Új privát üzeneted érkezett!

AHOL MEGTALÁLJÁTOK A DOKIT.
www.ferfigyogyaszat.hu
 
 


sziasztok! na le kellett mondanom a BMC-t, itt ülök még az irodában, és a drága főnököm újabb utasításait várom.... reggel viszont voltam a leletekért, lécci segítsetek értelmezni!!!

koncentráció: 52,4%
motilitás: 48%
progresszív, gyors: 13%
progresszív, lassú: 36%
nem progresszív: 42%
immotilis: 9%

mi az, hogy motilis??? és egyébként, kinek mi a véleménye??? esélyek????? a doki szerint nem kizárt a spontán, de segíteni nem nagyon tud rajtunk.
 
 


sziasztok! na le kellett mondanom a BMC-t, itt ülök még az irodában, és a drága főnököm újabb utasításait várom.... reggel viszont voltam a leletekért, lécci segítsetek értelmezni!!!

koncentráció: 52,4%
motilitás: 48%
progresszív, gyors: 13%
progresszív, lassú: 36%
nem progresszív: 42%
immotilis: 9%

mi az, hogy motilis??? és egyébként, kinek mi a véleménye??? esélyek????? a doki szerint nem kizárt a spontán, de segíteni nem nagyon tud rajtunk.
 
 

 
 

Kokor!

Akkor lemondtad a BMC-t???
A motilitás a mozgékonyság. Az 50 %-tól jó, úgyhogy a Tietek simán belefér! (Az a 2 % nem számít, az csak a stressz miatt van:) )

És mennyi a darabszám?
 
 


Reni, tök jó, hogy lesz ilyen vitamin! Köszi, hogy leírtad!!! :)
 
 


huh, hát nem tudom, hogy ezen a papíron melyik a darabszám??? van egy ilyen, hogy összspermiumszám, és ott vm 190 M/minta van. ez az?? most akkor ez nem is olyan rossz?? erre a 13%ra csóválta nagyon a fejét.
a BMC-be elmegyek a jövő héten. csak a mai konzultációt mondtam le. (de akkor is tök kedvesek voltak!! eddig kedvező:)) még az én kivizsgálásom sem teljes... hátra van ez-az. igy hát még nem örülök...
 
 


Mi az a nem progresszív?Az elég sok százalékban van.
 
 


Korkor,

ez nagyon jó eredmény! :D A 190 M/minta 13%-a is bőven 20 M fölött van, az pedig tökéletes. Egyébként a progresszív gyors képes megtermékenyíteni leginkább...én így tudom. Szóval, szerntem nem kell aggódnod! Biztosan rendben lesz minden Veled is :D

Breni,
ez a vitamin bazi jól hangzik :D De még a dokin is érdemes elgondolkodni, hiszen sokan járnak orvoshoz a fővárosba az ország távoli sarkából is. A cél érdekében megéri megtenni az a pár kilométert :)

T
 
 


Tapedli!
Szerintem is.Nekünk hála nem kellett elutazni,mert helyben volt ez a doki.Szerencsénk volt.
De csak ajánlani tudom.És képzeljétek nem fogadta el a pénzt,azért ez ritka.Igaz ismerős,de nem haver.
Én nem értek az eredmény értékeléshez.A doki szerint és amit én olvastam jónak tűnik a miénk.Majd beírom,kiváncsi vagyok mi a véleményetek.:)
 
 


Pihi!Szívesen!!!!!!!!! :D
 
 


kokor a 190 M, az jó sok! :) Ezt el kell osztanod azzal, hogy hány ml volt a minta. Ha pl. 3 ml, akkor 63 M/ml. Ez nagyon jó, mert 20M-tól felfelé már oké. A motilitásnak nagyobb kell lennie 50%-nál. A 48% még bőven belefér.
ez a progresszív mozgás nem tudom, hogy mi.
Nálunk úgy volt felosztva a 70%-os motilitás, hogy 30% gyorsan, 40% közepesen mozgó.


Annyit még el kell mondanom, hogy a dokik szerint az arány a fontos. Mert ha túl sok van, de abból csak kevés mozog, akkor a többi csak hátráltatja a többit.
 
