A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Tontica, GRATULACIO!!!!!!!!!!

Ancsa, majd gyere es mesélj, szorítunk!!!!!!!!

Liza, én még semmit sem vettem :) vagy :( ??? Majd talán márciustól, majd jövök tanácsokért :D .

Gaby, jó a hő, jó a görbe, jöhet a teszt, ha holnap reggelig nem jön meg, szerintem érdemes :wink:

Panna, igen tényleg belepirultam :wink: Velem minden ok.

Most sietek, mert anyukámhoz vagyok hivatalos ebédre, lencsefőzi lesz, imádom, aztán viszem szülöi értekezletre az öcsém iskolájába.

Amint tudok jövök.

Pussz.

Kép
melcsi6

bettike,
Kekszes téma: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

gaby,
Hülye ferty!! Szerintem is a 16-17. napon volt!!! Te hogy érezted??? Elkaptátok, akkor is!!!! Punktum! Vagy hogy írják???
mfpan

Gaby!Köszi, hogy a kedvemre tettél..Apa is követhetné a példád

babaimádó
Kép
babaimado

mfpan
16-17. napon szúrkált, szóval szerintem ott vol az a pé

Kép
gaby25

Babaimádó
ok, megmondom az uramnak, hogy tegyen a kedvedre a kedvemért, mert te a kedvemre akarsz tenni :D :lol:

Kép
gaby25

Tévedés... :D :D :D :D :D :D
Akkor tennél a kedvemre, ha az én Párom járna kedvesen a kedvemre:-))))))))))))))))

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimádó, ja, értem, hogy a te apa követheté a példám :wink: :lol: Én butus azt hittem, hogy az én apa tegyen kedvedre, hogy tegy le a cigit a kedvemért :lol: :lol: :wink: :P

Kép
gaby25

természetesen annak is nagyon örülnék!

babaimádó
Kép
babaimado

gaby,
Akkor tuti akkor volt, adj egy tockost a Ferty-nek!
Akkor most Babaimádó tesz a férjed kedvébe, vagy Te teszel, vagy a Férjed tesz, vagy ki mit tesz és hova??? :lol:

melcsi,
Akkor fiatal Anycikád és ezzel együtt kisöcséd lehet!
Ne pirulj!!!! :wink: :lol:
mfpan

Lányok! Azért ennek 3x neki kellett futnom! :lol: :lol:

Érezte már azt valaki (én már tegnap, vagy tegnap előtt óta, de ma folyamatosan), hogy belülről szúrnak?? De nem egyik oldalt, hanem úgy teljesen? Meg olyan érzésem van, hogy szétfeszülök, de ha megnyomom a hasam, hasamalját, akkor az puha! :shock:
És ma tiszta ideg voltam délelőtt! Érthető, amit zagyválok??? :oops:

Kép
bettike
Eger

Jaj tudom mit akartam még!

Kata05??????????????????????????????????????????????????????
Azóta nem is jelentkezet igaz?
Mi lehet vele?????????????????
:?: :?: :?: :?: :?: :?:

Kép
bettike
Eger

Bettike, csak nem összezavartunk? :lol: :lol: :lol:
Érthető mit zagyválsz, de emlékszem még arra, mikor együtt produkáltunk tüneteket, én most próbálok nem odafigyelni ezekre. Lesz ami lesz, aminek lenni kell :wink:

Kép
gaby25

Lányok az legyen, aminek lennie kell!! Mindannyiunk tudja, hogy minek kell!! Ezt Ő, ott fent is tudja és úgy lesz!!!!!!!! :wink:

Puszilok Mindenkit!!!
Legyetek jók!!!!
Hétfőn jövök, akkorra várom a sok-sok szupi hírt!!!!!
DRUKKOK MENNEK EZERREL!!!!!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Panni
mfpan

mfpan, aranyos vagy. Már konzultáltam anyósommal :lol: Megbeszéltük a fütyitémát. hihi

Csikken, a kisfiad minél hamarabb gyógyuljon meg.

Tonti, gratula

Szilcsi, valamelyik teszt szerintem is rossz lehetett. Általában a negativ tesztek szoktak többször rosszak lenni.

Monyó, mióta babás vagyok én sem kívánom úgy a dolgot, de azért erőt veszek magamon :wink: A gyógyszereket, vitaminokat ne vedd be szerintem éhgyomorra. csak kajával, mert tönkre teheti a gyomrot.

