat kikérdezem mit csinált :wink: Annyit agyalok ezen, tuti lány lesz :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

szilcsi friss levegő, és kerüld is a sok emberes zsúfolt helyiségeket. Én a kávétól rosszul vagyok. De lehet neked segítene, a capuccionóban úgysincs annyi koffein, szerintem.

Kismamák fejfájás ellen tudtok valami praktikát? 3 napja fáj, de már annyira, hogy a hányinger kerülget. A szememből indul, és a halántékomban megy végig a tarkómig, készen vagyok. Első nap azt mondtam ok, de már nem nagyon bírom. Doki mondott rá gyógszert, de nem akarom bevenni. :(

Purc

Kép

Kép
purc

Purc,
márpedig nem éri meg kínlódni. Tudom hogy ilyenkor minden gyógyszertől fél az ember, de amit a dokid mond azt beveheted nyugodtan. Az se tesz jót ha 3 napig szenvedsz!
Vendég

Sok-sok puszi mindenkinek! Rohanásban vagyok! Egy hétig nem leszek, majd ha van valami fontos esemény, jelentkezem!

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Áfi!

Akkor sem volt semmi tünetem azon kívül, hogy a melleim feszültek és nem jött meg.A vérből csak HCG-t néztek mást nem.
Most is érzékenyek a mellbimbóim. :oops:

Cicuka
cicuka78

Cicuka,
hízás, szőrösödés, pattanások, mellbimbóból préselhető tej... ? Semmi?
Vendég

Snufi! Klarissza eldöntötte!

Klarissza! Igenis, értettem!!!

szezso! AZ előbb, mikor írták, hogy csak felső tábla lesz, pont én is arra gondoltam magamban:ja és én egyedül az alsóban :(

A Párom egyik barátjának felesége sokáig nem babásodott (utálom a terhes szót, mert Ők nem terhek). Végül kiderült, hogy neki pont a menszesze alattt van PÉ. Azóta 2 gyerekük van! Ennyit a csodákról és a korai peteérésről!!

Szezso! Miért nem csináltak UH-ot?? Valamilyen fájd. csillapító kelleni fog..de én nem vagyok profi a témában (de talán majd arra is sor kerül, hogy én döntsek, milyet szeretnék a szüléskor) :oops:
A körülmetélés állítólag egészséges, meg kényelmes, meg könnyebb tisztálkodnia, de ..én azt hiszem, nem engedném, ha az enyémről lenne szó! Olvastam erről is és a női metélésről is, talán dok.filmet is láttam. Ma is felfordul a gyomrom az iszonyattól. Persze nem akarok belebeszélni, csak nekem ez a véleményem és elnézést kérek azoktól az emberektől, akiknek más!!

Szilcsi! Én a MagneB6-ot ajánlom.

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimádó, ez nagyon érdekes... és ez hogy derült ki?

Klarissza, ok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Zöldikém???????????

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Ja és Bebeimádó, ne legyél ilyen pesszimista, okés??????? :idea:

snufi

Baba: nem Purcnak akartad írni a körülmetélős részt? :lol: :lol: :lol:

Lehet, rosszul emlékszem, de Te is voltál vérvételen, ugye? Eredmények még nincsenek?

SzezsoKép
KépKép
szezso

jujj, bocsi, neki szántam:-)annyira hülye vagyok.migrénem van ma is és hányingerrel

babaimádó
Kép
babaimado

Snufi! Kivizsgálták, hőmérőzött..

babaimádó
Kép
babaimado

Szezso! Atöbbieket nem terhelném, kicsit később megírom nked priviben.

babaimádó
Kép
babaimado

Bebeimádó :lol: helyett Babaimádó: nem terhelsz minket, engem pl. nagyon érdekel!!! Én is most járok vérvételekre!!!!

snufi

sziasztok!
hazaértem... visszaolvasok :D
katica
katica30

babaimádó
Kép
babaimado

Akit érdekelne a ent említett vérvétel...

babaimádó
Kép
babaimado

fent

babaimádó
Kép
babaimado

Baba: ezeket az értékeket a 24.napon nézték?! Csak mert a 3. szokták nézni, és az akkori értékek értelmezhetők igazából...

