A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

az az igazság én már nem küzdök az ilyenek ellen.belefáradtam hogy a végén téged néznek hülyének.nem én irtam a beutalót én csak beadom és kész.
nem semmi ha kiderül hogy összecserélték a laborod és erre mi lesz a magyarázat?

Bridzsi

Kép
esztora

Emma

De finom, húú egy jéghideg light jó sok citrommal, hmm :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

Nem tudom, hogy mi lesz a magyarázat. De ahol eddig utánanéztem, még csak nem is említik, hogy ilyen vércsoportnál ez lehetséges. De nem parázom, mert nem lehet baja K. Pöttynek.

Kép
zsuzsi**

Emma, nemcsak finom, de a gyomor kéményseprője is! :lol: A párom ha fáj a gyomra, megiszik egy pohárral, és elmúlik minden baja, és mástól is hallottam, hogy orvosi javvallatra a hányós fertőzésekor (nem terhességnél) apró kortyokban keveset fogyasztott, és csodát tett. Na persze, ettől még nem kell állandóan ezt inni, de azért nem kell annyira elítéelni. Arról nem is beszélve, hoyg pont most, amikor kiderült, hoyg még mindig találtak narancsban DDT-t, az ember elgondolkodik, hoyg vajon egy 100%-os narancslé nem okoz-e nagyobb probémát, mint a sokszor elátkozott kóla.

Kép
nenoke

Hát igen, igaza van Nenokenek..
Egy kevés kóla sosem árt.. :lol:
Nekem is pl. megnyugtatja a gyomromat..anno másnaposságra kíváló volt :oops:
torolve_20131003125716

Feladom, feladom! :lol:
Nekem úgysem változik a véleményem, ti meg úgyis kóla-rajongók vagytok, szóval nem fogjuk tudni egymást meggyőzni :D

Kép
Kép
emma1976

Sziasztok!

A kóla szerintem sem árt,persze kis mennyiségben. Annó egy gyógyszerész találta fel,ez jelenthet valamit nem? :lol: És a férjemnek kiskorában hasfájásra Csehszlovákiában ( :lol: ) receptre írták fel!! Kanalazva!! Mókás!

MagneB6-t ki szed és igazából mire jó? Mert egy ismerősőm védőnő barátnője mondta,már az elején h szedjem,mert nem leszek étvágytalan és hányós.... Most találtam itthon... De még fenntartásaim vannak!

köszi!
Vendég

Nekem tegnap a doki azt modnta rá, hoyg inkább Tokaji :roll:

Kép
nenoke

Gurgula: Másnaposságra persze annó nagyon jó a kocka leves is,pedig abban is sok minden van...
Majd eljön az az idő is,amikor másnaposságra adunk tanácsot egymásnak... De messze van még!
Szerintem 1-1 dl vörösbortól ne féljetek, annyi kell! Jó nem mintha én minden este innék... De pár korty sör se árthat nem...
Vendég

Emma én sem vagyok cola párti de amikor már reggel óta dobol a fülem mert annyira lent van a vérnyomásom hát bizony iszom 1 pohárral (2dl) szerencsére ez eddig kb 3 szor fordult elő.
Szivvi én az ifj Nagy Lászlóhoz megyek ha muszály ő azt hiszem hétfőn van du-án a többi nap délelőtt.biztos a szerd csüt péntek mert akkor tuti a délelőtt.nála általában kevesen vannak és pörgeti a dolgokat.

Bridzsi

Kép
esztora

Jaja, egy kis vörösbort és egy pohár sört simán lehet inni.
A vörösbor ráadásra vérképzőő, szal mehet..bár mostanában nem kívánom. Tegnap ittam 2dl hideg sört.
Most viszont álmos vagyok.
Az előbb megettem egy csoki télapót..közepes nagyságút..a kávémba mártva, nyami.. :lol:
torolve_20131003125716

végre csináltam képet a pocakomról,pár centi háj levonandó a méretből. Kép

Bridzsi

Kép
esztora

Édiiiii :D

Kép
zsuzsi**

Esztora!!
Cukkeroni a pocakod!
Kép
torolve_20131003125716

köszönöm, ugy terveztem hogy lefogyok mire érkezik a lurkónk de ő intercityvel érkezett ezért most kell odafigyelnem (eddig nem hiztam semmit )

Bridzsi

Kép
esztora

Emma! Én is kóla ellenes vagyok. Csak akkor iszom, ha malibokólára vágyom :oops: de persze ez most nem aktuális.