Robcsi, köszi aranyos vagy, majd számolj be milyen vizsgálatokat csináltak még, marha kíváncsi vagyok. Tényleg nincs UH kép? Egyébként pont erre gondoltam én is. Mi van ha most azt mondom nem kérek érzéstelenítést, aztán meg az hogy igen. Valószínűleg iylen is lehet, csak az a kockázata szerintem, hogy túl későn kérem. Úgy tudom nem lehet egy bizonyos idő után beadni a vajúdási fázisban. Most ezt hülyén írtam, remélem érthető.

Liza, már lassan minden megvan? :shock: marha gyorsak vagytok. Mondjuk enyém Uram azt mondta, hogy azok majd ráérnek :lol: Úgyhogy nálunk lehet nagy kapkodás lesz. Mondanom sem kell én már most vásárolgatnék. De pl én nem tudom miből mennyi az elég...

Ceni, hogy vagy, gyógyulgatsz már?

Szirom, fel a fejjel, arra gondolj, hogy most már a támogatás meglesz a babának. Úgyhogy sikerülni fog!

Áfi, vigyázz magatokra :D

Volt még valaki, aki ma akart tesztelni, nem? huuh nem emlékszek ki.

Pussz mindenkinek

Purc

Kép

Kép
purc

Gaby! Nem nehéz összezavarni! :lol: Magamat is simán tudom! :lol:
Jól emlékszem még arra, mikor együtt gyártottunk babás tüneteket! :lol: :lol: Ezt most nem mint babás tünetet értettem, mert még így kb. 5 dpo körül azért az korai lenne! :lol: Most az villant be, hogy mi van, ha inkább most van pé????

Kép
bettike
Eger

Bettike, gyúrjatok rá azért ma is apával! Ez álltalában nem szokott gondot jelenteni nektek :D Tényleg te férjed hogy van a cigivel?

Purc, múlt hét szombaton feltettem az uh-képet, ha nem találod, akkor majd felteszem újra.

Köszi mindenkinek a biztatást, túlleszek a holnapi napon, aztán megint ok. lesz minden. :D

Volt egy potya utam a dokihoz, annyira mérges voltam. Sógorkám bevállalta a Rékát, így legalább nem kellett őt is a betegek közé cipelnem. Időpontom volt, gondoltam sitty-sutty végzek. Vártam kb. 1/2 órát, behívtak és közölték, hogy EKG-t csak kedden és csütörtökön csinálnak :( miért nem szóltam, mikor időpontot kértem. Hát azt hittem felborítom székestől a hülye p.csát! Olyan ideges lettem, hogy most arra sem emléxem, mikor is van pontosan ilyen vizsgálat.

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Inkább a pé-s gondolatom visszaszívom! Mert megnéztem és méhszáj fent és zárt! (Rágyúrás azért megvolt! :oops: )

Cigi! Hát csökkenteten, de még szívja! 2 napra 1 doboz elég!

Örük nagyon, hogy már van netetek és tudsz jönni! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Koszi mindenkinek!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D
Minden rendben van!Csak nem ertem hogy miert volt ilyen surgos... :? Nagy ko esett le a szivemrol!
Nagyon rendi a dokim mert rajta keresztul meg lehet csinaltatni a Forgacsban kert vizsgalatokat!Igy meguszunk egy csomo bejarast!! :D
Lehet hogy hulyenek fogtok nezni de egy ici-picit biztam en is a csodaban,hogy a ketoldali elzarodas mellett is sikerulhet spontan! :oops: Viszont most az UH-on csak 9mm-es volt a nyalkahartyam ugy hogy.... :cry: Pedig a gorbem is biztatott! :evil:
Kép

Szoval tenyleg koszi mindenkinek!!!!!!!!!!! :D :D :D

Robcsi!
NYUGI!!!Biztos hogy minden rendben van!!! :D :D

Mar en is hianyoltam Katat!Remelem hogy nincs semmi komoly gond! :(

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa! Azért jó hírek ezek is! :P

Kép
bettike
Eger

Ancsa,
örülök hogy minden rendben!!! Gondoltam rád nagyon!
Vendég

Hello Lányok!

Mindjárt visszaolvasok! :lol: van mit... :lol:

Áfi: neked írtam egy privit, nem tudom, mikor kapod meg....

Pusz

SzezsoKép
KépKép
szezso

az osztálylétszám nagyon hiányos
csajok merre vagytok?

Kép
klarissza32

Na, itt vagyok...

Szilcsike! Most mi újság Veled? Hogy vagy? Ha a mensid még nem jött meg, akkor ne aggódj, ismételni kell a tesztet.

Melcsi: cuki vagy, köszi az virtuális ölelgetést! :lol: A cukorterhelésre neked kell vinned a cukrot a gyógyszertárból? :shock: röhej :lol:

Sonjus: készítsd a vénádat hétfőre! :lol: De Te nem vagy rosszul csapoláskor?! Vagy igen?! :lol:

Snufi: egész jól alakulsz, látom nem bíztátok a véletlenre :wink:

Csikken: remélem gyorsan túllesztek a jövő héten!!!

Tontica: neked egy hatalmas cuppantás, a pozitív teszt miatt!!!!

Judis: remélem tudsz UH-t intézni, és megnyugszol...

Robcsi: túlleszel a holnapi napon, simán, ne aggódj! :wink:

Gaby: a görbéd szenzációs, folytathatnád a februári pozitív teszt sorozatot!! :lol:

Ancsa: de jó, hogy minden oké a szövettanoddal kapcsolatban :lol:

Többieknek puszi!!

Ja, a görbém:
Kép

SzezsoKép
KépKép
szezso

Hahó!

Nem voltam ma gépközelben, most meg dolgoznom kell. Csak átfutni volt időm, amit írtatok:

Tontica! Óriási gratula! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ancsa! Nagyon örülök, hogy minden oksi! :wink:

Judis! Írtam a dokim címét, elmész kedden vagy csütörtökön, időpont se kell, és megcsinálja az uh-t magánban. Jó gépe van és jó ultrahangos is.

Majd később igyekszem jönni. Köszi mindenkinek a vigasztalást!

Pussz!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Szilcsi: en teljesen egyetertek Veled, latod ezt a tickeremen is, szerintem az ember eljen a manak es nem kell mindentol felni. En bizony ki akarom elvezni a terhessegem minden percet, legyen az egy nap, ketto stb. addig is boldog akarok lenni es nem arra gondolni hogy mi lesz ha ... az elozo babanal irtora feltem a vetelestol es mire mentem vele, az a negy honap amig velem volt rettegessel telt el. Nagyon drukkolok Neked hogy ott legyen a baba a pocidban de ha veletlenul nem akkor pedig a kovetkezo ciklusban!!!
Mar en is megnyugodtam egy kicsit hogy ilyen konnyen osszejon a baba ha esetleg ez nem marad meg akkor van eselyem hogy gyorsan jon egy masik de EZ A BABA MEGMARAD!

MINDENKINEK KOSZONOM AKI SZURKOLT ES GRATULALT! Egyenkent nem megy, bocsi. :lol:

Stella: orulj ha lefele megy mert ez akar beagyazodas is lehet, menzinek meg korai! Voltak jeleim de nem mertem igazan hinni bennuk. :lol:
Most mar tudom hogy hinni kell a jeleknek.
Jelek: elsosorban a cicimbol jovo elotej, felment a mehnyak es zart a szaj, extra ehseg! :lol:

Gaby: a hod nagyon jo, nekem is annyi volt ma, 13 dpo-n vagyok ma, holnap kene megjonnie de ugyse fog! :lol: Neked sem! Hasonlitanak a gorbeink vegei:
Kép
Amugy megjegyzem szerintem Neked mar holnap reggel is kimutatna a teszt! :wink:

Ancsa: sajnalom hogy nincs baba de orulok hogy minden rendben van Veled, az a legfontosabb!!!

Szezso:
Te is nyero vagy a 37,1-el! :D

Babaimado: tok egyertelmu a pe. Nalad es jol elkaptatok, most aztan mennek a drukkok!!!

Bettike: ez a gorbe is szupi, mar csak par nap, az a mai csokkenes lofutty, holnap majd visszamaszik!!!

Ceniko: ez most kinek a tesztje amit foltettel?

Az enyem:
Kép
Kép

Bocsi, most csak ennyire tellett, mennek kell takaritani mert kikapok! Ja, Apa nagyon orult, buszke Magara! :lol:

Kene egy tabla hogy tudjuk kinek kell most drukkolni!

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Már megint kérdésem lenne.Nekem ugyebár ma a 21cn van és egyáltalán nem szedek semmit....Talán nem ártana..
Bementem végül a gyógyszertárba és vettem folsavat és 400 mg-os E-vitamint.
Szerintetek jó, ha elkezdem, vagy nem? Ha igen, milyen adagolással és van-e valami, amit feltétlenül tudmon kell...
Bocsánat, hogy ezzel zaklatlak Titeket.. :oops: :oops:

Mindenki véleményérekíváncsi vagyok ám!! :D

Tonti! Köszi! Én meg neked drukkolok! Jól teszed, ha kiélvezed minden pillanatát!!! :D

babaimádó
Kép
babaimado

Megjegyzem nem elso vizeletbol csinaltam hanem 10 korul es vagy mar 3-4-szer pisiltem elotte. Ahhoz kepest szerintem eleg eros csikocska. :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Tonti: Szilcsié a teszt. Tegnap csináltam a fotót......
Teljesen szabályos görbéd van :) Olyan egyenletes :)
Még egyszer nagy nagy gratula, nagyon örülök Nektek :wink:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Tonti: lemaradt......... Hja és sztem is tök természetes, hogy Szilcsi így beleélte magát. Az lett volna a baj, ha nem. És én is abszolút megértem :wink:

ceniko
Szeged

Babaimádó,
ártani nem fogsz velük az biztos. Kezdd el!
Tonti,
szép csíkocska! :wink:
Irigyellek hogy nem félsz. Szép ez az élj a mának, de én nagyon félek.
Vendég

Értettem! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Köszi Tontica! Én is gondolom, hogy hátha visszamászik!
Amúgy jó, hogy jöttél, teljesen átvettem a jó hangulatodat! :lol:

Babaimado! Nyugodtan szedjed már mától is akár! Én 400 mg E vitamint szedek és 3 mg Folsavat naponta!

Kép

Kép
bettike
Eger

Jé! Babaimado! Téged meg már át kellett volna raknom a sárgába nem??? Hány DPO is???

Kép
bettike
Eger

Tontica: nagyon szépek a tesztjeid!!! :lol: és annyira de annyira irigylem ezt a pozitív hozzáállást!! :lol: most én is úgy képzelem, hogy ha pozitív lesz a tesztem végre valahára, az első pillanattól örülni fogok :lol: aztán valószínű, hogy inkább halálra aggódom magam :lol:

Baba! Én így szedem: 400 mg E vitamin, 0,8 mg folsav 1 napi adag.
A folsav szükséglet egyébként 0,2 mg normál életvitel mellett és 0,4 mg várandósság alatt, de mivel vízben oldódó vitamin, ezért többet is lehet... :-D

Bettike. Te miért nem vagy a táblában?!?!? :shock:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Afi: a Te helyzeted egeszen mas, persze hogy felsz hisz ez egy csodabebi es ki tudja mikor lenne egy ilyen lehetoseg ujra de en hiszem hogy minden rendben lesz!!! :D

Bettike koszi a tablat, Te miert nem vagy benne?

Szilva mikor is jon vissza?

Gaby, Bettike, most Rajtatok a vilag szeme!

Babaimado: igen, folsav, minden nap es E-vitamin, bevallom en ebben a honapban nem szedtem.

KépKép
KépKép
tontica

Robcsi, nem láttam ne harizz. Volt sajna, amikor nem tudtam megnézni a topicot. Feltennéd a kedvemért? Előre is köszi :lol: Hát nem csodálom, hogy majdnem ráborítottad a cicára az asztalt. Ilyenkor az a legborzasztóbb, hogy téged néz hüléynek, mikor egyértelműen neki kell megkérdeznie mire mész időpontkérésnél.

Purc

Kép

Kép
purc

Szezso! Tudod, lekattantam a témáról! :lol: :lol: :lol: :P :lol: :lol: :lol:
Akkor a folsavból sokat szedek? :shock:

Kép
bettike
Eger

Köszi Toncica! De azért előttem van még Szilva (bár őt, ha nem tud jönni, akkor sokáig nem tudjuk meg) Meg még Szezsó is! :wink:

Kép
bettike
Eger

Szeszo: Neked is irom a Te helyzeted is egeszen mas hisz mar nagyon reg ota probalkoztok mi pedig ket honapja, azert en is rettegek am de nem attol hogy most elmegy a bebi mert az meg a jobbik eset, ha el kell mennie menjen most de ne kesobb amikor mar nagy a babo, a pocin is latszik es az ember mar tiszta szivbol megszerette es beleelte magat. Nem szeretnek meg egyszer egy halott babat szulni es nem akarok ujabb 3 honapot varni, ettol felek en de nem lesz semmi baj es kesz!

KépKép
KépKép
tontica

Robcsinak: Vas, Baranya, Csongrád, Hajdú-Bihar megyében van influenza járvány!!!

