Örülök, hogy azért hiányoztam...
Az éjszakáink is egyre pocsékabbak
Az alvás abszolúte nem megy, pedig Marci sincs itthon zavaró elemként. Délelőtt háromszor próbáltam lerakni, de egy percig nem aludt. Csak rajtam 10-10 percet. Utána "bevágtam" a babakocsiba és elmentünk sétálni (az én fejemet szétverte a szél), de akkor is legalább 20 perc kellett Neki, hogy bealudjon. Szenvedett közben, nyöszögött, én már sírdogáltam is... Végül bealudt és aludt 40 percet. Most Marci ágyába próbáltam letenni, de csak nyüszögés és szenvedés hallatszik ki a szobából. (Lehet, hogy kipróbálom, hogy befárad-e... Nem ezt akartam, de ez már nagyon gáz.)
Én meg eldugulok alvástémában, csak akkor írok erről többet, ha bárminemű javulás van a téren.
Angel!
Mensi!
Várunk a beszámolóddal
Krisszi!
Tegnap elfelejtettem megkérdezni, hogy Ricsinek mikor jött ki az ekcémája? Kaptok rá valami krémet, vagy nem olyan durva? Izgulok, hogy Beninél mikor jön ki, ha egyáltalán kijön... Mi is a Párommal allergiásak vagyunk és Marci már pár naposan, hetesen tiszta ekcéma volt. Most már jobb Nála a helyzet, de reménykedem, hogy Beninél abszolúte nem jön ki.
Ákata!
A "korai" kelésetek ellenére látom azért a Lányok még visszaaludtak. Hihetetlen jó alvókájuk van.
Marci is imádta lerángatni magáról a zoknit és jó messzire dobni
Köszi a honlapot, majd utána olvasgatok.
CzMelinda!
Nagyon édes Laura!
MAmy!
Köszönöm az alvós drukkot, nagyon elkél. Én is azt hittem, hogy ahogy növekszik Benyó, majd az alvókája is helyrerázódik, de sajna egyre rosszabb a helyzet.
De jó, hogy írod, hogy mikor jár le a tgyásunk. Te is a szülés napjától vetted igénybe? Nekem is kéne már intéznem, illetve a Páromnak, sajna nekünk marad a Teve utca.
Geszti a pelenkázon édi
Beuka!
Köszönöm!
Ekcémától ne félj! Persze azért jobb, ha nincs, de egy minimális mértékűt tutira kinő pár év alatt. Marci nagyon csúnya bőrű volt ilyen pici korában és a tél ellenére (akkor sokkal rosszabbak a körülmények egy ekcémás bőrnek, nem lélegzik, nem éri nap stb) egész jó a bőre.
Benyó azóta itt trónol az ölemben, mert torka szakadtából ordított az ágyban. Még mellettem is csak cirka 2 percet játszott el. Nem tudom, meddig bírom ezt így. A Ti babáitok meddig játszadoznak el magukban, hogy nem ültök mellettük?
Pusz: Melinda

[/url]