A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Zuz,
tök jól csinálod két gyerekkel
tandemszopi :shock: nem úgy van h más minőségű tej kell egy nagyobb gyeröknek mint egy 1-2hónaposnak?
köszi, me sajna el kellett kezdeni az antibiot orvosi utasításra, mert ma is voltunk ugye dokinéninél; ma jobb étvágya volt, gyümölcsöt, kis főzeléket evett

Zanz,
már amikor elküldtem, éreztem, hogy ez lesz az érzékeny pont :wink: :lol: a mazo én vagyok, de fejlődőképes mazo, mert pl Neet kedvéért még az ékezeteket is használom meg néha központozok is ;)
úgyh tessék ütni, bár összetett főneveket úgyse fogom megtanulni soha... :)
egyébként szakmai ártalom, úgy értem magyar szak v ilyesmi? ;) :D

és ma már 20 percet tornáztam netto, és csak kicsit vertem össze a lábam a hullahoppal - ha már sonkákról beszélünk :wink: :lol: :mrgreen:
még csak egyirányba tudom hajtani; cél, hogy ebből éljek meg, és minden kiálló testrészemen tudjam tekergetni minden irányban, 3 ill 4 D-ben :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

:D
szrekuc

Zanza,
szuper, hogy nincs nagy gáz :D Gréti történetére gondolva kicsit aggódtam, gyors gyógyulást a lyánynak! :)

Neet,
jó, hogy itt voltatok tegnap :D :D BK: nekem ez kínaiul van :)

Votiv,
1,5kilós kislányodnak puszi hason keresztül :D Ügyes! :D És a nagyfiad is, hogy alszik. És ti is :D

Zuz,
hja, aki ilyen könnyen kapja a doktori címet :lol:

Barbi,
drukkok a vizsgákhoz!! Babaúszás biztos szuper lehet, én őszintén megmondom, félek a fertőzésektől, ezért nem viszem, majd úszik a Balatonban, meg majd később strandon, uszodában. :)

Rylie,
szerintem ilyen idős korban már szuperhatékonyan szívják ki a dedek a tejet :D No meg majd meglátod, ha leálltok, még hónapokig jönni fog a tej! :)
És nálunk is egyik pillanatról hagyta el Dóci a délelőtti alvást, és tért át az egyszeri, délutánira, viszont azt többórás üzzemmódban nyomja 8)

Manóka,
azt is megteheted, hogy baba- vagy gyerekorrcseppet veszel, ezekben sokkal alacsonabb a hatóanyagtartalom! :)

Mása,
gratula a kisöcsihez :D

Deni,
én megjósolom, hogy fiú lesz... vagy lány :mrgreen:

Curse,
Brendon :evil:

Andi,
örülök, hogy Bálintod jobban van :D

Gabi,
nektek is gyors gyógyulást! :)

Rekuc,
már nem tudom, min röhögtem könnyesre magam tegnap, de nagyon szeretlek olvasni!

Én ma sportoltam (tenisz rulez, csak kidobtak minket egy óra múlva, mert félő volt, hogy összedől a sátor :shock: ), meg extrémsportoltam is: Marcival délután elmentem sétálni, ő kocsiban, eső(ezesetben szél)védővel, édesdeden aludt. Én meg gázműveztem, kulcsot másoltattam, széllovagoltam :)
Dóci ma nem kért Mozart-csokit (minden sírás nélkül abszolvált hajmosáshoz kap egy kis darabot, azóta álom neki hajat mosni), és sorolta, hogy nem kér Bach-csokit se, és a Haendl-csoki meg pláne nem kell :shock: Kiegyeztünk egy vivaldi-csokiban :lol: Mondtuk neki, hogy akkor leközelebb kap egy Bartók-csokit, de azt mondta, hogy az nem finom :lol:

Mi holnap leutazunk Karcsi szüleihez látogatóba, szép hétvégét mindenkinek!
kisün

Rekuc,
én nem foglak ostorozni, abszolút szabadelvű vagyok helyesírás-ügyben :lol:
kisün

Kisün,
én mindig Bartók-gombócnak hívtam a Mozart-kuglit; a baj akkor kezdődött, amikor a tesóm a sulibüfében azt kért, és nem értették :lol:
még mindig kölcsönös ;) :D :D
tenisz rulez :D

mennyi idős korától érdemes a dednél zsarolással/üzlettel próbálkozni? :mrgreen: (csak nehogy úgy járjak, mint a klasszikus legendás patkányok, hogy a kisfickó különben ízekre pofoztatja magát, amit nyugodtan vehetek akár fenyegetésnek is; tessék macskafogót nézni! ;) )

Kép

Kép

szrekuc

libarulizmus :mrgreen:

Kép

Kép

szrekuc

Rekuc,
bartók-gombóc :mrgreen:
Dóci 1 éves lehetett, amikor megkötöttük az első alkut: tekergett a pelenkázón, én meg mondtam neki, hogy ha nyugton fekszik, és hagyja, hogy bepelenkázzam, akkor gyorsan megyünk mesét olvasni... és nyugodtan feküdt... zsarolni sosem szoktam, olyat viszont gyakran, hogy ha ezt és ezt megcsinálja, akkor mondjuk kap egy mesét, vagy rajzolok neki elefántot, ilyesmi, amit szeretne. Pl. esti fektetésnél van olyan, hogy még nem szeretne ágyba menni, ilyenkor jön a "elolvasok még egy-két-nyolc mesét, ha szépen lefekszel utána aludni" Javarészt bejön :wink: És ami még jobb, javarészt ő is teljesíti, amit "vállalt" :lol:
kisün

Kisün,
hiába, a lányok ugye gyorsabban érnek.... de Ábel szépen tép! ;) :mrgreen: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Szrekuc!
Kis klambó :lol: :lol: :lol:
Ez a hullahopp dolog nem tesz jót az oldalamnak 8)

És ne csináljátok már ezt a helyesírás mizériát. Örülök, ha tudok írni, azt is gyorsírásban, (múltkor kérdezte anyám elhűlve, hogy tudok ilyen gyorsan gépelni, mondtam neki, hogy hát két szakdogát kellett időre megírnom :lol: ) úgyhogy én előre is bocsi, néha akkora bakikat tudok ejteni, és a nyelvhelyességem is iszonyat, de nézzétek el, hogy nem kérek érte mindig bocsánatot!!!! :oops:

Deni!
Jól emlékszel.... Néha sajnálom, hogy nem szoktattam le őt akkor, amikor még lehetett. Persze nem szopizik sokat, csak kell neki is, és állandóan mosogathatom a mellemet utána, és elég nehéz ebben a pózban lenni, hogy mindkét ded elérjen. Persze tudom, volt ennek előnye is, mert Pannus így egyből kapott tejet, ezért is engedtek haza, másodiknapra már be is indult, és 2 hét alatt beállt a kereslet-kínálat!!!

Szrekuc!
Ilyenkor úgy van, hogy Pannus igényeinek megfelelő a tej, B-nek meg jó az is, nem reklamál :lol:

Kép
Kép
zuzmo1

Zuz,
vicces is lenne, ha reklamálna :lol: :lol: :lol:
2 szakdoga? :shock: akkor jogászon túl még mi vagy? wow! :D

Kép

Kép

szrekuc

Zuzi!

Köszi!
Azért kérdeztem mert van egy ismerős csaj aki már 200 éve doktornak hívatja magát pedig még csak most készül az államvizsgára.ÉS nem viccből teszi ezt a DR.dolgot.Nekem meg már kicsit nyomta a bögyömet más okból nem csípjük kollektíven egyébként :lol: de ez hab a tortán!
20170114224602

Zuz,
én komolyan nem tudom komolyan venni a helyesírást :lol: Konvenció, semmi egyéb :)
És jól látom, hogy Pannus mindjárt két hónapos :shock: rohan az idő :lol: Puszi a buksijára, de ki ne hagyd Bazsót sem!

v
kisün

Juc,
honvédos fórumon esetleg nem tudhatják a doki nevét? :)
kisün

feketenadálytő van kenőcsben is meg árnika (akár naturlandos is) vagy az nem sokat ér? örülük, ha hullahopp edzésben tartja oldalad ;) remélem, meg is lesz egyébként az eredménye ennek a nagy itthoni küzdelemnek - ma este már nem is ettem meg az egész féldisznót vacsorára :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Rekuc,
de előtte legalább ledolgoztad :lol:
kisün

Juc!
Nem lehet, hogy a szakvizsgára készül????
Mert ahhoz még kell 3 év gyakorlat. (És úgy tudom, külföldön egyébként csak azután lehet a doktori címet használni)
ha tényleg nincs meg még a diplomája, akkor ez megagáz!!!!!!