 


köszi a biztatást. bár akkor arány-ügyben nem állunk túl jól, hiszen nincs kevés, viszont kevés mozog jól... na mindegy, nem filózom agyon a dolgot. ha nem reménytelen, akkor fel a fejjel, aztán meglátjuk!!!
 
 


Kokor, én csak azt tudom ebből értelmezni, hogy 63 Millióból 48% a motilitás. És ez jó arány. A többit nem tudom értelmezni. A BMC-ben biztosan kiértékelik majd!!!
Egyébként a mozgásra kifejezetten a Q10 koenzim jó. Mi ezt szedtük és 10%-ról 70%-ra nőtt!:)
 
 


A mennyiségre mi jó?Hogy több legyen?
 
 


Reni, talán az E vitamin, a Ginseng, a Maca, a C vitamin. De ebben nem vagyok biztosan, hogy konkrétan mennyiségre ajánlják. A Q10-ről viszont találtam kutatási, kísérletezési eredményeket. Olvastam róla cikket. Még annak idején be is másoltam.
 
 


Az E-vitamint szedjük rendszeresen.
Meg majd ezt az új vitamint is,ez biztos.
Olvasgatok én is egy kicsit.
Köszike
 
 


A vitaminos oldalon szépen táblázatban leírva megtalálod, mi mire való pontosan. Ez is nagyon tetszik, hogy ilyen precízen leírták :D
 
 


mennyit szedjünk a q10ből?? bérest vettem, napi egy tablettát nyomunk. vagy van ebből valami megadózis???
jajaj, kezdek becsavarodni :D :D de most optimista vagyok. köszi Nektek: tényleg jót tesz, hogy itt van kivel "dumcsizni".
 
 


Korkor,

napi egy szerintem bőven elég... később még mindig növelhető az adag. Rám is nagyon jó hatást tett, hogy kicsit megmozdult ez a topic :D
 
 


Én is örülök, hogy megy ez a topic. Mi is a Bérest szedtük a Q10-ből és napi egy szemet.

Lányok, nem csináltok tickert? Csak hogy tudjuk követni, hogy ki hol jár, és tudjunk szorítani egymásnak!
 
 


én már egyszer próbáltam, de nem sikerült, és ideges lettem... na lehet, hogy még egyszer nekiállok...
 
 


Én azt sem tudom hogy kell csinálni!
Meg nekem mindig máskor jön meg.Legalábbis eddig.
 
 


Kattintsatok rá az enyémre.
Válasszátok ki felülről a "Trying To Conceive" feliratot.
Itt jelöljétek ki, hogy melyik vonalzód szeretnétek, majd kattintsatok rá a "step 2"- re. Jelőljétek be a jelet, majd "step 3"

Itt felül be kell írni az utolsó menstruáció első napját.
Alatta az átlagos ciklus hosszt kell kiválasztani.
SET WORDING-nél válasszátok ki az elsőt.
Kész is. Most a lap alján rá kell klikkelni a "create ticker"-re.

Elkészült a tickered. Ahhoz, hogy ez megjelenjen a lapon a "PseudoHTML, UBBCode™ or BBCode"-ben található szöveget kimásolod egy az egyben és beilleszted a babanetes profilos oldaladon a......... mindjárt nézem, hogy hova
 
 


A profilodban az aláírásodhoz.
A profilodat pedig úgy nyitod meg, hogy ezen a lapon van olyan felül, hogy "Segédletek". Ezt legörgeted és ott a "profil". Ezt megnyitod és alul ott lesz az aláírás helye. Ide bemásolod amit kell, aztán a profil lap alján ráklikkelsz az "elküldés" gombra.
Ha jól csináltad kiírja, hogy a profilod megváltozott.
 
 


Én megcsináltam.Kiváncsi vagyok,hogy sikerült e.

Kép
 
 


Sikerült :lol: :lol: :lol:

Kép
 
 


Ügyi vagy! :)
 
 


breni, cickafark teát próbáltad már?? állitólag az segit rendezni a ciklust.
föl kéne hivnom a dokiamat, de nem merem!!!!!!! még sosem hivtam a mobiján. akkora nyúl vagyok,hogy az nem igaz.
 
 


Kokor!
Most iszom,csak nem tudom meddig.
A 15. napig iszom,ezt tanácsolta az egyik topicos lány.Vagyis holnapig.
Én is most hívtam a dokimat,én is itt paráztam.Pedig olyan rendes.Hallatszik a hangján is hogy zavarhatom nyugodtan.
Szóval elő a telefont és tesség "tárcsázni".

Kép
 
 


Ja azt nem tudod,hogy engem műtöttek november végén PCO miatt,múlthét kedden pedig sövény miatt.Szóval nekem ezért sem volt rendszeres a menszeszem.
De most 30 napra megjött.Remélem visszaáll.És eszem az E-vitamint is ami még segíthet ezen.Bár azt régebb óta szedem.

Kép
 
 


Hali lányok!
Én is kirpóbáltam ezt a vonalzós izét :D Remélem műkszik!

T
 
 


:shock: ööö, asszem elrontottam valamit
 
 


Nem adom fel! :D
 
 


Tapedli! SIKERÜLT!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
 
 


Tapedli, jó lenne a valami csoda folytán hérfőn kétcsíkos teszttel jönnénk. Mit szólsz???
 
 


Pihi,
ügyi vagyok? Csak megcsináltam! :lol: Én még nem tesztelhetek csak szerdán. Pár hónapja használok LH tesztet és abból tudom, hogy most két nappal később volt a pé-m. Nekem mindig 25 napos a ciklusom, kivéve ha valami utazás előtt állok. Akkor persze mindig elcsúszik egy-két nappal, így garantáltan az utazás alatt jön majd meg. Most pénteken is elutazunk (Velencébe a karneválra :D :D ) Évek óta tervezzük ezt az utat :D Amilyen az én formám, görcsök között töltöm az utazást :cry: Ha rendesen lett volna a pé-m, akkor már hétfőn megjönne...ha akarna :wink:

De azért nagyon sok csíkocskát, vagy legalább kettőt kívánok Neked hétfőre! Az enyémből nem lesz sok, mert már most fáj a derekam :cry:

T
 
 


Jujj! Most jut eszembe, akkor a tickerem megadásakor is inkább át kellett volna állítanom kivételesen 27 naposra a ciklus hosszt?
 
 


Pihi,
még eszembe jutott valami... Azt írtad, h kiderült, Neked is szükséged van egy kis stimura. Megkérdezhetem, pontosan mi volt a diagnózis? Ha nem akarod itt leírni, priviben is nagyon megköszönöm :D

Azért kérdezem, mert most láttam a tickereden, hogy Neked is elég rövid a ciklusod....nekem is. De nekem úgy 6-7 évvel ezelőtt váltott ilyen rövidre. Korábban szigorúan 28 napos volt. A lombiknál csináltak egy rakás viszgálatot, de akárhányszor kérdeztem, csak annyit mondtak, hogy minden eredményem ok. Viszont én úgy gondolom, a rövidebb ciklus oka is valami hormonális dolog lehet...

Előre is köfi! :D
T
 
 


Tapedli,

a Forgács intézetben nekem is csak azt mondták, hogy minden oké, de a leletet nem láttam. Ott a 3. és a 21. napon voltam vérvételen.

Aztán az őj dokimnak nem tetszett ez a rövid ciklus (van olyan, hogy csak 23 napos) és az, hogy sokszor 5-6 napo barnázgatok előtte. És azt mondta, hogy csináljun vérvételt, annak ellenére, hogy már nézték. Ő azt mondta, hogy menjek a 19. és 23 napon el.

A prolaktinom egy kicsit magas volt. )ez akadályozza a PÉt), a pregeszteronom, meg egyik nap 17,5, aztán 1,5. Az alsó határ pedig 21.de babához jobb a 25 feletti.
Sárgatestelégtelenség.
Ezért szedek most clostit.
Most vagyok a 23. napon és még nem barnáztam. KOPKOPKOP
Ez már önmagában jó eredmény.
Viszont a hasam már mensisen fáj. :cry: Úgy tűnik nem lesz szükség tesztre :(
 
 


holnap délelőtt felhívom. neeeeeeeeem, nem merem!! nem lesz bent a főnököm, ki kéne használni az alkamat!!!

tapedli, milyen lh tesztet használsz???
 