SzezsoKép
KépKép
szezso

a témához:
Mindkét fiam fitymaszűkülettel született, az elején nem is nagyon foglalkoztam vele, fürdetésnél hátrahúztam emeddig tudtam és kész, aztán egyszercsak azt mondta a védőnő, hogy el kell vinni urológiára a gyereket, ne felnőtt korában kelljen ezt elvégezni. Elmentünk, a gyereknek a fütyijén a bőrt hátrahúzták ahol le volt ragadva ott elvágták, utána leöntötték tömény parafinolajjal, mondván le ne tapadjon újra. Másnapra kétszer akkora lett a kukija és az egész begyulladt a doktornéni két hétig kezelte a fiam akkor volt 1,5 éves.

A kisebbiket már 4 hónaposan elvittem a doktornéninkhez, hogy intézkedjen, gyönyörűen megcsinálta, a mai napig nincs vele gond.

Tehát ha lehet ne urológiára vigyétek!

Kép
klarissza32

Szezso

az orvos is kíváncsi volt a jelenlegi helyzetre, a ciszták miatt is, a pajzsmirigy is érdekelte..tudod, hisz nála akkor jártam először..akkor hagytam ott azt a sarlatánt, aki a bogyókat írogatta Uh nélkül..és nekem csak 10 éves laboreredményem volt!!!!!

babaimádó
Kép
babaimado

Baba, értem, meg most már emlékszem, hogy új doki :-D
Jók amúgy az értékeid, talán a magas prolaktinra ad gyógyszert. Vagy megnézeti 3.napon is....

Na, pá, megyek barátnőzni :-D

SzezsoKép
KépKép
szezso

pápá

babaimádó
Kép
babaimado

Snufi?

babaimádó
Kép
babaimado

Kép

babaimádó
Kép
babaimado

Ez ajándék mindenkinek, aki ide tartozik

babaimádó
Kép
babaimado

Jelentem kaptam kávét Enikőtől, sőt,még képet is csinált a tesztemről, majd átküldi mélben és akkor felrakom, de lehet, hogy holna lesz belőle...
A lényeg, hogy ő szerinte is +, szóval kezdek megnyugodni.

Vakond, akkor bocsi, rosszul emlékeztem...

Szilva, akkor most még egy hetet izgulhatunk érted??? Ez nem igazság! :D Én ezt nem bírom idegekkel... :lol:

Purc, enyim fejem is kész van... :cry: Sajnálom, pihenj, ha tudsz.

Snufi, küldhetem neked a fejfájást, ha már ennyire akarod? :lol: Szívesen átadom!

Ez a körülmetélős dolog elég brutálisan hangzik, én nem mennék bele...

:shock:

Kép
szilcsi

Átjöttek a képek:

Kép

Kép

Kép
szilcsi

Az elsőn nem nagyon látszik... de a másodikon igen. :lol:

Kép
szilcsi

ez bizony pozitív! :)) két nap múlva újra egyet, sokkal szebb lesz már!! első tesztem ugyanilyennel 12 dpon ugyanilyen halvány lett :) az is inkább csak pár óra múlva látszódott rendesen :)

judis

Áfi!

Szőrödödést hála istennek nem tapasztaltam, hízásról nem tudok nyiltakozni, mert nincsen mérlegünk, de a nadrágot ugyanúgy tudom gombolni mint előtte. A melleimet még nem kínoztam, de semmi folyást nem tapasztaltam belőle. Igaz, hogy most több pattanás van rajtam, mint kamaszkoromban volt (nem volt csak 1-1 elvétve és most egyszerre 5 is van rajtam :) ),de ezen kívül semmi. Ez most jó vagy rossz? Miért kérdezed?
cicuka78

b.imádó köszi, én is úgy gondolom nem kéne.

