A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2006 végén kezdünk próbálkozni

áááááááááááááá,nézd meg még egyszer
Vendég

Mégis. :)

meri

Mo!
Amikor nekem ez a szörnyűség volt pont éjszakás voltam. Már két hete véreztem egy kicsit. Persze hiányozni nem akartam a munkahelyről. Aztán reggel hazamentem és lefeküdtem aludni. már jártányi erőm alig volt. Aztán valmikor felébredtem pisilni és amikor mentem vissza láttam, hogy az egész szobám úgy néz ki, mintha disznót vágtam volna. Az orvosom nagyon rendes volt. Ez pont péntek délben volt és mondta a telefonban, hogy háromkor megy a vonata, kettőig érjek be. Hát a vonatával nem ment el, mert amikor meg akart vizsgálni UH-al szinte fröcskölt a vér belőlem. Csizmában és hálóingben mentem a műtőbe. Sajnos ki kellett kaparni, de utána 2 nap múlva megállt a vérzés. Valószínűleg a nagyon hosszú ciklus miatt a megvastagodott nyálkahártya nem tud leválni!

Erzsike!
Ez nagyon megijeszthetett! Sajnos ilyenkor bizony liftezhet az ember vérnyomása! Vigyázz a tömegközlegedéssel és igyál sok folyadékot!

Zora!
Annyira érdekes ez az iker dolog! Én is nagyon vágytam rá! Sajnos tudom, hogy sokkal veszélyesebb a terhesség ikrekkel, de valami csodálatos kapocs alakul ki közöttük. Soha egyetlen emberrel sem kerülhetünk olyan közelségbe, mint az ikrek egymással. Hát irigyellek!
Igyekszem még benézni és puszilok mindenkit!!

Éva

Kép
balimama

Sziasztok!

Erzsike!

Nagyon vigyázz magadra.Ez az ájulás biztosan félelmetes érzés lehetett.Még szerencse,hogy nem lett bajod az esésben.Ha nagyon alacsony a vérnyomásod néha nyugodtan ihatsz egy kis kávét.Ja és a beagle az egy kutyifaj.Azért kezdek ilyen hamar,mert így hamar végzek,így alakult ki,de nem tudom,hogy jó e. :roll:

Zora!

Jajj de örülök,hogy te is ilyen nagy állatbarát vagy.Gratulálok a sok kis lakótárshoz. :wink:

Mo!

Ez a maratoni mensi nem jó dolog.Nem volna jó esetleg megbeszélni a dokival? Mert ha egyszer levállt az a nyálkahártya,akkor utána mi vérzik? :roll: Remélem ez is megoldódik.

Lányok,olyan jó volna mindenkitől görbét látni,akinek aktuális és nem tett fel mostanában,az dobjon,mert úgy szeretnék újabb kismamikat.hadd szurkoljak értetek.

Ma bejelentkeztem erre az integrált tesztre.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Azt elfelejtettem mondani, hogy holnap már megint vérvételre megyek, meg csütörtökön és pénteken is. :twisted:

Gigi!
A Te imidzsedet nem lehet lerombolni! Mondd csak! Nem kezelnél engem?! Sőt! Nem szülhetnék Nálad?
Nagyon elgonolkodtattál a múltkori hormonos fejtegetésnél!
Azt hiszem, ha nem történi valami, akkor én is orvost váltok. Imádom az orvosom, de úgy látszik mindenhez ő sem érthet.

Éva

Kép
balimama

Verzsike!
Szegény, tényleg ijesztő lehetett. Én biztos attól félnék, hogy mi van, ha ez nem otthon történik... Vigyázz magadra, jó????