Köszönjük a pocargratulációt. Egyre több vicces helyzet adódik, ha régen látott, eddig fel nem világosított ísmerődök meglátnak. Mai kedvencem: Úristen, Te terhes vagy? meg volt olyan is: De hogyhogy?
És persze a mindig visszatérő: nem is tudtam, hogy férjhez mentél...

Erre mit mondjak? Mindenkit világosítsak fel, hogy nem mentem férjhez, és még egy darabig nem is fogok? Már most unom...
De mindenki olyan aranyos. Jó, hogy szeretik a páromat is, ezért mindenki örül nekünk!
Vendég

Lányok, én belehalok a fejembe....:(

Kép
zsuzsi**

Ja, és félidő van!!!!!!!!!!!!!!! Ezt meg kell ünnepelni?
Vendég

Persze, hogy meg kell!!!!!

Mi máris gratulálunk!!!! :D

Kép
zsuzsi**

Bori!!

Ezek a kérdések..nem értem, miért evidens ha várandós valaki, hogy akkor férjhez is ment, pláne a mai világban..
Meg ez a hogy-hogy kérdés...
Hogy-hogy, hogy-hogy?
Úgyhogy!
:lol:
torolve_20131003125716

Bori!

Erre inni kell. Kép

Zsuzsi!
Esetleg valami homepátiás bogyó? Na de ez most kell azonnal..
Jajj..mit lehetne még..ilyenkor még az alvás segít...ha nem dolgozol persze..
Relaxálás..
torolve_20131003125716

Bori
Persze senkinek semmi köze hozzá, igazad van , de azért itt ugye meg szabad kérdezni: nem is akartok összeházasodni? (hogyhogy :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
emma1976

zsuzsi
Lehet, hogy hülyeség, de én ilyenkor fél óra alatt megiszom 1 liter vizet - néha segít. De a barátnőm pl nagyon fejfájós terhes volt, szóval van akinél ilyen tünet is van :(

Kép
Kép
emma1976

Ezek mind fejfájásra való homeos bogyók:

BELLADONNA
IGNATIA AMARA
ARGENTUM NITRICUM
NATRUM MURIATICUM
PHYTOLACCA
GLONOINUM
IRIS VERSICOLOR
KALIUM CARBONICUM
torolve_20131003125716

Gurgula: Fogalmam sincs. Homeos bogyót nem próbáltam, de má hányingerem is van. És persze dolgozom. Nem tudok hazamenni, mert hatkor lakást mutatok....

Kép
zsuzsi**

Emma: Én Kovács Pötty előtt is fejfájós voltam, és ez az egy parám volt a terhességgel, hogy mit fogok csinálnia fejemmel:(

Gurgula: Ezeket mind lehet szedni terhesség alatt? Én nem ismerem ezeket a homeos izéket...

Kép
zsuzsi**

Esztora! Aranyos a pocakod!

Zsuzsi! Nagyon sajnállak! A vérnyomásod?

Bori! Gratula! Veled ünnepelünk! :D
molkata

Homeopátiás bogyókat lehet szedni, ez biztos!

Ojajj, hányingeres fejfájás..nekem egyszer volt ilyen..a húgomnak szokott ilyen lenni..
Nagyon sajnálom..nemtom mit lehetne..próbálj vízet inni, ásványvízet..minimum fél litert..
torolve_20131003125716

Szerintem is hülyeség, hogy megkérdezik, hogy férjnél van-e az ember. pont amiatt, amit korábban beszéltünk, hoyg az eskü nem a papírtól lesz igazi, hanem a szívünkben az elhatározástól. Mi már sokkal előbb megtettük a magunk szívbeli esküjét, mintsem lezajlott volna az esküvő. De az előző terhességemnél nekem is állandóan magyarázkodnom kellett. De a csúcs a nővérem volt, aki meg ugyan összeházasodott, de nem vette fel a férje nevét. A terhesrendelésen ez is sok volt a nővérkének, és nem Györgyiként szólított be, hanem Györgynét hívott be. :lol:

Bori, máris ittam az egészségetekre egy mango-peach roiboos teát :wink:

Zsuzsi, dolgozol, mi? Mert ugye az alvás is sokat segít.

Kép
nenoke

Nem megy le semmi a torkomon...víz sem.

Kata: a vérnyomásom annyira rendben van, hogy még soha nem volt vele semmi.... tegnap is mérte a doki, és mondta, hogy naggyon szuppi.

Kép
zsuzsi**

Csak má haza szeretnék menni :(

Elegem van a hatórás ügyfelekből!

Kép
zsuzsi**

Bori: Gratula! Mostmár kezdheted a visszaszámlálást. Ez olyan izgi :wink:

Zsuzsi: Ha ennyire fáj a fejed, szerintem jobban teszed, ha beveszel egy Algopirint vagy Panadolt! Mindkettőt lehet terhesség allatt!

