Sziasztok Lányok,
gyors bekukkantok, mert ma nagyon pörgős napom lesz. Bevásárlás, vendégjárás, kutyakozmetika, vengéségbe menés, színház és este az öcsikém barátnőjét is haza kell fuvaroznom, mint jótestvér

.
Nem is tudom ki kérdezte, de igen anyukám nagyon kis fiatalos, 55 éves és van egy bátyóm és egy késői tesókám (az apukánk ugyanaz

). Igy van az, hogy én 30, ő pedig csak 17 éves, a bátyám meg már 35

. Nagyon jó így a család. Ajánlom mindenkinek a késői gyerkőcöket (is és a korait is:o)))
Szezsó, igen a cukrot patikábol kell kiváltani

, tök izgi, 15 ft-ot fizettem érte, azt hiszem én voltam az egyetlen tegnap aki ennyit fizetett...........nem hiszem, hogy van bármi más a gyógyszertárban ami ennyibe kerül. Nálunk is rossz idő van, pedig tegnap olyan szépen sütött a nap.
Athizka, ne izgulj, nekem is csak a 21.héten kezdett el jeleket adni a baby. Most még rengeteg helye van, elfér, nem kell izgulni:))).
A vezetéssel kapcsolatban meg nem is értem az oktatódat.
A pocak csak a légzsák miatt lehet neccess, de erre kitalálták a terheseknek szolgáló övtartókát ami jó helyre teszi az övet és ha nyilik a légzsák vész esetén (isten ne adja senkinek), akkor úgy nyilik, hogy ne bantsa a babát. Kismama övlehúzónak hivják a brendon honlapon megtaláltam, bár ott nagyon drága, még nekem sincs, de ezzel simán lehet vezetni:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/bro ... rdmenu=155
Csajok, tegnap irtátok a Cora-t, tényleg nagyon jó a katalógus. Megtaláltam benne azt a kismama harisnyát 699-ért amit most vettem meg 1990-ért a Ráday-n

Mi ez ha nem pénzcsalás. Jövő hét hétvégére betevezek egy Cora túrát. Juhéé.
Szilcsi, mennek az ölelések, nagyon sajnálom
Szirom, Miksa még mindig nagyon édi.

, csak ismételni tudom magam.
Puszi