A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Robcsi! Köszi! :lol: Na vissza ment a hőm 36,7-re és ezért kiszedte a szép piros vonalkámat! :twisted: Na de mindegy, mert a 17. napban egyet értettünk! Az 1 tized esés, meg nem esés! :lol:

Kérdezek egy hülyeséget jó? Ha jól emlékszem valaki büfögős volt a tesztelés előtt? Vagy nem? :oops:

Kép
bettike
Eger

veramami.beszarad tejcsi nics.
nem mindig van tejcsim,altalaban csak pe kornyeken.es magatol nincs csak ha kieroszakolom.

bettike en nem bufogos voltam mikor terhes lettem hanem......a masik oldal :oops: meg felfuvodas.

Kép
monyo83

lanyok ,felek.ugy erzem megdagadtak a petefeszkeim. :?
remelem semmi bajom nincs :shock:

Kép
monyo83

Maga alá akar temetni a meló, de nem hagyom magam!!!! :)

Szóval!
A SOTE I-en kiadtak nekem 4 papírt, 4 vérvételhez. A 3-ra rá van írva, hogy terheléses (prolaktin). Azt ne kérdezzétek, hogy minek kell!!!! Gondolom megnézik, hogy reagálok. (na én reagáltam :) )
A többi sima vérvétel.
Ez most úgy zajlott, hogy vettek vért, majd jött egy dokibácsi, megkérdezte, hogy ugye nem szedek semmilyen gyógyszert, mondtam nem, és ugyanazzal a lendülettel, ugyanabba a kanülbe (így írják?) belémnyomott valamit! Az asszisztens meg bennemhagyta a kanült és mehettem a folyósóra azzal, hogy fél óra múlva menjek vissza, és megint vért vesznek. Na örültem, hogy a folyosón le tudtam ülni, mert utána kicsit elsötétedtek a dolgok, meg voltak olyan apró karikák is meg ilyenek :shock:
sonjus

Purc! Happy NameDay! :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

jó reggelt!

Görbe: Kép

Kép
klarissza32

Sziasztok!

Sajna most sincs sok időm, de Melcsinek szeretnék gratulálni a kisfiához! A képet én is nagyon várom!

Úgy látom, ma hőesős nap van, nem is csoda, ettől a trutymákos időtől.

Puszkány, drukk mindenkinek mindenféléhez!

U.i.: reggel szép nagyokat rúgott a babám a húgyhólyagomba, de nagyon örültem neki! :D
Viszont nagyon ideges vagyok, mert a párom sosem tudja, hogy vajon ráér-e pl. holnap, amikoris vinni kéne Szilit UH-ra. Lehet, hogy Tatabányára kell mennie dolizni. Aztán be kéne jelentkeznem nődokihoz, de csak kedd délelőtt és csüt. délután rendel, viszont csüt-önként az autós suliba kell csücsülnöm. Ráadásul akkor pont az utsó óra lenne. És akkor most mi van? Sajna nem bírok és nem is akarok buszozni! Na bocsi!
Vendég

Robcsi! Ha mégsem jönne meg szombatig, akkor én vagyok az 5.számú tesztelő.Ez ám a gruppen:-)

babaimádó
Kép
babaimado

Purc, boldog névnapot!

Én a múltkor úgyis ígértem neked a képet, akkor névnapodra megkapod :D

Kép

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi: nagyon édes a Babád :)

Babaimádó: csatlakozz hozzánk :)

klarissza: nekem is esett....

athiz: jól van, rugdosson csak :)

Veramama
veramami4

Jó reggelt!

Robcsi, Melcsi: gratu!!!!!!!!

Ezt figyeljétek:

Kép

Ez a sok sor az alján nem volt eddig, mik ezek?????????? :roll:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

sziasztok csajok
Hát le vagyok maradva nagyon :oops: :? Apa bejelentkezett a vizsgálatra, jövőhét szerdára kapott időpontot, remélem ezúttal el is megy :wink: Viszont a cigi azóta sem csökken :evil: Amikor megjött, azt mondta magától, hogy igyekszik csökkenteni, de hát nem igazán :( , és ha szólok, akkor meg én vagyok a mumus :twisted: Nehéz meccs ez :?

Sonjus
jaj, micsoda rémtörténet ez annak, aki utálja a vérvételt :shock:

Melcsi
gratula a kukacoshoz :)

Robcsi
micsoda sztárfotó :)

Bettike
ne is foglalkozz a fertyvel, nekem átpakolta a 23. napra :lol: 17. napon volt pé-d és kész :D

Tontica
húú, nagyon szupi ez a teszt, egyforma erő s a két csík :D Kép

Minden tesztelőnek megy a drukk, babásoknak meg gratula :D

Kép
gaby25

mármint a beszélgetésekről vagyok lemaradva, elvesztettem a fonalat, most keveset netezek :wink:

Kép
gaby25

Ill. az utsó sor. :oops:

snufi

Snufi! Pont jókor kaptál egy kis VIP tagásot úgy látom!
A zöldek a termékeny napokat jelzik, a piros, hogy mikor kellene megjönnie, meg van ott egy ajánlott tesztelés napja is!

Kép
bettike
Eger

Snufi!
Kaptal VIP-et hozza!! :wink:

Gaby!
Szoritok hogy apa tenyleg elmenjen!

Veramami!
:D

Monyoka!
Nonek a tuszoid!!!Azert erzed!!! :wink: :D Viszont ha nagyon fajna akkor inkabb menj el a dokihoz!!!

Athiz!
DE JOOOO!!!!!!!!Orulok en is nagyon!!!Akkor most mar nyugodtabb vagy,ugye??

Koszi aki biztat,de mar erzem!

Kép
Kép
ancsa81

Köszi Bettike! Más extrát is ad a vip??? Kérlek javítsd a táblában az életkoromat légyszi!!!

snufi

Szilcsi,
azért nem dolgozom mert dec. 20. án lejárt a Gyesem, és felmondtam a munkahelyemen, mert nagyon messze van, gyerek nélkül még megoldottam, de apa 3 műszakos, én is az lennék, plusz a fél napom utazással telne. Eddig a felmondási időmet töltöttem szabadságon. Tegnap leszámoltam, elrohantam dokihoz hogy adjon papírt a terhességemről, azzal irány a körzeti, és táppénzre vett. Úgy tűnik mégiscsak 90 nap jár szerencsére.
Vendég

Jelenleg nem nagyon bírok magammal! :oops: Mi a legkorábbi, amikor lehet tesztelni? :oops:

Kép
bettike
Eger

Vakond felhatalmazott hogy szóljak (mert a már nemigen lesz gépközelben) hogy volt SZTKs UHon (én bíztattam :D ) és 11mm-es petezsákocskája van, jó helyen, méhen belül, szívhang még nincs. Ő ma 6+0.
Vendég

Képzeljétek, képzeljétek kiderült hogy megmarad a kis helyi kórházunk! Úgy örülök, nagyon nem akartam máshová menni szülni.

Sajna több olyan kórház viszont bezár amire nagyon-nagy szükség van, volt és lenne is.

http://www.mno.hu/index.mno?cikk=395716&rvt=2&redirect=false&norel=1&PHPSESSID=cc1aa7268bbd29af57159ae16651807f&pass=2

http://www.hirtv.hu/?tPath=/belfold/&article_hid=137469

Ez a végleges döntés, amit ezeken az oldalakon olvashattok.

Vakondnak gratula, szívhang meg lesz majd a jövő héten! :D

Kép
Kép
robcsi03

Bettike 12. dpo után bármikor tesztelhetsz! :D

Kép
Kép
robcsi03

Ja, mindenkinek köszi a gratulát! (én ezt a képet már egyszer feltettem :D )

Bocsi kissé szétszórt vagyok az örömtől.

Kép
Kép
robcsi03

sziasztok!
szilcsi: mindjárt írok privit.

visszaolvasok...

katica
katica30

Sziasztok Lányok!