 


... és már nekem is görcsöl a hasam, meg fog jönni... kedden :(
 
 


Kokor,

hát ez elgondolkodtató. Bár én soha nem barnázok és ciklus második felében általában majd eldurrannak a melleim :D Csipi a párom nem mondom, én viszont emiatt folyton nagyon reménykedem... És a lombiknál is ugyanígy éreztem, az elején pozitív volt a vérvétel is. Hááát, nem tom! Én is nyuszi vagyok, mert nagyon arcul csapott a kudarc.

Ugyanakkor nehogy már egy dokitól parázzunk! Hívd fel, attól még nem lesz rosszabb semmi :)

T
 
 


..azt elfelejtettem írni, hogy DM-ben veszem az LH tesztet, és nem tudom a nevét. Rózsaszín a doboza :lol: Viszont most olvastam a neten, hogy van annál olcsóbb is. Patikában érdemes venni...állítólag. Ez a DM-es majdnem 2000 ft :cry: viszont én nagyon erősen megérzem a pé-m, így van amikor elég 2-t elhasználnom egy hónapban.
 
 


Én egyszer bementem egy gyógyszertárba venni LH tesztet,nézett rám a nő hogy mi a fenét kérek én.Azt sem tudta mi az.
Mi a neve amit ott lehet kapni?Mennyibe kerül?Venni akarok én a köv.ciklusra.A mostaninak már lőttek,bár még nem éreztem pét.De vérzek,így LH tesztet sem tudtam venni.:(

Kép
 
 


Tapedli, a ciklus 2. felében az én melleim is szét akarnak durrani.

Viszont ma leesett a hőm. Hát, pedig bíztam, bíztam....:(:(
 
 


állítólag pénteken érdemes hivni, akkor nem rendel... hát akkor holnap...
igen, azt a rózsaszin dobozost én is ismerem, amit a DM-ben lehet kapni, de nekem eddig csak egészen halvány csik jött eddig össze, és ez aggaszt, pedig a doki azt mondta, hogy a vérvétel a döntő, az alapján tutira rendben vagyok...
 
 


breni,

azt hiszem Corax a neve. Sajnos ebben a hónapban elhasználtam a legutóbbit, így nincs itthon a doboza. A terhes tesztek mellett szokott lenni és rózsaszín. 2000 ft körül van az ára. Azért hihetetlen némelyik gyógyszertáros...én is találkoztam már egészen bénával :)

pihi,

szerintem még ne add fel! láttunk már cakkos végű terhes görbét :wink: Persze számít azért, hogy mennyire esett le :roll:

kokor,

holnap mindenképp telefonálj! No para!! :lol: A vérvétel a tuti, ez egyszer biztos! Milyen kár, hogy nincs itthon a gardróbban egy labor :D Nekem eddig mindig úgy volt, hogy a vérható pé időpont előtt két nappal még semmi csík, az előző napon már jól látható de még nem olyan erős mint a tesztcsík, és a pé napján egyforma erős. Volt amikor próbából még csináltam másnap és azután...csak hogy tudjam a tutit. Érdekes, mert ténykleg olyan gyorsan múlik el, ahogy kezdődik :shock:


T
 
 


Tapedli!
A DM-et ismerem.:)
A gyógyszertárit nem tudom melyik lehet.Az olcsóbb azt mondod.
Én egyszer használtam és tök erős volt ami a pét jelzi.De így utólag már tudom,hogy felesleges volt.
Viszont most nem ezért kéne megint kipróbálni. :wink:

Pihi!Szerintem sem szabad feladni.Lehet ebből még bármi.Tessék bízni,tudom nehéz ennyi idő után,de másképp nem megy.:)

Kép
 
 


Aranyosak vagytok! Köszönöm! De nagyon lement:

Kép

Gondolom a closti miatt nem pecsételek még. Meg lehet a palástfű tea miatt is, mert azt is iszok minden nap és az állítólag jó a proginak. meg életemben nem ettem ennyi túrót, mint az utóbbi két hétben. :) :)

Kokor, tényleg telefonálj! Olyan jó érzés lesz utána, majd meglátod!!
 
 


A túró mire jó?És a palástfű tea?

Kép
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: