A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Sziasztok!

Baba, hát ezen az 1 tizedes esésen tényleg kár rágódni! Fel a fejjel! :wink:

Dera, igazán szép a görbéd, bár én a 7. napra tenném azt a pé-t. :wink:

Snufi, köszi, boldog ünneplést mindkettőtöknek!

Ceni, a 18. heti UH-on látták, hogy fiam lesz.

Bocsi mindenkitől, megjött a vendégem, úgyhogy most mennem kell!

Pusza
Vendég

Pá lányok, megyek barátnőzni.

Kép
zölddisznó

Snufi:

Boldog Szülinapot!

Kép
dera

Dera!
Ha ugyesek apa katonai akkor akar kibirhattak addig! :wink:
Drukkolok!

Jo vendegeskedest nektek! :D

Kép
Kép
ancsa81

Gaby: :cry: :cry: :cry: Pedig en is nagyon azt hittem!!!

Veramami: nekem Te nagyon gyanus vagy am! :D Holnap tesztelj!!! Irto nagy drukk! Figyu, nezd meg a mehnyakat ha font van es zart egyertelmuen babas vagy! :lol: Nem jott privi. :roll:

Babaimado: nekem 37,1 es 37 kozott "ugral" a hom, akkor Te miert is szontyolodtal el? :roll: :lol: Nyugi, nyugi!

Dera: sajna kozelebb kellett volna szexelni a pe-hez, bocsi de szerintem ez a honap nem lesz Nalatok eselyes, a kovetkezo ciklusban min. a 12. 14. 16-ik napokon tessek akciozni!!!

En jol vagyok, 37 volt ma is, holnaptol mar nem merem, nem idegesitem magam rajta. Jovo heten megyunk dokihoz, veszelyeztetett leszek az elozo miatt. Mar nonek a melleim. :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Köszönöm a választ Mindenkinek! Hát majd meglátjuk, bár elég kicsi az esély. De legfeljebb a következő hónapban jobban időzítünk.

Kellemes szombat délutánt Mindenkinek!

"az élet utat tör magának"
dera

Köszönöm Dera! (bár ne igyunk előre a Medve bőrére!) Amúgy Ti mióta próbálkoztok?

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Sziasztok Lányok!

Végre én is gépközelben vagyok nem csak a férjem. Na de már lassan befejezi a szakdogát. :lol:

Tontika!
Gratulálok! :lol: :lol: Nagyon örülök nektek!! Miért leszel veszélyeztetett?

Babaimádó!
Ez még nem esés!!! Ne viccelj ez még csak 1 tized. :lol: Lehet, hogy beágyazódás? Ilyen korán nem kellene még esnie. :shock:

Dera!
Ebben a topikban sok csoda történt már szerencsére. :lol: Ha apa kiskatonái nagyon jók még talán...... de szerintem ne éld bele magad. Majd a következő hónapban jobban időzítsétek 14. nap köré. :lol:

Gabi!
:cry: :cry: :cry: :cry:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Lili, te hol tartassz? Miért nincs tickered? Tontica elveszített egy babát 4 hónaposan, azért veszélyeztett... :cry:

snufi

Snufi!
Ti tényleg dolgoztatok az ügyön!! :lol: :lol: Mennek a drukkok nagyon!!!

Veramami!
Holnap teszt??? Nagyon várom már!! :lol: :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Snufi!
Akkor már értem. Ez nagyon szomorú! :cry: Most akkor tényleg kímélnie kell magát!
Én már nagyon sokszor próbáltam tickert gyártani de soha nem sikerült. Valamit nagyon elszúrok. :evil:
Mindjárt teszem a görbémet.

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

OFF! De nagyon OFF!

Ma 19.30 RTLKlub! A világ legjobb táncos filmje! Dirty Dancing! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

Görbém:
Kép

Eddig meg vagyok elégedve vele, de még nagyon az elején tartok. De legalább pé volt az biztos. :lol: Igaz nem akkor szurkált hanem elsején megy másodikán de én nem vagyok tisztában ezzel az érzéssel sem. Pé előtt után vagy közben van??? :shock: Tud valaki valamit erről?

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Athiz!

Gratulálok a kisfiúhoz! Nálunk is a 18. héten már meg tudták mondani, hogy fiú lesz. A 4D-n meg eléggé egyértelmű volt.

Elizabeth!

Te aztán jó előre vagy a babakelengyével. Nekünk még jóformán semmink sincs. Ruhák+egy pelenkázós komód. Az utolsó három hónapban tervezem a vásárolgatást. Addig a tanulás miatt nincs időm venni semmit. No meg nem szeretnénk a babakocsit, meg a kiságyat május végéig kerülgetni.

Domika rendületlenül ugrál a pocakomban, többször látható még kívülről is, ahogy beleremeg a hasam. :D

Kép
babancs

Bettike!
Javítanád a táblát a lesz egy kis időd légyszi. :lol: Ó ez a film a kedvenceim közé tartozik. Nem lehet megunni.

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Snufi:

kb. 1 éve próbálkozunk a baby-vel! :)

dera

Lili! Javítva! :wink: ++++

Kép
bettike
Eger

Bettike!
Köszönöm!! :lol: :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Szia Szilvi!

Gratula a 25.hethez!!!!! :D :D

Bettike!
En is szeretem!!! :wink: Furcsa lesz nekem szinkronizalva mert eddig csak felirtazova lattam!

En is OFF!
Holnap 21.00-kor az NGC-n az ikrek vilaga az anyamehben!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lili!
Ha megcsinaltad a tickert ad hozza egy Bbc kodot,ami url-el kezdodik!Azt kimasolod es a profilodban az alairashoz beilleszted!Mentes!!
Remelem tudtam segiteni! :D

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa! Én is feliratozva láttam, és alig várom, hogy szinkronosan is megnézzem, bár lehet, hogy már egyszer láttam így is, de az nem maradt meg bennem!

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Egy gyors helyzetjelentés: 1 cn.
Ma reggel megjött, nagyon erősen, ömlésszerűen, iszonyat görcsökkel... Most már jobb egy kicsit, de én biztos vagyok benne, hogy ott volt az a baba. :cry:
Most csak bátran előre, nem is tudom, amíg megvan, bejeltnkezzek egyáltalán a dokihoz? Megvizsgálni úgysem tud...

Gaby, nagyon sajnálom, de ne add fel!!! Sikerülni fog, és mivel (megint) együtt haladunk, egyött is fogunk pocakot növeszteni és punktum! :lol:

Tontica, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Örülök nektek!

Veramami, tesztelj újra! A 11.dpo még nagyon korai volt ám!

Enikő, jobbulást! Most már tényleg, tök régóta betegeskedtek!
Na menek tesózni! :wink:
szilcsi

Szilcsi, sajnálom. :cry:

snufi

SZILCSI! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
bettike
Eger

SZILVA? CSIKKEN? KATICA? KATA? :?: :?: :?: :?: :?:

Kép
bettike
Eger

Szilcsi:

Nagyon sajnálom! :cry: De ha úgy érzed, hogy megfogant az már az első lépés, hiszen sokan azzal küszködnek, hogy meg sem fogan. Most már csak fel kell erősíteni a szervezetedet, hogy veledmaradjon. Fel a fejjel! :wink:

dera

Sziasztok lányok!
Régóta olvasgatom a babanet különböző topicjait, kb. amióta elkezdtem ideskedni, hogy vajon mi lehet az oka annak, hogy nem esek teherbe. Most tartunk kb. másfél évnél.
A nőgyógyászom továbbra is azon a véleményen van, hogy hamarosan teherbeesek, ugyanis szerinte semmi bajom. Az ő javaslatára a párom is átesett a szükséges vizsgálaton, ő is teljesen egészséges és nemzőképes. Ennek ellenére még mindig semmi. Ma megint megjött és egész nap bőgök. Attól tartok hamarosan begolyózok!
Ez a másfél év alatt mértem már a hőmet, nézetem a nyálmintát, voltam néhányszor ultrahangon és minden arra utal, hogy rendszeres és szabályszerű peteérésem van rendszeres ciklusokkal. jelenleg cickafark teát iszom az orvosom javaslatára. Azt mondja hormonviszgálatra pedig semmi szükség, mert semmi jel nem utal hormonzavarra és azt ő úhyis látná rajtam ha valami bej lenne velük...
Volt valaki közületek így, hogy mindkettőtőket egészségesnek talált az orvos és mégsem jön össze?
Azon gonolkodom, hogy összeszedjük magunkat és elmegyünk a szegedi Kaáli Intézetbe. Hátha ott tudnak valamit mondani, hogy mi lehet a baj mégis.
Megköszönném ha megírnátok a véleményeteket. Előre is köszi és bocs a hosszú szövegért.
Nagyon drukkolok mindenkinek!
Üdv.

