Na sziasztok,
Micsoda szép gyerekek! Nagyon gratulálok Uxi, és Brigi!
Támogatom az új ruci hozzászólásokat, én is így vagyok vele, a C&A-ban, és a H&M-ben folyamatos akciók vannak, és 1000,-Ft-ért már 2 rugit kapsz, sőt én láttam az Auschamban 349,-Ft-ért ujjatlan nyári rugit, olyan cuki, több színben és 100%-os pamut!
Nenoke: én már most kinéztem a kiságyat és nem lesz azzal gond, hogy ki veszi meg míg én a kórházban "pihizek", sőt matracot, ágyneműt, és takarót is néztem...

Milyen szorgalmas vagyok!? Egyébként én is babonás vagyok, de úgy érzem én elkezdem a babaszobát 7-8 hónaposan, nem akarok mindent elhalasztani.... (már tapétát, és szőnyeget is néztem)
Uh: Sajnos nekem is több kellett mert voltak gondok, de bízom benne, hogy ez semmilyen hatással nem lesz a babára, valahogy ellenőrzízni kell, hogy minden oké odabent.
Brigi: Sok kisgyerek nagyon kis gonosz tud lenni... Szegény kicsi fiad, de szerencsére mama rendbetette a kis lelkét.
Uxi: Melyik kórháznál döntöttél végül is? Azt tudom, hogy nem a János, ezért nem akartam beleszólni... de én is körbekérdezek, ha gondolod.