Klarissza, akkor ha jól értem nálatok sincsenek körülmetélve a fiúk, hanem a dokinéni visszahúzta?
Mert akkor megnyugodtam, jól választottunk tegnap.

Szilcsi szerintem is 2 van :D

Áfi igazad van, ma már jobb, úgyhogy nem veszek gyógyszert, majd legközelebb, addig megveszem a bogyót.

Purc

Kép

Kép
purc

Fogytam, két kilót. Most vagyok 54 kiló. Megmértem magam, hogy tudjam, mennyivel indulok neki...
Tornázni lehet? Úszni vagy ilyesmit? Hiányzik a mozgás...

Olyan jó, hogy ti is látjátok a 2. csíkot!

Lassan elmegyek haza, sok volt az izgalom mára. Jó éjt! Tesztelőknek holnap reggelre drukk ezerrel!!!
Snufi, te meg ugorj rá apára!

Pá!

Kép
szilcsi

Cicuka,
van egy PCO nevű betegség, az okoz hosszú, gyógyszeres mensis ovu nélküli ciklusokat, annak a tüneteire kérdeztem rá. Igazán a baj az, hogy ezek nem mindenkinél vannak meg, kellene neked egy 3. napi vérvétel hormonszint nézésnek, és egy alapos hüvelyi UH. Nem ijesztgetni akarlak, de ez minden 10. nőnek van, van akinek semmi problémát nem okoz, de a többség megszenved vele, mert az orvosok nem ismerik fel, ugyanis nem nőgyógyászati betegség, a tünetei viszont nőgyógyászatiak, az ember elrobog nődokihoz, aki viszont nem foglalkozik ezzel, és itt bezárult a kör, hacsak az embert fel nem homályosítják, vagy hozzáértő szakmberhez nem téved. Ajánlom figyelmedbe a www.pcos.hu honlapot. (Most nem azt mondom hogy PCOs vagy!!! Csak azt hogy nem ártana egy vérvétel egy hüvelyi UH mellett.)
Vendég

Pusz csajok!

Help cocának! Mik történtek ma? Nem bírok visszaolvasni!

Kép
zölddisznó

Szilcsi babááááss....ez a legjobb mai hír:-)

babaimádó
Kép
babaimado

Yipppppppííííí!

Akkor: Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
zölddisznó

Áfi!

Köszönöm a felvilágosítást, de én az elhúzódott menzeszt betudom a sok stressznek és munkának valamint az ünnepek előtti sok huza-vonának. A decemberi hőmet megnézve még mielőtt elkezdtem szedni a mensimeghozó gyógyit elkezdett emelkedni. Bár biztosan nem ártana egy vérvétel. A doki mikor megvizsgált azt mondta, hogy minden normális méretű és semmi rendellenességet nem tapasztalt.
cicuka78

Cicuka,
hát minimum varázslónak kéne lennie a dokinak ha egy vizsgálattal ki tud szűrni apró cisztákat a petefészkeiden!!! Harcolj ki egy 3. és 21. napi vérvételt, amúgy is ezzel kellett volna kezdeni.
Vendég

Kép

Kép

Szilcsi! Látszik az! :wink:

Babaimado! Köszi, azért ma adtam fel egy lottót is!

Voltam ugri-bugrin megint, bibíííííí!

Akkor Szilváról most nem nagyon tudunk meg semmit?

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Átfutottam, amit írtatok, de most nem tudok reagálni, van egy halom dógom.