Zsuvi
zsuvi

Szia Zsuvi:

Nagyon sajnálom! :cry: Ismerős érzés.
Próbáltál már orvost váltani, mert tudod nekem ez olyan fura, hogy nem csinál hormon vizsgálatot és nem is akar. Mikor én megkerestem a dokit ezzel a problémámmal kérdezés nélkül elküldött hormon vizsgálatra. És szerintem ez így normális. Én úgy gondolom, hogy nem minden látszik ránézésre. De én nem vagyok éppen szakavatott, csupán a magánvéleményem.

dera

Gaby miatt benéztem és látom mi van :evil:

Zsuvi!
Mi 2 éve próbálkozunk és elvileg mi is rendben vagyunk, ezért elmentünk egy meddőségi kp-ba, ott megcsinálják a rendes hormonvizsgálatokat (nekem 4x vesznek vért) Páromat is megvizsgálják rendesen és most úgy gondoljuk, ha mindezek a leletek meglesznek, akkor tudnak majd megoldást!
Nem egy 2 napos dolog ez a kivizsgálás és egyebek, szerintem kezdjetek neki, azzal nem lehet baj, max. közben spontán összejön :) drukk!!!
sonjus

Látom holnap is erre kell járnom, mert tesztelő lesz!!! :)
drukkkkolokkkkkk nagyon!!

Zöldi!
Mostanában olyan szűkszavú vagy :( csak jössz és mész aludni :)

Ceni!
Jobbulást!!!!

Többieknek minden jót!!! :)
sonjus

Zsuvi:

Annyi apró dolog lehet, amire nem is gondol az ember, ami akadály lehet. Az sem jó ha keveset vagytok együtt, az sem, ha túl sokat, ha túl hamar felkelsz "akció" után. Hüvelyöblítés is gondot jelenthet. De a dokik azt mondják, hogy ha minden rendben van, a legnagyobb probbléma a görcsös akarás, mert ez stressz "hormonokat" termel a szervezetben, ami gátolja a megtapadást.

A "ma megint megjött - hasznos ..." topicban vannak hasonló praktikák, amik segíthetnek. Nézted már?

dera

Most mondta be a rádió, hogy valaki egy újszülöttet hagyott az egyik budapesti korház inkubátorában. Hát hol az igazság?

dera

Köszi a véleményeteket, nagyon aranyosak vagytok.
A doki azt mondja, csak bogarat ültet a fülembe ha megcsinálja a hormonvizsgálatot és valamely érték eltér majd a normálistól, ami szerinte normális, hiszen a hormonszint napról napra ingadozhat. Na de való igaz, ez csak az ő véleménye. Az igazság az, hogy nemigen hallottam itteni maddőségi szakorvosokról meg rendelőkről, azért mennék Szegedre, a Kaáli Intézetet a neten találtam. Az van nekünk legközelebb. Megérné oda mennünk?

Sonjus, van valamelyikőtöknek elképzelése, hogy kb. mennyibe kerülne egy ilyen teljeskörű kivizsgálás mindkettőnk számára?
(Mivel mi nem vagyunk magyar állampolgárok mindent fizetni kellene...)
Köszi!