Gondolom nem meglepő, de az én hőm is csökkent 0,1 °C-ot így "csak" 37 °C. Ha holnap is ilyen magasan marad akkor talán már én is kezdem elhinni, hogy talán van egy pocaklakóm.
cicuka78

Ja a görbusz lemaradt:
Kép
cicuka78

Katica, privi ment. :lol: :wink:

Készül a szegedi minitali!!! :lol:

Cicuka, 15. dpo-n vagy!!! Juj de izgalmas! Holnap tesztet, holnap tesztet!!! :lol: :lol: :lol: :lol: +++++++++++++

Bettike, hanyadok dpo-n vagy? 12. után már tesztelhetsz nyugodtan!
Nem bírsz magaddal? :lol:

Áfi, nem gáz, hogy nincs munkahelyed? :shock:

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Hát belátogatok egy hét után közétek!! Nagyjából olvasgatalak titeket de írni nem volt erőm! Most sem fogok külön külön, mert dolgozoba vagyok és nincs időm, de egyszer csak összeszedem magam!!

Grat a bebabásodóknak!

Boldog Szülinapot, és Névnapot, akiknek most volt!

Kép
kata05

Cicuka szerintem lassan tesztelhetnel...ez nagyon/nagyon babagyanus!!!!!

Bettike, a 12 dpo/n teszteltem en is...szoval akkor mar lehet...hajra!

Afi, tenyleg most mi lesz munkahely ugyileg?

Gaby, remelem, hogy apus nalatok mar tenyleg raszanja magat a vizsgalatokra! Jo lenne mar tullennie rajta!

Robcsi, tunderi a kepetek! :)

Athiz csak megoldodik valahogy a dolog...

Klarissza, ez csak nem egy beagyazodasos gorbe? :shock: :lol:

Sonjus, kiszipolyozzak a veredet? :cry:

Kép
elizabeth25

Cicuka, neked aztán jó az idegrendszered! Hogy bírod tesztelés nélkül?

Kata, jó hallani újra rólad. Legközelebb majd hosszabb is lehetnél :)

Liza köszi :D

Kép
Kép
robcsi03

Hahó!

Elkezdem, nem nem biztos, hogy a végére érek. Nem volt babanet nálam elég sokáig :roll: A gratulákat mégeccer köszi mindenkinek!

Melcsi! Nagyon nagy gratula a kisfiúhoz! Nevetek van már?

Sonjus! Elég borzadályul hangzik, amit írtál erről a vérvételről. És nem is tudod, mit lőttek beléd? Nem kérdezted? Nem szóltál, hogy rosszul vagy? Ez normális, hogy vacakul van tőle az ember lánya?

Után kéne azért kérdezni, én pl. egy vesekontrasztanyagra vagyok allergiás, és egy vizsgálaton derült ki, amikor 8 évesen meg akartak nézni. Ezt használták 2 hónapos koromban is, csak akkor nem tudtam szólni valszeg :roll: :evil:

Ancsa! Nem biztatlak, de nagyon szép az a görbe!

Áfi! És hogy számolsz, pénteken már lesz szívhang?
Tényleg, te merre dolgoztál?

Katica! Nekünk is mondogatja mindenki, hogy kéne ám azért egy kistesó, mert az úgy jó ám, ne hagyjuk testvér nélkül a kölket :evil: Amíg az uram nem ment még bele a kisetsóprojektbe, addig ezek a dumák kicsit az én malmomra hajtották a vizet, de most már idegesítenek :oops:

Veramami! Hívás: attól függ, milyen a dokid. Te tudod, hogy föl lehet-e ilyesmivel hívni.

Cicuka! Szép görbe!

Vakond! Gratula :lol:

Robcsi! Hasonló küzdelmet folytattam a Miksával való terhességem idején. Ami használhat: joghurt, kefír, de kúraszerűen, minden nap. Aszalt szilva, aszalt sárgabarack. Lenmag, aztán még van az a sárga dobozos, húú, nemtom a nevét, és most nem megyek föl, mert Miksa még alszik. Szóval sárga hengeres dobozban valami porszerű izé, vízbe keverve kell inni, zselészerű lesz, majd még pár deci vizet rágurítani. Kismamáknak is ajánlott, bioboltban, drogériákban lehet venni. Asszem most mrá van ízesített, naracsos is. Valami dél-amerikai eredetű cucc talán. Végső esetben kúp, de azt tényleg csak ha máshogy nem megy.
De összességében nekem az a tapasztalatom, hogy ezeket a dolgokat váltogatni kell, mert hosszú távon használva megszokod, és már semmit se ér.

Bettike! Böfi: nekem a terhesség alatt volt. Speckó kis böfis csuklások, se előtte, se azóta nem tudtam olyat :lol: De ez nem a legelején támadott.

Purc! Nagyon boldog névnapot, meg ha van még Dóránk, akkor neki is! :wink:

Gabi! Tök jó, hogy az urad bejelentkezett! Ha elmegy, még jobb. Ha javult, az mindkettőtöknek jó, ha meg nem, akkor talán rájön, hogy a bagó is benne lehet.

Zöldi! Most mikor is mész? Beállítsam a drukkórámat? :lol:

Lányok, ennyi telett tőlem!

Pussz!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Cicuka!
Küldj légyszi az idegrendszeredből!

Én még csak 10 dpo és már nem bírok magammal! Igen Szilcsi! Most szó szerint legszívesebben itt helyben tesztelnék egyet! :oops:

Kata! Jól vagy?

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Bocsi, de csak erre telik:

Kép

Ugye azért felismeritek, ez a pocakom! :D

Rohanok autóssuliba!

Puszi
Vendég

Szilcsi, Liza,
és minden további kedves munkaügyileg érdeklődő! :)
Én a szekszárdi tescoban voltam eladó, mert az eredeti szakmám mezőgazdasági technikus, és képtelenség vele munkát találni, és nem is szeretem a szakmámat, jobb meg nem akadt. Gyes alatt elvégeztem (illetve júniusban fejezem be) egy fősulit, felsőfokú képzéssel meg nem fogok békát húzgálni, és messze is volt nagyon, ezért mondtam fel. Persze ha tudom hogy terhes leszek nem mondok fel, és akkor 9 hónapra járt volna a táppénz, így meg csak 3ra, de utána meg kapok munkanélkülit, szülés után meg Gyes-t, egyik sem nagy összeg, de a semminél több. Munkát találni jelenleg képtelenség lenne terhesen, és nem is szeretnék, elég a fősuli meg egy 3 éves meg egy pocaklakó. Ha nagyobbacska lesz a mostani pöttyöm keresek munkát természetesen, addigra a fősulis papirosom is a kezemben lesz. :)
Vendég

ZSUVI:

Küldtem neked privit a Kaális infókkal kapcsolatban! Kukk meg :wink:

Mindenkinek pusz!

Hja voltam ma dokinál, de nem volt UH :( majd március 14.-én megyeka 20 hetesre, akkor talán megtudjuk a nemét :lol: Addig meg átlukadok egyik oldalamról a másikra a kíváncsiságtól :lol: :lol:
Amúgy pocak jól van, mérete megfelelő és a méhszájam is zárt aminek örülök, mert Violával ennyi idősen már nyílott és feküdnöm kellett+nyugtatóztak :shock: :shock:

Lépek, lányaim szívják a vérem :lol: :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Robcsi, ígérem legközelebb hosszabb leszek! Amúgy meg grat a babóhoz!!

Bettike, hát lelkileg kezdek nagyon apró lépésekkel helyre jönni, egészségügyileg meg most kezd vmi torokfájós nyavaja( ahol dolgozom oviban jelenleg skarlát van) a lábamról ledönteni!

Kép
kata05

Áfi! Az tényleg messze van neked, és még a közlekedés is vacak oda. Meg úgy egyébként is megértelek. A tesóm szintén mg-i szakközépben végzett és ő is dolgozott ott, amikor nem volt más, és nagyon-nagyon utálta.

