A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

A vicc: Kép nagyon állati. Tetszett (5 pont.) 5 a max.

Örülök, hogy már nincs lázad.
Egyre többen kapják el ezt a nyavaját már sajnos.
A méhpempő meg tényleg nagyon jó lenne. Nagyon sok betegségre is jó. + még megelőzésre is.
l.andi

még keresek másikat is
grillázs

Egy asszony egy kisbabával elmegy az orvosi rendelőbe. Az orvos megvizsgálja a babát, megméri a súlyát, és megállapítja, hogy egy kicsit soványka. Megkérdezi a nőtől:
- Anyatejet vagy tápszert eszik a baba?
- Anyatejet.
- Akkor legyen szíves derékig levetkőzni - kéri az orvos.
Megtapintja, megnyomkodja a nő mellét és megállapítja:
- Érthető, hogy nem lakik jól a kisbaba, hisz önnek nincs is teje.
- Nem csoda, mert én a nagymama vagyok. De örülök, hogy eljöttem.
grillázs

Biztos lehet azért valahol kapni. Majd kiváncsi vagyok, hogy én hányadik helyen tudom majd beszerezni. :shock:

Lassan elköszönök, mert beadja a párom a vállópert. :lol:
(Na azt próbálná meg!) :lol:

Puszka, Majd beszélünk

Kép
l.andi

Én is megyek :) Halijó
grillázs

Húúúúú

Ez nagyon jóóóóó! Ez 5 pont és egy +

Kép
l.andi

Jó reggelt/napot!
Látom vicces kedvetekben voltatok tegnap este! :D
Páromat elzavartam dolgozni, úgyhogy buli van Kép áááá, nem ám, nem leszek rossz kislány, csak megnézem a Babavilágot, aztán nekiállok nagytakarítani...
noczi

Szia Nóczi!
A babavilágot én is néztem. Nem mondanám hogy tetszett, szerintem nagyon csapongó volt.
Egyébként Dévai mit mond erről a két hetes pihenőről? Az oké, hogy nem szabad rágörcsölni, de azért én azt is túlzásnak tartom, hogy beültetés után egy héttel valaki elmegy síelni...
grillázs

Szép jó napot!:-)

Látom a pénteki fáradság megtette hatását - viccekbe torkoltatok:-))9 Jók nagyon:-)

Ma én átaludtam a Babavilágot, úgyhogy kerestem a TV2 oldalán, de még csak a múltheti van rajta... A tartalom, viszont már olvasható
modrooka

Sziasztok!

Látom jól elvoltatok a viccekkel tegnap! :-) Legalább nem vot unalmas az estétek, de az a nőgyógyászos, az álat volt.

Nekem épp most csinálták meg a lábam (pedikűrös) úgyhogy most a fellegekben járok! :-)
Reggel megint benyomtam a nagy adag husikámat.Ja és tegnap vettem egy édes papucsot, amit a punkció napján fogok felavatni. Egy kiskutya fekszik rajta, hát én egybő beleszerettem.
Ági28

Ági!:-)))))))
modrooka

Halihó! :-) Na mizu? A többiek pihennek?
Ági28

Úgy néz ki:-) Hogy mennek a szurik?
modrooka

Sziasztok csajok!
Nem válaszoltatok a két hét pihi felvetésemre... :(
grillázs

Szia Grillázs!

Nekem annyit mondott V doki, hogy kíméljem magam és pihenjek minnél többet. Tehát én elképzelhetetlennek tartom, hogy síjelni menjek ez alatt a két-három hét alatt, míg meg nem tudom, hogy megtapadt...avagy sem a kis drága - drágák. S úgy gondolom, utánna is kímélő életmódot kellene folytatni. Ugyan a terhesség nem betegség, de mégis egy más állapot. Ezzel nem azt mondom, hogy ne sportoljon az ember lánya, de talán a aerobic helyett válassza az úszást.
modrooka

Hát nem tudom. Én pont az úszással vagyok úgy sehogy. Imádom a vizet, sokszor ellógtunk egy-egy hétvégére ide-oda fürcsizni, de sokszor összeszedtem ilyen-olyan nyavalyát - nekem sajna ez könnyen ment.
Ha nem láttad a Babavilágot, akkor mondom: egy csaj pont azt mesélte benne (Koncz doki helyeslése mellett) hogy három nap pihi után elmentek síelni, nem is foglalkozott vele és hát ám akkor jött össze - negyedikre.
A síelést én is túlzásnak tartom, de azt is, hogy az ember két hétig feküdjön. Inkább egy egy hetes kirándulós pihenést tartok normálisnak. Ami nem megerőltető. Szerintem egy hétig maradjon otthon az ember lánya, de utána mozduljon ki, lásson világot, feledkezzen meg kicsit róla, ne görcsöljön. Én ezt tartom normálisnak, de nem tudom hogy ez a jó-e ezért kérdeztem, hogy a Dévai (Intézet) mit javasol.
grillázs

Az a baj, hogy szerintem erre nincsen pontos recept, mert itt olvastam olyan lányról, aki kipróbálta az aktív pihenést, a teljesn fekvős pihenést, és egyikre se jött neki össze...
Szerintem baromira szerencse függő a dolog...
modrooka

Ezt sejtettem, de arra lettem volna kíváncsi, hogy a Dévainál mit javasolnak inkább...
grillázs

Mint az előbb mondtam, nekem V doki azt javasolta, kíméljem magam, és kerüljem a streszt.
modrooka

S addi nem is volt baj, míg vissza nem mentem dolgozni. Addig éreztem a poci feszülést meg a mell feszülést. A harmadik héten mentem vissza, és már az első nap kaptam meleget, hideget...és el is maradtak ezek a tünetek. Szerintem a stressz vitte el a babáimat.
modrooka

Hát valahogy pont ezt meséltem.... nagyon sajnálom ami történt.... szóval ezért nem bírom eldönteni...
grillázs

Grillázs!

Dévai javaslata nekünk: Nyugodt, stressz mentes életmód, de nem fekvés (trombózis kockázatúak a gyogyók). Nyugodt reggelizés, majd főzögetés, ebéd, pihenés, könnyű séta. Hús + folyadék.
szikra

Szikra - köszi a választ:)
grillázs

modrooka, sajnálom, hogy tegnap nem tudtam válaszolni, de anyukáméknál nagyon gázul jött a net, és kicsit felidegesítettem magam. Úgyhogy inkább hagytam ez egészet. Most picit még itthon vagyunk, és gondolam, hogy gyorsan bocsánatot kérek, hogy így eltűntem.
Ági28

Sziasztok!

Ági kedves, semmi baj:-)))
modrooka

Grillázs!

Még az autózás, utazás volt nagyon tiltva!
szikra

Kép LÁNYOK!

Mi ez a nagy pangás? Sehol senki? Csendes pihin van mindenki?
l.andi

Sziasztok van itt valaki??
Ági28

Sziasztok

Mármint inkább szia Ági !

Mindenki téli álmot alszik itt! Látod, nem jár erre még a madár sem. :(
l.andi

De én is itt vagyok, csak próbáltam egy jópofaságot feltölteni :)

Lányok! Mindenkinek volt lombik előtt petevezeték-átjárhatóságija? HSG vagy laparo?
Erre mindig szükség van?
grillázs

Szia Grillázs neked is.
Hol csavarogtál idáig?
l.andi

A HSG azt majdnem mindenkinek kell. Úgy tudom, hogy vannak kivételes estek amikor nem.
l.andi

Nekem volt, de még az előző orvosom csinálta meg.
Ági28

Ma pihivel meg szunyával töltöttem a napot...
de benézegettem, csak nem volt itt senki... arra szintre meg MÉG nem jutottam el, hogy magamban írogassak...

Andi - te már voltál HSG-n?
grillázs

Andi - És mi a kivétel?

Ági - akkor ezt gondolom egyszer elég, nem kell sűrűn.. minden lombik előtt..
Holnap UH? HOgy bírod a szurikat?
grillázs

Grillázs pedig én egyik nap már szinte majdnem, hogy magammal beszélgettem itt.

Szóval: a számomra kényes HSG
Nem voltam még, de naaaaagyoooon nem is szeretnék. :?
l.andi

Amikor kórházban voltam, egy lányon csináltak HSG-t, egy másikon meg laparo-t.
A laparós nézett ki gázul, mégis ő viselte jobban.
A HSG-s ott nyávogott, már bocs hogy ezt mondom, de minél inkább haladt az idő, annál jobban hisztizett. A laparós csaj, meg nyöszörgött az altatás után, de onnantól hogy a doki közölte vele hogy minden rendben van, csak vigyorgott, mosolygott és láttam rajta hogy minden rendben, irány az ágy, zipzáros paplany meg a szülőszoba... :)
grillázs

Amikor kórházban voltam, egy lányon csináltak HSG-t, egy másikon meg laparo-t.
A laparós nézett ki gázul, mégis ő viselte jobban.
A HSG-s ott nyávogott, már bocs hogy ezt mondom, de minél inkább haladt az idő, annál jobban hisztizett. A laparós csaj, meg nyöszörgött az altatás után, de onnantól hogy a doki közölte vele hogy minden rendben van, csak vigyorgott, mosolygott és láttam rajta hogy minden rendben, irány az ágy, zipzárps paplany meg a szülőszoba... :)
grillázs

Nem kell, nekem másfél éve volt megcsinálva.

A szurikat jól bírom, semmi extra!! :-) De kíváncsi vagyok holnap mit lát majd Dévisz!
Ági28

Ne feledd a piros pulcsit :)
Lányok, nekem nincs piros pulcsim, de eskü veszek egyet, hogy amikor nálam is nekállunk már az akciónak, legyen mit felvennem :)
grillázs

Kép

Ezt akartam feltölteni, végre sikerült :)
grillázs

Grillázs kölcsönadok egyet!! :-)
Ági28

:)
Csak tartanánk már ott! Eskü rohanok hozzád majd a pulcsiért !
grillázs

Grillázs

Nem olyan régen érdeklődtem ezen a fórumon én is a lányoktól, hogy kinek mi a tapasztalata a HSG-ről. Eléggé megoszlik. Viszont most néhányan a Kális párok forumán írták le ezzel kapcsolatosan megtapasztalt élményeiket. (Szerintem ne is olvasd el, ha úgy is félsz.) Viszont tény, hogy valakinek nem fáj, valakinek meg nagyon.
Azt viszont nem értem, hogy ezt miért nem lehet valami érzéstelenítéssel csinálni. Azt mondják, hogy csak rövid ideig tart, de ez nem tud megnyugtatni. Lehet, hogy hülye vagyok, de egy foghúzás is gyorsan megy, mégis.... a többit tudod.
l.andi

:-) Grillázs ez édes kép!! :-) Én már megsütöttem holnapra a sok sok husikámat is.
Ági28

Grillázs

nagyon aranyos ez a kis babuci! :lol:
l.andi

Én úgy tudom, annak rossz, akinek elzáródása van, mert a cucc, amit az emberbe nyomnak, jobb esetben átnyoma az elzáródást.
A laparós csaj azt mondta, előtte csináltak neki HSG-t, neki nem fájt. Mondta, hogy nem mondaná, hogy élvezte, de simán kibírható. Ő meggyőzött.
AMúgy kapsz fájdalomcsillapítót ha kell, annak a csajnak is adtak
grillázs

Ági
Mennyi húst eszel ebben az időszakban naponta? Tényleg legalább fél kilót kell?
l.andi

Hát őszíntén ma reggel megettem 5 vékony tenyérnyi szelet husit. Este meg e Wappert! :-) De egyébként kb 3 csirkemellet. eszem meg ilyenkor.
Ági28

Erre én is kíváncsi vagyok. Nem vagyok vega, de nagyon kevés husit eszek... nem lehet kiváltani valamivel a husievést? Legalább részben?
grillázs

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?