Esztora: aranyospoci! :lol:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Én úgy tudtam, Algopirint nem szabad...

Kép
zsuzsi**

Akkor passz! Én úgy tudom, hogy szabad, és szoptatás allatt is azt szabad ha nagyon muszáj :roll: Az orvosodat vagy védőnőt nem tudod megkérdezni?

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Most utánanéztem. Itt a babaneten is azt írják, hogy szabad, de nem tom, hogy most honnan szerezzek....ááááááááááá

Kép
zsuzsi**

Nins az irodában rajtd kívül senki? Nem tudsz kérni valakitől?

brigi73

Már kérdeztem. Nem baj, most jobb egy kicsit. Pihizgetek.

Köszi nektek az aggódást. Remélem, nem lesz semmi baj...

Kép
zsuzsi**

Algopirint szabad, nekem nyáron azt mondta az asszisztens, napi kettőt is akár..de inkább 1-et. de csak ha nagyon fáj. Szal 1-et bevehetnél. Nincs ott valakinél algo?? Kollégáknak..???

Én nem vettem fel a férjem nevét. Hisz ecce még híres ember leszek :lol: Kép
torolve_20131003125716

kérdeztem a gyógyszertárban algopirint szabad ha nagyon muszály.én is ilyen szarul voltam amikor bevettem egy 1/2-et.

Bridzsi

Kép
esztora

Kész, bevettem egy Mexalent. Ennyi, csókolom!!!
Befejeztem a nyavalygást. 8)

Kép
zsuzsi**

Hali, hihetetlen, de már itthon vok :P Két magántanítvány is lemondta az órát.

Itt most süt a nap, pont besüt a szobába és olyan gyönyörűséges színeket produkál:lilás-kékes-sárgás, egyszerűen csodás :D

Gurgula: nekem is napi 2 szemet kell szedni a vasból.

Vérvétel: nekem még egyszer vettek le, de nem mondtak semmit az ellenanyagokról és a vércsoportról. Hogy van ez?

Kérdések: tőlem is állandóan kérdeztek mindenfélét. Tul. képpen ez ilyenkor normális is. Csak amikor ugyanazt kérdezték 100. alkalommal, brrrrrrrrrrr. "És terveztétek, és hogy?" Hát úgy, h szeretkeztünk és baba lett belőle. Punktum :evil: Vagy valamit nem jól tudunk? :wink:

Ná, vérvétel: én amikor 3 hét múlva visszamentem a toxoplazma eredményemért az sztk-ba, akkor kaptam meg a vércsoport- és ellenanyag, illetve a szifilisz (luesz vdrl) szűrés eredményét, amit szintén kötelezően megcsinálnak, de nekem senki sem mondta, hoyg ezért külön vissza kell menni később, úgyhogy ha nem megyek vissza a toxoplazmáért, erről sem tudok semmit. Szerintem ez felháborító, hoyg mekkora az összevisszaság. tavayl még tök egyértelmű volt minden. A doki mindennel a klinikára küldött, és nekem semmivel nem kellett foglalkoznom, mert neki odaadtak minden eredményt.

Kép
nenoke

Gurgula

Honnan volt még csoki télapód :?:

Esztora

Én csak azért akarok benézni a nővédelmibe, hogy hol van valamilyen tornaféleség. Mert ami jógát néztem, kiderült, hogy a csaj is szülni van...

KépKép

KépKép
szivvi

Nekünk nem úgy sikerült :oops:

KépKép

KépKép
szivvi

Szivvii!!

Megmaradt télapó csomag..kaptunk párat és annyira nem rajongunk érte..hát így..még van egy csoki :lol: dísz
torolve_20131003125716

Egyébként szerintem egy csomószor ezekben a hogy-hogy kérdésekben ki nem mondott tisztelet van, hogy ezekben a zűrzavaros időkben babát vállalni azért szép dolog. Vagy legalábbis vegyétek így, és akkor büszkén fogjátok mondani, hogy igen, terveztük, vagy nem terveztük, de mégis örülünk neki.

Kép
nenoke

Szivvi lotus jóga studióra gondoltál?Nikire, ő tart ott órákat.

Bridzsi

Kép
esztora

Igen hozzá szerettem volna járni..

KépKép

KépKép
szivvi

Éppen vonalzókészítéssel probálkozom.

1170345809.66.doc

Lánykáim, lassan indulnom kell. A fejem jobb, bár nem az igazi. Ma nem főzök.
Csók Kép

Kép
zsuzsi**

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?