A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kaális párok fóruma

Odry!
Kaáliban adták, nem piros, de nem is nagy. 1 ml-s. Szóval félig szívni, "oszt jóvan"!

Kép
zölddisznó

Odry :?:

Ha 1 milis, akkor félig szívni és beszúrni! :)

Eddig mindig kis piros inzulinost kaptam a Suprefacthoz! De ez is ugyanolyan jó lesz! :wink: Hajrá! +++
angel37

Jucmuc,
Én hsg-nél nyöszörögtem még ilyen fájdalmat nem éreztem borzalmas volt utánna picit pityeregtem is :oops: . A szobatársam meg meg se érezte az egészet.
Vendég

Lola!

Huuu akkor tenyleg nem vagyok egyedül akinek ilyen szörnyü volt. Mar kezdtem azt hinni, hogy en vagyok tul nyafi.

Angel!

Aranyos vagy! Igen lattam mar egy-ket esetet amikor sikerült elsöre! Olyan jo lenne ha nekem is sikerülne! Gondolom mindenki igy indul neki!
Olyan sokmindennek kell passzolni ahhoz, hogy megtapadjanak.

Biztos zizi vagyok de valahogy mindeig kettö babara gondolok. Szoval, hogy ikreim lesznek. Mivel kettöt kerünk vissza. :wink:

Mar csak harom nap es indulunk haza!!!

Pandacska!

Draga, ugyanezt ereztem. Az utana következö görcsök es rosszullet kb.egy orat tartott, de az az egy ora szenvedes nem összehasonlithato azzal a pillanattal amikor a katetert felhelyeztek.
Inkabb szenvednek egy orat igy mint az a pillanat.
Raadasul a doktornö is tiszta ideg volt, merges volt ram amiert orditottam.
Utana meselte a ferjem, hogy tisztan hallatszott a folyoson...

Viszont nagyon sokszor hallottam en is lanyoktol, hogy szinte meg sem kottyant nekik...hat tenyleg nem vagyunk egyformak.

Kép
Kép
jucmuc

Fájós lányok!
E tekintetben csatlakozom hozzátok. Bár én arra fogom a fájdalmat, hogy az én (már nem) dokim rettenetesen túlvállalta magát aznapra, és kb 5 percet yzánt rám, de abban már a vetkőzés és öltözés is benne volt. Utána két lábon haza. Én másnap görcsöltem. Na meg ott, az asztalon. Hát, nem volt jó!!!

Kép
zölddisznó

lányok!
én úgy tudom a hsg fájdalom attól is függ mi van belül,hogyan,és azé"
most voltam sétálni,és találkoztam egy olyan párral, akik egy ikerbabakocsit toltak.
benne egy rózsaszín egy világoskék baba!tündibündik voltak!
előtte zafírából szálltak ki, na mondom, ezek biztos nem lombikosok,mert akkor trabantból pakolnának!hihi
mikor mi megyünk a kaáliba,és állnak az autók a parkolóban,mindig azt találgatjuk a férjemmel,ki hányadik beavatkozásnál tart...
bmw,először vannak itt...

Kép

Lola,
igen, a fájdalom sokmindentől függ: kiben, mi hogy van, van-e elzáródás, de a doki ügyességétől is stb.

Érdekes mód egyáltalán sem fájt, pedig mindkét oldalam el van záródva... biztos az elefántadag Seduxen! :lol:

Jó az a találgatás!

Mi speciel gyalog járunk! :D

Jucmuc,
belevágni csakis úgy, hogy sikerülni fog! :wink:
És már miért is ne rögtön kettő? :lol:
angel37

jucmuc!
barátnőm novemberben szült első lombik sikerült neki!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Jucmuc,
Amikor a méhszájamat csíptették és felrakták a katétert én is felsíkitottam és azután erösen kapaszkodtam a röntgengépbe ami felettem volt. Nagyon sokáig tartott mert megálltak közben meg vártak valakire. A doki aki csinálta azt mondta hogy nem kapok semmi gyogyit nem fájhat. Utánna meg azt mondta azért fájt mert féltem töle gondoltam magamba hogy szüljél sünt te állat :evil: És utánna véreztem rendesen.
Vendég

Sziasztok Lányok! :)

Nektek is jól telik ez vasárnap du? :)

Nekem nem fájt a HSG, semmilyen fájdalomcsillapítót nem kaptam. Igaz a dokimnak arany keze van és hihetetlen törődött velem, 4szer is bejött a kórterembe, hogy rendbe vagyok e. Két napig én is véreztem.
De átjárható vagyok ! :)

De tény, hogy van aki nagyon rosszúl éli meg. OK. Hogy nem adnak automatikusan gyógyszert, de ha valakinek fáj, nem gondolom, hogy kéne kínozni! :shock: :evil:

Lola!
Jót nevettünk a férjemmel a találgatáson! :lol: :lol: :lol:
A párom arra tippel, hogy a BMW valamelyik dokié lehet! :lol: :lol: :lol: Legközelebb mikor megyünk megfigyelem én is a kocsikat! :lol: :lol:

Angel!
Hogy vagy??? :)

Jucmuc!
Én nagyon reménykedem, hogy elsőre összejön! :)
32-38%ban sikerül az első (a Mágus mondta), abba beleférhetünk. :)

Buborék!
Hogy vagyunk??? Türelem?
Nekem holnap kellene megjönni. Ma vagyok a 14ik DPOn. Tegnap már ellőttem egy nega tesztet. :roll: Kíváncsi vagyok. Titkon reménykedem, hogy megúszom ezt a Kaális kálváriát. :)
A párom viszont ma azon filozott, hogy hogyan helyezzük el a kiságyakat :shock: , mert szerinte mi onnan két baba nélkül el nem jövünk. :lol: :lol: :lol: Örök optimista!

Aranykavics
(29 cn. )
Vendég

Aranykavics

Én már nagyon készen vagyok idegileg. Már a beültetés utáni 5.napon csináltam egy tesztet, persze negatív lett. Nagyon félek, hogy nem sikerül. Az én párom is nagyon optimista és szerinte mi sem jövünk haza két baba nélkül. Azért nagyon kevés az a 30% körüli esély. Reménykedjünk! :D Nagyon drukkolok neked!!!
buborék5

Lanyok!

Tünderiek vagytok! :D

Coca!

Akkor Neked is kijutott szegenykem a jobol! De azert azt elfelejtettem mondani az elöbb, hogy amikor a dokinö mondta, hogy teljesen atjarhato vagyok akkor hirtelen minden fajdalmam “elmult”.
Nagyon örültem neki. Aztan persze kesöbb kiderült, hogy miert nem jön a baba… :shock:

Lola!

Jot nevettem a filozofalasodon! Sajnos van benne valami… De jo, hogy a barinödnek sikerült elsöre!!! Akkor nekem is fog! :lol:

Angel!

Köszike, nagyon rendi vagy! Igy van, sikerülnie kell! :D

Pandacska!

Detto! Nekem az asszisztens nö mondta, hogy nem szabad ennyire megijedni mert akkor azert faj! :shock: :evil:
De ez a szüljel sünt nagyon ott van!!!

Aranykavics!

Nagyon bizom benne en is! Sikerülnie kell!!! Föleg ha a magus is azt mondta! :wink: Ja, es kepzeld az en ferjem is meg van gyözödve, hogy sikerül. :P
Ennek azert örülök nagyon mert többször is elmondatom vele naponta igy bennem is nö az önbizalom!

Buborek!

Most meg azon mosolygok, hogy mar az 5. napon teszteltel! 8) Akkor meg tuti nem mutatja ki a terhesseget!
Persze most osztom az eszt, hogy ne tesztelj koran de majd kivancsi leszek magamra! :roll:
Nyugi, mar tenyleg csak par nap van hatra! :D

Kép
Kép
jucmuc

Aranykavics,
köszi, vagyok! :)
Ti meg csak optimistán továbbra is! :wink:
Szokott késni a vérzésed? Ha nem, akkor drukk, ha igen, drukk akkoris! :D

Buborék :)
még azt hittem én vagyok türelmetlen! :lol:
Ezt a pár napot már ki kell bírnod! Drukk! ++++++++
angel37

Buborék!
Teljesen át tudom érezni a helyzeted! :?
Éppen ezért nagyon sok +++++++++++++++++++++++++++ küldök.
Már nem is merem írni, hogy nyugalom, meg türelem Kép , mert én sem szeretem. :?

Angel!
Hányan vannak a pocakodban??? :)
Nekem össze vissza szokott megjönni, de a PÉ után mindig megjön 13-15 napra. Úgyhogy holnap minden kiderül :shock:
De fel vagyok készülve a menszire is!

Jucmuc! Buborék!
Ahoz képest, hogy egy egészséges párnál 25% esély van elsőre, ez a max 38 nem olyan rossz! :wink:
Menni fog ez! :D

Pandácska!
A szüljél sünt! Ezen most is nevetek! :lol: :lol:
Vendég

Kedves Mindenki!

Én Gyöngyösön lakom, és ide járok orvoshoz is. Az én nőgyógyászom azt mondta, hogy kb. 15 perces művelet az átjárhatósági, és arra az időre elaltatnak.

De most, hogy mindenki azt írta, neki nem így csinálták, teljesen rám jött a frász!!! :( Nem tudom mit gondoljak!

Én már akkor rosszul vagyok, ha a körzeti orvosomhoz kell elmenni egy megfázás miatt. Erről a vizsgálatról akkor inkább ne is beszéljünk. :x Amilyen "szerencsés" vagyok, tuti, hogy a rövidebbet húznám. Most már csak abban reménykedhetem, hogy nem kell ez a vizsgálat, vagy ha kell, akkor tényleg elaltatnak, vagy legalább nem fog fájni :cry: :!:

Most nagyon nevetséges vagyok, ugye :?: :?
És még csak az elején vagyok, még csak az orvosommal sem találkoztam és már most bepánikoltam. Hát ez szép, nem mondom :oops:
Vendég

Angel!
Bocsi, most látom mit írtam, nem neked szántam a kérdést! :oops: :oops:
Jujj roppant szégyellem magam. Nem vettem észre, h ottmaradt! :oops:
Vendég

Buboréknak szántam a kérdést! :?

Nők!
Van ahol elaltatnak.
Osztály és orvos függő.
Ha neked ezt mondta a dokid, akkor biztos altat. Akkor semmit sem fogsz érezni belőle. :)
Vendég

Aranykavics

Kettő pici van a pocakomban remélhetőleg! Pénteken minden kiderül.

Mindent bele!!! :D :D
buborék5

Lányok

Van akinek megfordult a fejében, hogy a születendő gyermekének őssejtet tároltasson mondjuk 20 évig? Remélem nem túl durva ez a kérdés?!
buborék5

Nők,
nem vagy nevetséges természetes hogy félsz de nekem többen mondták azt hogy nem fájt mint azt hogy fájt. Remélem nálad is semmiség lesz! Egy lányt ismerek akit altattak ö Egerben csináltatta meg tehát nem kizárt az altatás csak nagyon ritka.
Vendég

Aranykavics!

Ugy legyen! :D :wink:

Nök!

Egyaltalan nem vagy nevetseges! Termeszetes, hogy felsz! Nagyon sok lanyrol tudok akiknek nem fajt!!!
Nem egyforman reagalunk dolgokra! En pl. a sima kenetvetelnel is fel szoktam szisszenni…

Plussz az igazsaghoz az is hozzatartozik, hogy van többfele atjarhatosagi vizsgalat is. Az is igaz, hogy a legelterjedtebb a hysterosalpingographia.

Ha elboditanak akkor tuti semmit nem fogsz erezni! Nyugi! :D

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok

Jucmuc
nekünk Ákos elsőre sikerült, és most is nagyon remélem hogy a kistesó is sikerülni fog, mert többszőr nem fogjuk tudni megpróbálni

Buborék
a mi fejünkben megfordult az őssejt, csak egy dolog hibádzott a kivitelezéshez: anyagiak sajna

Sziasztok

erika

Kép

Kép
erika13

Aranykavics,
semmi gond! :)
Sajnos nincs bennem senki és nyárig nem is lesz :(

Drukk a holnaphoz! :wink:

Nem is írtam, pénteken beállított miklósbácsi, csak úgy sutty minden pecsét nélkül! :shock: Persze ideje volt, és nem is vártam mást. És így már csak 6 vérzés és jön a következő menet! :mrgreen:

Nők,
dehogy vagy nevetséges!
Én annyira féltem, hogy tisztára leégettem magam a műtőben :oops: :oops:
Ha a dokid ígérte, akkor valszeg altatás lesz, vagy adjanak legalább fájdalomcsillapító szurit, én is azt kaptam meg némi nyugtató szurit, és így semmit sem éreztem! :wink:

Na jó éjszakát Mindenkinek!
angel37

[quote="buborék5"]L írta:buborék5ányok

Van akinek megfordult a fejében, hogy a születendő gyermekének őssejtet tároltasson mondjuk 20 évig? Remélem nem túl durva ez a kérdés?!

mi levetettük a fiúknál és Lilinél is le fogjuk.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Buborék!
Ha egyszer megadatik, hogy babám legyen én mindenképpen levetettem az őssejtjeit. Szerintem csekély ár azért, ami mindenre lehet még jó...(Felsorolni sem tudnám azt a sok betegséget :( ) Még ha nagyon sok is az ára (pláne az amúgy sem elenyésző egyéb kiadások mellett), de van több féle fizetési konstrukció, és ha ne adj isten szükség lenne rá, én nem akarnám kaparni a falat, hogy miért nem vettettem le.
Egy ismerősöm ismerőse (konkrétan az unokaöcsim ovistársa) épp most vár csontvelő-donorra....6 éves kissrác :cry: :cry: :cry:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Erika!

De jo hallani, hogy Nektek is elsöre sikerült! :D
De nem ertem miert ez lehetne az utolso probalkozas? Vagy talan az uj törvenyjavaslatra gondolsz?

Lanyok!

Mennyibe kerül az össejt levetetese? Es ezt barki kerheti?

Kép
Kép
jucmuc

Jó reggelt!

Ma már "tiszta" vagyok - abbahagytam a fogigátlót! Nemsokára kezdem kilyukasztani a bőrt a hasikámon.

Szép napot mindenkinek!!!

Kép
zölddisznó

Sziasztok

Jucmuc
csak az anyagiak miatt, amúgy én addig mennék (amíg bírom testileg és lelkileg, illetve amíg nem sikerül a kistesó is)

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Buborék,
Az össejt levétel jó dolog tényleg csak pénz kérdése de megéri rá gyüjtögetni...

Angel,
Akkor indulhat a visszaszámlálás 6-tól lefele :oops:

Zöldi,
Sok sikert a szurikhoz!
Vendég

Sziasztok Lányok!Csak pár napja nem voltam gépközelbe és annyi minden történt.

A hsg nekem sem fájt inkább csak kellemetlen. Fájdalomcsillapítót én sem kaptam.

buborék: Mennek a drukkok ezerrel neked a 2 picurhoz. Biztos sikerülni fog.

Vasárnap én is abbahagytam a fogigátlót és pénteken kell kezdeni szúrni magam Suprefacttal.

Őssejttel kapcsolatban: Én mindenkinek csak ajánlani tudom a levetetését és fagyasztását. Igaz hogy nagyon sokba kerül de lehet többszörre is kifizetni. Egy gyerek elveszitése sokkal fájdalmasabb mint az hogy mennyibe kerül a fagyasztás. Csak nem az utolsó pillanatban kell dönteni mert a papírmunkának 3 hónap az átfutási ideje a KRIÓ-nál. Én gyerek Haematológia osztályon a Csöntvelőtranszplantáción dolgozom. Aki teheti vetesse le!!!

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Nyuszpuncs :D
most lett ez a 3 hó átfutási idő?
nekünk ca. 2 hét alatt megvolt minden.
A te munkád sem lehet könnyű, de azért jó egy szakmabéli véleményét hallani, hogy nem felesleges pénzkidobás.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok Lányok! :)

Talán még emlékeztek Rám páran.
Nagyon, nagyon, nagyon jó hírt hozok Nektek!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ma reggel egy hatalmas pozitívat teszteltem!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Annyi szenvedés és reménytelenség után végre felcsillant a Remény!!! :D:D:D:D 6 év után hihetetlen CSODA!!!!! :):)

2. lombik volt, ahol hiperstimuláltak, így az esély 90%-ra nő, bár rettenetesen kellemetlen az egész. Mindenkinek kitartást hiszem, hogy sikerülni fog Nektek is!!!!!!

Sok-sok pussszi Mindenkinek!!!!!

Loiskám Te hogy állsz?? Tudom , hogy Te is indultál most!!
Ági nagyon drukkolok, hogy Te is átéld a Csodát végre!!! :)
Angel hogy vagy?

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag! :)
Nagyon örülök, és gratulálok!!! :lol:
Máris átírlak a táblában, és megkapod a zebrádat is! :lol: :lol: :lol: A következő táblázatban már ott lesztek Ti is a sárgában!!!
Azt hiszem a vonalzódat is átírhatod... :P

Kép Kép
kismokus

Kiscsillag!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

icsilya:Régebben kevesebb volt az átfutási idő de mi ugy tudjuk hogy most már ennyi. De ha megyek dolgozni megtudom kérdezni pontosan. Kiskapuk mindig vannak mert ha valaki már szülés előtt áll 1-2 héttel akkor is megoldják ugy tudom. Holnap megyek éjszakára s megkérdezem pontosan.

kiscsillag: Nagy gratula neked.

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Sziasztok!

Kiscsillag
Gratula!!!! Dejóóóóó!!

Kismókus
Te hogy vagy? Nem sokat írsz magadról?!

KépKép

KépKép
szivvi

Kiscsillag,
Hatalmas gratula :lol: :lol: Vigyi magatokra!
Vendég

Kiscsillag

nagyon garatulálok!

Kismókus

Beletennél engem is a táblázatba?

26 éves vagyok, első lombik, február 9-én kell tesztelnem, kiskatonákkal van gond.

Lányok nagyon rosszul vagyok. Mintha leesett volna a vércukor szintem,elgyengült kezem lábam.
buborék5

Nyuszpuncs :D
köszi :) bár még eléggé ráérünk :)

Kiscsillag :D
SZUPER!!! drukkolok az első UHig :D :D :D :D

Buborék :D
kockacukor, ha a vércukrod esett le és kávé, ha a vérnyomásod :D
a cukros erős kávé mindkettőre jó :D :D :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Icsilya

Köszönöm! :D
buborék5

Buborék! :)
Szívesen beteszlek, esetleg még megadhatod a doki nevét...
Egyébként én az ET utáni 10. nap voltam nagyon rosszul: majdnem elájultam (fél óráig a földön feküdtem), nehezen kaptam levegőt, folyt rólam a víz, és jött róka koma. Nálam jót jelentett....

Szivvi! :)
Mi jól vagyunk! Illetve most megfáztam egy kicsit, és próbálom magam kikúrálni (mézes citromos teával :) ). De egyébként jól vagyunk.
ÉS!!! A múlt héten egy kötelező UH-n kiderült, hogy KISLÁNYunk lesz! (Bár én még a saját orvosomat is megkérdezem szerdán, mintha nem tudnék semmit.... meglátjuk, ő mit lát :lol: )

Orsi! :)
Emlékszem, amikor arról írtál, hogy az összes ICSI-s ismerős baba fiú... hát most úgy tűnik, van néhány lány is... :lol:

Kép Kép
kismokus

Kismókus

Pont ma van a 10. nap! :D A doki neve Boga Péter. Köszönöm, hogy beteszel a táblázatba!
buborék5

Köszönöm a gratikat! :) Aranyosak vagytok, hogy Velünk örültök! :)

Kismókus Gratulálok a kislányhoz!!! :) Ha szépen megkérlek még nem raksz át a felsőbe? Tudod babonás vagyok nagyon! Inkább várjuk meg az első UH-t. Jó? :) Amúgy 17-én lesz. :) Jaaaj, de messze van még!! :shock: :)

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag :)

Nagyon el voltál tűnve, de hihetetlen jó hírrel jelentkeztél! :D :D
Nagyon gratulálok! :D :D Szurk 17-éhez! :wink: ++

Köszi, én megvagyok, pár hónapot most parkolópályán :roll:

Kismókus,
gratula a nunihoz! :D
angel37

[quote="kismokus"]O írta:kismokusrsi! :)
Emlékszem, amikor arról írtál, hogy az összes ICSI-s ismerős baba fiú... hát most úgy tűnik, van néhány lány is... :lol:

Gratulálok a lánykához!!!!
és igen :D nálunk is ICSis Picúr is :D :D és lány :D :D (ha minden igaz :D)

Orsi
KépKépKép
icsilya

Kismókus!

De jó nektek!!! Mi szombaton voltunk dokinál, de nagggyon lusti ez a gyerek. Végig arccal lefelé hevert, hármat csapotta kis lábával és ennyit engedett látni magából!!!
A júliusi fórumban is eddig 5 fiú van, leány egyse...

Kiscsillag

Mindjárt itt lesz hidd el a láthatás! Pihengess, ábrándozz :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

Kiscsillag !!!

Szívből gratulálok !
17-én nagyon fogok drukkolni Neked !

Lányok !
Van egy pár LH és HCG tesztem, ha valakit érdekel, dobjon privit !

mniki

Sziasztok

Kiscsillag
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1170686856.14.gif[/img]

Kismókus
[/img] Kép

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok!

Kiscsillag, gratulálunk, mi már 9 éve várunk a csodára remélem, nekünk is eljön majd a nagy nap. Ha nem vagyok indiszkrét mit értesz az alatt, hogy hiperstimuláltak?
Vendég

Kiscsillag! :lol: :lol: :lol:

GRATULÁLOK!!!

Most hárman vagyunk,akiknek másodszorra sikerült. :D

Én 13.-án megyek az UH.-ra,de nekem is nagyon messzinek tűnik!Nagyon izgulok!

Kép
andrea23

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?