Zsuvi
zsuvi

Zsuvi:

Nagyon kíváncsi vagyok az eredményeidre.
Ha tudsz valamit feltétlenül jelentkezz. Nagyon szorítok Nektek!
+++++++++++++++++++++++++++Mennek a drukkok!

dera

Zsuvi: Szióka üdv itt. Én is vajdasági vagyok :wink: Te hol élsz?? Sajnálom, hogy nem jön össze a baba :( Figyu én kedden megyek a klinikára a dokimhoz (Szeged) , ha gondolod beugrom a Kaáliba és megkérdezem, hogy nem magyar állapolgárokat fogadnak-e illetve mennyibe kerülnek a vizsgálatok...stb!

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Kedves Dera!

Néztem már a praktikákat mindenhol, a párom már lassan letilt az internetről :D
Mindig párnát teszek után a fenekem alá és ha csak lehet nem kelek fel utána - ami nem gondd, mert 99%-ba lefekvés előtt vagyun együtt. Az orvos azt monta, a férjemnek van olyan jó a spermiumállománya, hogy akár naponta többször is csinálhatjuk, persze mivel mindketten reggeltől estig dolgozunk, ez kizárt. Jó ha a fontos napok idején minden másnap összejön...
A görcsös akarásról már énis sokat olvastam, de attól még görcsösebb leszek, ha azon görcsölök, hogy ne görcsöljek! :lol: :lol: :lol:

A hírrel kapcsolatban... szörnyű... tényleg nincs igazság a Földön...

Zsuvi
zsuvi

Zsuvi:

Valóban a legnehezebben orvosoható "probléma" a "görcsölés", azt hiszem. :lol:

dera

Sziasztok Lányok!

Kicsit ma megijedtem, mert megint elkezdtem barnázni, de most jobban, mint tegnap előtt. Már 3 napja érzem a hasam, de mensinek ez még korai lenne, mert nekem 30 napnál korábban nem szokott megjönni. Kép
Szerintetek ez mi lehet?
cicuka78

sziasztok!
na itt vagyok most már...

zsani: gratulálok a győzelemhez.

babaimádó: szép ez a görbe. ez a kis esés miatt ne aggódj...

melcsi: örülök, hogy minden rendben van a babó körül.

tonti: hatalmas gratula :D :D :D

csikken: szoritok a kisfiad műtétért.

ceniko: gyógyulást neked és apának is. én is néztem a tvben az államtitkáros vitát, teljesen ledöbbentem rajta, hogy hogy mondhat ilyet.

szirom: újra csak azt írhatom, nagyon édes a kisfiad. :D :D :D

coca: milyen volt a szalagavató? reggelig tartó buli? tetszett a vicc.

vera: lassan tesztelhetnél :D

gaby: annyira sajnálom :( de majd a következő hónapban...

ancsa: jók azok az eredmények.

klarissza: jó szórakozást estére!

snufi: jó vendégeskedést! boldog szülinapot a férjuradnak!

szilcsi: annyira sajnálom. :( :(

akinek nem írtam külön, attól elnézést. de mindenkinek mennek a drukkok.

katica
katica30

Zsuvi,
sürgősen válts orvost! Aki szabadszemmel hormonzavarokat úgyis látna, az ki tudja mennyi más dolog felett is elsiklott ugyanilyen könnyedséggel. Menj el a Kaáliba ha teheted, ott korrekten ki fognak vizsgálni, és csodák csodája a vérvétellel fogják kezdeni, ugyanis bármennyire is profik, a hormonzavarokat ők nem látják ránézésre (Merthogy nem is lehet!!!)
Vendég

Cicuka:

A görbéd alapján minden esélyed meg van egy babócára. A hőleesés sem vészes, akár még egy beágyazódásra is utalhat. Az első hónapban egyáltalán nem ritka a kevés menstruációs vérzés, szóval semmi okod az aggodalomra ez alapján.

Drukkolok neked!

dera

zsuvi: üdv köztünk. áfi jól beszélt...

katica
katica30

Cicuka: Baba :lol:
Nagyon igéretes a görbéd :wink:

Zsuvi: Egyet értek Áfonyával

ceniko
Szeged

Szia Enikő!
El sem hiszem, hogy akadnak még ilyen jóravaló, segítőkész emberek! :D
Ha nem esik nehezedre, megköszönném ha beugornál, de küldhetek nekik e-mailt is (azt gondoltam). Lehet, hogy talán jó lenne ha néhány alapvizsgálatott itt végeznénk el (majd megmondják, hogy mi szükséges) és már mindjárt tudnánk vinni az eredményeket. Időt is meg pénzt is megspórolnánk szerintem.
Amúgy szabadkai vagyok. És te?
Köszi!

Zsuvi
zsuvi

Köszi Lányok a bíztatást. Most egy kicsit megnyugodtam és remélem igazatok lesz a Babóval kapcsolatban! :D
cicuka78

Zsuvi: Nagyon szivesen beugrok semmedig se tart :wink: De azért küldj nekik mélt is, hátha 2 forrásból több dolgot tudsz majd meg :wink: De megkérdezem én is, mert nem biztos, hogy rögtön kapsz választ az emiledre....
Én palicsi vagyok :) Hány évesek vagytok a férjeddel?

ceniko
Szeged

Cicuka:

Türelem! Még néhány nap és tesztelhetsz! :P

dera

Én 27,5 a férjem pedig 30 éves.

Zsuvi
zsuvi

HELYESBITEK!!!!!!!!
JOVOHETEN VASARNAP LESZ AZ IKRES MUSOR!!!!
BOCSI!!!!!!!!!!!!!!! :oops:

Kép
Kép
ancsa81

Szilcsi! :( Nagyon sajnálom. Majd legközelebb meglátod sikerül! Valamiért úgy döntött, hogy még nincs itt az ideje, de most látja, hogy rendes anyuka lszel és legközelebb veledmarad!
(Remélem, nem írtam semmi rossazt ezzel..)

Dera!
Igazság...???!!! AZ nincs..ha lenne, akkor iylenek nem történhetnének meg!! Sajnos az a kicsi rossz helyre született....De miért az ilyeneknek adatik meg, hogy babájuk lehessen, miért nem nekünk, akik mindent megadnának érte????
Ezt soha nem fogom tudni elfogadni, még akkor sem, ha annyi gyerekem lesz, hogy óvodát kell nyitni hozzá :D
Dera! Egyébként én is úgy látom sajnos, hogy rossz volt az időzítés..De majd a következő hónapban!!!!!!Akkor sikerül!!!!

Annyit írtatok, hogy már nem is emlékszem!!

Snufikám Drága: BOLDOG SZÜLINAPOT ÉS MIELŐBBI GYERMEKÁLDÁST KÍVÁNOK NEKTEK!!!!

Tontica!!Nyugi és örülj!!!MInden rendben van a pocidban!!!

Zsuvi! Üdv köztünk!Szerintem is szükséges lenne egy hormonvizsgálat!!

babaimádó
Kép
babaimado

Szilcsi! :( Nagyon sajnálom. Majd legközelebb meglátod sikerül! Valamiért úgy döntött, hogy még nincs itt az ideje, de most látja, hogy rendes anyuka lszel és legközelebb veledmarad!
(Remélem, nem írtam semmi rossazt ezzel..)

Dera!
Igazság...???!!! AZ nincs..ha lenne, akkor iylenek nem történhetnének meg!! Sajnos az a kicsi rossz helyre született....De miért az ilyeneknek adatik meg, hogy babájuk lehessen, miért nem nekünk, akik mindent megadnának érte????
Ezt soha nem fogom tudni elfogadni, még akkor sem, ha annyi gyerekem lesz, hogy óvodát kell nyitni hozzá :D
Dera! Egyébként én is úgy látom sajnos, hogy rossz volt az időzítés..De majd a következő hónapban!!!!!!Akkor sikerül!!!!

Annyit írtatok, hogy már nem is emlékszem!!

Snufikám Drága: BOLDOG SZÜLINAPOT ÉS MIELŐBBI GYERMEKÁLDÁST KÍVÁNOK NEKTEK!!!!

Tontica!!Nyugi és örülj!!!MInden rendben van a pocidban!!!

Zsuvi! Üdv köztünk!Szerintem is szükséges lenne egy hormonvizsgálat!!

babaimádó
Kép
babaimado

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?