Sziasztok, Lányok!
Eszter, nagyon megijesztett a picid, de örülök, hogy most már minden rendben van veletek! És légyszi, beszéld meg a babáddal, hogy többet ne hozza ránk a frászt : wink:
Tényleg nagyon megijedtem, de most már minden OK, és az a lényeg. Próbálj meg ne pörögni, hanem minél többet pihenni! – most már nem lehet baj!
Titi, olvastam az irásod a másik topicban! Tudom, hogy nagyon nehéz most, de erős kell legyél, mert apudnak is és az ebben a hónapban a tündérlétrán leereszkedő babukádnak is nagyon nagy szükségük lesz rád! Én kivánom neked, hogy minél hamarabb be tudd jelenteni apukádnak, hogy az unokája a pocidban van, mert az biztos erőt fog adni neki is.
Zora, örülök, hogy visszajöttél közénk! Sokszor nagyon nehéz beszélni a problémánkról, de ha van valaki, akinél tudod, hogy kiöntheted a lelked és meghallgatásra találsz, az sokszor sokat segithet.
Meri, nagyon szépen köszönöm az idézetet – nagyon meghatott, és már hiányoltam!
Ági, hát a pocidról csak annyit tudok irni, hogy tökéletes

– én is ilyent akarok!!! – nagyon szép kismama vagy. Az UH-s képekre szerencsére odairtad, hogy éppen mit kell nézni, mert őszintén szólva, másképp semmit nem láttam volna

– de igy érdekes volt
Gigi, az őszinteséggel egyetértek, de nagyon! A cinizmusodról pedig annyit, hogy néha olyan érzésem van, mintha a legjobb barátnőmet olvasnám

- ezzel azt hiszem, mindent elmondtam
Andi, mikor tesztelsz megint? Remélem lesz alkalmad rögtön irni nekünk!
Rózsa, a görbéd nem teszed fel?
Erzsike, olyan jó olvasni téged mostanában, mert egyre jobban az az érzésem van, hogy egy kicsit lazább vagy velünk, mint régebb – mintha egy kicsit megnyiltál volna elöttünk (remélem nem tévedek).
Légyszi, pihenj minél többet! – a babád sokkal fontosabb, mint bármilyen munka! – ezt ne felejtsd! Ezért ne hajszold túl magad, mert ugy-e nem szeretnéd ránkhozni a frászt? Na azért!
Kicsijuci, a szavazatokon már látszik, hogy a babanetesekkel senki sem veheti fel a versenyt

- megvolt a szavazás!
Éva, megint előjött a pesszimizmusod

pedig én meg vagyok győződve, hogy most helyrebillentik a működésed, és egy-kettőre babás leszel! És ezzel kapcsolatban nem fogadok el semmi ellenérvet!
Little, te mikor hozol nekünk képet? Már nagyon kiváncsi vagyok a picidre!
Anna, atól, hogy úgy érzed mindjár megjön, még nagyon is nem jöhet meg

– ez is lehet 1 tünet. Én már nagyon várom, hogy megnyugtasson a doki, mert szörnyű lehet ez a várakozás! Mikor mész megint dokihoz?
szép napot mindenkinek!
puszi!