A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Na, ez még nem volt az igazi feltöltés.

Segítsetek!
Már megvan a vonalzó, hogy illesszem be?

A bbcode kódot vagy mit (ne a html-t, hanem a másikat) mentsd el az aláírásodba.

Kép
nenoke

Az aláíráshoz másold be, azzal hogy no html

KépKép

KépKép
szivvi

a csúcsforma studióban (Ady Endre u 30.-ban ) van kismamatorna.
www.csucs-forma.hu megnézheted

Bridzsi

Kép
esztora

Mi az az aláírás?

Fönt, ahol ki van írva, hogy társalgó, kettővel mellette van egy segédeltek menü, abban válaszd ki a profilt, és ott tudod beállítani az aláírást.

Kép
nenoke

Esztora
Hát lehet az lesz a végén. Voltál már? Ott van az a cantienica torna is.

KépKép

KépKép
szivvi

Esztora!
Ja, hogy ez fehérváron van..ühüm..pedig az ára jó 800 Ft
Ami itt van az 1300/ alkalom..elég drága... :(
torolve_20131003125716

Igen ezek a kérdések tényleg bosszantóak. Engem esküvő elött a Na és izgulsz már? című kérdéssel ki lehetett üldözni a világból! Kész kapartam magam tőle! Meg a jól meggondoltátok? Az ember meg az ember lánya akkor csinál ilyet a jól meggondolja!
De jó ez a szeretkeztünl és baba lett belőle válasz! Igazából nem tudom mi más képzelnek. Majd részletezem,ha esetleg elfelejetettem bevenni a fogibogyót, vagy kiszakadt a gumi, mi?
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá :twisted: :evil:
Vendég

sajnos nem voltam pedig szerettem volna (tudod méhlepény miatt vigyáznom kell) de irtam nekik e-mailt érdeklődésképpen és gyorsan és nagyon kedvesen válaszoltak.
mennék ha dokibácsi megengedné talán 3 hét múlva arrébb mászik a lepényem...

Bridzsi

Kép
esztora

Ja értem! Majd bemenek valamelyik nap.

KépKép

KépKép
szivvi

Orsi, vagy mondd legközelebb azt válaszként, amit Mandarka kislánya: megettem a babát, így került a hasamba. :lol:

Kép
nenoke

Hát ez nagyon aranyos!!!!!!!!!
Ez a megettem a babát..mondás..
torolve_20131003125716

Gurgula nem tudom neked milyen módszered van,de nekem kínai fogamzásnaptáram van aszerint leányzónak kellene lenni,de a doki szerint fiú.Igaz ezt még 12 hetesen mondta, mások szerint lehetetlenség olyankor még megmondani.Jövő héten megyek a 18 hetes uh-ra.Nagyon kíváncsi leszek mit mond.Egyik ismerősömnek is lányt írt a fogamzásnaptár és neki is fia lesz.

Lányok milyen mikor a bébi megmozdul ?Mert én érzek vmit csak nem tudom,hogy ez már az-e.
pillangó7

Talán sikerült a vonalzó.

Hmmm, nekem tetszik :D

Emma!
Ezért: "Persze senkinek semmi köze hozzá, igazad van , de azért itt ugye meg szabad kérdezni: nem is akartok összeházasodni? (hogyhogy )"
Tiéd a hét humor díja!

Asszem a kérdés mindig udvariasság akar lenni. Csakhát mit mondjál. Én sem tudom, mit akarok hallani... Mondjuk a sima Gratulálok! nem esik túl szarul :D
Én mindig vmi frappánsat szeretnék mondani a hülye kérdésekre. Ma az jutott eszembe, az úristen Te terhes vagy kérdésre, hogy nem, csak lenyeltem egy labdát.
Meg olyat is szoktam, hogy ja, úgy maradtam, de ez nem fejezi ki eléggé, hogy flegma akarok lenni (meghát nem is jó az értelme, mert véletlenül szoktak csak úgy maradni).
Én büszkén szoktam mesélni, hogy "Mondtuk gyereket akarunk, gyerek meg mondta OK, és jött." merthogy ugye nekünk ilyen pikk-pakk összejött, és vsz ezért is furi sokaknak, mert az se tudták, hogy gyereket akarunk, viszont esküvő után jobban számítanak már rá, hogy akkor majd gyün a kölök is.
De vmi frappáns duma jó lenne!!!!

Pillangó! Nekem 13+1-en mondták, hogy fiú, és 18+1-en még mindig fiú volt. Eléggé büszke rá :roll:

Hogy szeretem ezt a kis prücsköt!
Vendég

És az sem jó amiket mi kaptunk. Mi már lassan 6 és fél éve vagyunk házasok és csak most jön Maszatka. Ránk is néztek furin, hogy hát a gyerik???Most nem mondhattam mindenkinek, hogy valamiért nem jön össze...És persze állandó jó tanácsokkal láttak el...Sok tojásfehérje, ilyenkor nem orálisan kell, stb...Már ordítottam mindenkivel :evil:

KépKép

KépKép
szivvi

Na hellóka,

Rita: köszi megnéztem, még gondolkodunk Papával, hogy melyikbe menjünk János K., Istenhegyi, vagy a Praxis alszom rá egyet... azt hiszem a 18. hét körül kell menni.
A homeos bogyóknál én úgy tudom nem mindegyiket ajánlják kismamáknak, nekem van egy homeos bogyós könyvem és abban külön fejezetben taglalják, hogy mit lehet... nemtom.

Zsuzsi: nekem is 5.4 cm volt a kis drága a 12. héten, szerintem is tök jó eredmény, és a tarkóredőm is 1 mm, és lehet, hogy fiú.... Szupi mi? Én is megbarátkoztam a kiskrapekkal! :wink: EGyébként valahogy képtelen vagyok pihenni, állandóan pörögnék, nem lesz ez így jó, mert nekem pihenni kéne, én meg mozgok mint egy sajtkukac.

Őssejt még nem tudom hova megyünk ez ügyben, megkérdezem a dokimat, azt tudom, hogy lehet részletben fizetni egy-két helyen. Mi mindenképpen levetetjük. Én már régóta eldöntöttem.

Orsi: MgB6 hasfájásra, meg feszülésre adta a doki, végül is ez egy vitamin, én sem vagyok gyógyszerpárti, szinte semmit nem szedek, de tényleg jobb lett a pocakom, nem feszül annyira.

Bori: Gratulálok a félidőhöz!!!!

Zsuzsi: Jobbúlást!

Nenoke: nekem nem adtak beutalót sem szifiliszre, sem hepatitiszre, sem rubeolára, sem semmire, a toxoplazmát is úgy kellett kérnem, hogy szeretném.... Bár a hepatitiszt levették a meddőségin, de a többi? Nemtom.

Andrea
Kép
kindernay

Sziasztok! :)

Hazaértem a 4D-s uh-ról.

Az eredmény: Egy élő magzat látható, medence végű fekvésben. Placenta a hátsó falon tapad, ép. Átlagos mennyiségű magzatviz.
BPD:40mm,HC:150mm, TTD: 39mm, FL: 28mm, AC:132 mm
A MSZNUT érvényben lévő szakmai protokollja szerint végzett vizsgálat során eltérésre utaló jel nincs. :D

Kiegészités: Hólyag gyulladásom van, ami miatt emelkedett lehetett az AFP. Sajna a baba nem nagyon volt fotógén, de megpróbálunk a DVD-ről képet lecsalogatni. :D
Ééééés KISFIÚ!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Bori: lenyeltem egy labdát! Ezért én is díjat adok! :lol:

Ná: Micsoda szép vonalzót van azanyját! :wink:

Andrea
Kép
kindernay

Anne
Gratula!!
Ha jól sasolok eddig mindenkinek fijjúúú???

KépKép

KépKép
szivvi

Annee: ggggrrrraatttulllááááállllllooooooookkkk!!!!!!

Andrea
Kép
kindernay

Annee! Éljen éljen a fütykös!
Szóval akik korán megmutaják, milyük van, azok fiúk? Eddig 3,5 válaszunk van, és ők mind fiúk. Nem?

A hólyaggyulladás mit jelent?
Vendég

Köszi Szivvi, Andrea! :) Olyan nagyon boldog vagyok!!! :D :D :D
Vendég

Neked is köszi Szarvasbori! :)
Pontosan sajna én sem tudom, holnap elmegyek a dokimhoz. Ettől fáj az én medencecsontom, meg a hasim alja. :?
Vendég

Na akkor csak igyekezz meggyógyulni!!