Eszter!
És mikor mész arra tesztre? És mit mutat meg?

meri

Éva!
Most akkor én végleg lemaradtam arról, mi történik???? :cry: :cry: :cry:

meri

Köszönöm Lányok! Nagyon rendesek vagytok!
Ígérem, hogy elmegyek a dokihoz.
Éva! Nagyon köszönöm, hogy leírtad! Ennyire nem vészes azért a helyzetem, de biztosan megnyugodnék, ha megvizsgálna a doki és minden rendben lenne. Köszönöm mégegyszer!!!
Vendég

Jaj, Meri!!
Elfelejtettem leírni, hogy mi minden történt velem. A doktor megállapította, hogy szerinte sárgatest elégtelenségem van. Na most erre kaptam Duphastont, amit a 16. naptól kell 10 napig szednem és újra vérvétel a 19-21-23. napon. Lehet, hogy visszament a prolactin szintem is, így a következő ciklus 3. napján megint vérvétel, szóval egy hónap megint elúszott. Apa andrológiai leletére azt mondta, hogy ennyi ficánkoló kiskatonát még soha nem látott!Egyébként sokak szerint (köztük a Te dokinénid) ennek a terápiának maximum pszichés értéke van. Hát gyereke nem lesz tőle senkinek!
Szóval baromi dühös vagyok!!!!

Éva

Kép
balimama

HOgyhogy nem clostit kaptál?

meri

Éva, légyszi írj erről a pszichés értékű dologról, hiszen nálam éppen most kezdik majd? Mit is mondott a doktornő?
zora7

Éva! Én sem értem. Mi az, hogy pszichés értéke van????
Vendég

Sziasztok!

Zora! Szerintem nem veszíthetnek semmit a lányaid, mi így is imádjuk egymást, bár kisebb korunkban sokat veszekedtünk. A gimi befejezéséig talán egy napot se voltunk külön, aztán meg jól belehúztunk, egyből 7 hónap... A tesóm kiment Fro-ba. De azóta ezerszer jobb a kapcsolatunk és egyre jobban szeretónk ikrek lenni. A szülinapunkra ezt a képet kaptuk kinagyítva a bátyánktól: Kép

Azt se tudtuk mikor csinálta, nagyon jó kis meglepi volt.
Na de nem untatlak tovább bennteket a családi történetekkel. Azt hiszem elteszem magam holnapra...
verzsike

éva,
ennyire durván nem akartam írni hogy a duphaston annyit ér mint halottnak csók :roll: csak dilpomatikusan hogy placebó :wink: de örülök hogy rájöttél :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: kell jó doki :mrgreen: ?
Vendég

Jaj Lányok!
Csak úgy gondoltam, hogy az egésznek szerintem semmi értelme. A dokinő szerint is a closty lett volna a megoldás. Persze személyesen nem tudtam Neki írni, mert mindig az írja ki, hogy mára már nem fogad több kérdést, de a blogjában egyértelműen azt írja, hogy ennek a problémának a megoldása a closty. A Duphastonnak semmi értelme nincs. Ráadásul a bromochriptint sem kellett volna abbahagyatnia.

Erzsike!
Annyira aranyosak vagytok a Tesóddal!!!!

Éva

Kép
balimama

Gigi!
Aranyos vagy, azt hiszem igénybe veszem a segítséged!
Most eltűnök, mert a nagylányom már kitúrt innen!! :twisted:
Jó éjszakát mindenkinek!

Éva

Kép
balimama

Szép álmokat!
zora7

Mo! Ez a maratoni ciklus+maratoni mensi elég rémísztő. Bár nekem csak 3-4 napos mensijeim szoktak lenni, de az egyik kollesztársamnak 8-9 napos ciklusai voltak, és elég nagy mennyiségben. Én nem értek ezekhez a dolgokhoz, de ez szerintem se lehet jó. Biztosa ami biztos minnél előbb menj dokihoz. Csak vigasztalásként a sok rossz mellé, ennek a csajnak már 3 gyereke van. :lol:

Éva! Ha úgy gondolod, hogy felesleges dolog az, amit a dokid mondott, akkor az lesz a legjobb, ha tényleg keresel valaki mást. Egyébként még próbáld megkérdezni a családinet.hu-n a Petróczi dokit, neki általában lehet írni, és gyorsan válaszol.