Enikő! nagyon jó hírek ezek azért! :wink:

Athiz! Szép pocak :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

sziasztok!

Snufikám! Nagyon jó a görbéd!

Vakondnak gratulálok!!! Most már tuti nem kapok ki tőle :D :D

Gaby! Örülök, hogy a férjed rászánta magát! Remélem, ki is tart!!

babaimádó
Kép
babaimado

Kép

ez a mai állapot.

babaimádó
Kép
babaimado

Kata! Akkor jobbulást, vagy inkább, hogy ne jöjjön ki és ne kapdd el!
Esküvő szervezéssel hogy áll?
És gyógyulást a lelkednek is!

Athiz! Hű mekkora poci! :lol: :lol: :lol:

Vakond! Hurrá! És akkor már szerintem Gratula is!

Hazafelé vettem tesztet, nem bírtam ki! :oops: One-step DM-es az jó ugye?

Kép
bettike
Eger

Bettike, nálad hányadik dpo? Én is megőrülök, annyira tesztelnék, de nem szabad..úgyis neg.lenne az enyém
mikor csinálod meg?

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok,

köszönöm a köszöntéseket mindenkinek.

Gaby, ez már egy lépés mindenképp örülj neki.

Áfi, juhééééj gratula a jó helyen lévő petezsákhoz!

Melcsi, még egy fiú :lol: képeket tegyél.

Robcsi köszi a képet, már tök lehet látni...

Babaimado, bettike drukk a teszthez, és mindenkinek, aki most fog.

Ceni, remélem jobban vagy.

Coca, már visszaszámlálunk

Kata, remélem nem leszel beteg.

Athiz, szép pocak!

Képzeljétel el már olyan jól voltam, és most megint visszajött a rosszullét, sőőőt most már róka koma is gyakoribb. És azt vettem észre, hogy sok a savam. Tud valaki ellene valami praktikát? Milyen kaja jó ilyenkor? köszi

Purc

Kép

Kép
purc

Sziasztok!

Melcsi: üdv a fiús (leendő) anyukák között :D De szupi,hogy megmutattta magát. Nekem dec. elején mutatta meg magát és azóta beszégyellősödött, pedig azóta már 3 uh-n voltam és semmi, takarta magát :( Ilyenkor felmerül bennem, hogy tényleg jól láttuk decemberben,hogy fiú? :shock:
Várjuk a képeidet! :)
Cukorterhelésed milyen lett?

Én is ma voltam uh-n, de én csak simán. Majd febr. végén megyek 4D-re. Képem nincs :(

Babancs: hogy állsz a tanulással?

Eliza, Athiz: hogy vagytok? Athiz: grat az AFP-dhez!

Vakond, Tontica :D :D :D Még nem gratulálok, viszont örülök nektek! :D :D :D

Mindenkinek üdv.
szerika

Meg csajok tudom hülyeség már most ezen agyalni, de akinek tapasztalata van már babázás terén, megírná nekem majd - nem muszáj most, és persze lehet priviben is, hogy ne terheljük ezzel a topikot - hogy babaruhából miből mennyit érdemes venni. Hajlamos vagyok a túlzásokra, de nem akarok semmiből keveset sem. Az Uram meg általában a másik véglet, ő mindenből 2-t venne max :lol:

Köszönöm a válaszokat előre is!

Purc

Kép

Kép
purc

Hello Lányok!

Melcsi: gratula a kiscsávóhoz! :lol:

Sonjus: terheléses prolaktin?! :shock: Kíváncsi lennék, mi az, amivel ilyenkor terhelnek...

Ancsa: nagyon csodagyanús a görbéd :wink:

Robcsi: székrekedés témához - lehet kapni egy biz. Tamarinlax nevű lekvárt, amit kismamik is ehetnek, biztos forrásból tudom...

Athiz: na, ugye hogy csak lustizott a Picur? :lol: Szép pocak!

Snufi: lécci egy ilyen hőugrást küldjél nekem holnap reggelre, jó?

