Sziasztok!
A zoknis dolgot holnapig el kellene intézni, ugyanis holnap jönnek szüleim és utána meglátogatjuk anyóst is.

Még nem gondolkodtam, hogyan mondjuk el, de biztos kitalálunk valamit! Ez a micimaskós zokni nagyon édes lehet!
Mérlegre nem álltam mostanában, a múlt héten -1 kg voltam, de azóta tuti történt valami, mert az emésztésem lelassult és minden nadrágom feszül. Szóval most éljen a melegítő!!!
Az esti émelygés tényleg lehet, hogy a vízszintes helyzettől van.... Erre nem gondoltam! Még nem tudom, hogy alszom majd akkor nagyobb párnával, mert pillanatnyilag szinte semmi nincs a fejem alatt...
Ancsi nagyon szép családod van! Meli egy kis édes csaj!
Eszter akkor tényleg keress másik orvost, ha ez a mostani nem volt szimpatikus. Tudod, legalább a szabad orvosválasztás megmaradt!
Szomorúan olvasom, hogy ennyien betegek vagytok! Egyetek sok gyümölcsöt és vitamint!
Apa nálunk minden este kb fél kg mandarint pucol nekem, hgoy a napi vitamin adag meglegyen!

LAssan mandarin-mérgezésem lesz!
A székrekedésre a dokim a sok zöldséget-gyümölcsöt ajánlotta, meg mondott valami kapszulát (korpa, talán?)... De nem emlékszem pontosan. Gondolom ha elmész egy patikába, vag ybio boltba akkor ott jobban tudják. Én egyelőre a természetes módon próbálkozom, de ha nem megy, akkor kénytelen leszek valamit erre is szedni!
Sense, eddig tőlem is irigyelték a kocka hasamat. Most már lehet, hogy annyira nem fogják!

De engem sem zavar egy cseppet sem!
Irina, ez a munkahely egy elég kényes kérdés! Nem tudom, mit tanácsolhatnék ... Engem még így is kérdőre vont a főnököm, hogy miért nem szóltam hamarabb, mert akkor máshogy szervezte volna a dolgokat. Amikor közöltem vele, hogy csak most voltam orvosnál és nyugtatott meg, hogy minden rendben, akkor nem tudom, mikor és miről kellett volna szólnom? (Hogy terhességi tüneteim vannak, vagy pozitív lett a tesztem????) Ennyit a munkaadók lojalitásáról!
Irina, bocsi, elkanyarodtam a témától. Nem tudsz valakitől tanácsot kérni? Nincs valaki, aki ismeri a helyi viszonyokat és megbízhatsz benne???
Üdv,
Manófalvi