szrekuc!
Eu szakjogász 8) (persze nem emlékszem már semmire, úgyhogy ne kérdezz semmit :lol: ), de azért jól hangzik!
zuzmo1

Vera!
Bizony, kész nagylány már!!! :lol: Puszi Nektek is, és nagyon jó utazást! Mi is megyünk anyukámhoz, mi sem leszünk. Kényeztetjük magunkat :D

Szrekuc!
Állítólag a tinktúra jobb, de kenőcs sem volt a patikában. Azóta meg nem tudtam menni.
fél disznó :lol:

Jucus!
Mindenképpen írj, ha sikerült megtalálnod a dokit, olyan kiváncsi vagyok!!!!
Jártok Pannával tücsökre?
zuzmo1

Zuz,
jó utat nektek is! Remélem, jó sokat tudsz pihenni :)
kisün

Zuz,
én hétfőn valamikor biztos keringek a környéken Marcival, ha akarod, szívesen bemegyek gyógyótárba, és hozok neked kenőcsöt-tinktúrát akármit, csak smselj rám! :)
Na asszem el kéne dugulnum...
kisün

Zuz,
hűha! :D nem hiszem, hogy tudnék akár kérdezni is... ;) :D bár ki tudja :D

Kisün,
már csak az éjszaka van hátra ;) ma felkerült a hűtőzár a hűtőre :lol: (és nem alulra a mélyhűtő részhez :mrgreen: )

Mása, gratula a kisfiúhoz, sztem hason, rekeszen ne aggódj! :D

Barbi,
de jó, hogy öt fogatok van már! nálunk még nem bővült a készlet ;) .D

minden elutazónak jó pihenést és szép hétvégét és Kisünnek meg Zuznak is! :lol: :mrgreen:

Kép

Kép

szrekuc

és persze a nem elutazóknak is ;) :D (milyen nap van ma? :lol: )

Kép

Kép

szrekuc

Rekuc,
köszi :lol:
kisün

és nektek is szép, nyugodalmas hétvégét! :) És persze mindenki másnak is :)
kisün

Zuzi!
Nem,tuti,hogy államvizsga!

Vera!

Sajnos plasztikai sebészt keresek ,nem szülészt a Honvédból. :cry: Na mindegy majd csak jutok valamire.

Köszi az ötleteket :wink:
20170114224602

Zuzi!

Elfelejtettem:tücsökre idén még nem jutottunk el,de pont ma este emlegette Panna szóval mennünk kel.De holnap nincs,ezért megnézzük a csiri-biri muzsikát,kiváncsi leszek. 8)
20170114224602

Juc,
pontosan tudom, hogy az a plasztikai sebészt keresed, aki Soma arcát rendbetette, úgy gondoltam, hogy a honvédos fórum legalább ugyanaz a kórház, és hátha valamelyikük ismeri, vagy tud valakit-valamit, amin el lehetne indulni :D
kisün

azT
kisün

Vera!

Bocs,hogy ilyet feltételeztem rólad,hogy nem tudod :oops:
De szegények még azt se nem tudják,hogy mikor költözik át a szülészet a Pesti Honvédba,és nem is pörög nagyon a topik sajnos. :roll:
20170114224602

Szrek!
Köszi!

Jucus!
Szerintem Ancsi ötlete lehet a legcélravezetőbb. De én lehet, hogy megpróbálkoznék egy levéllel is a kórház felé, végülis nem titkos adatot akarsz megtudni, jogod van ehhez az információhoz.

Lánykám ma két hós! OLyan nagy már, lassan eladósorba kerül!!!! ÉS annyira imádom :D :oops: Tök jó, mert vele együtt alszom, és nagyon jó érzés!!!! A nap fénypontja mostanában, amikor B-t lerakom aludni délben, mi meg Pannával összebújunk a kanapén, és együtt szuszogunk :D

Kép
Kép
zuzmo1

Juc,
szemmibaj, ahogy a lányom szokta mondani :lol: egyébként máshol (nlc stb.) nincs véletlenül honvédos plasztikai sebészet fórum? Vagy valami álatlános plasztikai sebészet fórum? Próbacseresznye alapon ők is tudhatnak valamit :)
kisün

Zuz,
ugye milyen fantasztikus egy kis szuszogó csomag, ami még csak a tiéd?? Élvezd ki minden pillanatát! :)
kisün

Zuz :) Bazsóval is szoktál összebújni? Csak úgy, ti ketten?