Enikő: jó, hogy minden oké veletek :D

Vakond: gratula a petezsákhoz! :-D

Gaby: drukkolok, hogy jó legyen az eredmény az Apavizsgálaton :wink:

Kata: na, végre, életjelet adtál :-D

Bettike, Veramami, Cicuka: akkor szombatra fel? Vagy már kikészültetek és osztódjunk szét különböző napokra? :lol:

Baba: Te is csatlakozol?

Lányok, én bevárom a szombatot, bár már most is tiszta ideg vagyok néha, de egy elmélettel mindig megnyugtatom magam:
1. ha most terhes vagyok, akkor szombaton is az leszek
2. ha most terhes vagyok, de szombaton már nem, akkor nem is akarok róla tudni
3. ha nem vagyok terhes, akkor szombatig úgyis megjön, felesleges teszteléssel agyalnom magam

Görbicsek:
Kép

SzezsoKép
KépKép
szezso

Purc: én ezt találtam még anno, ezt már tapasztalt anyuka írta le:

Tavaszi-nyári babák
- 6-7db body - 100% pamutból. Főként 62-es méretet vegyünk, de az sem baj, ha 2-3 darab 56-os is van, de igazán csak az első napokban van rá szükség! Lehet ujjatlan, vagy rövid ujjú, de egy-két hosszú ujjút is szerezzünk be éjszakára, vagy hűvösebb napokra - ez utóbbival a karját is tudod védeni az erősebb napsugártól!
- 6-7 db rugdalózó pamutból. A bodyknál és a rugiknál is úgy számoljuk, hogy minden napra jusson egy, heti egyszeri mosásánál. Bár egy néhány napos baba nem igazán koszolja össze ezeket a ruhákat (nem valószínű, hogy homokoznak például ebben a korban:)), mégis előfordul, hogy lebüfizi, esetleg összekakilja.
1-2 db kardigán (egyszerűbb feladni a babákra, mint a pulóvert) - a hűvösebb napokra, vagy estékre
- 1-2 db kocsikabát - inkább elől gombolódjon!
- 1-2 db hosszú, vagy rövid ujjú póló - amit a bodyra adhatunk, ha egy kicsit szelesebb az idő.
- 2 darab sapka - kiskalapot csak akkor vegyünk, ha már ül a baba, az újszülötteket a kalap csak zavarja!
- 4-6 pár kiszokni - szigorúan pamutból!
- 1 pár kiscipő - inkább kötött, bár ezt a zoknival is helyettesíthetjük.
- 2-3 db napozó - bár az is praktikus, ha a kánikulában egy kis póló és a pelus van rajta (esetleg csak az utóbbi). De csak árnyékban hagyd a babát!
szerika

Szezso minden tiszteletem a tiéd!

Nagyon jó tulajdonság a kitartás!

Purc 52-ből csak kettőt vegyél, ha mégis kisebbnek születik mint a mai átlag akkor az egy hétig biztos jó lesz rá. 56-ból már javaslom többet vegyél mondjuk 4-et több nem hiszem, hogy kellene. kombidressz az fontos én minden méretből vettem kettőt, amit idővel lehet pótolni, meg úgyis kapsz egy csomó rugit ajándékba :wink:

Kép
klarissza32

Babaimado, Szezso!
Így teszttel a zsebemben azon gondolkodom, hogy szombat vagy vasárnap legyen, azaz 14 vagy 15 dpo? :oops: Tiszta hülye vagyok, hogy 10 dpo-n ilyen hülye hővel ezen filózok, de ez a kis huncut ördög belül nem hagy!

Ezt a 3 pontot lenyúlom Szezso! :lol: Nagyon szép és egyenletes a görbéd! :wink: +++++++

Kép
bettike
Eger

én barnázom:-(
ennyit a tesztről....

babaimádó
Kép
babaimado

Klarissza: köszi :lol:

Bettike: add oda a férjednek a tesztedet, hogy rakja el, és cak szombaton adja a kezedbe :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?