Megjöttem a doktortól. Azt kérte, hogy menjen el az uram kiskatonavizsgálatra, írt neki beutalót. Továbbá hogy nem oksi ez, hogy két pozitív teszt után is megjött nekem, és megnézte a hőgörbéimet. Azt mondta, hogy szépek, de hosszúak a luteális fázisok, és szerinte sárgatestelégtelenségről van szó, ezért nem maradtak meg a pöttömök. Írt Duphastont. Kérdeztem tőle, hogy nem lenne-e érdemes csinálni vérvizsgálatot, de szerinte az uh-s követésen világosan kiderült, hogy rendesen van peteérésem (meg persze a + tesztekből). Kérdezte, hogy nem barnázok-e mensi előtt, de nem, nekem olyan sose volt. A 14. naptól kell szednem a Duphastont. Lányok, evett valaki ilyet? Ha igen, lécci mondjátok el, hogy mit érdemes tudni, jó? És azt felejtettem el megkérdezni, hogy hogy ér véget a szedése. Mármint hogy meddig kell szedni, ha babás lennék, illetve meddig, ha megjönne. Bár holnap úgyis hívnom kellm andrológusügyben, de azért segítsetek lécci! Köszi :wink:

Pussz mindenkinek!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziromka,
a Duphaston Progeszteron. A terhesség 12. hetéig kell szedni, illetve ha nem sikerül és megjön akkor abba kell hagyni, és megint a ciklus 14. napjától szedni. Én a lányommal anno szedtem ilyet. Mellékesen felelőtlenségnek tartom az orvosod részéről hogy meg sem nézte a 21. napon a progiszinted és így töm hormonnal.
Bettike,
a gyerekekhez: Enikő, ciklusom kb 27 napos volt, 2005 közepe óta próbálkoztunk, korom 26 év, az utolsó mensim 2006. 12. 30. a szülés várható ideje 2007. 10. 6.
Köszi!!!
Vendég

Áfi! Én is október 6-ai vagyok! Az jó! Szupi! :lol: :lol: :oops: :lol: :lol:
Cicukához kapcsolódva, de pl. egy UH-s tüszőkövetésnél, amikor kb. 1 hétig 2 naponta nézik, akkor már ki lehet szűrni???? Ja és javítottam a táblát!

Szirom! Akkor alakultok! :lol: :wink:

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

A szurkálás a petefészkemben a kilökődés előtti, közbeni vagy utáni érzés??

Köszi a segítséget!

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Bettike,
képzeld, akkor van a névnapom, tehát te a névnapomon születtél, (Nem, nem Brúnónak hívnak) és a névnapomra vagyok kiírva :lol:
Igen, a PCOt hüvelyi UHal ki lehet szűrni, de mint mondtam a legtöbb nődoki nem vesz tudomást a pici cisztafürtről, ezért fontos hogy ha gyanú van igazi szakembert keressen az ember. (Gyanú: pattanások, hízás, szőrösödés, hajhullás, hosszú, ovu nélküli ciklusok ami után csak gyógyszerrel jön meg, de nem ez mind!!! Elég ezek közül 1-2)
Vendég

Szia Szirom! Egy másik topikból néztem át és szeretnék segíteni. A Duphaston progeszteron, segíti a ciklus második felének rendes lefutását. A peteéréstől kell szedni, ez nem biztos, hogy a 14. nap, tehát akkor amikor a szervezet is kezdi a sárgatesthormont termelni. Semmilyen mellékhatást nem tapasztaltam, és én rögtön teherbe estem. Nagyon fontos, hogy amikor letelt a 10 nap szedés, csinálnod kell egy terhességi tesztet, mert ha baba van, akkor nem szabad abbahagyni, nehogy zuhanjon a progeszteronszint. Ezért fontos, hogy pontosan tudd a töszőrepedés időpontját, mert különben előbb elfogy a tablettaadag, minthogy a teszt jelezhetne. Én azt a trükköt alkalmaztam, hogy 2 nappal később kezdtem szedni és valóban a 12 napos teszt szépen mutatta a babát, a gyógyszert pedig szedtem tovább, napi 2x1-et a 12. hétig. Akkor is csak fokozatosan lehet abbahagyni. Ha nem esel teherbe, akkor 10 nap után leállsz vele, és 2-3 nap múlva a leeső progiszint miatt megjön a mensi. Remélem segíthettem.
zora7

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?