Szrek :) Megnyugodtam, hogy kukikérdésben minden oké! Összehasonlíthatunk, ha gondolod :wink:

Dominó hunyorogva műköhögve próbál rávenni, hogy kivegyem a járókából, muszáj rajta nevetni. Honnan tanuljáék a gyerekek ezeket a trükköket?

Manóka :) pocakod hogy van?

indianyo

Sziasztok!

Juc,
Hogy hívják a pasit?
És hova jártok tücsökzenére? Énis szeretnék menni Ábellel már vhova, csak nem nagyon tudom, hova.

Kép

Kép

szrekuc

Zuz,
traumeel kenőcs nagyon JÓ, ha vkinek kisgyereke van, sztem ALAP! :wink:
arnica mellett...

Macs,
kedd 11h, bártfai 3. emelet
imádtam járni, most nem lehet... :(

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsan!
hogy vagy? mindjárt 24!!! :D

Kép

Kép

szrekuc

Kép

Kép

szrekuc

Úgy elmentem volna Kolompos táncházba vasárnap, de 5-től 6-ig tart :( Eza utósoknak való időzítés, kicsi gyerekek gyalogosan hogy érnek haza fürdetésre??? Elég buta szervezés.

Szrek :) Fonóban van Ringató http ://www.fono.hu/?page=zenehaz&content=gyermek_item&lang=hu&id=33 kicsiknek.

indianyo

Juc,
Kicsit figyelmesebben visszaolvastam :oops: bocsi
és a szülész fele volt vmi következménye a dolognak? :shock:

Kép

Kép

szrekuc

Indi,
attól függ, ki mikor fürdet, pl ha csak másnap, az teljesen okés ;) :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Barbi,
persze, h érdekel, milyen volt Irországban, bár ha eljutsz oda, már azt is olvashatod,h valszeg NEM megyünk... :cry: kripli mamit nem mer itthagyni apuka...

Rek,
köszi, jól vagyok! és igen, minnyá 24.
tegnap voltam uh-n ismerősnél, végre kiderült,h mi van...
az az igazság, h mindenkinek igaza volt... :lol:
belső méhszáj kicsit kinyilt, de nem vészes. Méhlepény közvetlenül a méhszáj mellett van, ő szokott vérezni.
és vérzés akkor van, ha megterhelem magam (ezt ott úgy idéztük elő,h megnyomogattuk a hasam) és ilyenkor elég nagyra kinyilik, és akkor már egy pici lepény le tud válni, és az vérzik.
Viszont megmérte a méhszájat, és azt mondta, h szinte biztos, h nem lesz belőle koraszülés, mert akkor 3,5 cm alatt kéne lennie a méhszájnak, de a méhszáj alapból nekem 4,9cm, és ha kinyilogat a méhszáj, akkor is csak 3,7cm lesz, ami még mindig nagyobb a 3,5 nél.
Azt mondta, h 2 óránként 10 perc pihi, meg ha érzem,h húz, akkor azonnal, és olyan felpolcolt fenékkel, h kissrác visszacsússzon, és ne nyomja a méhszájat...
tádám!!! szóval, ennyi... :lol:

ez azért jó, mert nem kell egésznap feküdni, de azért nem jó, mert szinte semmit nem lehet csinálni, mert 2 óránként fekvés... :?
de nagyon megnyugatott azzal ,h ha normálisan élek, akkor nem lesz koraszülés...
és ha Levi marad, akkor normálisan fogok élni...azaz: NEM CSINÁLOK SEMMIT!!!!!! 8)

(de remélem, Levi nem marad... :( annyira el kéne mennie...)

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan, dír,
ez jó hír, hogy legalább azt tudni, mi van meg h minden relativli okés :D

ezt az Írország dolgot egyre kevésbé értem (és sztem nemcsak én nem....ugye? ;) )
szóval Levi kimegy, te maradsz 2,578 gyerekkel? meddig? és utána? hol szülnál? és a tenger/király/izékék cuccokat hova rendeled? ;)

Kép

Kép

szrekuc

Szrek!
L. 1,5 éves, de sosem vagyok biztos benne, hogy érti-e a zsarolást, mert, ha nagyon rosszat csinál általában azt mondom, hogy "vagy abba hagyod ezt, vagy megyünk tentézni". de mintha a falnak beszélnék :). most éreztem először, hogy megértette, amikor mondtam, hogy vagy iszik vizet, vagy kiszívom az orrát. (féltem a kiszáradástól) és megtanulta a sok-sok szó mellé azt is, hogy NEM :). de a zsarolást nagyon ritkán alkalmazom, inkább valami előnyös dolgot ajánlok fel neki cserébe :).