Erzsi! Nem lehetett semmi ez az ájulás, de sajnos ilyen előfordulhat. Nekem az 5. hónapban volt ilyen, a munkahelyemen. A folyosón megszédültem és összeestem, aztán már csak arra emlékszem, hogy valamelyik asztalon keltegetnek. Pedig a terhességem alatt egyszer se volt gondom a vérnyomásommal, mindig tökéletes volt, de akkor úgy látszik, hogy valamiért hirtelen leesett.

Zora! "nem volt peteérésed(erre utal a barna kezdet)" ez tuti így van? Csak azért kérdezem, mert nekem már nagyon régóta barnázással kezdődik a ciklusom, még az előző terhességem előtt is így volt, és szerencsére nem okozott problémát, és egyből teherbe is estem. Amikor egyszer én erre rákérdeztem egy dokinál, az azt mondta, hogy 1-2 napos barnázás még nem utal rosszra, de ha már 3-4 napig tart, akkor szükséges egy vizsgálat.

Eszter! Felhívtad végül Erdélyit? Kaptál időpontot?

Dr Gigi! :lol: Te már tényleg annyira profin vágod a dolgokat, hogy lassan lehetne egy oldalad, ahol rendelsz! :lol: Csak azt sajnálom nagyon, hogy ezt mind a saját károdon tanultad meg! :cry:

Titi! Elhiszem, hogy most nem nagy kedved van velünk foglalkozni, de legalább adj valami életjelet magadról! De az lenne a legjobb, ha kiöntenéd a lelked nekünk, még ha nem is tudunk segíteni, de legalább elmondod, hogy most éppen mi kavarog benned. Legyél önző, és ne foglalkozz a mi roblémánkkal, csak magadról írj! Senki nem fog rád ezért haragudni, ebben biztos vagyok!!!!!
Vendég

Éva, Gigi!! Hogy, ti milyen járatosak vagytok ebben!!! Ti ezt kenitek-vágjátok. Nekem kínai az egész. Olyan jó, hogy így átlátjátok a dolgokat!!

Jaaajjjj, nekünk miért kell ennyit szenvedni, hogy babánk legyen?!

Verzsike! Nagyon klassz kis meglepit kaptatok a bátyusodtól. Jó ez a kép. Aranyosak vagytok. Vigyázz magadra!!! Pihenj sokat! Jaa, és a hirtelen felkelésekkel is óvatosan bánj! Ne pattanj ki az ágyból reggel, mert egy párszor nekem is így sikerült elájulnom.

Jó éjt Lányok!! Én is búcsúzom mára.
Vendég

Éva!
Tuti ezt mondaná, hiszen nekem élőben mondta, hogy erre nem a progipótlás, hanem a progitermelés serkentése az elsődleges megoldás. :)

meri

éva,
na most már nem bírom tartani a számat :wink: ,hát nem ezt csacsogtam itt neked eddig :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ???????????????????????????????????????????????hogy closty kell és a bromot abbahagyni állati nagy hiba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

ja és persze hogy vállalok szüléseket 8) most fogom megnyitni az egészségközpontomat de pszt, titok :lol:
Vendég

Éva! Hallgass dr Gigire!!!!!! :wink: Aztán legfeljebb hálából ő lesz a következő babád keresztanyja.
Vendég

Húúú! Ezt most olvastam az nlc-n, gondoltam bemásolom nektek! No comment!

