Gigi!
Igen, most beszedtem a clostit, de semmit nem érzek. Szó szerint semmit. Na jó, néha egy kis szurka-piszka, annyiban más, hogy mindkét oldalon felváltva. Eddig mindig inkább a jobb oldalon éreztem. De mindegy, mert nem is nagyon izgat. Észt én is szívesen osztanék, csak annyira ritkán jövök mostanában, hogy totálisan nem tudom, mi történik körülöttem.
A váladékokról már írtam a múltkor is, hogy a dokinénim látván a görbémen a különböző jelöléseket, totál odavolt, és lelkendezett, hogy jéééé, nekem volt tojásfehérjém!!! Merthogy ő 3 gyereket szült, de ezt soha nem tudta magán megfigyelni.
Anna!
Édes vagy!!! Látom, már csak 3 nap, és ... végre a doki is megállapíthatja, hogy ott a baba tényleg a pocidban.
Éva!
Jól látom, hogy te most szedsz valamit? Mi történt, hogy történt? Ne haragudj, de ha ennyit olvasnék vissza, mire a végére érnék, kezdhetném előről...

Elmondanád nekem még egyszer?
Krisz!
Ez egy elég érdekes görbe. Én a "nemvoltebbenahónapbanpé."-re tippelnék... Vagy túl sok dolog befolyásolhatta a hődet. Mert lányok, ezt fontos hangsúlyozni, hogy a görbéből csak a hő alapján mondhatjuk, hogy mi történt. Attól még bármi lehetett!! Mást most így hirtelen nem tudnék mondani. De azért nyugi! De te nem is vagy az az aggódós típus... Vagy igen? Teljesen össze vagyok zavarodva.
Eszter!
Én azt olvastam valahol, hogy nagyon sok esetben teljesen mindegy, mennyire kíméled magad, mert nem kímélet kérdése a baba maradása (pl. hormonális okoknál, fejlődési rendellenességnél) teljesen mindegy mit csinálsz. Úgyhogy teljesen meg tudlak érteni. Azt gondolom, úgyis érzed, ha nem bírod...

Nagyon aggódtam ám érted!!!
Ildi!
Má mé lennél te rossza anyuka??? Hess, negatív gondolatok!!!!

Pihengessél!
Puszi mindenkinek! Lassan vissza kell mennem dolgozni.