Jucus!
sajnos/szerencsére én nem tudom mások adatait megnézni, de lehet, hogy tudod regizni Somát is, és meg tudod kukkolni, hogy ki műtötte.

Votiv!
már ilyen "idős" vagy??? nem is gondoltam!
mi a frász történhetett Lindiék szülése közben? most már nagyon kíváncsi vagyok! mondjuk BArni elég nagy, Lindi meg nem egy széles típusú nő, biztos nehéz volt megszülni.
ancsipancsi

Rek,
szóval, ha Irország játszik, akkor Levinek feb 12-én el kell minket hagynia... :lol: mert 15-én kezdenie kell.
Én azért nem megyek vele, mert
1. itthon szeretnék szülni
2. nem tom,h ilyen állapotban jót tenne e nekem a repülőút.

mivel gyerekeket csak én tudom ellátni, igy ők is maradnának.
Királykék cuccokat oda rendeltem volna, de valszeg SEHOVA sem rendelem, mert ha Levi nem megy, akkor feb. 10-től munkája sincs, nekem lejár a gyeden feb végén, tehát pénz nélkül maradunk, de igen csak.
ja, és ami még hab a tortán, a mh-em megszűnik, örülök, ha addig húzzák, mig el tudok menni táppénzre, de gőzöm sincs,h utána mi lesz... :?
szóval, ezért kéne Levinek 12-én repülőre ülni, és elhúzni.
viszont, ha elmegy ,eléggé necces lesz a "normális" üzemmód nálam, és félő,h igy lenne még kórház, de akkor meg gyerekek egyedül maradnának, aminek monnyuk eléggé örülnének sztem... :wink:
vagyis, após élettársa fel tudna akkor jönni értük, és maradni pár napig, de örökre nem tud maradni, neki is most született unokája, segit a lányának. Más segitség meg nem létezik, hacsak nem találunk egy rettenetesen jó bébiszittert, aki hozza viszi a srácokat oviba, kocsival, plusz öltöztet és fürdet is. Mindezt nem milliókért... :lol:
esélyes???? :wink:
szóval, nem tudom mi lenne a jobb...de az idő majd választ ad...

Ancsi,
Lindiéknél pont ez volt a gond, baba hatalmas, Lindi nem annyira...és mivel BB nem a dokija volt, nem tudta az előzményket, igencsak el lett mérve Barni az utsó uh szerint, szülés előtt 1 héttel 3400g-ra volt tippelve, de ő meg majdnem 5 kiló volt...
szóval, összejött minden, és nem jól... :?

Kép

ZsanciKép
zsancikant

és Deni is nagy rejtőzködő, úgyh tessék néha hetet írni, ha már a vonalzó nem tecc ;) :D

Kép

Kép

szrekuc

Zsanci!
értem én a dilemmádat, mert hogy ugye, mikor ilyen vérzéses gondok vannak, gáz kimenni külföldre, ahol ki tudja mit csinálnának az emberrel a kórházba. másrészről viszont ez az egyetlen kitörési lehetőség, hiszen te is erről álmodtál, és biztos, hogy első időkben nagyon nehéz lenne, de lehet, hogy az új környezet mindannyiótokon változtatna, beválna, és meg tudnád valósítani az olyan álmaidat, amelyekről csak néha mersz álmodni. valahogy el kéne engedned a férjedet, és valami "otthon segítünk" alapítvánnyal átlábalni a nehéz heteket, hogy utána mind a négyen utána tudjatok menni és boldogan élni Írországban. (amiről egyébként nekem mindig az az IRÁS film jut eszembe, amiben Brad Pitt a főszereplő..., ha már mindenki leírta, hogy mi jut róla eszébe :) ) + felmerül bennem a gondolat, hogy én, ha apa befészkelte magát, lehet, hogy kiküldeném vele a srácokat kinti oviba, hadd tanulják a nyelvet, apa meg csak elbír velük. legalábbis férjem tutti elbírna, igaz nálunk csak egy van még.
ancsipancsi

Szrek :) És aludni is csak másnap fognak a gyerekek?

indianyo

Sziasztok!

Emmát elvittem ma reggel anyósomékhoz, így délutánig enyém a nap :lol: Azt hiszem mindjárt bebújok az ágyba egy jó meleg kakaóval, és megnézek valami jó filmet :lol: Vasárnap pedig anyuék viszik el, sőt lehet, hogy holnap du. megint anyósmék. Aranyélet :lol:

Votiv!
Már csak 9 hét??? Gratula a másfél kilós csajszihoz!
Most én is elgondolkodtam, hogy már olyan kevés van hátra, és még egy költözésnek is bele kell férnie.

Zanza!
Örülök, hogy Réka már jobban van!!!

Mása!
Gratula a kisöcsihez, és ha tudsz, gyere gyakrabban!

Kisün!
Dóci csokimegnevezései :lol:
Eleinte próbáltam gyerekorcseppet használni, de sajnos semmit nem használt. De mindegy, mert javulgatok szép lassan :arrow: egyre kevesebb orrcsepp kell.

Indi!
Köszönöm, pocaklakóm jól van, bár amíg a betegség húzósabb része volt, elég keveset mocorgott (de lehet, hogy én tudtam kevésbé odafigyelni). Emmával éppen tegnap nézegettünk pocakos képeket, és próbáltam magyarázni, hogy akkor ő volt a pocakomban, nem tudom, mennyire értette meg. Mindenesetre akármikor meglát vetkőzni (zuhanyzás, pisilés), mindig nagy ovációval mutogat a pocakomra és mondja, hogy "baba".

Zsarolás: én sem szoktam zsarolni, viszont ha valami olyasmit csinál, ami nem jó, akkor azt szankcionálom valahogy. Pl. tegnap fürdés után törölgettem, és a kis falra akasztható piperetartójából módszeresen elkezdte kidobálni a cuccait, fésű, sampon, stb. Mondtam, ha nem hagyja abba, nem krémezheti magát (ő szokta bekenni testápolóval a pocakját meg az arcát). Persze nem hagyta abba, így nem kapta meg a tubust sem, ami nagyon nem tetszett neki, de úgy tűnt, megértette a dolog lényegét.

Az imént összefutottam Neetékkel, de csak pár szót tudtunk váltani, mert rohantak a buszhoz, így csak annyit tudtam megállapítani, hogy Eszti nagyon megnőtt!

Kép
Kép
manoka11

Ajaj, ez az 'only 90 days to go' szöveg most beijesztett. Igazából azon izgulok, hogy a költözés rendben lemenjen, és Emmának is legyen még legalább 1-2 hete az új lakásban megszokni a dolgokat, mielőtt én eltűnök a kórházba pár napra.

Ja, és a család egyre többet nyaggat azzal, hogy mi lesz a kisfiúnk neve, meg hogy találjuk már ki, mert Emmának is jobb lenne, ha valahogy be tudná azonosítani a tesóját. De mit csináljak, ha nem jön az a bizonyos "szikra". Van több verzió is, de egyelőre egyik mellett sincs döntés.
manoka11

Zsanci! előreolvastam :lol:
hát nem pite dilemmába akadtál. szerintem Ancsi gondolatait érdemes megfontolni.
részemről nagyon szerettem ott lenni - s bár épphogy elég megélhetéshez kerestem.
az emberek tényleg kedvesek, s bírták a fajtánkat :lol:

Neet! én a sörgyárhoz közel laktam, s ha egyszer hajnalban arra jártál volna tuti megutálod :mrgreen:
bár ki tudja. én alapból nem szeretem a sört. no megyek vizsgantani

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Még ezt a két képet muszáj felraknom, aztán eldugulok. Emma kedvenc szórakozása mostanában az öltözködés, illetve a "kincseinek" a magára aggatása. (Sajnos amióta sokat vagyunk itthon a betegségek miatt, rengeteget lóg a szájában a cumi.)

Itt felöltözött, majd segített nekem porszívózni:
Kép

Itt pedig "kicsinosította" magát :D
Kép
manoka11

Sziasztok,

Annyi mindent akartam, de mindent elfelejtettem :oops: Egy dologra emlékszem:
Gyönyörűség Barni baba, azért a fotón is látszik, hogy nem kis ember :wink:

Kép Kép
curse

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: