A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Capuccino:38 év,Dunakeszi,3.lombik
capuccino

Sziasztok Lányok!

Üdv. Capuccino

Cyprus
Minek volt ott annyi nép a rendelőben? Azt hittem, hogy csak előzetesen egyeztetett időpontra megy mindenki.
Nem lehet, hogy azt hitték, hogy az a buszmegálló? :)

Grillázs
Nagyon köszönöm az inforádiós tudósítást. Nagyon jól jegyzeteltél. :D
l.andi

Mostanában nagyon sokan vannak,pont emiatt a lecsökkentés miatt.
Mostanában5-6 punkciós van + a beültetések.Múlt pénteken is egyikünk a széknél vetkőzött,másik feküdt a pótágyon ,transzfer után csere.stb.
capuccino

Grillázs! Bocsi, de a jogászos kérdést kagylónak szántam :oops:

Andi! Gondolom mindenki időpontra jött, de akkor is brutál sokan voltak. Tényleg olyan volt, mint egy buszmegálló:)
cyprus

[quote="l.andi"]L írta:l.andiányok mi újsi?

Grillázs
Javulsz?

Voltam a TUSKÓ áruházban. Van ott egy biotéka, azt jól bementem az emberemmel. Megkérdeztem, hogy van méhpempő? Úgy kikerekedett a macának a szeme, hogy csak na. Mondta aztán, hogy nincs.
Hát lehet, hogy ez nem volt magyar? Vagy mit csodálkozik?

Sziasztok,
Szeretnék segíteni nektek egy kicsit. Méhpempővel kapcsolatosan.
Ilyen terméket kaphattok a Calivita International hálózatában. Ha valakit érdekel, akkor a címeket is meg tudom mondani, hogy hol tudjátok beszerezni.
szokolyka

Capuccino
Anyám! Mint egy gyár :) Gyerekgyár :lol:
Erről jut eszembe - megjelent egy könyv, ez a címe. Nekem nagyon nem jött be, de a lombikról szól. Pasi szemmel.
Nem válaszoltál a táblázatos felvetésemre...

Cyprus
Nem vagyok jogász, de jogközelben vagyok :lol:
grillázs

--------------------------------------------------------------------------------

Capuccino:38 év,Dunakeszi,3.lombik
capuccino

Szokolyka - tedd nyugodtanközkinccsé :)

cyprus - biztos?

L. Andi
Köszi:)

Amikor én Dévisznél voltam, akkor is annyian voltak mint az oroszok. Talán ha végre fény derül az EüM szarakodására, akkor végre normalizálódik a helyzet :?
grillázs

Hú csajok! Lassan akkorára dagad a táblázat, hogy külön kell majd választanom :lol:
grillázs

Szokolyka

Nagyon megköszönném a pempő címet! :lol:
l.andi

Sziasztok!:-)

Capuccino,
nem lehet, hogy egyszerűen csak másállapotban vagy?:-))))))))

Én még mindig nem tudok kikeveredni ebből a göthösségből, viszont hülyül a menzim. 31-én kellett volna rendesen megjönnie. Ehelyett épphogy van egy kis barna...az se mindig... Úgyhogy most nem tudom, mi van. Valószinűleg a jómegfázás van ilyen hatással rám...
modrooka

Modrooka
Én is visszaestem - pedig már kezdtem örülni magamnak :(
Eljutottam sajna arra a szintre, hogy csak a számon jön a zoxigén, az orromban elbarikádozták magukat a bacik.
Ettől meg egyfolytában vedelek mint valami alkesz :) No persze ásványvizet meg teát. Ki mivel kábítja magát....

A mensit befolyásolhatja a takony!
grillázs

modrooka
Félve merek gondolni arra.Ha tudnám,szívesen bőgök tovább :P
Mikor várható a méhtükrözésed?

Jobbulást a betegeskedőknek!
capuccino

És a táblázat szenzációs! Grat
capuccino

Bocsi.Megyek húskeresőbe.

Üdv mindenkinek és vigyázzatok magatokra.
capuccino

Csak most épp nem sikerül feltölteni a frissítettet :(
grillázs

Calivta termékeket árusító helyeket találtok a városban több helyen is. Pl az érdi tescoban is van. Vagy a Teréz krt. 9-ben, a Bartók Béle úton, (a Móricz Zs. krt-nél), a Hungária krt. 80/a. És BeePower a termék neve.
szokolyka

Na, hali!

Nemrég beszéltem D. apával, jelentem, oké a klamídia is, a menszim viszont jól megviccelt, én is 31-re vártam, Modrooka, erre most még épphogy barnázgatok... Úgyhogy hétfőn lesz csak jelenésem a doki bácsinál, reggel kell telefonálnom! :D Hú, most úgy örülök, végre kezdünk!!! Már csak egy pár nap! :D Már úúúgy várom a szurikat... :lol:

Capuccino, depi ügyben nem tudok tanácsot adni, legfeljebb csak annyit, hogy olvasgass minket gyakrabban, én személy szerint nagyon jókat tudok derülni, mikor visszaolvasom a fél napi termést. :D TUSKÓ áruház, meg ilyenek... :lol:

Grillázs, köszi az Inforádiós átiratot, biztos sokat dolgoztál vele! Rendesen bealudtam tegnap este, nem néztem a Házon kívült... Neten fent van valahol, nem tudjátok?
noczi

Kép
grillázs

Nóczi!
Mire sikerült megcsapkodnom a laptopot és feltöltöttem a táblicskut, nem elavult! :lol: de mindegy! Gratula! A következőben frissítelek :lol:
grillázs

http://www.online.rtlklub.hu/hirek/hatt ... 0702264613

A Házon Kívül anyaga itt olvasható
grillázs

Óóó, nem számít! Majd jövő héten átírhatod valamikor a megjegyzést "stimuláció folyamatban"-ra. Addig úgysincs semmi...

Most nézem Grillázs, mi vagyunk a két "legzsengébb" a csapatban! 80-as vagy? Melyik hónapban születtél?
noczi

Cyprus:nagyon szépek leszünk hétfőn és ez tök jó, mert örülnek majd neki a petikék is bent. :D

Kép
cseka

[quote="grillázs"]h írta:grillázsttp://www.online.rtlklub.hu/hirek/hatter/?id=0702264613

A Házon Kívül anyaga itt olvasható

Remek! Köszi!
Kép
noczi

Cyprus de jóóóóóóóóó. Kb mikorra érsz oda?
Ági28

Nóczi
Szívesen! Novemberben! És te?
grillázs

Én júniusi vagyok, Grillázs. Akkor te vagy a legzsengébb! :D
noczi

Grillázs elvileg igen minden szurit oda, szerencsére nekem jó nagy hely van ott! :-)

Ami meg fenékbe megy, az izomszuri, elvileg azt csak szakember athatja be.
Ági28

Én is júniusi vagyok!! :-)
Ági28

Jujj, én vagyok itt legkisebb ? :lol:
Mindjárt átváltoztatom a nevemet minimanóra :)
grillázs

Ági!
És ami a fenékbe megy, az csak a punkció előtti szuri, nem?
grillázs

[quote="Ági28"] írta:Ági28n is júniusi vagyok!! :-)

Tényleg? :D Eleje, vége? Én nyolcadikán születtem, Ikrek vagyok.
noczi

Igen azt hiszem, de nálam megkérdezte anno Dévisz, hogy én akarom beadni, vagy megyek az ügyire.
Ági28

Noczi én vége László nap 27.-e.
Ági28

És muszáj a hasba?
Ő mondja meg melyik ügyelet?
grillázs

Újra itt:)

Ági! Én fél 8 előtt ott leszek. Bár kabátban még nem igazán fog látszódni, hogy miben vagyunk:). Akkor végre megismerjük egymást élőben is.

ÉS ÉN IS JÚNIUSI VAGYOK!!!!!! én 5-én születtem, a férjem június 7-én, apukám meg június 8-án:)
cyprus

grillázs nem a kerületi ügyeletre kell menni, csak a Déviszék adnak papírt, hogy agyják be neked.

Cyprus, lehet, hogy én is már negyed körül ott leszek.
Ági28

Grillázs, ne aggódj, a hasba szurit meg sem érezni!!!

Bár bevallom én mindenkit hősnek tartok aki magát szúrja. Én nem merném:(
cyprus

Hihi, Cyprus, ez jó! Hogy hoztátok össze? Hatodika még szabad... szerintem akkora egy babát kellene beütemeznetek! :D
noczi

...akkorra...
noczi

Jó kis júniusi csapat. Mi is arra gondoltunk, hogy 6-ára jöhetne a baba.:)

Ági! Nekem egyébként szőke-barna hajam van, nem igazán hosszú, kb vállig érő.
cyprus

Cyprus nekem is. :-) Ja és valószínű fekete nadrág lesz rajtam. De ha egy gombócot keresel , akkor ez én leszek!! :-)
Ági28

Bár nekem kicsit hosszabb,mint a vállam. :-)
Ági28

Lányok látom, hogy ez a február nagyon eseménydús hónap lesz.
Itt annyi baba várható, hogy csuda. Még a csapból is bab fog folyni?
Kép
l.andi

Gombócot, na ja!! A -10 kilóddal!!! Alulról nem tudom mi lesz rajtam, de egy derékig érő barna és prémes irhakabátban leszek.
cyprus

Andi!! Mindig behalok a képeken amiket felteszel. Honnan szerzed őket?
cyprus

bocsánat. Nem bab, hanem baba.
Hm.
l.andi

Én is becsülök mindenkit aki szúrja magát, azt hiszem én gyáva nyuszi leszek hozzá
grillázs

Amikor Grillázsnak szerettem volna besegíteni táblázat ügyben képekkel akkor találtam ezeket, és jól begyűjtöttem. :lol:
l.andi

Andi ha bab potyogna, akkor azok agyonütnének.

Cyprus, akkor lehet, hogy én is a világos barna irha kabátomba megyek, csak nekem az nem a derekamig ér.
Igen gombóc, bár már nem annyira, mint 3 hónapja.! :-)
Ági28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?