A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Anne: jobbulást! Én is csatlakozom az előttem szólókhoz. Irány az orvos, ha még mindig lázas vagy! Ez nem játék!!!

Ná: nem leszel kövér, csak megnő a hasad! :lol:

Mary: köszi! Azóta tényleg javulni látszik a dolog, már 2napja nem hánytam Kopp-kopp. Remélem így marad! :lol:

Moniá: ez nagyon szuper! Tiszta szivemből drukkolok nektek, hogy minden rendben legyen és októberben szülessen egy édes kisbabád! Néha azért gyere és mesélj mi ujság!

Szivvi! Az a lényeg, hogy minden oké! Az meg, hogy mi van a lába között már úgyis eldőlt, majd megmutatja, ha akarja. Máté szégyenlős volt, ő csak a 28. héten mutatkozott meg :roll:

Uxi: én is szivesen válalom a rózsaszinesedést a táblázatban :wink:

Most mennem kell, szép napot mindenkinek! Később azért még jövök! :lol:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Sziasztok!

Annee hogy vagy??

Emma
Élvezd ezt az állapotot!! Én sem éreztem semmi különöset, most meg szurkál, feszül, nyom...
És én nem érzek semmitsem a bébiből :roll: Azzal vígasztalt a dokim, hogy akinek ilyen izmos a hasa mint nekem, az sokkal később érzi meg :shock:

Mary
Várunk a hírekkel!

KépKép

KépKép
szivvi

Sziasztok!

Gurgula, milyen az új védőnéni?

kispiskóta

Képzeljétek, eldöntöttük a párommal, hogy a 20. és a 30. hét körül is elmegyünk 4D-re. Már teljesen be vagyok zsongva!

Ja a rózsaszínesedést én is szívesen elvállalom, apukám a hétvégén anyukámmal mély egyetértésben közölte, hogy ő tudja nekem lányom lesz. :lol:

Annee, jobbulást, vigyázz a fiadra!

brigi, drukkolok, hogy rókakoma nagyívben elkerüljön mostantól. Azért ebben hihetetlen szerencsésnek érzem magam, én egyetlen egyszer sem hánytam, és talán egyszer ha émelyegtem. De viszont a mindjárt elájulok érzésben szerintem rekordernek számítok mindenhol! 8)

kispiskóta

Sziasztok!

Szt. Imrések, jár valaki női orvoshoz?

Most szóba jött, hogy tkp. nincs messzebb, mint az István, és laknak a kerületben rokonaim is, talán ott is keresgélhetnék dokit.
Tudtok valakit ajánlani?

(Ha lehet, ne kerüljön egy vagyonba, és az sem baj, ha nem Budatétényen rendel..)

KépKépKépKépKép
uxi

Sziasztok!

Annee! Nagyon sajnálom, hogy beteg lettél! Menj el orvoshoz mindenképpen!

Lányok, én ma megyek fogorvoshoz. Bátorítást kérek!!:(

Kép
zsuzsi**

Zsuzsi
Ügyes leszel, ne félj!

KépKép

KépKép
szivvi

Zsuzsi, kitartás! Én is túléltem, igaz is f*stam is rendesen!

kispiskóta

Én azé egy kicsit félek, mert van egy fogam, ami kiáll, és csak jön előre, ée nem tudtak eddig semmit kezdeni vele... Remélem, ez a doki majd tud. De nem akarok most fogszabit. Ráér majd a szülés után, nem?

Kép
zsuzsi**

Zsuzsi: kitartás! Én még nem szántam rá magam, hogy elmenjek :oops:

Kispiskóta: köszi!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Köszi Lányok! Csak hatra megyek, de addig nem akarok egész nap parázni.... ááááááááá :shock:

Kép
zsuzsi**

Sziasztok!!

Anne gyógyuljál meg hamar, még csak most jön az influenza időszak, ráérünk akkor kidőlni :wink:
Zsuzsi: A fogorvos nem is olyan félelmetes.... Végülis te mutatod ki a fogat fehérjét előbb :wink:

Uxi: Én,mint Szentimrés nem tudok női dokiról,az enyém aranyos, fiatal,de 8000/alkalom. Jó még csak eyszer voltam 15prcet vártam és fél órát bent voltam. Ő a Bartokon rendel a Praxis rendelővel egy épületben, egy emeleten. Bár ez nem sokat számít,csak mintha Gurgula készülne oda február tezenedike körül....
Vendég

Tegnap elutazott a férjem -hévízre továbbképződni. Annyira durva, ennyire kiakadtam,de csak álltam és nem tudtam abbahagyni a sírást. Nem is olyan egyszerű könnyk voltak,hanem olyan krokodil félék. Már röhögtem magamon,hogy ilyen nincs is, hiszen nem a világvégére megy és szombaton már jön is vissza,de este is hívott, hogy megérkeztek és a 3.perc beszélgetés után megint potyogtak a könnyeim. Nem vagyok én ehhez hozzá szokva! Ezek ugye csak a hormonok és nem maradok örökre ilyen HüPi! :lol:
Vendég

Orsi: Persze, hogy nem maradsz ilyen. Én állandóan bőgök valamin mostanában. Előtte nem voltam ilyen, és biztos nem is maradok, ahogy te sem. Nyugi, elmúlik. :P

Kép
zsuzsi**

És ha már ilyen jól elbeszélgetek magamban :lol: kérdés a leendő és már fiús anyukákhoz: Körülmetéltetitek/tettétek a fiúkat, vagy maradt minden a normális állapotában? És mennyire kockázatos a fitymaszűkület? Úgy értem mekkora az esléy h kialakul? Mert azért az egész aggasztó dolog nem?
Vendég

Köszi Zsuzsi! De ennyire még sose voltam "nő". NEm vagyok alapból egy sírós fajta,de ha már vmi nem úgy van ahogy kitaláltam könnyes lesz a szemem. Az elején még megijedt a férjem és úgy alakította dolgokat, h jó legyen, most meg már csak kiröhög! :lol: Mondjuk én is magam!!

Szombaton éjjel jöttünk haza ( "inni" voltunk a haveroknál és persze én vezettem) és menet közben éreztem vmi tök furit a hasimban. lehet,hogy szegény Babus próbálkozott,de rá kelett szólnom h várjon egy picit,mert " Anya vezet"!! Új autónkat másodszor,nem izgultam nagyon :wink: De tök jó olt kimondani,hogy ANYA!

Azok leszük Lányok!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ftükör
Jaj, megértelek. A férjem csütörtöktől vasárnapig lesz No-ban, és én már előre aggódom! Egyrészt, hogy neghogy vami baja legyen, másrészt, meg mindig nagyon hiányzik, de a babvásodás óta most lesz először ilyen!
Körülmetélés? Nekem eszembe sem jutna......

Kép
Kép
emma1976

Sziasztok lányok!

Nagyon nagy gratula mindenkinek aki már tudja, hogy kis pöcsös, vagy kis puncis érkezik-e hozzá! :lol:
Én még sajnos mindig nem tudom, mert a doki gépe olyan kis felbontású volt, hogy nem tudta megállapítani. Illetve nem akarta, mert nem biztos...
Már uncsi.. és még képem sincsen. Úgy el vagyok kenődve, másnak meg már hónapok óta csak gyűlik. Tudom, nem ez a fontos, de akkor is :wink:
Egyébként, egészségesek vagyunk, és a kis fejünk átmérője 4.6 cm :lol:
A héten szerdán megyek a genetikai UH-ra, ahol persze szintén nem kapok majd képet, mert a kórházba megyek...

Képzeljétek a munkahelyemen itt vannak influenzás betegek... :evil: Nem kollegák, kerülöm őket, de ha a közelembe jönnek... :evil:

Van egy kérdésem: az AFP-s eredményemet én nem láttam, mert a védőnőnél még nem volt akkor, felhívott telefonon, bediktálta, és nincs nálam a lelet. Viszont a dokim azt mondta, hogy vigyem a leletet magammal.. De nem tudom már megszerezni, mert a védőnő úgy jár át hozzánk..
szerintetek meglincselnek? Megcsinálják az UH-t? Már két héttel előtte bejelentkeztem, már nem mondhatom le. És itt az ideje.
Elég lesz ha viszem az eredményt? Ami egyébként nagyon alacsony...
Tehát kész vagyok...
baba24

Köszi Emma! Akkorkitartás neünk :lol:

Körülmetélés nekem csak a fitymaszűkület miatt jutott eszembe, nem vallási alapon vagy ilyesmi! 8)
Vendég

Baba! Szerintem hívd fel a védőnődet a pontos eredményért és el kell,hogy higye azt a dokid is. Nem hiszem,hogy hizstizne érte,de mondjuk az is jó volna, ha be lenne írva a kiskönyvedbe! Drukkolok,h ne harapják le a fejed :wink: Az uh-t meg biztos megcsinálják hiszen kötött ideje van... Na, megy a sok ++++++++++++++++!
Vendég

Baba
Nekünk is csak nagyon béna képek vannak! És ráadásul 500 Ft, hogy rátegye egy pendrive-ra!! Már gondolkodok azon, hogy nem megyek hozzá több uh-ra, mert nem sok minden látszik...

KépKép

KépKép
szivvi

Baba, mit jelent a nagyon alacsony?

kispiskóta

Sziasztok,
Túl az AFP vérvételen (már másodszor) és kértem toxoplazmát, meg minden egyéb "valahol kötelező, valahol nem" vizsgálatot. 10 nap múlva eredmény. Bár nem izgulok.

Annee jobbúlást kívánok neked sok pihenés, és orvos! Remélem azóta jobban vagy, és lement a lázad.

Zsuzsi ne izgulj, nekem az összes ilyen "kinövéses, műtétes" dolgot átettük a baba után, egyáltalán nem kötelező megcsináltatni, csak ha vmi komoly. De megy a drukk! :wink:

Andrea
Kép
kindernay

Sziasztok Lányok!!!

Jól vagyok, minden ok. Mintha tegnap este lefekvéskor éreztem volna a babát de nem vagyok benne biztos..a férjem rátette a kezét a pocakomra és azt mondta, hogy határozattan érzett valamit..megmutatta a kezemen, hogy mit :lol:

Ma voltam védőnőnél, minden rendben, 5 hét alatt 80dkg-t híztam..hipp-hipp hurrá! :lol:

Kispiskóta!
Nagyon-nagyon kedves az új védőnéni, Ő az akire gondoltam a műsorból!!! Eszméletlen kedves..folyamatosan mosolyog, minden szépen elmond, egy tündérke!!!!!!!!! Kezet fog be és kimenetelkor..egy tünemény.. :lol:

Babdorka!!
Gratulálok a kisfiúcskához!!

Kindernay!!
Nekem már be is írta a kiskönyvembe a védőnő az Istenhegyis AFP-t, látta, hogy másnap vették le a kórházban is, és azt mondta, hogy az már nem is lényeges, kb. ugyanennyi lesz..1.4MOM..

Orsi!
Nagyon megértelek, én mindenen bőgök..annyira meghatódos lettem..

Puszilok mindenkit!!

Mindjárt válaszolok azoknak akik kérték még a baba nemét..
torolve_20131003125716

Baba, ne legyél elkeseredve, biztos minden rendben lesz. Mennyi az eredményed?

Orsi, nekem kisfiús körökben nem volt gond a fütykössel, nem kellett metélni, csak húzogatni rendszeresen. :wink:

Andrea
Kép
kindernay

Baba,
Mennyi lett az AFP-d?
Sajnálom a tortúrát. Minden védőnőnek kellene lennie időpontnak és helyenk ,ahol stabilan elérhető minden héten! Ezért kicsit jobb, ha kórházba csinálják, ahol a dokid van, akkor nincs ilyen rohangálás....

Kép
Kép
emma1976

Gurgula, nagyon jó az eredményed neked is, még 1x gratulálok! Milyen jó fej a védőnőd! Én majd mostanában megyek hozzá, még nem találkoztam vele, csak a helyettesével, aki elég béna volt szegény. :oops:
Egyébként hasonló a helyzet, először - 3kg, most pedig erre +80 dkg! Az orvosom mámoros tőle....

A bőgés nálam mindennapos, én már a hormoninjekciós időszakom óta így élek...

Andrea
Kép
kindernay

Pillangóó!!Kellene a fogantatás napja ha tudod ill. tipp?????
Anélkül nem tudom megnézni..sajnos

Jovikaaa!Én mondtam, hogy kisfiúúúú
nálad elég egyértelmű volt a hold állása.. :lol:
torolve_20131003125716

Gurgula az tök jó! Azzal a mérleggel, így megállapította a 80 dkg-ot?

kispiskóta

Gurgula pisit nézett?

kispiskóta

Sziasztok,

Holnap megyek AFP-re, a 16. hét elején..
Mindenkinek gratulálok a z eredményekhez!!

Andrea,

Neked elmúlt a hasfeszülés? Egész hétvégét feküdtem, mégis érzek valami furca tompa fájdalmat a hasamban..
Mondtam a dokinak pénteken, de nem izgatta fel magát különösebben..

Uxi,

Nekem férfi dokim van, de nagyon jó fej :) Tudom ajánlani.
A rendelő (magán) a Kende utcában van.

/ Furcsa ez a hasfájás, nem olyan klasszikus görcs szerű, inkább tompa fájdalom. Már az is eszembe jutott, hogy lehet hogy nem is a méhem hanem a hólyagom fáj :(

Kép
gabi
blur

Kispiskóta!!
Ja, képzeld azzal a mérleggel. Tök paráztam, hogy ojajj, biztos jó sokat fog mérni..de nem..
Te érzed a babát határozottan kispiskóta????

Pillangó!

Hány órakor születtél, az sem ártana tudnom..

Kindernay!!
Kösziköszii..

Olyan jó lenne már látni a babát, majd jövőhét szerdán..
torolve_20131003125716

Jajj, nekem a következő láthats kb három hét :( Iszonyú messze van... blöööö
Addig még AFP, és meg kell innom azt a cukros levet :?

Kép
zsuzsi**

Kispiskóta!
Pisit nem nézett, mert azt mondta, hogy a vizelet eredményem tökéletes..legközelebb néz meg szívhangot is fog..
Most nem mert még nem biztos, hogy hallanánk és csak megijesztene vele..mert lehet, hogy a baba még lent lapul ill. beljebb..mert csak most fog kiemelkedni a méh..
Kérdeztem is tőle, hogy nem kicsi-e a hasam mert én annak látom de azt mondta, hogy nem, meghogy ez alkati kérdés..neki állítólag 2 héttel a szülés előtt egy régi ismerőse nem vette észre... :shock:
torolve_20131003125716

láthats=láthatás

Kép
zsuzsi**

Zsuzsi!!
Én is 3 hete nem láttam a babucit..
A cukros lötty nem olyan rossz ám..szerintem :roll:
torolve_20131003125716

Gurgula: Tényleg? Én nagyon félek attól. Hányszor is vesznek vért?

Kép
zsuzsi**

Afp: 0,68 MOM benne van a kiskönyvemben, mert lediktálta a védőnő telefonon, és hagyott ki neki helyet, én meg beírtam. Az alacsony nem??? ráadásul lefelé kiszűrhetetlen a hiba... Ugye? Tehát ha alacsony, akkor nem derül ki az UH-ból miért...

Más... Nekem azt mondta a dokim, hogy a 23. héten megyek cukorterhelésesre... Látom, vannak akik már mennek majd.. Ez normális?
baba24

Zsuzsi!!
Tényleg nem, bele lehet csavarni egy egész citromot és úgy egész iható..
Nekem csak egyszer vettek vért..de van olyan amikor kétszer, asszem..
torolve_20131003125716

Baba!!
Ne ijedj meg, ha a nyaki tarkóredő rendben, amit mértek már, akkor biztosan nem lesz semmi gond..meg egyébként sem..tudod, hogy az AFP nem mérvadó..befolyásolja, hogy hányadik héten mentél, testsúly.

Nálunk 3szor nézik a cukrot..biztos ami biztos már az elején is..9ik héten nézték először..
torolve_20131003125716

sziasztok!

gurgula te mázlista! nekem vettek 1szer vért (az a kiinduló) aztán megittam a cukros-citromos lötyit (ami olyan mint egy túlízesített limonádé, csak kicsit sercegett a fel nem oldódott cukor :shock: ) várni kellett kerek 1 órát, akkor megint vett és még egy órát és megint vett!

gratu babdorka a kiskrapekhez!!!!! :wink:

holnap 16.45 doki nekem is, alig várom, mert nem érzek szinte semmit, nem émelygek, és olyan furi, de csak nincs gond, csak fura a nyugalom :? remélem kitárulkozik majd az aprónép a doktorbácsinak!!!!

afp eredményt csak jövő csüt. kapom, na azt már azért nagyon várom!!!
a genetikai uh melyik héten van??? 19-20?

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Emi!!
ühm..értem..cukros lötyi..
na ja, nálam is ez a nagy nyugalom..és nem is feszít, nem görcsöl, nem keményedik..
aranyos ez az aprónép szóó.. :lol:

genetikai UH, 18-19ik hét de a 20 is oké..
torolve_20131003125716

hoppá, lehet félreértettem, vagy a téma terhesség alatti vérvételek mennyiségéről szól??? :roll:

lynia-

Nem Emi, én a terheléses cukkermérésre kérdeztem rá... nem akarooom meginni azt a löttyöt....!!! :x :?

Kép
zsuzsi**

jól értetted Emi..vagy ha nem akkor én is félreértettem.. :roll:
torolve_20131003125716

akkor jó, mert párom szabijja a 19+... héten lesz, de úgyis minnél előbb szeretnék menni, szóval 19+0 lesz belőle

szóval ha terhesség alatti, akkor már a 3.-on vagyok túl!!!! (abból is az egyik *3, tehát 5!) :shock:

lynia-

nem vészes zsuzsi menni fog!
csak ott kell majd maradnod, engem sem engedtek el ( ancim 50m re lakik), MERT NEHOGY ROSSZUL LEGYEK, (bocsi, capslock, lusta vok újra írni), volt aki rosszul lett miatta, na meg ki kell bírni, mert ha visszajön, addig csináljéák amíg bent nem marad

lynia-

Terhesség alatt eddig nekem csak egyszer volt. Most lesz az AFP-s. Akkor nekem egy kimaradt? Vagy mi? :shock: :?

Kép
zsuzsi**

lynia-

Gurgula!

Igen, én határozottan érzem Babácskát, és már Apucija is elkapta!!! Mikor voltál (hét) utoljára vérvételen. Ja én jövőhét hétfőn megyek a védőnénihez. Én az itthoni mérleg szerint 1 kilót híztam.

Szerdán mész genetikaira? Akkor találkozunk és egyszerre leszünk túl rajta!!!! De jó lenne!!! :lol:

kispiskóta

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?