A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Györgyi és mennyiségre elég az a kaja amit küldenek?Már gondolkodtam rajta hogy kipróbáljuk...:-)
Vendég

Azt hiszem akkor mi reménytelenek vagyunk a férjemmel. két mérleg együtt! :? teljes döntésképtelenség időnként.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Marcsi

Nekem eddig bejött. Remélem nem is csalódunk.

Andi

Nekem nagyon bőven elég, de Apának is. :lol: Próbáljátok ki!

Kép
gyorgyi33

Manóka,ne aggódj ilyen mindenhol előfordul.Meg az nem attól függ hogy mi a csillagjegyed!:-)
Hogy vagy amúgy?Pocaklakó?És a "nagyfiú?"Nem lesz egyszerű,minden elismerésem azoké akik kettő vagy több picúrt vállalnak kis korkülönbséggel!:-)
Vendég

Györgyi! köszi.Majd megkeresem a telószámukat és felhívom őket.
Visszaigazoltalak!:-)
Vendég

itt vagyok, lányok! Jó az internet is, csak mivel Zsombi itthon van velünk: dáthás, így most tapasztalgatom, igazán, milyen a 2gyerekes anyuka élete. ezért kicsit kevesebbet tudok netezni.

Köszi, hogy hiányoztam!

ENI!!!, de jó, hogy itt vagy végre! Nagyon vártalak már!

Valentina, első gyereknél valószínŰ nehezebb gátvédelemmel szülni, de még így is elég húzós volt (szó szerint). Kitoláskor hiába nyomta magát kifelé Sári, nem nyomhattam úgy ahogy akartam, mert szétrepedtem volna, csak pihegni, lihegni volt szabad, és rohadtul fájt (de fáj az gátvédelem nélkül is), és ezért hosszabb volt a kitolási szak. De utána Isteni, hogy tudtam ülni, járni emberhez méltóan és fájdalom nélkül.

Györgyi, én is bika. Tipikus, állítólag. Zsombor kos.

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Andi

A neten megtalálod őket.

Kép
gyorgyi33

Lányok!
Most rakták fel a babás újságot a cora oldalára. Akit érdekel! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Köszi Györgyi megkeresem.:-)

Szia Gabboka!:-)Én nemtudtam gátvédelemmel szülni,pedig Évával azon vtunk,de Bogi buksija 35cm volt és azt mta hogy sajna muszály...de Én aznap ültem,igaz csodámra jártak..."csak"2cm-es vágásom volt.

Hála Vidának...:-)[/b]
Vendég

Sziasztok!
Cancan, hol van az az Almássy hotel? Jól hangzott...
Mi március végén megyünk Sopronba, már alig várom...

mtunde

Hahó!
Amíg otthon, addig én is foodexpress. Egy idő után rájön az ember lánya, hogy mit nem szabad rendelni, és akkor egész jó. Mennyiségre meg elég, néha kicsit sok is.

Panka harmadik napja lázas. Hol nincs semmi, hol meg 38,5. Ki érti ezt? Muszáj volt elkezdeni antibiotikumot, nehogy vmi szövődmény legyen. Jó kis cuccot sikerült elkapnia. De előtte már három napja egyedül volt a bölcsiscsoportjában, mert a többiek már előbb kidőltek. Szerintem mi meg jövőhéten sem megyünk :(

Többiekkel mi van? Ancsa? Jube? És újra: Elizabeth?

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Na, közben leesett, hogy elizabeth átment másik topicba, mert nem a Kútvölgyiben fog szülni. Hát ez egy ilyen nap. :)

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta,
de közben Elizabeth vissza is jött asszem Vidához...
Úgyhogy mi van veled Elzabeth?

kajarendelés:
nekem 6 hónapig ott volt nagymami, azóta én látom el a főzőcskézést, de csak 2-3 naponta főzök :)
és ha lesz kistesó, terhesség végétől rendelni fogunk mi is egy jó ideig.
Ha már gyermekágy, hát legyen is az!!! :)

mtunde

Lányok, mondjátok már meg, mit esznek a gyerkők a Szezám utcán???
A gyerekem tátott szájjal bámulja.
Na nem baj, különben nem hagyna levelezni :)

mtunde

Sziasztok Lányok!

Köszi a választ Gabbó.
Kicsit megnyugodtam.. :)
majd még jövök
V

valentina

Tünde!
Nem tudom a Szezám utcában mi van, de Panna is imádja. Viszont Thomas vonattól fél, és elkapcsoltatja.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

ENIIIII! HOL A SZÜLÉSSTORY????? Rumli van otthon? :lol:

Heni

Kép

Kép
cancan

A szezám utca itt is sztár,de a Thomas meg egész nap mehetne akár!Már a dvd lassan felmondja a szolgálatot annyit megy...
De Bogi a Barátok köztet is szereti :lol:
Vendég

:D nálunk a VUK DVD kopott el teljesen. Amint vége, rögtön kezdjük előről szinte.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 14:05-kor.
Vendég

Meg a Némo nyomában,Süsü,és még sok más is.
De hálisten'a ovi-zenét is nagyon szereti
Vendég

Mi a Menzafoodtól rendeltünk amíg Oli pici volt (az is finom), a srác lerakta a földszinti erkélyünkre, ki sem kellett mennem, amikor jött. Mivel tél volt nem is volt gond. Most viszont nincs kedvem itthon ülni mindig és várni a kaját, ő meg nem tudja hova letenni, bár a kosár felhúzás még szóba jöhet, utcai az erkélyünk és első emeleten lakunk!

Én ma gombapörit dobtam össze a tegnapi nokedlihez! Ebben a szélben a kedvenc kifőzdénkbe (Erzsi mama, az Andor és Pajkos u. sarkán) sem volt kedvem elmenni. 740,- Ft a menü, amit Olicskával ketten eszünk meg, ez sztem verhetetlen ár és nagyon jól főznek!

Kriszta
Oli is „ lázas” (38,5) volt szombaton, minden más tünet nélkül, és tegnap jött ki a nátha, köhögés! Már porszívózunk!

Lilluska
Ez király, jó tudni hogy a gyerekek jól érzik magukat egész nap ott ahol vannak, igaz?

Én nem tudom, de ha véletlenül egy nap nincs Szezám utca Oli kibírhatatlan, valamit nagyon tudnak. Sztem azért jó mert még felnőtt szemmel is vicces néha, én pl. Nudli urat szeretem! Már megjelenhetne DVD-n, mert megőrülök, hogy hiszti van érte! Lyánykoromban a Novotrade Idegennyelvi könyvesboltjában dolgoztam (akkor az első magánüzlet volt a legnagyobb választékkal ) és akkor a Szezám utca angol nyelvű oktató könyvei és kazettái, videókazijai voltak a sztárok kisiskolásoknak! Nem tudom, hogy van-e most de abból már taníthatnánk is a gyerkőcöt! Persze Olicska a Ford reklámot is nyomja angolul: Ford, Feel the difference….megáll az eszem, pedig a reklámokat direkt elkapcsolom!

Mennem kell , mert Oli közölte, hogy: ....Muszály a levegőre menni, anya menjünk le!!!!

Kép

Képurl]
eszesmerci

....és amitől tegnap este elolvadtam, Olicska mesét mondott pocaklakónak: Bogyó és Babóca Karácsonyát "olvasta" bele a pocakba! Megzabáltam, majdnem sírtam....

Kép

Képurl]
eszesmerci

Thomast én is most rendeltem meg, mert Bene attól is elájul. Annyira primitív, és olyan édes mégis.
A Szezám utca meg mozgósítja is, mert táncol, ugrál, röhög, stb... Thomast "csak" bámolja.
Nálunk az Alma zenekar zenéje jön be, és az felnőtt fejjel is nagyon ott van :) azt mi is szívesen hallgatjuk, de szeretem Halász Jutkát is, és Bene is. Apa már nem annyira.

Bene nagyon szereti a reklámokat is, vagy a csúcs a Minimax reklám-ismertető blokkja. Biztosan a reklámokban más a hangfrekvencia, vagy gyorsabban váltanak a képek, de rögtön rájön, ha vége. :)

Lassan azonban a kis másfél évével több mesét is néz, úgyhogy sajnos limitálnom kell a tévénézést. Pedig én is függő vagyok, és az sem gond, ha a mesecsatorna megy, úgysem nézem, csak menjen valami, és mielőtt mondanátok, nem, a rádió nem jön be helyettesítésnek, csak nagyritkán :)

Zsófi, remélem, ez a hőemelkedéses valami elmúlik. Az jó, hogy negatívak a leletek, de nyilván az lenne nektek is az igazi, ha elmúlna.

mtunde

Veronikusz
Megkérdeztem , PG53 a neve a peteérést vizsgáló kis szerkezetnek, párezer forintos tétel a 9100 helyett és gyógyszertárban kapható, de az "csak" a peteérést vizsgálja, hogy éppen van vagy nincs, a baba nemét nem valószínüsíti, ahogy ez a kütyü igéri. Őszintén szólva nem is értem ez hogy ígérhet ilyet, amikor köztudott, hogy a baba nemét kizárólag apa kromószómái (x, y, stb...) határozzák meg!
Bocs nem olvastam tüzetesen végig a linken lévő anyagot, de láttam hogy a baba nemét is valószínűsíti, na ennyire az a kínai számítás is bejöhet, meg az az egyszerű dolog, amit valahol leírt Czecizel is (valaki biztosan tudja pontosan) hogy a fiú spermiumok gyorsabbak, a lányokat hordozó spermium pedig szívósabb, tovább életben marad, tehát ......na innen nem értem tovább, hogy a peteérés előtt, alatt és után szóval abban a kb 48-72 órában mikor kell akciózni, hogy valószínű legyen a neme a babának.
Remélem érthető valamennyire! Valaki biztosan tudja ezt pontosan!

Kép

Képurl]
eszesmerci

Sziasztok!

Gyors leszek, Dani ma nagyon kis nyűgi:

Eniiii, babusod nagyon cukika!!! Na mi lesz azzal a sztorival?? Próbálod borzolni a kedélyeket azzal, hogy húzod-halasztod? :wink:

Basszus, már nem tom ki írta poénból a sebtapaszt a cumira, de láttátok a híradót???? Én bőgtem, hogy lehetnek ilyen kegyetlenek az emberek???? (ha valaki nem látta volna, egy isten háta mögötti kórházban az újszülöttnek ráragasztották a szájára a cumit, mert "nem volt elég nővér", ez a magyarázat????? de nyugi, nem itthon volt)

Szezám utca melyiken megy? Mi nem fizettünk elő, csak az alap csomagra, semmilyen meseadó nincsen, viszont van sok igényes, magyar mesés dévédém, amíg van beleszólásom, addig majd próbálom terelgetni Danit, hogy mit nézzen!

Györgyi, nyilast én se nagyon ismerek, de Dani is az (skórpió aszcendenssel) és Rúzsa Magdi is :lol: (én nagy fan vagyok)

Zsófi, mi is még betegeskedünk, napközben már nem hallom szörcsögni, de minden este még porszívózzuk és ami mennyiség kijön az orrából....nem semmi! kendőt tegnap 15 percig bírta!!! juhé! :D

Na rohanok vissza a kis bőgőmajmomhoz :lol: :lol:

KépKép
barimami

Merci!
ez olyan hogy pöttyös szemcsés a nyálminta ha nem vagy fogamzóképes és ahogy közeledik a tüszőrepedés lesz a minta páfrány mintázatú. Amikor a pöttyből kezdenek kis vonalak rajzolódni akkor lány lesz, a telejes páfrány mintánál lesz fiú, mert az pont a tüszőrepedéskor van. Az Y-ok meg gyorsan felúsznak a petesejthez, így fiú lesz. Remélem nem írtam le túl érthetetlenül.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Hogy tovább borzoljam a kedélyeket... Én azt is hallottam, hogy az anyán múlik, hogy fiú vagy lány lesz, mert a petesejt dönti el, kit fogad be :?:
A következtetést nem tudom.
Én pont Czeizel könyvében olvastam, hogy a spermium, ha átjut az akadályokon, 2-3 napig is elél, és nem azonnal találja meg a petesejtet. Ebből kiindulva én hiába nézem, hogy MOST mi lenne, mert ki tudja, mikor talál oda az a kiskatona???