KépKép

KépKép
szivvi

Annee!
Medencecsont? Esetleg pont a szeméremdomb mögött belül? És a hasad alja?
Ajaj! Tegnap óta nekem is többször fájt így. Neeeem akarok dokit látni, de akkor el kéne menni, mert lehet nekem is az van? Van valami egyértelmű tünet? Mennyire fáj az a fáj?
Vendég

Kösz a segítséget vonalzó-ügyben :lol:

Hólyaggyulladás: nekem pár éve van ún. húgyúti gyulladásom (véres pisi, gyakori fájó vizelés). Általában antibigyót kaptam, és inni kell kisvirágú füziketeát és/vagy medveszőlőteát. A védőnőm azt mondta, terheseknek medveszőlőtea jó. Ne ülj forró ülőfürdőbe, ne egyél nagyon fűszereset és ne igyál alkoholt! :? És igyál rengeteg folyadékot, h tisztuljon a baciktól a hólyag. Az amúgy is jó, mert nem tudnak a bacik megtelepedni (nincs idejük rá).
Pár hete bepánikoltam, h megint baj van, mentem urulógushoz, katéter, de minden negatív. Azt mondta, h nem szívesen adott volna gyógyszert, csak ha 4 keresztes a vizelet. Mindenesetre jobbulást!

Pillangó! Üdv az oldalon.

Annee de jó most mégjobban örülök hogy találtunk neked 4d rendelést.jól betudják paráztatni az embert ezzel az afp-vel.

lányok nektek nem vérzik az orrotok?én akárhányszor kifújom mindig véres lesz a zsepi.

Bridzsi

Kép
esztora

Nekem is véres szokott lenni, de sztem a panel száraz levegője miatt kb. 2 éve telente. Előtte nem.

Szarvasbori!

Pontosan, ezek a fájdalmak elég erősek tudnak lenni... Sokszor alig tudok ránehezedni a lábamra mert belenyilal. :?
Vendég

Kép:
Kép Pocok
Vendég

annee, gratulálok, ez szupi hír! Kép Jobbulj, jobbulj!
Akkor beszínezhetem a sorodat?

ná! Nagyon ügyes vagy! Kép Már be is raktam a táblázatba a vonalzódat.

kétfiús anyuka
babdorka

Szia Esztora! :) Nagyon köszi a segitséget! :D Ez a Mátyásföldi Klinika nagyon szupi. 12000 Ft lett volna a 20 perces vizsgálat babamozival, képpel, dvd-vel. De mivel pici fiam nem mutatta nagyon magát igy 8000 Ft-ot kért el a nő és azt mondta hogy 28 hetesen visszavár, akkor megcsinálja a mozit a kettő különbözetéért. Vagyis 4000 ft-ért. Ja, és odaadta ajándékba a dvd felvételt is.
Vendég

Szia Babdorka! :) Igeeeen, kékre légyszike! :lol: :lol: :lol:
Vendég

igazán nincs mit!google-é az érdem!csak nagyon örülök hogy vaklárma volt és nem kellett még 1 hétig idegelni magad.

Bridzsi

Kép
esztora

annee, már ki is színeztelek Kép
De jó látni színesedni a táblázatot! Remélem, holnap én is megtudom a nemét.

kétfiús anyuka
babdorka

Anee! Gratula itt is! :wink: Édes a picifiú!

Esztora: Nekem is vérzik. Valahol olvastam, hogy terhesség alatt normális!

De szépen kékül a táblázat :lol: Kiváncsi vagyok mikor jelentkezik az első kislány :roll:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Brigi, én nagyon remélem, hogy holnap délelőtt!

kétfiús anyuka
babdorka

Babdorka! Köszi! :) Ja, és a várható időpontot július 4-ről 2-re tették. És a neveknél is csak a Dominik marad. Köszike! :D
Vendég

Tényleg! Ezeket is kijavítottam.

kétfiús anyuka
babdorka

Köszi , Dorka :lol:

Annee, tőlem is ezt kérdezte a doki, hogy nem érzem -e pisilés közben, hogy fájna, vagy csípne, de nem. A pocakom viszont nekem is fáj. Így olyan gyógyszert kaptam ami erre a húgycsőgyulladásra, meg a másik fertőzésemre is jó.
Kíváncsi vagyok milyen gyógyszert írnak fel, ha nem gond majd megírhatnád.
Addig is sok örömet, és jobbúlást neked.

Jó éjt mindenkinek

Andrea
Kép
kindernay

Sziasztok!
Először úgy gondoltam, hogy jó lenne végigolvasni Titeket, mielőtt megszólalok. Mókahelyen sajna sok a dolog, ott nem jön be nagyon a visszaolvasás, itthon meg nem müxött a net vagy 4 napig, s bár ma elértem a 41-ik oldalig, azért szeretném felvételem kérelmezését előterjeszteni Közétek.
Erdélyből írok, így nálunk sokmindenben eltérés van az ottani (mo-i) szokásokhoz képest. Ma kaptam meg a tripla teszt eredményét (ja, 37 múltam, így kissé macerásabb esetnek vagyok katalogizálva), de hálisten negatív.
Mókuska a harmadik csemete lészen, nemét még egyenlőre homály fedi. Ellenben rendelkezik kettő darab nővérkével, így nem fér kétség, hogy óhaj szerint minek kellene lenni a csöppnek. Ja, elsősörban egészségesnek.
Na, megszűntem mielőtt megunnátok olvasni.
Manó
kissmanó

Üdv , Manó!

Írj minél többet és grat az eredményhez!

Manó! Welcome! Éljen a kukisbaba! hihihihihihihihihihihi
Jujj, milyen elfogukt Anuta vok mán mostan :D
Vendég

Kössz csajok a szivélyes fogadtatást, de itt már egy órával vénebb az idő, ergó már holnap van, megyek beborulni az ágyikóba, hisz éccaka 2-3 óra körül műszak van (hólyagürítés :wink: )

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Üdv. Manó!!!

Dorka, remélem minden rendben lesz a mai vizsgálaton, s kiderül kislány v. kisfiú e a csöppség! S persze pihenj sokat a hosszú hétvégén, remélem sokat segít majd!!!

Kata, sajnos csak ilyenkor tudok írni, kicsit rossz, hogy ilyen összefoglalókra vagyok csak képes, kimaradok a társalgásból :(

Orsi, ha sör vagy bor, akkor szerintem inkább a sör, abban jóval kevesebb az alkohol. Én mindensetre kihagyom mindegyiket, majd iszom szülés és szoptatás után :lol:

Zsuzsi, remélem elmúlik ez a fránya fejfájásod!! ´

Bori, nagyon gratula a félidőhöz!! :D Már tegnap néztem a volnalzód, hogy már a 20.hétben vagy...

Esztora, szép nagy pocid van! Nekem is véres lesz a zsepi orrfújásnál, pedig eddig nem volt ilyen. De ez normális ilyenkor, úgy hallottam...

Annee, gratula a babához!! Nagyon szép a kép is! Nagyon jó érzés lehet, hogy már tudod a nemét :D

Velem semmi különös, elvagyok, mint a befőtt... Mennem kell boltba, mert nincs mit ebédelnem.

Gurgula, az én hasam sem nő nagyon, de majd biztos fog egy idő után! :lol: Én is be tudom húzni, s akkor egy kis dombocska látszik.

Puszi Nektek, kellemes pénteket, s hétvégét, ha nem jönnék addig!
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Kismanó, Pillangó! Üdv itt! Egyre többen vagyunk és a legjobb, hogy mindenki hoz még egy embert :lol: :lol:

Olyan szép esténk volt! Elmentünk moziba, megnéztük a Konyecet. Nem gondolotam, hogy ennyit fogunk röhögni! Nagyon komoly az a film, mindenkinek ajánlom. Aztán csöndben hazakocsikáztunk, jaj én csak vigyorogtam. Nagyon-nagyon szép volt az egész!!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Anne: gratulálok az eredményhez, főleg, hogy fiú!! Éljenek a kék sorok, de legalább van izgalom ki nyeri meg az 1.rózsszínsort!! Kék 1-3 helyeztett elkelt :lol: Nem is tudom mire gyúrjak!!

A tényleg terhes vagy??? Kérdéshez visszakpcsolva egy pillanatra csak: Nálam az a baj, hogy csak látom a szemén,hogy kérdezni akar és én már tiszta ideg vagyok. Hiába próbál mindenki kedvesen közeledni, én csak fortyogok, jó esetben magamban, hogy hagyn már. De a múltkor ,amikor a csop.társam nem látta a hasam,mert ültem és az ölembe volt a táskám, lazán odalépett és elhúzta! Akkor teljesen kiakadtam. Hogy mégis mit nyúlkál! Nem vagyunk olyan jóban!! :twisted: :evil:

Mindegy! Legyen szépségesen szép napunk ma!! :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?