"hello!
azt szeretném megtudni h lehetek-e terhes??
két napja a barátommal együtt voltunk és kivertem neki és ö is izgatot és elélvezet!ráá egy negyed fél órára gumi nélkül bedugta egy kicsit nekem és olyan 30másodperc és 1 perc között bent volt!!!de nem dugta bee teljesen csak egy kicsit!
nagyon félek most h terhes lehetek és félek nögyógyászhoz menni!!
szerinted lehetek terhes??kérlek segítsél
Dr. Radványi Krisztina / 2007-02-04 12:42 Válasz / #11086
igen"
Vendég

Pont ezt mondtam az előbb Giginek, hogy ezért bírom a dokinénimet. Olyan jól bánik a hülyékkel. :D

meri

De ez a megfogalmazás, ahogy, és amit a kedves beteg leírt!
A válasz viszont tényleg tökéletes. Erre máshogyan nem is lehet válaszolni! :lol:
Vendég

Meg eleve annyira bírom: nőgyógyászhoz menni fél... Mástól nem? :?

meri

Sziasztok, Lányok!

Ne haragudjatok, most rövid leszek...

Mo, én is osztom a véleményeket! Többet 1 napot sem halaszthatod a dokihoz menést! A 10 napos mensi nagyon hosszú – és ha a tegnap nagyon sok volt, akkor még nem is akar elállni.
A doki után, mindenképp jelentkezz!

Erzsike, kérdezted mi van velem.... nem dicsekedek. Jelenleg nagyon ramatyul vagyok: a tegnap óta már megjelentek az olyan érzések, hogy bármelyik pillanatban megjöhet, ami mára csak erősödött. Nem érzem valami fényesen magam. A foginyem is fájni kezdett – néhányszor már volt ilyen mensi alatt.

Megpróbálom összeszedni magam, és még jövök közétek!

Puszi mindenkinek!

KépKépKép
ildiko74

Lányok, megáll az eszem :shock: :shock: :shock:

Nézzétek, milyen kérdést találtam! Ez még a tegnapi kérdést is felülmúlja :roll: :D - muszáj betennem:

Kérdés:
Terhesség alatt használható -e vibrátor, vagy hálózati árammal működő masszírozó gép? Ártalmas lehet -e a babának?
Válasz:
Ha arra gondol, hogy az áram árthat-e a babának, akkor azt kell mondjam, hogy ebben a formában nem. A masszírozó gép használata akkor nem veszélyes, ha nem okoz az alhasban jelentős nyomásnövekedést, vagy rázkódást. Vibrátor használatát éppen ezek miatt a hatások miatt nem javasolnám.
Dr. Ács Nándor

KépKépKép
ildiko74

Sziasztok!

Ildi, az ínyed talán más miatt is begyulladhatott :roll: Nagyon-nagyo drukkolok, azért jelentkezz amint csak tudsz!

Kisjuci, én is leadtam a szavazatom. Most is, és a múltkor is 8) És köszönjük szépen a babákat :D Én már le is nyútam egyet, azt a sárga rucis kis drágát :roll:

Verzsike, édesek vagytok a tesóddal :D Még azon agyaltam tegnap este, hogy nem-e lehet, hogy a vércukrod esett le hirtelen, az is gyakran előfordul babásan :roll:

Little, nem semmi amit bemásoltál :x De még milyen primitív stílusban is adja elő a dolgokat...

Titi, gyere és írj nekünk... Szörnyen sajnálom, én is elolvastam amit a másik topicba írtál... :cry:

Mo, írj mindenképp, hogy elmentél e dokihoz, vagy sem :roll:

Éva, olyan kis szomorúnak tűnsz nekem mostanában ... :cry:

Puszi
Vendég

Ildi, ez se semmi :lol: :lol: :lol: Jajj de szánalmas... :roll:
Vendég

enyém a jobboldali rózsaszín!!!!
stip-stop

Ágica
Kép
ágica_26

Sziasztok Lányok!!!
képpzeljétek mi történt.
reggel a párommal együtt voltunk, és amikor kimostam magam, kicsit barnás volt ami kijött belőlem... :oops:
most egy picit ég a nunim...pedig nagyon óvatos volt a párom

baj, hogy nem feszülnek a melleim?elég érzékenyek, de nem meglepően

Ágica
Kép
ágica_26

lányok segítsetek!
kire kell szavazni? :D :D :D

Ágica
Kép
ágica_26

hahó :shock:
van itt valaki? :shock:
vagy magammal beszélgetek? :shock:

Ágica
Kép
ágica_26

Hát, tényleg nem érzem rózsásan magam, de arra a következtetésre juttam, hogy szivesebben irok nektek, mint hogy dolgozzak :lol: - valamivel pedig le kell foglaljam magam :wink:

Erzsike, nagyon jó érzés lehet, hogy ikertestvéred van :D - azért én is félnék, ha megtudnám, hogy ikreket várok, mert az ikreknél sokkal nagyobb a vetélési arány, mint másképp.
Az ájulás nagyon félelmetes lehetett, főleg, hogy nem volt senki melletted. Ilyenkor hiába mondjuk, hogy vigyázz magadra, mert nem tudhatod, hogy éppen mikor következik be. Az lenne a legjobb, ha soha nem kellene egyedül legyél. Kivánok neked további ájulásmentes időszakot!!!! Sajnos ennél többet nem tudok segiteni :(

Éva, légyszi, nehogy megint elhagyd magad! Igenis, már van gyereked, és még lehet!! Miért is ne? És most, hogy már rájöttek, mi volt a gond, nagyon hamar helyrehoznak. :D A lányok irásaiból úgy vettem ki, hogy jó lenne egy más doki véleményét is kikérd.... én ezekben nem vagyok járatos, csak abból beszélek, amit a csajok tárgyaltak :) - az élen doktorGigivel :D

Juci, ez jó ötlet, ha mindennap beszúrod nekünk a linket, mert akkor nem kell keresgéljünk :wink:
Amúgy, én is elolvastam, amit irtál a testvér-topicban. Kivánok neked nagyon sok erőt, hogy minél hamarabb túl tudd tenni magad, és újra a régi legyél!

Anna, sokat gondolok rád, csak nem akarom feszegetni a dolgot
:wink:

Meri, jó, hogy visszajöttél. Mára tartozol egy idézettel! :lol:

puszi

KépKépKép
ildiko74

ildi,
nagyon sajnálom :cry: de tudom hogy erős nő vagy te,hamar összeszeded magad mert tudod,ha hátrafelé nézel seggel mész előre :wink:

annácska,
nálad sehol semmi remélem :D

és hát rólunk:én most nagyon nagyon örülök mert jövö héten megnézzük a chicagot és most rendeltem jegyet bábszínházba mert nekem már akkora fiam van hogy színházba akar menni :shock: :wink: :lol: ő mondta hogy anya,engem is vigyél el színházba,ne csak apával menjetek mindig :roll: úgyhogy márciusba megyek színházba a fiammal 8) 8) 8) 8)
nem tudom hogy sírjak vagy nagyon büszke legyek,valahol a kettő köztött keveredik bennem minden érzés :roll:
Vendég

Ágica, Juhász Illésre kell szavazni!

KépKépKép
ildiko74

ja igen,
ha vki olyan nagy színházba járos mint mi akkor van vonalam a madáchba :wink: szóljatok ha kell jegy
Vendég

Drága vagy Ildi :roll: Köszönöm!!!

Ágica_26, hűűű ne hari, de nem is tudom már, Te babát vársz? :oops: Hááát én sajnos nem tudom, hogy mit kéne tenned, nekem nem volt még ilyen, de tudom javasolni, hogy menj el a dokidhoz. Ha, ég akkor lehet van egy kis gombás fertőzésed, de hogy mitől barnázol... :?:

Nem, nem baj, hogy nem feszülnek a melleid, ez is mint minden tünet nagyon változó, és egyéni...
Vendég

Én a babát már a Meri polcáról kiválasztottam :D

Ágica26 - ha az égés nem múlik, szerintem nézesd meg dokival, mert tudtom szerint fertőzést is jelenthet. Biztos nem veszélyes, de jobb utánanézni. Én abból indulok ki, hogy nem természetes jelenség, hogy ha az lenne, akkor nem kérdeznének rá a dokik, hogy van-e olyan érzés.

Gigi, mellettetek könnyebben megy az összeszedésem :D - és nagyon tetszik ami irtál :D :D :D

KépKépKép
ildiko74

Gigi, légy büszke a fiadra! :D

KépKépKép
ildiko74

Gigi, nem nálam sehol semmi, és el is múlt az a mingyámegjön érzés is... A melleim fájnak, de nagyon. Mintha két szikla lenne a mellkasomon. Hányingerem egyáltalán nincs, a fejem szokott fájni inkább. Meg valami hihetetlen fáradtság van rajtam állandóan. :? Na, nagyjából ennyi van most velem :D

A kisfiad pedig tök ari :mrgreen:
Vendég

Sziasztok Lányok!

Gigi!
Fantasztikus a kisfiad!! Ilyekor kell kihasználni, hogy még a szüleire akar hasonlítani!

Ági!
Szerintem csak a hormonális változások miatt vannak ezek a tünetek, de orvossal azért meg kell beszélni, mert tényleg lehet fertőzés is a háttérben. Nagyon gyakori terhesség alatt a gomba és jól lehet kezelni!

Anna!
Igazából nem vagyok rossz kedvű, csak nagyon meggyűlik a bajom a nagylányommal! Úgy látom Te viszont hamarosan felrakhatod a kismamás vonalzót!

Ildikó!
Nem tennél fel azért egy görbét?

Én írtam ma regel Radványi doktornőnek. Várom a válaszát!

Később még jövök, most főzünk a kisfiammal!

Éva

Kép
balimama

Anna, nagyon drukkolooooook neked :) - hamarosan megint mehetsz dokihoz :)

Éva, csak azért nem tettem görbét, mert az én gépemen újabban csak az adatokat tudom bepötyögni, de grafikont nem mutat :roll:

Már csak azért is érdemes beszúrnom, hogy lásd: nem vagy egyedül, akinek a hője egy helyben áll :wink: - persze egy esés után. Nem igy képzeltem el, hogy alakulni fog, de hát, ez már csak ilyen: nem attűl függ, hogy mi mit szeretnénk....
Kép

Kiváncsi lennék én is a te görbédre!

puszi

KépKépKép
ildiko74

Lányok!

Összefoglalva, hogy ki-mi vagyok:
Múlthét kedden csatlakoztam hozzátok, tanácsért, hogy mért is nem jön meg…

Másnap teszteltem, és pozitív lett a terhességi teszt egy olyan hónap után, hogy a párommal csak a „termékeny” pár nap alatt védekeztünk, akkor is csak megszakítással (így védekezünk másfél éve, akkor hagytam abba a tabit), amúgy meg nem védekeztünk, és volt egy-két-három olyan együttlét, amilyet még nem produkáltunk a 3 év alatt. Én akkor azt mondtam, ha ebből nem lesz baba, akkor miből…?
Hát most van…. A teszt szerint

Gombás fertőzés mitől lehet? A munkahelyemen, ha bemegyek a WC-be, mindig letépem a papír egy részét, és a wcbe rakom, hogy más keze után ne használjak papírt, és a Wcből se csapódjon fel semmi. És időnként még le is húzom, mielőtt pisilek (és nem ülök rá)
Bugyit rögtön cserélek, ha hazaérek, és allergiás vagyok a koszos kádra, úgyhogy elég gyakran pucolom

Most meg ittam egy kávét, és úgy érzem, hogy kiugrik a szívem
Dokihoz először pénteken megyek, mert akkor leszek a 6. hét végén

Azt már írtam régeben, hogy az égés csak akkor van, ha a párommal együtt vagyok, és akkor is csak ritkán, és csak utána…és nagyon óvatos a párom

a válaszokat előre is köszönöm

Ágica
Kép
ágica_26

Sziasztok!

Eszter
Nagyon sajnálom ami veled történt de örülök, hogy rendeződtek a dolgok. Én mikor terhes voltam nálam is volt egy kis vérezgetés a 8. héten és mikor felhívtam a dokit mondta, hogy ez nem baj teljesen rendben van. Akkor volt egy olyan terhességem is aminél az elején hányingerem volt, éreztem a cicimet és a 9. háten megszűntek a tűnetek. Na ez már baj volt de ha jól tudom neked megvan minden tűneted.

Gigi
Ha nem vagyok tolakodó megkérdezhetem, hogy mi volt veled? Vagy hol tudok utána olvasni ha már írtad? Nekem is volt egy ikerterhességem, két kisfiú csak sajnos hamarabb megszülettek. Nagyon jó, hogy van ez az összetartó csapat. Én mit nem adtam volna akkor ha valakivel áttudom beszélni ezeket a dolgokat. És igaza van Eszernek ez akkora segítség. Jó én is megbeszéltem a párommal és a szüleimmel is de az tudja igazából ezt átérezni akivel hasonló történt a többiek csak sajnálkoznak.

Ági
Aranyos a pocis kép és a baba is. Szerintem teljesen jól látható a babó, nekem már úgy rááll a szemem az Uh képre.

Ildikó
Még nincs vonalzóm. Milyen adatokat kell magadnom? Beírom ide mert írtam neked egy privit pénteken de ezek szerint azt nem kaptam meg.

Krisztinka
Én mondtam az apának, hogy mérni fogom a hőmet és ő azt mondta, hogy nem szeretné. Mikor régebben mértem akkor teljesen kiborultam tőle. Ha nem azt mutatta a lázmérő amit szerettem volna akkor tiszta ideg lettem, eltudta cseszni az egész napomat. Most úgy gondolom, hogy ha ebben a hónapban nem jön össze akkor mérni fogom. Majd a középidőnél 2 naponta együtt leszünk.

Bocs akinek nem yrtam de eléggé levagyok maradva az olvasással.

Ági2
ági2

ági2,
hát a lényeg hogy volt egy ikerterhességem ami a 12.héten elhalt.de ha konkrétabban teszed fel a kérdéseket jobban tudok rá válaszolni :wink:

ildi,
figyi,magyarázd már el nekem hogy az alsó 3 kék sorban mi az X az AM meg a PM meg a C betű meg E.....ezek mik????????????????????????????????????????
Vendég

Helló Lányok!

Délelőtt írtam mindenkinek szinte és mire elküldtem nem volt elérhető az oldal így elszállt az egész! :evil: Szóval sík ideg lettem! :twisted:

Most végre beengedett!:lol: :lol:

Erszike! Nagyon remélem most már jól van vérnyomásod! Még jó, hogy nem nagyon ütötted meg magad és ami a lgfontosabb, hogy baba jól van! :D

Ágica! Jó hogy mész orvoshoz és mondj el neki mindent ami csak eszedbe jut és kérdezz tőle bátran! Mi a párommal végig a terhesség alatt szeretkeztünk és szerencsére nem volt semmi gond. Én néha nagyon kívánós voltam! :oops: Ja és a szülés előtt is pár nappal együtt voltunk és az sem okozott gondot, a férjemet nem zavarta a pocak és úgy is szexinek talált! :D

Este apa rákérdezett a hőmérőre és én bevallottam, hogy csinálom, de nem ez alapján szexelünk. Nem volt mérges, mondtam, hogy csak kíváncsiságból csinálom, hogy hogyan is működik a szervezetem. Na hát hogyan működi?k össze-vissza! :(

Mo! Tessék orvoshoz menni! Mikorra is jelentkeztél be???!!! :shock:

Ildi! biztató a görbéd! :lol:

Ezt most gyorsan elküldöm:
!
Itt az én Tündérem: Kép
Vendég

Az X volt szex, az am reggel volt szex, pm délután volt szex
C krémes volt a váladék az E tojásfehérje
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X