Barbi! Minimaxon megy ez a sok mese, amiről beszéltünk. Az egyetlen nézhető meseadó az összes többi borzalom és agresszív szerintem.
Bene is ellenne nélküle, nekünk is van VUK, Pom-Pom és Kockásfülü nyúl, és még nem is kezdtünk bele a mesék vásárlásába :) Végülis mindegy, hogy a tévét vagy a dvd-t kapcsolod be :) Bene még nem nézi értően a mesét, de lassan én is adagolni fogom neki a magyar okosságokat is :)

Tünde

mtunde

Sziasztok, itt. :) Köszi a hiányolást. Igazából ültem ma már gép előtt, de nem tudtam volna két perc alatt megfogalmazni, amit érzek. Most még nem bírom sírás nélkül átgondolni a történteket. Isten őrizzen attól egyébként, hogy "irigyeljem" bárkitől is a hosszú vajúdást, de higgyétek el! Volt pár pillanat, amikor azt hittem, a kocsiban maradok, és ott szülök... :wink:

Egy hete este tízkor már határozott tízperces fájásaim voltak. Felhívtam Ágit, javaslatára kádba ültem (egy Elle-lel), majd megpróbáltam ágyba bújni, férjemnek szóltam, hogy aludjon pár órát. :wink: Egy órával később arra eszméltem, hogy a fájásaim kb kétpercesek, magyarul egybeérnek. Tényleg alig értünk be. Az ügyeletesek kedélyeit felborzoltam, nem voltam valami fegyelmezett. Ők sem voltak együttműködőek és segítőkészek, de ne várjatok tőlem neveket. Nem mondok. :shock: Akkor nyugodtam meg, amikor Ági és Vidadoki megérkeztek.

Fantasztikus volt velük szülni. Részletektől eltekintek most, mert nem orvosi közlöny ez. De az érzés, hogy hagytak engem az ösztöneim segítségével, és a fiam segítségével szülni, fantasztikus volt! :!: :!: :!: Asszisztáltak, biztattak, mellettem voltak. Iszonyat fájdalmat éreztem én is, de nagyon boldog is voltam. Teljességgel át tudtam magam adni a folyamatnak. Nagyon hálás vagyok a férjemnek is, aki egy percig nem tanúsított tehetetlenséget. Nagyon magabiztos volt, rengeteg erőt adott. Nem lehetek elég hálás ezeknek az embereknek.

Na megyek bőgni. Meg gyermeket fürdetni. Benedek egyébként tényleg mindent tud, nekem csak meg kell őt tanulnom. :wink:
vbea

Eni!! ez olyan kis szolid volt!:-)
Gratulálok sokadszorra is,sok-sok energiát és jó egészséget Nektek!:-)
Látod,mondtuk,hogy elfelejtesz minden kínt amikor már a karodban a baba! :wink:
Jó éjt,puszi!
Vendég

Eni

De jó hogy itt vagy! Gratulálok mégegyszer! Kitartás ehhez a rázós időszakhoz. Ne aggódj nagyon, mert én túlaggódtam mindent. :lol:
Jó tanulást!!!

Kép
gyorgyi33

Lányok!
Szofi ma segítség nélkül felállt és szinte egy órán belül magától felült :D :D :D úgy örülök :D Kis Tündérke! Ha belegondolok, hogy Kata már ilyenkor egyedül ment. Látszik hogy nem siet el semmit, de azért fejlődik. Bár a felállás után kicsit megijedt, hogy nem fogja senki. :D

Tünde!
Biztos igazad van, de ha a Y-os fiúk gyorsabbak és épp akkor szabadul ki a petesejt akkor nagyobb talán az esély. Én legalább is nagyon remélem. Bár igaz hogy még napokig ott virgonckodnak a fiúk, de tudomásom szerint 5 perc alatt jutnak fel a petevezetékben a kiszabadult petesejthez. De ebben lehet igazság, hogy a petesejt nem enged be minden tipusú kiskatonát. :cry: :cry: :cry: De én akkor sem akarom feladni. Nekem kell még egy tökös: "egy kis tökös". A nagy folyton dolgozik. Most sincs még itthon. :( Hülye vagyok?

Eni!
Olyan jó hogy itt vagy és hogy ilyen profi segítőtársaid voltak. Így biztos még szuperebb volt az egész. Jó egészséget és nagyon sok tejcsit kívánok!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Kép Az én nagyobbik Törp Ördögöm :lol:

Kép A kisebbik Törp Ördög :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Eni!
Nagyon jó volt olvasni a történetet, bár gondolom, a dokid és Ági kb csak a kitolási szakaszra értek be, nem?

Ügyes vagy, és jó, hogy megint itt vagy!!!

mtunde

Mi van ma Lányok?
Csak én vagyok itt egyedül (reggel 6 óta). :cry: Kezdek félni így egyedül. :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Eni! Mégegyszer gratula, nagyon ügyesek voltatok!!!! És biztos vagyok benne, hogy a tanulás is nagyon ügyesen fog menni!!! Néha azért kérünk majd beszámolókat a vizsgákról :wink:

Veronikusz! Nagyon szépek a lányaid és nagyon huncut a tekintetük!!!! Szorítok, hogy a "kis tökös" foganjon meg :lol:
Mi lányra gyúrunk majd legközelebb...de ha az is kistökös lesz, akkor majd a következő. Csak attól félek, hogy majd harmadszorra nehogy fiú ikrek sikerüljenek be, mert a családunkban vannak ikrek....na de mostmár nagyon előre szaladtam :roll:
Ha kiokosodsz ebben a témában, majd kérjük a tapasztalatokat!!!
marcsim

Eni!
Köszi, hogy megosztottad velünk, úgy volt jó ahogy volt sztem. És tényleg nincs is mit irigyelned a hosszú vajúdáson, talán csak azt hogy nem rögtön tör rád a fájdalom, én is abban kattantam meg a 20. órában, amikor az oxitocin elkezdett hatni én meg éppen az EDA hatását vártam.
Pihenj sokat, gyere közénk ha tudsz és csodáld a picikédet!!!
Tejcivel hogy állsz? MInden OK?

Veronikusz
Édesek a csajok, hogy tud vigyorogni a kicsi!!!! És gratula Szofinak!Olicska 8 hónaposan ült fel, mondjuk 10 hónaposan állt és csak 15 hónaposan kezdett el járni magabiztosan! Ez annyira változó!
És ez a fogantataás dolog, annyira ködös! Annyi sok "ha" van benne, sztem ha komolyan foglalkoztok vele, sztem érdemes a Czeizelhez tényleg elmenni! Nem akarlak elkeseríteni, de a férjem uncsitesójának (orvos, szóval biztosan ők is igyekeztek iránytani a dolgokat) 7 gyermeke van. Az első 5 lány, a 6-7. fiú. :o

Kép

Képurl]
eszesmerci

Marcsim!
A férjem már az első gyereknél is azzal próbált idegesített, hogy hátha ikrek lesznek, mert az ő tágabb családjában is van. Remélem a 3. nálunk se lesz lány-ikerpár, mert akkor én pakolok :lol: :lol: :lol:
Ok, beszámolok. :D

Merci!
Meg fogom feltétlenül keresni Czeizelt, mert mi azért ennyit biztos nem fogunk próbálkozni: 7 gyerek. Még egy 4.-ben benne lennék ha a 3. is lány, de 5.-6.-7. azt már nem vállalnám.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz, itt voltam én is, de nem akartam megint én írni, hiszen este is én voltam az utolsó :)

Most tudtam meg, hogy egy barátnőmet az 1 éves lányával hirteln (persze nem tudom, ez mit takar) otthagyta a férje...
kicsit lincshangulatba kerültem, aztán meg apátiába.

mtunde

Veronikusz

Tündériek a gyerekeid!!! Annyira jó fej ahogy vigyorog! :lol: :lol:
Az ikrek nálunk is beeshetnek, mert apa családjában van. De nem az anya családjában kell lenni?

Hol vannak az emberek? Steffivel pl. mi lehet? Lehet hogy tényleg rossz a net-jük.

Kép
gyorgyi33

Köszönöm a lányok dicséretét!

Györgyi!
Igazad lehet. Tényleg az számíthat, hogy az anyukánál volt-e iker.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok Lányok!
Itt vagyok én is. Olvaslak titeket ám én is, csak írni ...
Hát nálunk mindenki beteg, takonykor, köhögés, rossz közértzet.

A hét híre: úgy tünik nyáron férjhez megyek :D !

Eni
Irigyellek, hogy már az első szülésednél ennyire ott tudtál lenni agyilag, és tudtál figyelni a testedre és a babára. Én az elsőnél még csak óbégatni voltam képes :oops: kitoláskor.

Györgyi
Nem hívtad fel őket, hogy mi van a könyvel, miért nem küldték? Én nem rendeltem meg, de már nagyon várom a Ti beszámolótokat ez ügyben.

Veronikusz
Szofiról nagyon jó a kép!!! persze Kata is helyes, dehát az a vigyor :lol: !

Monacs

Kép
Kép
monacs

Monacs!
Nagyon-nagyon sok boldogságot! :D :D :D nagy lagzi lesz?

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Ma egy kicsit fáradt vagyok,de azért olvastalak titeket.
Mindenki sétál 8)
Én is kihasználtam a napsütést, sétáltam egy nagyot.

Lányok ti hogy tudtatok aludni az utólsó hetekben,napokban? :?:
Mert én nem igen tudok már aludni.
További szép napot.
V

valentina

Valnetina!
Én se tudtam aludni. Több hónapon keresztűl csak oldalt aludni .... borzasztó :? nekem ugyanis a hasonfekvés az alvóspóz. Volt hogy a fél házat a cicijeim és a lábam alá hordtam, hogy hason tudjak feküdni. Bár ez se volt túl sikeres akció. Szóval ne keseredj el! LEHET HOGY MÁR 6 NAP SINCS! Én szülés után rögtön hasra-vágtam magam. Ezt a pár napot már bírd ki valahogy! Nincs jobb ötletem.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Én is minden egyes megfordulásra felébredtem már nagy pocakkal, és akkor már ugye pisilnem is kellett. De két wc-menet közben egész jót aludtam. Én viszon tuténa sem tudtam hasravágni magam, a melleim miatt... kb még 5-6 hét kellett.

mtunde

Veronikusz:
lehet, hohy én vagyok csak türelmetlen, de annyira szeretnék már túl lenni a szülésen,két okból is.Az egyik. hogy végre hasra feküdjek a másik, hogy végre ne nyaggassanak "Meg van már?" meg hogy "Még mindig egyben vagy?" meg a többi hasonló kérdések.

valentina

Veronikusz!
Á, dehogy csak olyan öregesen. Párom nem akar nagy felhajtás, ha tehetné akkor csak két tanúval oda vinne és már részéről kész is az egész. Szégyenlős :lol: . Szűk családi kör stb.
Hát én is nagy hason alvós vagyok, egész pontosan én is csak úgy tudok normálisan aludni. De szülés után, hogy tudtál egyből hason aludni, hova tetted a tejtől dagadó ciciket :) ??? Én a mai napig nem merek hason aludni, mert az a rögeszmém, hogy úgy biztos nem termelődik tej normáisan, valaki már megnyugtathatna ez ügyben. Bár nem mintha olyan sok tejem lenne, mert egy nap 2-3x fejek, hogy este tudjak neki adni eleget.

Kép
Kép
monacs

Tünde:
Szerintem nekem is elfog telni pár hét mire hasra tudok majd feküdni. :)

valentina

Monacs

Gratulálok!!!!! (Az esküvőhöz) Megjött a könyv, de már a bookline-os. Egy másik oldalon is megrendeltem, ahol Steffi, de az még mindig nem jött. Mostmár ne is jöjjön!!! :lol: Még csak beleolvastam, de nagyon hasonlóan csinálom Jázminnal úgyhogy nem tudom mennyi hasznát veszem. Az a különbség, hogy ő szinte percre pontos napirendet állít fel. Amivel azért nem értek teljesen egyet, mert ha mondjuk megyünk gyerekorvoshoz, vagy tornára, vagy bárhova, akkor teljesen megborul a gyerek. Szerintem tök mindegy hogy 8-kor, vagy 9-kor fürdetek, legalábbis Jázminnál. Így is végigalszik éjszaka 5-6-7 órát is . NAgyon rendes gyerek. :lol: A lényeg, hogy napközben kell jobban ébrentartani. Én az utolsó pár órára nem teszem már be az ágyába, hanem velünk van és jól kifárad. Aztán jót alszik. De majd részletesebben is elolvasom persze, most csak belenéztem. JA és természetesen azt mondja, hogy egyedül kell altatni a gyereket, illetve egyedül kell elaludnia, nem cumival, stb. Ez is így van nálunk hál istennek. Csak napközben szoktam cumival lenyugtatni. Na de majd tényleg elolvasom :lol: :lol:

Valentina

Nekem sem ment már az alvás a végén. De esküszöm azért van ez így kitalálva, hogy utána ne legyen furcsa, hogy nem tudsz aludni. A babától. :lol:

Kép
gyorgyi33

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?