Bettike: nem lehet sokat szedni belőle, mert ami nem kell a szervezetednek, az kiürül...Ja, értem, lekattantál a témáról :wink:

Tontica: igazán megérdemelted ezt a pozitív tesztet :D

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso,Robcsi: Épp most néztük mi a híradóban és megállapítottuk, hogy nekünk influenzánk volt apával :shock: Ma haza akartunk menni mamáékhoz, de mama annyira gatya (ő is elkapta) hogy szólt, hogy ne menjünk, nehogy visszaragassza ránk :shock: :cry:
Még mindig köhögök, és iszonyat takonykóros vagyok...... Holnap lesz 1 hete hogy elkezdődött......
Robcsi te is gyengélkedsz????

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Biztos megorroltok rám, de képtelen vagyok bárkinek is most külön írni! Tegnap óta nem volt netünk, és olyan sokat írtok, hogy elolvasni is épp elég volt! :D

Mindenkinek továbbra is nagyon drukkolok, annak, aki tesztre vár, vagy akinek már sikerült, és a többieknek is, bármi is legyen velük.

Nálunk ismét betegség van soron, torokfájás, hasfájás, viccesnek hangzik, de bőrfájás!! :shock:
Az autós isiben meg beközölte az oktató, hogy a 6. hónaptól már nem járhatok gyakorlatra, mert a biztonsági övet nem ajánlják.
Szóval nálunk semmi jó! A babámat meg nem nagyon érzem, hogy mozogna, és nagyon félek, hogy valami gond van vele! :roll:

Tényleg sajnálom, hogy csak ennyi, de most ez van! Bocsi és puszi
Vendég

Koszi Lanyok!Nagyon aranyosak vagytok! :D

Tontica!
Nem is irtam ne haragudj hogy mennnnnnnnnnyire nagyon orulok nektek!!!! :D :D :D

Lattatok hogy mar tobben vannak a kismami tablaban mint a probalkozokekban! :mrgreen: :mrgreen: Lassan azert csak elfogyunk :wink: :lol:

Szirom!
Megint ejszakai muszak? :(

Kép
Kép
ancsa81

Athiz! Ne búslakodj a jogsi miatt! Annyival is kevesebb dolog jut azért, ha majd már meg lesz a két gyerkőc! :lol: Majd folytatod onnan, ahol abbahagytad! :wink:
Babó meg csak pihen! Biztos elfáradt veled együtt!

Kép
bettike
Eger

Jaj képzeljétek! Nagyon sportos család leszünk! A párom focizni ment! Péntekenként oda fog járni! Elvileg, ez az első alkalom, majd meglátjuk meddig bírja! :lol:

Kép
bettike
Eger

Athiz!

Szerintem se band!Nagyon sok stresszel jarhat,es az nektek nem hianyzik! :wink:
Babat meg fogod erezni eleget!Lehet hogy meg lusta a kis draga! :D
(en ha jol emlekszem csak kb.a 22.heten kezdtem erezni Marcit!)

Kép
Kép
ancsa81

Most aztán végképp bajban vagyok.
AZt mondja szezso, hogy 0,2 a norm. , terhesség esetén 0,4, ő 0,8-at szed..ez eddig rendben is volna..de amit én vettem az 50-es kiszerelésben 3mg/tabletta!!!!!!!!!!!!!!!
Én kis naív azt hittem, hogy ha a gyógyszerész nem kérdezi meg, milyet kérek, akkor bizonyára csak 1-fajta van!!! :shock: :shock: :shock:

Most akkor ki segít?????

babaimádó
Kép
babaimado

Athiz: az autóvezetés megvár :lol:
Lehet, kicsit lustább a babóca, vagy úgy helyezkedik, hogy nem érezni intenzíven a mozgást...mikor mész UH-ra legközelebb?

Ancsa! Én is megszámoltam, tényleg több a babás :lol:

Szirom: neked nem is írtam, csak gondoltam, hogy küldök egy nagy ölelést!!!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Még egy kiegészítés:
a haszn.ut.ból idézek:
4,5-6 mg/nap (1,5-2 tbl) felnőtteknek terhességi előzményben szereplő velőcsőelzáródási renell. megelőzésére.

babaimádó
Kép
babaimado

Baba! Jó lesz az, Bettike is 3 mg-ot szed, aztán még mindig ide írogat, tehát baja nem lett tőle :lol: :lol: :lol: ami nem kell a szervezetednek, az kiürül :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Tontica! Én is megszámoltam! Ha még magamat beleveszem, akkor is a babások vannak többen! :lol: :lol:

Babaimado! Én is azt szedem a 3 mg-osat! Nyugodtan napi 1-et!

Kép
bettike
Eger

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?