Sziasztok!
Igen, ritkán írok, mert Tibinek rengeteg a dolga, tényleg éjjel-nappal a gép előtt ül. Mostanában aludni is egyedül megyek...
annyi a dolga, éjfél előtt fel sem jön. Most elzavartam Ákossal egy kicsit sétálni, így van időm gépezni.
Virágom beteg, elkapta ezt a lázas vírust, szerencsére hányni nem hányt, remélem Ákos nem kapja el (bár csodálkoznék rajta).
Ákosnál jól megy a fegyelmezés, ha rászólók nem csinálja azt, amibe belefogott. Ha meg netán ráütök, akkor úgy sír, mint a záporeső, és jön oda hozzám hogy ana, ana, ana. Olyankor összeölelkezünk és szent a béke. Ilyen szempontból könnyű vele, pici kora óta szót fogad (szerencsére). Bár ha nagyon belegondolok, igazából minden szempontból könnyű vele, nincs rá semmi panasz. Leszámítva, hogy néha nyűgös, de ez is ritkábban fordul elő mostanában.
Csajok, az én szüléseimről nincs különösebb történet, császáros volt mindkét gyermekem, semmi komplikáció, síma rutin ügynek számítottam. Mátrai doktorhoz jártam-járok, őrá sem tudok rosszat mondani. Mindkét terhességem túlhordásos volt, 42. hétre indítottak meg mindkét gyerekkel, és mint minden császárosnál nálam is utána fájt, de akkor nagyon. A műtét utáni 1-2 nap nagyon borzalmas, sőt egy hétig elég fájdalmas is a has, de utána már megy minden a maga útján.
Aerobicról: két féle aerobic van, van a síma hagyományos aerobic, alakformáló, ezen még nem voltam, és van a zsírégető stepaerobic, én ezen voltam már háromszor. Nekem nagyon tetszik, elég ugra-bugrás, fárasztó is rendesen, jól megizzadunk a barátnőmmel a végére. De nekem pont ezért tetszik. Ami egy kicsit nehezíti a dolgot az az, hogy koreográfiára kell a lépcsőn lépkedni, és ez nem mindig megy elsőre, de nem kell izgulni, minél többször mész, annál jobban belejössz. Egy óra az aerobic és 400 Ft-ba kerül. Gombásné Mihályi Nóra tartja, én őt nem ismertem előtte, még soha nem találkoztunk, úgyhogy róla nem tudok semmit. Az időpontok: kedd 17.15-18.15 alakformáló, 18.30-19.30 step. Csütörtökön 17.15-18.15 step, 18.30-19.30 alakformáló. Szombaton is van 16-17 alakformáló. Én jövő héten nyilván kedden megyek 18.30-19.30 stepre, ha akarsz Ildi, gyere. De még pontosítsunk előtte.
A fiúk nagyon huncutok és hogy megnőttek! Hihetetlen, nem? Nemrég még arról írtunk, hogy hasra fordulnak-e már.
Most megyek, ápolgatom Virágomat, mindenkinek jó hétvégét!
Nem akarok én se lemaradni kép ügyileg, Ákos mostanában az egyedül evéssel is próbálkozik: