Sziasztok!
Gyors helyzetjelentés!
Megvagyok.Tegnap délután(most lehet,hogy hülyének néztek)legyantáztam a lábamat,mert arra gondoltam,ha lesz egy ilyen befejező műtétem ne azon csámcsogjanak,hogy milyen szőrös.Mire kész lettem teljesen elmúltak a hasgörcseim és ott abban a pillanatban azt érzetem,hogy most valami eldőlt és a baba velem szeretne maradni.Lehet,hogy neki is a lábszőrök ellen volt kifogása.

Éjjel nagyot aludtam,de reggel szorongva félve ébredtem.Az biztató,hogy nagyon hányingerem volt és a cicim is fájdogált.Azóta semmi barnázás nem volt.Apa sajnos ma is melózik,a fiam viszont ágyba hozta a reggelimet.na lányok ezek azok a percek,amikért érdemes megszületni és anyának lenni.Annyira megható,hogy egy 9 éves gyerek,aki ráadásul kifiú ennyire érzi a lelkem minden sajdulását.
Ági!
Milyen szép nagy pocid van már.Nagyon büszke és szép vagy azon a képen.

Nem akartalak elkeseríteni,igyekszem most már olyan dolgokat átélni,ami jókedvre derít,ok?

Hát ez a teszt tényleg elég húzós.Perzse azért én is elmegyek mindenre amire lehet.Nekem a védőnő adott brossúrát,meg a kismamában is láttam,csak az zavar,hogy sehol sem tüntetnek fel árat és így nincs viszonyítási alapom,hogy van e árdiferencia egyik-másik vizsgálat között.Te miért ezt választottad? Neked javasolta valaki?Ne haragudj,hogy ennyi kérdést zúdítok rád,de így jár,aki elsőnek lesz babás.

Elsőnek tapasztal mindent,a többiek meg csak battyognak a kitaposaott úton.
Vitte!
Én is egy kis bakot nevelgetek,hát nincs ugyan viszonyítási alapom,mert ez az egy gyerkőcöm van (a pocaklakón kivül),de nem egyszerű az tuti.Viszont nagyon sok olyan tulajdonsága van,ami feledteti veled a rosszakat és szörnyen ragaszkodó,szeretetreméltó.Mármint Bálintkám ilyen.De amit Ági Vivusról írt,az nagyon ismerős.
Zora!
Milyen 35%-hoz kell tartoznom?Jajj ne ilyessz meg,de azért most már légyszi írd le mire gondoltál.Egyébként csütörtök óta 3 doki csinált Uh-ot és a baba jó helyen van és dogog a szíve és kb 2 cm.Én úgy tudom,remélem,hogy ez jó.Csak az a gond,hogy ahány UH annyi adat.Egyébként örülök,hogy ennyire várod az újabb próbálkozást és nagyon drukkolok,hogy mielőbb beköltözzön hozzád egy egészséges pocaklakó.Én nem tudom,hogy ilyenkor mennyit kell várni,de azért tényleg jobb,ha hallgatsz a dokira.Remélem úgy fogysz járni,mint Ági.
Little!
Neked is nagyon köszönöm a törődést.Szerintem végül a te dokidat fogom választani.Nagyon tetszett amiket írtál róla,csak utána nem volt lelkierőm válaszolni ,de remélem nem haragszol érte.

Melyik napon(napokon rendel?Hétfőn bejelentkezek hozzá.

Ha van kedved szülhetünk majd együtt nála.Ki is alkudhatunk valami akciós árat.Mondjuk egyet fizetünk és ő kettőt vág.

Te hogy érzed magad?
Titi!
Nagyon veled vagyok lélekben.Azért ne feledkezz meg az evésről.Nem szabad legyengülni,hiszen ezek a dolgok is befolyásolják ám a fogantatást beágyazódát.Nagyon szeretném,ha sikerülne minden pont úgy,ahogy szeretnéd.
Éva!
Ne add fel,pont most amikor már bogyót is kaptál.Nekünk annyi erőt és szeretetet sugárzól ,viszont a saját dolgaidban annyira pesszimista vagy néha.Nem szabad.Minden rendben lesz.jut itt mindenkinek egy-egy baba.Másznak szorgalmasan a kis tündérlétrán,mi pedig elkapdossuk őket.Jön már a tiétek is,meglátod.
Mindenkinek millió puszi és ezer köszönet a sok jó szóért és szeretetért.
Eszter