A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Mi az a wapper?
grillázs

Na csajok én lépek, mert apa végzett a fürdéssel,és TV-zünk egy jót közösen!! Holnap jövök!! :-)
Ági28

A burger king szendvicse!! :-) De látom , rosszul írtam!! :-)

Hát hal, de abból dupla mennyiség, esetleg nagyon sok tojás, fehérjepor!
Ági28

Oksi, várunk a hírekkel... de azért holnap magyarázd el mi az a wapper...
grillázs

Szia Ági jó tv-nézést.
l.andi

rendben - jó tévézést és várunk holnap
grillázs

Grillázs

Látod, már megint egymásnak maradtunk. :lol:
l.andi

Kép Kép Kép Kép Kép Kép
grillázs

Ja!

Ági
Holnap kikérdezzük ám, hogy mi volt a TV-ben! :lol:
l.andi

Én is a tévé előtt ülök a zurammal, de szerencsére nem zavarja, hogy közben verem a klaviatúrát :)
grillázs

Mi vaaaaan máááá itt?
Mi ez a sok gyerkőc?
Látom felfegyverkeztél az eseményekre. Mindenkinek van külön gyerkőc!?
l.andi

Mi vaaaaan máááá itt?
Mi ez a sok gyerkőc?
Látom felfegyverkeztél az eseményekre. Mindenkinek van külön gyerkőc!?
l.andi

Jaja!
De nyomok egy viccet is!

A nyolcéves kislány elmegy a nőgyógyászhoz.
- Doktor bácsi, írjál föl nekem fogamzásgátlót!
- Ugyan, kislányom, ne butáskodj!
- De, doktor bácsi, írjál fel nekem fogamzásgátlót!
- Ugyan, kislányom, minek az neked?
- Tudod, doktor bácsi, nekem már annyi babám van, karácsonyra mackót szeretnék!!!!
grillázs

Úúúúú!
Nem baj, ha nem mondok most semmit? :lol:
l.andi

Nem. Viszont én is lépek.
Azt hiszem magamba öntök egy jó kis forró teát, mert a torkom egy vulkánhoz hasonlít....
Pusszancs! Holnap!
grillázs

SZIA
l.andi

Grillázs!

Jobbulást :D :D :D :D :D :D :D :D
gizmixxx

gizmixxx - köszike:)
Hogy vagy? Jól láttam, hogy írtál ki a lombikbaba.hu fórumára is?
Mire jutottál tesztelés ügyileg?
Szpandival egyeztettetek?
grillázs

Helló mindenkinek!!!

Huh, most próbálom kifújni magam a hétvége után... körbetarítottam a lakást A-tól Z-ig, még így lombik előtt, most egy hónapig csak laza felmosásra vagyok hajlandó... esetleg portörlésre, de csak ott, ahol a papok táncolnak... :D

Ööö, izé, az a HSG az egyenlő a petevezetés-átjárhatóségi vizsgálattal, ugye? Nos, én azt egyelőre megúsztam, mivel egyértelműen csak lombik jöhet szóba a katonák száma és minősége miatt. Remélem, később sem akarják majd megcsinálni. :D
noczi

Nóczi
Valahol olvastam, hogy meg szokták csinálni, de itt a lányok azt mondták, hogy nem mindenkinél.
A HSG és a laparoszkópia is petevezeték-átjárhatósági. Csak a HSG olyan hogy utána hazamész a kórházból - kis műtét, a laparónál meg felnyitnak, ott kb két-három napig még fekszik az ember lánya. De mondom: a csajnál akinek csinálták nem volt extra, ő tök jól tűrte.
A takarításért becsüllek, én napokig tipródok mire nekiállok. Most is csak gyűlik. :(
De betudom a takonykórnak, aztán ha letudom már nem fogom tudni mire fogni, kénytelen leszek nekiállni. De ha nagyon benne vagy, mondom a címet :mrgreen:
grillázs

Ez nálam is mindig így van, sokáig tart mire ráveszem magam, de amikor elkezdem, már nem bírom abbahagyni, és az egész lakást egy nap alatt rendbeteszem. Ilyenkor tök jó, kb. két napig tisztaság van... Aztán megint kezdődik előlről az egész, ráadásul kertes házban lakunk, ami iroda + néha műhely is... (hála a páromnak), úgyhogy nagyon el tud szabadulni a pokol...
noczi

Nóczi - ismerős :)
Jut eszembe!
Most hol is tartasz? Ma kezded a gyogyikat?
grillázs

Sziasztok! Megismerkedtünk a csajokkal!! :-)
Ági28

És mi volt?
Minden apró részletre kíváncsian sasolok!
grillázs

Sajnos nekem kevés tüszike van, de csekának sok, de majd biztos elmeséli.

Cyprusnak holnap lesz az inszem, és mind a két lány nagyon aranyos. És egymás után mentünk be apánkhoz.
Ági28

Húúú, már javítom is a táblicskuban!
És neked mit mondott? Nőnek a petikéid?
És cseka?
grillázs

ja, szelektíven olvasok....
kevés? hát még az elején vagy, bele tudsz húzni :)
grillázs

Igen ő is azt mondta, hogy a multkor is keveset látott az első UH-n. Ja utánna Csekával még a vérvételen is összefutottunk!! :-)
Ági28

Na, akkor ezt a talit jól összehoztátok, Ági!

Kevés petike is petike! Mondom én, a nagy szakértő a hatalmas tapasztalatommal... :lol:

Grillázs, ma megyek dokihoz! Estére adott időpontot a randira! Ma fogja felírni a cuccokat, meg közben megejti a vizsgálódást!
Jó kedvében volt a doktor bácsink, Ági?
noczi

:?: :?: :?: Stimu közben is van vérvétel? Mindenkinek? Miért kell?
noczi

A vérvétel hol van? Ott az intézetben?
grillázs

Vérvétel a Nyírőben van. És azért kell,mert a hormonszinteket folyamatosan ellenőrzik.
Hát engem lecseszett, de attól függetlenűl jó kedve volt szerintem. Bár most nem viccelődött.
Ági28

Kép
grillázs

A Nyírőben? Anyám! Az a város másik vége!
Akkor egy ilyen akcióval elmegy a fél délelőtt!
Én azt hittem, hogy a Jánosba, vagy valamelyik közeli laborba is elég elmenni.
Hogyhogy pont a Nyírőbe kell menni?
És mit jelent a folyamatosan? Két hét stimu alatt hányszor mész hozzá UH-ra? És hányszor mész vérvételre? És hogy oldod meg a munkahelyeden?
Bocs a halom kérdésért....
grillázs

Szerencsére nekem megértik. És a nyírőtől nem dolgozom messze!! :-)
Azért a nyírőben,mert vele van szerződése Dévisznek. Egy stimu alatt legalább 2x kell menni vérvételre, és kétnaponta UH. Ami egy stimu alatt 3-4-5 UH-t jelent.
Ági28

Még egy aggasztó kérdés: vérvétel előtt szabad kajálni? Mert nekem anyukám mindig azt mondta, hogy nem. :D Úgyhogy nem is szoktam. De én attól is kiborulok, ha T.bányára kell menni vérvételre reggeli nélkül... Bár lehet, hogy csak azért, mert este sohasem eszem... Mindegy, ezentúl legfeljebb kivételesen jól bekajálok esténként, ha másnap vérvételre kell menni...
noczi

Noczi este is enni fogsz,metrt a husit azt este is nyomatni kell. Nekem ma raggel azt mondta, hogy kellett volna már reggel husit enni, az ösztradiol szint miatt.
Ági28

Sziasztok!
Egy pár napja csak olvasgatlak benneteket, nagyon jókat szórakozom. (Dartvéder!!! :lol: )
Mi még mindig a leletekért rohangálunk, remélem, mind meglesz időben.
Ági, cseka, mindent bele!
Cyprus, sok sikert holnapra!
Szpandi, Gizmixx, Capuccino, mi újság? Hogy vagytok?

f.
február

Ági, húha :shock: , jó, hogy mondod! Akkor asszem éjszakánként az éjjeliszekrénykére is teszek egy jóképű hússzeletet... Ha felébredek, elmajszolom... Hát nem kispályás ez a húsdiéta...
noczi

február - eskü, már hiányoltalak, épp néztelek a táblicskuban, hogy mi lehet veled :) Remélem jól haladsz a leletbeszerző körúttal :)

Ági - ezek szerint te megmondtad a munkahelyeden. Mit szóltak hozzá?

Nóczi - nekem a múltkor a laborban azt mondták, hogy a hormonos vérvételekre lehet enni, csak ami teljes vérkép arra nem. Én se tudtam, én is biztos ami ziher nem eszek előtte, de szerencsére hozzánk közel van egy labor :)
grillázs

Semmit, a közvetlen kollaganőm, aki szinte barátnői státuszú, ő a csopvez helyettes, ő kezdettől tudta, sőt szorít, a nagyobb főnökömnek, aki egy pai, csak az első lombiknál mondtam meg konkrétan,hogy hova is járok, de ari volt ő is, az volt az első kérdése, hogy ugye nagyon drága. És utánna mindíg kérdezte, hogy na mikor lesz eredmény, úgyhogy itt nagyin pozitívak! :-)
Ági28

Találtam én is egy viccet:

Egy egyetemi kreatív író osztályt megkértek, hogy írjanak egy rövid értekezést, ami az alábbi elemeket tartalmazza: Vallás, Királyság, Szex, Rejtély.
A díjnyertes esszé:
"Úristen! - mondta a királynő - Terhes vagyok! De vajon kitől?"

:D Jóóóó van na, kicsit fárasztó, t'om...
noczi

Noczi jó volt ez!! :-)
Ági28

Nóczi
Ismertem, de ez tuti vicc :))

Ági
Én még nem tartok ott, de a legjobb barátnőmmel már beszéltem a dologról. Pláne azért, mert nálunk nem lehet csak úgy eltűnni.. :( Szóval annyira időigényes ez az egész, hogy valamit csak mondani kell. De sajna az összes főnököm pasi. És ez elég kellemetlenné teszi a dolgot. :(
grillázs

Az enyém is pasi!! :-) De munkahelye válogatja.
Ági28

Grillázs :)

Hát, én néha arra gondolok, hogy ilyesmit egyszerűbb lenne egy hímnemű főnökkel elintézni. Azt mondja az ember, hogy nőgyógyászati probléma, oszt kész, 10 pasiból kilenc ilyenkor mélyen elvörösödik, makog valamit, és a dolog elintézve. A maradékot meg le lehet rázni azzal, hogy erről nem akarsz beszélni. Nővel szerintem ez kínosabb, mert jobban képben lehet. (Nekem nőnemű főnököm van. Nincs vele semmi bajom, de félek attól a naptól, amikor elő kell állnom a témával.)
február

Sziasztok!!!

Először is Áginak és csekának üzenem, hogy nagyon-nagyon örülök, hogy megismerkedtünk!!!! Nagyon jó, hogy most már hozzátok tudok arcot is kapcsolni , no és persze kispintyhez. Ági, azt hiszem cseka nevében is megköszönhetem a bókot, vagyis, hoyg aranyosak vagyunk. És cseka nevében is mondom (de majd megerősít), hogy te is az vagy. Egy szó mint 100 mindenki nagyon szimpi. A férjem (akit most már szintén ismertek:) mondta is, hogy milyen jól elbandázgatok itt és örül neki, hogy itt mindenki ilyen jó fej.

Most visszaolvasok, de itt vagyok a háttérben!!!
Remélem mindenki jól van. Ja és igen, nekem holnap lesz az inszem, mert végül beindult még 3 tüsző és azt mondta apánk, hogy akkor ezeket még bevárjuk. Szerintem nem volt nagyon jó kedvében, de abszolút elviselhető volt.
cyprus

február
Hát szerintem egyik se jó. Sajna én amellett vagyok, hogy inkább megmondja az ember, hátha akkor jobban megkímélik a melótól. Kevesebbet nyomnak rá, ilyesmi...
Én azt gondolom, hogy egy nő jobban át tudja ezt érezni, neked sem kell elvörösödni, amikor erről beszélsz. Pláne előnyben van az ember lánya, ha a főnöknőnek már van gyereke... akkor azért szerintem átérzi mire vágyunk...
Pasinál ez másképp van. De lehet hogy én gondolom rosszul.

Lányok!
Ezt a témát már egyszer felvetettük, de akkor hamvába holt. Kíváncsi lennék a tapasztalatokra, kérlek írjátok le!
grillázs

Grillázs melyik témát is?

Cyprus utólagos engedelmeddel én elárultam a csajoknak, hogy holnap lesz a nagy nap neked!! :-)

Én is nagyon örülök, hogy megimertelek!! Sajnos szerdán már nem találkozunk veled!! :-(
Ági28

Grillázs, tényleg nemtom. Valószínűleg megmondom a főnökasszonynak, és rögtön azt is, hogy amennyiben nem sikerülne, természetesen továbbra is itt szeretnék dolgozni... Ugyanis 2. éve, de még mindig határozott időre vagyok felvéve. Nem nagyon szeretném, ha azt mondanák, hogy nem lehet rám hosszú távon számítani. Szóval az én helyzetemben lehet, hogy egyszerűbb lenne egy pasinak beadni holmi homályos nőgyógyászati problémát, amit nem kell magyarázgatni. Bár ahogy a főnökasszonyt ismerem, nem nagyon fog vallatni ő sem. Jaj, nem egyszerű azért.
február

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?